Results 466 to 480 of 519
-
15-10-2009, 13:29 #466
ισως να ειναι και λαθος δικο μου αλλα ακομα δεν μπορω να φαω (η μαλλον φοβαμαι)τροφες σκληρες οπως κρεας που δεν αλεθονται στο στομα... εχω την εντυπωση οτι αν κατεβασω αυτη την μαζα θα πνιγω...οτι θα κατσει... εχω συνηθησει τοσους μηνες και τωρα μου φαινεται αρκετα δυσκολο
- 15-10-2009, 17:34 #467
Τα δικά μου νέα είναι πως νομίζω πως αποφάσισα να κάνω κι εγώ τη δική σου επέμβαση
γι'αυτό έχω κι αυξημένο ενδιαφέρον για κάθε αρνητική εντύπωση σου.Αν αντιλαμβάνομαι καλά,
το ότι δεν καταναλώνεις ακόμα σκληρές τροφές είναι περισσότερο δική σου φοβία παρά αδυναμία.
Γιατί δε δοκιμάζεις,γλυκιά μου,σιγά σιγά;Είναι πολλοί οι μήνες από την επέμβαση,ώστε να μην έχεις
επιστρέψει στις κανονικές διατροφικές σου συνήθειες.Κάνε μια προσπάθεια!Μπορεί να εκπλαγείς!
Αλλά εμετούς γιατί είχες;Από ό,τι γνωρίζω η μέθοδος αυτή δεν έχει την παλλινδρόμηση του δακτυλίου.
Όσο για το power plate,δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα.Όλο αυτό το τράνταγμα για τον εγκέφαλο
και τις αρθρώσεις δεν πρέπει να είναι και ό,τι καλύτερο...ʼσε που μου φαντάζει βασανιστήριο!
Στα κιλά που είσαι υπάρχουν όλες οι ευχάρστες για σένα δραστηριότητες άσκησης στη διάθεση σου!
Από χορό,σκι,κολύμπι,τέννις...ο,� �ιδήποτε σου κάνει κέφι και δεν παραπέμπει σε εκγύμναση,βουρ!Στο ψητό!
15-10-2009, 18:22 #468
ακριβως οπως το ειπες... δικια μου φοβια..... οσο για τους εμμετους δεν ειχα παντα... μια ειμαι καλα μια οχι.... μιλησα με το γιατρο μου και εχω ραντεβου να δουμε τις εξετασεις και να δουμε γιατι συμβαινει αυτο....αρα δεν μπορω να σου πω σιγουρα οτι κατι συμβαινει η οτι κατι δεν παει καλα, ισως να φταιω κ εγω σε κατι, οταν μαθω κ εγω θα σε ενημερωσω! επισης εχω ακομα καουρες ασχημες ανα 3 περιπου μερες και μεχρι τωρα επερνα τα laprazol, αλλα ο γιατρος ειπε οτι τωρα που θα δουμε τις εξετασεις ισως μου δωσει κατι αλλο γιατι αυτα πρεπει να τα σταματησω! ασε που για ενα διαστημα ειχα κατι εντονους σπασμους και μου ειπε αν με πιανουν να παρω τα spasmoapotel αν τα εχεις ακουσει.... γενικα ειναι παρα πολυ καλη μεθοδος και ας μη ξεχναμε οτι οργανισμος απο οργανισμο διαφερει, εγω παραδειγμα μετα το χειρουργειο δεν καταλαβα τιποτα!!! πονεσα μονο λιγο οταν με ξυπνησαν με το ζορι, ειπα μια το πολυ 2 λεξεις και αμεσως κοιμηθηκα παλι σαν το βοδι.... απο κει και περα πονος κανενας, ασχετα που μετα τα χαλασα λιγο με το φαγητο... Στο ιδιο δωματιο ηταν και μια κυρια μαζι μου που εκανε την επομενη μερα την ιδια επεβμαση και πονουσε αρκετα, ολο το βραδυ δεν κοιμηθηκε και μαζι κ εγω γιατι βογκουσε σπο τον πονο! δεν ξερω αν σου τα ειπα μπερδεμενα και αν σε ζαλισα....
15-10-2009, 18:42 #469
Όχι,μια χαρά μου τα είπες,γλυκιά μου!Μη σε απασχολεί!
Ελπίζω να πάνε όλα καλά στο επικείμενο ραντεβού σου
και να νιώθεις στο εξής εντελώς καλά!Να σε προσέχεις!
18-10-2009, 18:51 #470
Καλησπέρα σε όλους. Με λένε Αναστασία και πριν από σχεδόν ένα μήνα έκανα την επέμβαση sleeve.
Έχω 30 κιλά παραπάνω αλλά και αρκετά χρόνια προβλήματα υγείας που λόγω των παραπανίσιων κιλών δεν θα είχαν καλή πορεία αν δεν έκανα κάτι...
έχω χάσει ήδη 10 κιλά και έχει φυσικά μειωθεί κατά πολύ η όρεξή μου.
Μετά την επέμβαση πέρασα μία πάρα πολύ δύσκολη εβδομάδα με πολλούς πόνους. Λόγω αρκετής αιμορραγίας στο χειρουργείο είχα και πολύ χαμηλό αιματοκρίτη και να πω την αλήθεια ζορίστηκα αρκετά. Τις πρώτες μέρες έλεγα ότι αν ήξερα τι θα περνούσα δεν θα έκανα το χειρουργείο. Τώρα βέβαια αισθάνομαι διαφορετικά.
έχω ξεκινήσει τους πολτούς εδώ και 2 εβδομάδες και σε μία εβδομάδα θα φάω και κανονικό φαγητό!!
Τις πρώτες ημέρες φούσκωνα με 2 κουταλάκια..τώρα είναι λίγο διαφορετικά. Μπορώ να φάω και 10 κουταλάκια αλλά έως εκεί. Πάντως έχει φτιάξει λίγο η όρεξή μου!
Πλέον δεν πονάω καθόλου εκτός από αυτά τα γουργουρίσματα που έχω που και που αλλά όχι φοβερά πράγματα.
Φοβάμαι λίγο την ημέρα που θα ξεκινήσω να τρώω κανονικά και θα θελα να μου δώσετε συμβουλές αν μπορείτε.
Χαίρομαι πολύ που υπάρχει αυτό το forum και μπορώ να ανταλλάξω μαζί σας απόψεις και εμπειρίες.
18-10-2009, 20:56 #471
Γεια σου Αναστασία και καλως ηρθες.... αλλα με μπερδεψες λιγο..... εκανες ανοιχτη επεμβαση? οχι λαπαροσκοπικη(η οπως αλλιως την λενε?) Και εγω οταν εψαχνα γιατρους ετυχα σε εναν που οταν μου ειπε οτι θα χρειαστω και μερικες φιαλες αιμα γουρλωσα, εστριψα και οπου φυγει-φυγει.....
κοιτα οπως δηποτε σιγα σιγα θα προσαρμοστεις.... (θα μου πεις τωρα"τι μας λες εσυ που καλα καλα δεν μπορεις να φας'') και το λεω αυτο επιδη εγω τοσους μηνες συνηθησα στις μαλακες τροφες και τωρα μου ειναι δυσκολο να καταπιω κρεας! οσο αστειο και αν σου φαινεται... οσο για τα γουργουρισματα μην ανησυχεις... ειναι φυσιολογικο τον πρωτο καιρο!
Εδω μεσα υπαρχουν υπεροχοι ανθρωποι με πολλες εμπειριες που μπορουν να σε βοηθησουν καθως να μοιραστουν και τις δικιες σου εμπειριες... ελπιζω απο δω και περα να εισαι στην παρεα μας και να μας λες τις εξελιξεις της νεας σου ζωης!
19-10-2009, 10:26 #472
Originally posted by stasa123
έχω ξεκινήσει τους πολτούς εδώ και 2 εβδομάδες και σε μία εβδομάδα θα φάω και κανονικό φαγητό!!
Τις πρώτες ημέρες φούσκωνα με 2 κουταλάκια..τώρα είναι λίγο διαφορετικά. Μπορώ να φάω και 10 κουταλάκια αλλά έως εκεί. Πάντως έχει φτιάξει λίγο η όρεξή μου!
Πλέον δεν πονάω καθόλου εκτός από αυτά τα γουργουρίσματα που έχω που και που αλλά όχι φοβερά πράγματα.
Φοβάμαι λίγο την ημέρα που θα ξεκινήσω να τρώω κανονικά και θα θελα να μου δώσετε συμβουλές αν μπορείτε.
Χαίρομαι πολύ που υπάρχει αυτό το forum και μπορώ να ανταλλάξω μαζί σας απόψεις και εμπειρίες.
το να τρως "κανονικα" βγαλτο λιγο απο το μυαλο σου, δεν υπαρχει απο εδω και περα, εγω 8 μηνες μετα ουτε ενα αχλαδι δεν μπορω να φαω ολοκληρο.
το θεμα σε αυτην την εγχειρηση ειναι η ποιοτητα της τροφης, το τι διαλεγεις να τρως λιγο λιγο, δηλ η επιλογη μου για αχλαδι μπορει να ηταν ενα σακουλακι πατατακια που θα τα ετρωγα σιγα σιγα μπροστα στην τηλεοραση. αυτο να αποφυγεις και θα τα πας μια χαρα,
επισης καλο ειναι να ακους το στομαχι σου και να μην το ζοριζεις.........
κρατα μας ενημερους και οτι θελεις να ρωτησεις εδω ειμαστε......
19-10-2009, 20:44 #473
Καλώς σας βρήκα!!
Λαπαροσκοπικά έκανα την επέμβαση απλά μάλλον λόγω του διαβήτη είχα αρκετή αιμορραγία γιαυτό έπεσε πολύ ο αιματοκρίτης.
Να πω την αλήθεια λίγο κρέας μου έχει λείψει να φάω..αλλα όχι ότι το σκέφτομαι και συνέχεια. χιχιχι!
έστω και αυτά τα κιλά που έχω χάσει, με έχουν βοηθήσει πολύ και στον διαβήτη μου και στην ψυχολογία μου.
όταν ξεκινήσω το κανονικό φαγητό είναι κάποιες τροφές που θα πρέπει να αποφεύγω???
Ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα και πιστεύω ότι θα τα λέμε συχνά!
20-10-2009, 10:03 #474
θα σου δειξει το στομαχι σου τι πρεπει να αποφευγεις,
εγω γενικα δεν εχω κανενα προβλημα με κανενα φαγητο,(οχι που θα ειχα),
συνηθως λενε για τα μακαρονια το ψωμι και το κρεας, αλλα αν μασας καλα, ολα κατεβαινουν............
24-10-2009, 18:40 #475
Καλησπέρα σας!
Πριν λίγες μέρες ξεκίνησα να τρώω και "κανονικά" και να πω την αλήθεια την δεύτερη μέρα προσπάθησα να φάω 2 μπουκιές μπιφτέκι και όλη μέρα πονούσε το στομάχι μου. Κατάλαβα ότι όλα πρέπει να γίνουν σιγά σιγά...
Κατά τ'άλλα έχω χάσει 12 κιλά και είμαι πολύ χαρούμενη.
όσοι έχετε κάνει την ίδια επέμβαση έχετε εμετούς???
Αυτά προς το παρών από εμένα!!!
28-04-2010, 16:23 #476
μηπως ξέρει κανενας κανεναν καλό γιατρό σε δημόσιο νοσοκομείο για μανικι?
29-04-2010, 00:47 #477
Καλφαρέντζος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο της Πάτρας,κορυφή.Αλλά επέμβαση δεν διαλέγουμε εμείς αλλά ο γιατρός με βάση το διατροφικό και ιατρικό ιστορικό μας...Δεν είναι φασόν αυτές οι επεμβάσεις σαν την χολή.
01-07-2010, 08:52 #478
...7 xronia......ouaou....μου μοιάζει σαν να ηταν χτες....
03-07-2010, 16:33 #479
Αρκετά για να μας δώσεις στοιχεία για την πορεία σου και να παίρνουμε κουράγιο,τύπος επέμβασης,αποτελέσματα εως τώρα,σημείοπ αφετηρίας.
16-11-2010, 20:30 #480
Διαβαζω με μεγαλη προσοχη οσα εχετε γραψει....ειμαι 28 και σχεδον 110 κιλα....το ψαχνω για πατρα στον γιατρο που λετε κορυφη.....εχω σοβαρο προβλημα στην μεση και ο νευροχειρουργος μου ηταν αυτος που μου ειπε για χειρουργειο στην πατρα γιατι καποια στιγμη πρεπει να κανω χειρουργειο στην μεση και με τοσο βαρος ειναι επικινδυνο, οποτε σκεφτομαι συνεχεια για χειρουργιο παχυσαρκιας.....αλλα ρε παιδια φοβαμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιι....κι αν πανε ολα καλα και το κανω...μετα ο οργανισμος μου θα αντεχει πχ μια αρρωστια???φαρμακα θα αντεχω να παρω 'η το στομαχι μου δεν θα αντεχει μια θεραπεια???αυτα με νοιάζουν...ουτε η πεινα, ουτε να γινω μοντελο...μονο να φτιαξω την υγεια μου γιατι ειμαι 28 και δεν ζω καθόλου ευκολη ζωη....πειτε μια γνωμη οσοι εχετε κανει....και αν γινεται πειτε ποσο κοστιζει και που παω για να μου το εγκρινουν???.......ευχαριστω πολυ προκαταβολικα!
Απόγνωση…
20-08-2025, 08:57 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή