Results 16 to 29 of 29
Thread: Με ενοχλεί το βλέμμα των άλλων
-
17-05-2008, 21:53 #16
ποιον ειπες καραγκιοζη βρε πεφτουλα?Ολες οι κοπελες μου κανουν παραπονα οτι τους κολλας δεν εχεις αφησει καμια ησυχη εδω ειναι σαιτ ψυχολογιας οχι νυφοπαζαρο!!! Εχω μαθει για σενα πολλα..
- 17-05-2008, 21:54 #17
Μαρακι απο μικρουλα το ειχες αυτο?η μετα απ κατι σου συνεβη?
17-05-2008, 21:57 #18
ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙΣ ΨΕΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
17-05-2008, 23:15 #19
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον administrator για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.
17-05-2008, 23:39 #20
Originally posted by mmaria
αλλά Dalia λογικό να σε κοιτάζει να καταλάβει τι;
19-05-2008, 09:27 #21
βρε αυτό το επίμονο με ενοχλεί, μου προκαλεί άγχος κ φέρομαι περίεργα!
αλλά okay, αν ενοχληθώ, βρήκα τι θα κάνω.. θα αλληθωρίσω κ θα της πώ ότι δεν αισθάνομαι καλά, για να το πάρει χαμπάρι.
πάντως είναι άσχημο να σε φέρνει ο άλλος σε δύσκολή θέση με κάτι τέτοιο, είναι όπως σου λένε καμιά φορά κάτι κ σε ενοχλεί κ δεν ξέρεις πως να αντιδράσεις.
μακάρι να το ξεπεράσω, γιατί περισσότερο με την αντίδρασή μου γίνομαι ρεζίλι.
Υ.Γ.:από πάντα το είχα αυτό
19-05-2008, 13:03 #22
Κοιτα,οι περισσότεροι γιατροί κρατάνε και σημειώσεις οπότε αν κρατάει κι αυτή θα κοιτάζει και τα χαρτιά της,θα φεύγει λίγο το βλέμμα της από πάνω σου.Αλλά μπορείς και να της το πεις ξεκάθαρα ότι έχεις αυτό το άγχος όταν σε κοιτάζουν.Αλλωστε γι\'αυτό πας,για να σου λύσει αυτά που σε αγχώνουν.
19-05-2008, 20:17 #23
βρε παιδιά, μου μοιάζει εντελώς αδύνατο
συνήθως κοιτάω αλλού, δεν το αντέχω
weird θα ρίξω μια ματια στα μηνύματα, πως το ξεπέρασες;
Κουράγιο κορίτσι μου, καταλαβαινω ποσο μεγάλη είναι η αγωνια σου.
Η μονη συμβουλή είναι αυτην την δυσκολία στο βλέμμα να την συζητάς μαζί με την ψυχολόγο σου! Αυτο είναι δυσκολο μεν, πολυ αποδοτικό δε.
Βέβαια να συμπληρώσω οτι δεν το είχα απο παντα όπως εσύ αλλα με έπιασε ξαφνικά εμενα.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
20-05-2008, 17:15 #24
ευχαριστω weird, θα φροντίσω να το συζητησω με την ψυχ, άσε που το ταβάνι της έχει αράχνες, τα τζαμια ήταν θολα, η μοκέτα λεκιασμένη, τώρα αν με ρωτήσεις πως ήταν η ψυχ, δεν την καλοείδα..
20-05-2008, 18:22 #25
Με εκανες και γελασα. Το χιουμορ σε εναν ανθρωπο δειχνει ποτι εχει δυναμη. Καλα θα κανεις, ετσι ακριβως οπως το μιλας μαζι μας ανοιξου κι εκει. Εξαλλου γι αυτο πηγαινεις. Καλη εξελιξη ευχομαι!
Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
20-05-2008, 20:51 #26
Originally posted by Dalia
αλλά Dalia λογικό να σε κοιτάζει να καταλάβει τι;
21-05-2008, 20:18 #27
Συμφωνω με τα παιδια. Φαντάσου να καταλάβαινες πως παει να χασμουριθεί!!Ασε αυτο θα σου εσπαγε τα νευρα. Σε ενα βιωματικό σεμινάριο με εναν ψυχολόγο- συμβουλο που το ειχε οργανώσει το ειχαμε παθει. Ισως με το να σε κοιτάει ειναι να σου δειχνει οτι σε ακούει προσεχτικά. Επισης προσπάθησε να κοιτάς και εσυ τους αλλους επιμονα οταν σου μιλούν για να τεστάρεις την αντιδραση τους, μπες εσυ στον ρόλο αυτου που κοιτάει για να μπορέσεις να το ξεπεράσεις. Δεστο σαν παιχνιδι στην αρχη. Καντο οπου και αν βρισκεσαι. Τελικα μπορει να δεις πως και οι αλλοι να νιώθουν καποια αμηχανία.Ισως σε βοηθήσει και να σε ξεαγχώσει το γεγονος πως δεν εισαι η μόνη που νιωθεις ετσι αλλα ειναι μεσα στα φυσιολογικά πλαίσια και το εχεις δώσει μεγάλες διαστάσεις με αποτέλεσμα να σε αγχώνει. Εμενα μου εχει τυχει να με κοιτουν διαπεραστικά και να μου την δινει απίστευτα, να μην ξέρω τι να κάνω.
21-05-2008, 20:32 #28
Πάντως έχω ακούσει ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου που είχε πολύ έντονο το επικοινωνιακό στοιχείο (για άλλους μεγάλος λαοπλάνος όπως και κατ εμέ) όταν του μιλούσες σε κοίταγε στα μάτια και νόμιζες ότι σου δίνει σημασία. Στην πραγματικότητα όμως σε είχε γραμμένο. Το είχα δεί σε μία εκπομπή που μιλούσαν γιαυτόν μετά τον θάνατό του.
22-05-2008, 01:32 #29
mmaria;mmaria
Member
Registered: 30-4-2008
Member Is Offline
Διάθεση: έτσι κ έτσι
Εστάλη στις 16-5-2008 στις 01:33 PM Απάντηση με παράθεση Αναφορά μηνύματος στον Administrator
Με ενοχλεί το βλέμμα των άλλων
Με πιάνει ένας φόβος, ένα άγχος απροσδιόριστο όταν κάποιος, έχει αυτό το βλέμμα, το έντονο, το διαπεραστικό, που σε κοιτάει μες τα μάτια κ σου δίνει την εντύπωση ότι μπορεί να σε καταλάβει. Δεν νομίζω να μπορεί να διαβάσει την σκέψη, ούτε να ψαχουλέψει το μέσα σου, όμως με κάνει κ νιώθω τόσο αμήχανα, στρέφοντας το κεφάλι μου αλλού, μιλώντας κοιτάζοντας το πάτωμα, η σκέψη μου αλλάζει, δεν μπορώ ούτε καν να καταλάβω τι μου λέει ο άλλος, πόσο μάλλον να απαντήσω!
Όταν παλιότερα πήγαινα σε ψυχολόγο, ένιωθα τόσο απαίσια που με κοίταζε συνέχεια, εκνευριζόμουν, σηκωνόμουν κ έφευγα, ταραζόμουν τόσο που μου έλεγε γιατί δεν με κοιτάς!
Δεν ξέρω τι είναι αυτό, πολλές φορές δεν μπορώ να ανασάνω κιόλας ή πονάω σε κάποιο σημείο του σώματος κ πιάνω τις σπαστικές κινήσεις για να ασχοληθώ με κάτι.
Με τρομάζει το ραντεβού μου με την ψυχίατρο κ αν έχει κατι το ανυποφορο, το απαίσιο διερευνητικο που να μου την δίνει στα νεύρα?
Κ στο δρόμο με ενοχλεί, όταν κάποιος - καποιοι είναι περίεργοι, όταν διασταυρώνονται τα βλέμματα, όταν νιώθεις μια περίεργη αίσθηση κ γυρνάς κ βλέπεις ότι σε κοιτάνε.
Το έχετε νιώσει;; Σας φοβίζει; Αγχώνεστε;
Όπως πολύ σωστά είπες κανείς δεν μπορεί να μπεί μέσα στο μυαλό σου.......Να είσαι σίγουροι ότι αυτοί που σε κοιτούν κατάματα είναι τις περισσότερες φορές πολύ πιο ανασφαλείς.Το κληρονομήσαμε αυτό απ την βρεφική μας ηλικία όταν αναζητούσαμε επίμονα το βλέμμα της μάνας μας για να νιώσουμε ότι κάποιος μας προσέχει.Αυτοί που σε κοιτούνε απλά δεν αντέχουν στην ιδέα ότι δεν τους προσέχεις....και όταν τολμήσεις να αρχίσεις να τους βλέπεις εσύ μέσα στα μάτια (έστω και επιτηδευμένα) αποκτάς εξουσία εσύ πάνω τους.
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία