Results 361 to 375 of 519
-
17-02-2009, 15:15 #361
Εγώ πάντως παρά το 'κοτπική ραπτική' χειρουργείο,το μόνο που ένιθα ήταν εξάντληση,αλλά ημουν ήδη πολύυυυ κουρασμένος πριν το χειρουργείο κια ίσως να έπαιξε το ρόλο του γιατί τους άλλους εκεί τους έβλεπα να τρώνε τους διαδρόμους,ζαλάδες,πόνους κτλ τίποτα.Μια ενόχληση μετά που βγήκε η επισκληρίδιος για 2 ώρες,μου έκαναν παυσίπονη και τέλος.
- 17-02-2009, 22:20 #362
Καλησπέρα σε όλους.
IRK και Nadine σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας.Είμαι πολύ καλά σωματικά,αλλά ψυχολογικά,όπως πολύ καλά διαπίστωσες NADINE ,πετάω!!!!!!.
Οσον αφορά τις ερωτήσεις σου IRK, την επέμβαση την έκανα στο Ευγενίδειο που είναι ιδιωτικό,και τα χρήματα καλύφθηκαν εν μέρει απο το Ικα και το υπόλοιπο ποσό από μένα.Θα μπορούσα να την κάνω και στο Ιπποκράτειο,αλλά θα έπρεπε να περιμένω κάποιους μήνες λόγω λίστας.
Πάντως σίγουρα θα βρείτε μια λύση με τον γιατρό.
17-02-2009, 22:50 #363
Basia, σου ευχομαι καλη αναρρωση και οι πονοι που περασες να αποζημιωθουν με το αποτελεσμα που περιμενεις.
Και εγω τη δικη σου επεμβαση θεωρητικα ελπιζω να κανω, αλλα τελικα θα αφεθω στην εκτιμηση του Κου Καλφαρεντζου,εαν δεχθει να με χειρουργησει.Εχω και μελλον,εχω και αγωνια και ο καιρος αργει πολυ να περασει......
Θελω ομως να μαθαινω απο τις δικες σας εμπειριες για να ξερω τι με περιμενει.Απ'οτι φαινετε δυσκολα τα πραγματα στην αρχη.
Καλη συνεχεια..
17-02-2009, 23:07 #364
Originally posted by MARGARET
Και εγω τη δικη σου επεμβαση θεωρητικα ελπιζω να κανω, αλλα τελικα θα αφεθω στην εκτιμηση του Κου Καλφαρεντζου,εαν δεχθει να με χειρουργησει.Εχω και μελλον,εχω και αγωνια και ο καιρος αργει πολυ να περασει......
18-02-2009, 01:31 #365
agelikaaaaaaaaaaa !!! Πώς είναι ο κόσμος από κει πάνω;
Μην κατέβεις καθόλου,λέω εγώ...Μια χαρά είσαι εκεί που είσαι!
Συνέχισε να πετάς,μέρα τη μέρα όλο και πιο ψηλά!!!
18-02-2009, 10:33 #366
Ευχαριστώ πολύ agelika.
Θα έχω νεότερα να σας πω την Παρασκευή.
Το ραντεβού με τον κο Μενενάκο είναι την
Πέμπτη. Ελπίζω και εγώ για τα καλύτερα!
Φιλιά σε όλους
18-02-2009, 21:33 #367
Εμενα τα κιλα μου,δικαιολογουν επεμβαση σιγουρα.Αυτο εξ αλλου μου το ειπαν και δυο χειρουργοι εδω στην Αθηνα που με ειδαν.Το αν θα μες αναλαβει περισσοτερο φανταζομαι οτι θα εξαρταται απο τα αποτελεσματα των εξετασεων.Δεν ειμαι πολυ των γιατρων και ετσι εχω χρονια να κανω γενικο τσεκ απ,οποτε.....δεν ξερω τι θα βγαλουν.Βεβαια αιματολογικες κανω,δεν ειναι και χαλια.Εχω ΒΜΙ 41,αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι αυτην την επεμβαση τη θελω καθαρα για λογους υγειας.Εχουν αρχισει κατι δυνατοι πονοι στα γονατα,εχω και δικοπαθεια[απ'αυτα που ξερω] οποτε πιθανον να ερχονται συντομα και αλλα.Εξ αλλου ειμαι και 51 ετων,μαλλον η μεγαλυτερη απ'ολους σας,και αν δεν την κανω τωρα ποτε θα την κανω??
Οσο για την sleeve λογω ΒΜΙ φανταζομαι οτι μου την προτεινε ο δευτερος γιατρος,την δε πτυχωση για την οποια μου μιλησε αποκλειστικα ο πρωτος δεν την συζητω,γιατι δεν μου ενεπνευσε και εμπιστοσυνη ο περι πολλου κυριος,δυστυχως δεν μπορω να πω το ονομα του. Γι'αυτο αποφασισα να αφεθω στην εκτιμηση του Κου Καλφαρεντζου,ο τ ι α π ο φ α σ ι σ ε ι!!!!
Ητανε πολυ ψυχοφθορο για μενα να τρεχω στον ενα και στον αλλο.Εξ αλλου νομιζω οτι αυτος ο επιστημονας ασχολειται σχεδον αποκλειστικα με την παχυσαρκια,δεν εχει ισως τον χρονο να ασχοληθει πλεον και με αλλα χειρουργεια.Αυτα μου τα ειπε φιλος μου που πηγε την προηγουμενη εβδομαδα και τον ειδε.Ποιος αλλος γιατρος περναει απο τετοιο κοσκινο τους ασθενεις του προτου αποφασισει τι ειναι το πιο σωστο για τον καθενα ξεχωριστα? ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΝΕΙΣ....
Αλλα αργουν πολυ τα ραντεβου του και φανταζομαι πως ολοι μετραμε τον ατιμο τον χρονο που δεν περνα.Ευτυχως υπαρχει και αυτη η επικοινωνια με ολα τα παιδια και παρακολουθουμε την πορεια τους..
Βρε παιδια,μια απορια μεγαλη εχω,δεν τρωτε πολυ γιατι δεν πεινατε,γιατι δεν μπορειτε η γιατι προσπαθειτε???
Ποσο μεγαλη προσπαθεια πρεπει να κανει καποιος μετα απο ενα τετοιο χειρουργειο??
18-02-2009, 23:03 #368
Καλησπέρα!!Όπως καταλάβατε είμαι νέο μέλος..Είμαι 22 ετών, 1,65 και 108 κιλά!Ούτε να το γράψω δε μπορώ..Σκέφτομαι εδώ και αρκετό καιρό να κάνω την επέμβαση του δακτυλίου,αλλά μονίμως σκέφτομαι το οικονομικό ζήτημα και μόνο...Εκτός απο ΙΚΑ έχω και ιδιωτική ασφάλιση,η οποία όμως δεν μου καλύπτει μια τέτοια επέμβαση...Ευχαριστώ όλους σας για την βοήθεια που μου δώσατε,έστω κι αν δεν γνωριζόμαστε..Ευελπιστώ πως κάποια στιγμή απλά θα πάρω την απόφαση να κλείσω κάποιο ραντεβού με τον κο Μενενάκο,ή τον κο Γαβριήλ μιας και μένω Αθήνα..!Έχω πολλά να ζήσω..Το λέω απλά γιατί πια δεν βγαίνω καν απο το σπίτι..ααα!και έχω βαρεθεί πια να ακούω όλους τουσ συγγενείς και φίλους να λένε : "Έχεις πολύ ωραίο πρόσωπο,αλλά αν αδυνάτιζες και λίγο θα ήσουν τέλεια....!"έχουν την εντύπωση πως εμένα μου είναι τελείως αδιάφορο??!!?Εμένα ενοχλεί περισσότερο...
Υ.Γ:ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΠΑΧΥΣΑΡΚΗ!Τα τελευταία 5 χρόνια είμαι στην κατάσταση αυτή...
19-02-2009, 00:03 #369
Originally posted by MARGARET
Εμενα τα κιλα μου,δικαιολογουν επεμβαση σιγουρα.Αυτο εξ αλλου μου το ειπαν και δυο χειρουργοι εδω στην Αθηνα που με ειδαν.Το αν θα μες αναλαβει περισσοτερο φανταζομαι οτι θα εξαρταται απο τα αποτελεσματα των εξετασεων.Δεν ειμαι πολυ των γιατρων και ετσι εχω χρονια να κανω γενικο τσεκ απ,οποτε.....δεν ξερω τι θα βγαλουν.Βεβαια αιματολογικες κανω,δεν ειναι και χαλια.Εχω ΒΜΙ 41,αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι αυτην την επεμβαση τη θελω καθαρα για λογους υγειας.Εχουν αρχισει κατι δυνατοι πονοι στα γονατα,εχω και δικοπαθεια[απ'αυτα που ξερω] οποτε πιθανον να ερχονται συντομα και αλλα.Εξ αλλου ειμαι και 51 ετων,μαλλον η μεγαλυτερη απ'ολους σας,και αν δεν την κανω τωρα ποτε θα την κανω??
Οσο για την sleeve λογω ΒΜΙ φανταζομαι οτι μου την προτεινε ο δευτερος γιατρος,την δε πτυχωση για την οποια μου μιλησε αποκλειστικα ο πρωτος δεν την συζητω,γιατι δεν μου ενεπνευσε και εμπιστοσυνη ο περι πολλου κυριος,δυστυχως δεν μπορω να πω το ονομα του. Γι'αυτο αποφασισα να αφεθω στην εκτιμηση του Κου Καλφαρεντζου,ο τ ι α π ο φ α σ ι σ ε ι!!!!
Ητανε πολυ ψυχοφθορο για μενα να τρεχω στον ενα και στον αλλο.Εξ αλλου νομιζω οτι αυτος ο επιστημονας ασχολειται σχεδον αποκλειστικα με την παχυσαρκια,δεν εχει ισως τον χρονο να ασχοληθει πλεον και με αλλα χειρουργεια.Αυτα μου τα ειπε φιλος μου που πηγε την προηγουμενη εβδομαδα και τον ειδε.Ποιος αλλος γιατρος περναει απο τετοιο κοσκινο τους ασθενεις του προτου αποφασισει τι ειναι το πιο σωστο για τον καθενα ξεχωριστα? ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΝΕΙΣ....
Αλλα αργουν πολυ τα ραντεβου του και φανταζομαι πως ολοι μετραμε τον ατιμο τον χρονο που δεν περνα.Ευτυχως υπαρχει και αυτη η επικοινωνια με ολα τα παιδια και παρακολουθουμε την πορεια τους..
Βρε παιδια,μια απορια μεγαλη εχω,δεν τρωτε πολυ γιατι δεν πεινατε,γιατι δεν μπορειτε η γιατι προσπαθειτε???
Ποσο μεγαλη προσπαθεια πρεπει να κανει καποιος μετα απο ενα τετοιο χειρουργειο??
Πλέον δεν ασχολείται με άλλες επεμβάσεις λόγω χρόνου,παλαιότερα έκανε και τις κήλες και τις πλαστικές που προέκυπταν από αυτά τα χειρουργεία.Το κόσκινο στις εξετάσεις του περιλαμβάνει μέχρι και ψυχολογική εξέταση(έπαθε πλάκα ο ψυχολόγος όταν πήγα)και ενεργειακές ανάγκες ηρεμίας για το πόσες θερμίδες καις σε κατάσταση ηρεμίας,πέραν του όλοηυ κατεβατού από αιματολογικές,ορμονικές κτλ
19-02-2009, 01:50 #370
Originally posted by zetoula86
Καλησπέρα!!Όπως καταλάβατε είμαι νέο μέλος..Είμαι 22 ετών, 1,65 και 108 κιλά!Ούτε να το γράψω δε μπορώ..Σκέφτομαι εδώ και αρκετό καιρό να κάνω την επέμβαση του δακτυλίου,αλλά μονίμως σκέφτομαι το οικονομικό ζήτημα και μόνο...Εκτός απο ΙΚΑ έχω και ιδιωτική ασφάλιση,η οποία όμως δεν μου καλύπτει μια τέτοια επέμβαση...Ευχαριστώ όλους σας για την βοήθεια που μου δώσατε,έστω κι αν δεν γνωριζόμαστε..Ευελπιστώ πως κάποια στιγμή απλά θα πάρω την απόφαση να κλείσω κάποιο ραντεβού με τον κο Μενενάκο,ή τον κο Γαβριήλ μιας και μένω Αθήνα..!Έχω πολλά να ζήσω..Το λέω απλά γιατί πια δεν βγαίνω καν απο το σπίτι..ααα!και έχω βαρεθεί πια να ακούω όλους τουσ συγγενείς και φίλους να λένε : "Έχεις πολύ ωραίο πρόσωπο,αλλά αν αδυνάτιζες και λίγο θα ήσουν τέλεια....!"έχουν την εντύπωση πως εμένα μου είναι τελείως αδιάφορο??!!?Εμένα ενοχλεί περισσότερο...
Υ.Γ:ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΠΑΧΥΣΑΡΚΗ!Τα τελευταία 5 χρόνια είμαι στην κατάσταση αυτή...
Ελπίζω να έχεις ήδη ενημερωθεί για όλες τις βαριατρικές επεμβάσεις,να έχεις διαβάσει κάποιες εμπειρίες χειρουργημένων...
(Σημείωση:δεν τοποθετούν δακτύλιο στην Αθήνα μόνο οι δύο γιατροί που ανέφερες...Ενημερώσου και γι'άλλα ονόματα...)
Επίτρεψε μου να σε ρωτήσω,καθότι τόνισες πως εδώ και 5 μόνο χρόνια έχεις το επιπλέον βάρος.
Φαντάζομαι έχεις ήδη κάνει κάποιες προσπάθειες ν'αδυνατίσεις.Θεωρείς πως έχεις εξαντλήσει τα περιθώρια και τις αντοχές σου;
Τα κιλά σου είναι αρκετά αλλά δεν είναι ακατόρθωτο ν'αδυνατίσεις χωρίς να προβείς σε βαριατρική επέμβαση.Κι επίσης είσαι 22 χρονών...
Εσύ,νιώθεις πως δεν έχεις τις δυνάμεις για κάτι τέτοιο;Αντιλαμβάνομαι πως δεν είναι στα καλύτερα της η ψυχολογική σου κατάσταση...
Έχεις κλειστεί στο σπίτι,πιέζεσαι από σχόλια και προσδοκίες τρίτων,στερείσαι πολλές απ'τις χαρές της ηλικίας σου...
Σε παρακαλώ,μη με παρεξηγήσεις!Αν αυτό αποφάσισες τότε μόνο αυτό να κάνεις αφού βέβαια το ψάξεις πολύ καλά!
Απλά φοβάμαι μήπως έχεις κι εσύ τη λανθασμένη εντύπωση πως ο δακτύλιος είναι ένα μαγικό κόλπο που θα σε αδυνατίσει
και θα σε διατηρήσει για πάντα αδύνατη χωρίς εσύ να χρειαστεί να ζοριστείς καθόλου,χωρίς ν'αλλάξεις διατροφικές συνήθειες...
Αν κάνω λάθος,προσπέρασε τελείως τα παραπάνω...Σκέψου καλά όλες τις επιλογές σου και κάνε ό,τι κρίνεις καλύτερο για σένα!
19-02-2009, 16:27 #371
Καλησπέρα!
Εχθές επισκέφτηκα τον κο Μπότουλα στην κλινική Doctor's Hospital.
Να πω ότι έχω ήδη δει τον κο Γαβριήλ και τον κο Σκρέκα. Σήμερα έχω rdv με κο Μενενάκο.
Ο κος Μπότουλας λοιπόν, καλός φάνηκε, ήρεμος άνθρωπος, πολύ επεξηγηματικός και πιο
ανθρώπινος θα έλεγα από τους άλλους. Δεν μας είπε κάτι λιγότερο από τους άλλους, ίσα ίσα
μας τα είπε πιο καλά. Αναλυτικά για υπέρ και κατά (Δακτύλιο και Sleeve). Για τα δικά μου δεδομένα, η επέμβαση που μου ταιριάζει είναι το Sleeve. Θα περιμένω και σήμερα να δω και τον
κο Μενενάκο και από βδομάδα θα σας πω.
Πάντως αν κάποιος έχει ακούσει για τον κο Μπούτολα παρακαλώ να μου πει, γιατί προσωπικά αλλά και από εσάς εδώ δεν το γνώριζα το όνομα. Απλά τον σύστησε ένας φίλος γνωστού μου.
19-02-2009, 16:28 #372
sorry Μπότουλας λέγεται ο χριστιανός!!
χαχαχαχα
19-02-2009, 20:34 #373
Καλησπέρα NADINE!Απαντώ λίγο αργά στην ερώτησή σου..Δεν σε παρεξηγώ καθόλου..Καταλαβαίνω όσα μου έγραψες και το εκτιμώ ιδιαίτερα!!!Έχω προσπαθήσει αρκετές φορές με διαιτολόγους,διατροφολόγο� �ς,χάνω πάντα 2-2,5 κιλά την εβδομάδα αλλά συνήθωσ μετά τις 2 με 3 εβδομάδες αφού έχω χάσει 7 κιλά περίπου "κολλάω" και ο δείκτης της ζυγαριάς δεν λέει να πάει πιο κάτω!Ετσι απογοητεύομαι και πάντα σταματάω..βέβαια,είμαι ακόμα επιφυλακτική και δεν θα έλεγα πως έχω εξαντλήσει τα όρια μιας δίαιτας.Απλά κουράστηκα!Και σ' αυτό φταίει όντως η άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκομαι εδώ και 2 χρόνια σχεδόν..θέλω κάτι μόνιμο..Δεν θα με πείραζε να αλλάξω διατροφικέσ συνήθειες...απλά θέλω να γίνω πάλι όπως ήμουν...Δεν μου αρέσει αυτός ο ρατσισμός που αντιμετωπίζω!!άσε που πια έχω πονάκια σε μέση,πόδια κλπ.!!Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ παντως!!
19-02-2009, 20:46 #374
zetoula καλως ηρθες και απο μενα!
εδω σου ευχομαι να βρεις την συμπαρασταση που ψαχνεις!εγω την βρηκα!ειμαι και γω καινουριο μελος,κανω διαιτα και καθε φορα που νιωθω να θελω να ανοιξω το ψυγειο...ερχομαι εδω και ερχομαι στα ισα μου!
20-02-2009, 01:08 #375
Ζετουλίνι μου,άκουσε με σε παρακαλώ γιατί είσαι μικρό και άβγαλτο στα της παχυσαρκίας...
Το να χάνεις 7 κιλά σε δυο τρεις εβδομάδες είναι πολύ καλή απώλεια(προς μεγάλη δηλαδή)και πάντα εκεί κάπου όλοι κολλάμε!
Μπορεί για μία εβδομάδα,μπορεί και για δεύτερη,μετά όμως προχωρά κι ίσως αναπληρώνει η απώλεια.
Πάντως 5 με 6 κιλά το μήνα θεωρείται καλή απώλεια,κάτι που εσύ το είχες στο μισό χρόνο για να καταλάβεις...
Το να βάζουμε υπερβολικούς στόχους σε εβδομαδιαία βάση ακόμα και μηνιαία μας εμπλέκει σε ψυχοφθόρες καταστάσεις
και μεγιστοποιεί,μην πω εξασφαλίζει,την αποθάρρυνση κι εγκατάλειψη της προσπάθειας μας.Δεν το χρειαζόμαστε αυτό!
Έχεις κουραστεί ψυχολογικά,το καταλαβαίνω απόλυτα,σ'έχουν απογοητεύσει οι δυνάμεις και η έλλειψη πειθαρχίας σου,
τα έχεις πάρει με τον κοινωνικό ρατσισμό,τα σχόλια και βλέμματα δικών σου και ξένων...Πίστεψε με,ξέρω πολύ καλά τι νιώθεις!
Θέλεις να ξυπνήσεις και να έχει φύγει ο εφιάλτης αυτός για πάντα!Αυτό όμως δε γίνεται μαγικά ούτε ακαριαία,δυστυχώς
αλλά και δικαίως άμα σκεφτούμε πόσο χρόνο μας πήρε να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε...Θέλει υπομονή,επιμονή,κόπο,προσή� �ωση...
Δεν είναι εύκολο,αλλά είναι εφικτό και το έχουν κάνει αρκετοί άνθρωποι ήδη!Δικαίωμα σου και απόλυτα σεβαστό
να μη θέλεις να μπεις στη διαδικασία αυτή.Απλά σου διευκρινίζω πως τ'αποτελέσματα των βαριατρικών επεμβάσεων
και δη του δακτυλίου,που ξέρω γιατί έχω βάλει δύο,δεν είναι πάντα μόνιμα!(Μέσα σε ένα χρόνο εγώ πήρα 40 κιλά από τα οδυνηρά χαμένα)
Μπορεί να είναι επίπονη η διαδικασία,μπορεί να έχει επιπλοκές,έχει συχνά γεμίσματα,μετά απαιτεί ειδική διατροφή υγρών κι αλεσμένων
και πίστεψε με είναι πολύ δύσκολο να είσαι υγιής και να μην επιτρέπεται να μασήσεις κάτι!Σου αλλάζει αρκετά τη ζωή κι αν είναι
ν'αλλάξεις για τον δακτύλιο διατροφικές συνήθειες τόσο χαλαρά γιατί δεν τις αλλάζεις τώρα να γλυτώσεις την επέμβαση;
Εντάξει,θα μου πεις δεν είναι το ίδιο και θα έχεις δίκιο.Στην αρχή παίρνεις μια μεγάλη ώθηση,χάνονται γρήγορα τα πρώτα κιλά,
αλλά εσύ μπορείς να χάσεις και χωρίς δακτύλιο και το ξέρεις καλά!Σταματώ κάπου εδώ γιατί ίσως ήδη έχω γίνει πιεστική και δε θέλω.
Να σου πω πάντως πως αν πάρεις το χρόνο σου και ηρεμήσεις κι αν αποφασίσεις να κάνεις μια τελευταία προσπάθεια,(καλή όμως!)
με μεγάλη χαρά να την κάνουμε παρέα!Αν κάπως σε παρηγορεί,σου λέω πως εγώ είμαι 140 κιλά!Ό,τι θέλεις,εδώ είμαστε!
Απόγνωση…
20-08-2025, 08:57 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή