Results 301 to 315 of 519
-
27-01-2009, 23:28 #301
για sleeve κουκλα πρεπει να ναι παραπανω απο πτυχωση
μου εχουν πει για 4-5 μερες νοσηλεια
βαλε και καμια βδομαδα σπιτι λογικα
τις 15 θα τις παρεις αδεια μαλλον
εγω εκανα πτυχωση και σε 1 βδομαδα ημουνα ανετη
αλλα εξαρταται κι απ τον οργανισμο
- 27-01-2009, 23:30 #302
αααα και καλη επιτυχια
δωσε χαιρετισματα στα παιδια τα ομορφα
χε χε απο λαρισα πες τους
28-01-2009, 12:42 #303
basia,χαίρομαι που βρήκες την άκρη σου!
Καλή σου επιτυχία και καλά αποτελέσματα!
28-01-2009, 22:35 #304
Παιδια για τον Κωνσταντινιδη του Ιατρικου ξερει κανεις τιποτε? Εχει χειρουργηθει καποιος απο τον συγκεκριμμενο γιατρο?
Για τη μεθοδο DA-VInci ξερει κανεις τιποτε? Υπαρχει καποια εμπειρια?
28-01-2009, 22:38 #305
Παιδια για τον Κωνσταντινιδη του Ιατρικου ξερει κανεις τιποτε? Εχει χειρουργηθει καποιος απο τον συγκεκριμμενο γιατρο?
Για τη μεθοδο DA-VInci ξερει κανεις τιποτε? Υπαρχει καποια εμπειρια?
30-01-2009, 02:43 #306
Το μηχάνημα που χρησιμοποιεί ο χειρουργος για να κάνει λαπαροσκοπικά κάποια εγχείριση ονομάζεται και από ότι έχω διαβάσει ο Σκρέκας χειρουργεί με αυτό και κοστίζει λίγο παραπάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ.
30-01-2009, 02:45 #307
Το μηχάνημα-ρομπότ που χρησιμοποιεί ο χειρουργος για να κάνει λαπαροσκοπικά κάποια εγχείριση ονομάζεται da Vinci και από ότι έχω διαβάσει ο Σκρέκας χειρουργεί με αυτό και κοστίζει λίγο παραπάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ.
30-01-2009, 02:49 #308
Τζενάκη πως τα πας? Είσαι ακόμα με υγρά ε?
Πεινας? δίψας?
Οι τομές σου πως είναι πονάνε?
01-02-2009, 17:33 #309
ακομα υγρα
και σημερα εκανα και τραπεζι στο σπιτι
ασε
απο την τριτη με τα αλεσμενα
οι τομες δεν πονανε πια
θα βγαλω τα ραματα την δευτερα τριτη
02-02-2009, 13:35 #310
Γεια σας παιδια και καλο μηνα.
Χαιρομαι που μαθαινω τα ευχαριστ νεα σας και παιρνω το κουραγιο να μεινω σταθερη στην αποφαση μου να κανω κι εγω το μεγαλο βημα.Αν και εχω κλεισει ραντεβου στο νοσοκομειο του Ριο ,θα εχω την επαφη μου και με χειρουργους εδω στην Αθηνα για να δω τι θα μου πουν,να μου λυσουν αποριες και τελικα να μου εδραιωσουν !!!!!!!!!!!η να με αποτρεψουν?????? απο την αποφαση μου.
Απο τη μια ειναι το πως θα παει η επεμβαση[γιατι ο πρωτος που πηγα με τρελανε],και το δευτερο ειναι το οικονομικο.
Αν μπορει να με καλυψει το Ι.Κ.Α και η ιδιωτικη ασφαλεια που εχω Ο.Κ μπορει να αποφασισω να την κανω και σε ιδιωτικη κλινικη,εδω στην Αθηνα. Ομως εχω την εντυπωση οτι η ομαδα του Ριο πρεπει να εχουν και μεγαλη εμπειρια.
Πριν ακομη δω τους αλλους χειρουργους εχω την αισθηση οτι ο Κος Καλφαρεντζος θα μου εμπνευσει την μεγαλυτερη εμπιστοσυνη.
NADINAKI & Kathrine σας ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας.
02-02-2009, 13:42 #311
Tζενακι ,
πως εισαι?
ακομη εισαι μονο με υγρα?
πονας?πεινας?
Καλη δυναμη κουκλα μου και ολα καλα σου ευχομαι*****
02-02-2009, 15:35 #312
αληθεια βρε παιδια... πως αισθανεσαι μετα την επεμβαση???? ποση ωρα διαρκει και ποτε ξυπνας????????? εγω παλι δεν εκλεισα ημερομηνια ακομα με καθυστερησε λιγο ο θυροειδης γιατι θεωρησαμε καλυτερα να ερθουν οι τιμες πρωτα στα ισια τους (μια και τα τελευταια χρονια ειχαν τρελλαθει λιγο)! αλλα τωρα που ο ενδοκρινολογος μου μου ειπε πως δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα θα κλεισω και εγω επιτελους ημερομηνια με τον Σκρεκα θεσσαλονικη!!!!!
δεν ειναι φοβερο? επιτελους!!!! σκεφτομαι ποσο χαρουμενη και ευτυχισμενη θα ειμαι σε μερικους μηνες και δεν βλεπω την ωρα!!!!!
οσο για την νοσηλεια σε παρακολουθουν για 4 μερες περιπου αλλα σηκωνεσαι απο την δευτερη κι'όλας ημερα!!!
02-02-2009, 16:37 #313
Originally posted by MARGARET
Γεια σας παιδια και καλο μηνα.
Χαιρομαι που μαθαινω τα ευχαριστ νεα σας και παιρνω το κουραγιο να μεινω σταθερη στην αποφαση μου να κανω κι εγω το μεγαλο βημα.Αν και εχω κλεισει ραντεβου στο νοσοκομειο του Ριο ,θα εχω την επαφη μου και με χειρουργους εδω στην Αθηνα για να δω τι θα μου πουν,να μου λυσουν αποριες και τελικα να μου εδραιωσουν !!!!!!!!!!!η να με αποτρεψουν?????? απο την αποφαση μου.
Απο τη μια ειναι το πως θα παει η επεμβαση[γιατι ο πρωτος που πηγα με τρελανε],και το δευτερο ειναι το οικονομικο.
Αν μπορει να με καλυψει το Ι.Κ.Α και η ιδιωτικη ασφαλεια που εχω Ο.Κ μπορει να αποφασισω να την κανω και σε ιδιωτικη κλινικη,εδω στην Αθηνα. Ομως εχω την εντυπωση οτι η ομαδα του Ριο πρεπει να εχουν και μεγαλη εμπειρια.
Πριν ακομη δω τους αλλους χειρουργους εχω την αισθηση οτι ο Κος Καλφαρεντζος θα μου εμπνευσει την μεγαλυτερη εμπιστοσυνη.
NADINAKI & Kathrine σας ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας.
02-02-2009, 16:43 #314
Originally posted by Ramira
αληθεια βρε παιδια... πως αισθανεσαι μετα την επεμβαση???? ποση ωρα διαρκει και ποτε ξυπνας????????? εγω παλι δεν εκλεισα ημερομηνια ακομα με καθυστερησε λιγο ο θυροειδης γιατι θεωρησαμε καλυτερα να ερθουν οι τιμες πρωτα στα ισια τους (μια και τα τελευταια χρονια ειχαν τρελλαθει λιγο)! αλλα τωρα που ο ενδοκρινολογος μου μου ειπε πως δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα θα κλεισω και εγω επιτελους ημερομηνια με τον Σκρεκα θεσσαλονικη!!!!!
δεν ειναι φοβερο? επιτελους!!!! σκεφτομαι ποσο χαρουμενη και ευτυχισμενη θα ειμαι σε μερικους μηνες και δεν βλεπω την ωρα!!!!!
οσο για την νοσηλεια σε παρακολουθουν για 4 μερες περιπου αλλα σηκωνεσαι απο την δευτερη κι'όλας ημερα!!!
02-02-2009, 20:16 #315
Stelio,
σ'ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σου και για τις πληροφοριες που μου δινεις.Πραγματικα με εμψυχωνουν για να μεινω
σταθερη στο στοχο μου, γιατι η αληθεια ειναι οτι εχω κανει αρκετες προσπαθειες στη ζωη μου για απωλεια κιλων και καθε φορα τα ξαναπαιρνα πολυ γρηγορα και μαλιστα με μικρες παρασπονδιες.
Αυτα τα οποια μου αναφερεις για τον Κο Καλφαρεντζο θελω να πιστευω οτι ετσι ακριβως θα ειναι.Ξερεις την εχω αναγκη αυτην την τονωση γιατι ο αλλος που πρωτοπηγα μ'εκανε κομματια με το να επιμενει οτι η στατιστικη της αποτυχιας της μεθοδου sleeve θα επαληθευθει επανω μου.Υπ'οψιν οτι για οικογενειακους λογους βρισκομαι χρονια στα νοσοκομεια και ξερω πως και η πιο απλη επεμβαση εχει τους σοβαρους κινδυνους της.
Ισως γι'αυτο να κατευθυνεται η σκεψη μου στην ομαδα του Ριο,που φανταζομαι οτι και μια στραβη να τυχει θα μπορουν να το αντιμετωπισουν πιο υπευθυνα και ισως να υπαρχει και εντατικη ???Αντε να μου τχει κατι σε ιδιωτικη κλινικη. Την εβαψα....
By the way ,εχω δεικτη 42 και ειμαι 50 χρονων. Αρα οτι εχω να κανω πρεπει να το κανω τωρα .
Σύνδρομο διακοπής αντικαταθλιπτικών
21-08-2025, 11:52 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία