ξαφνικη αλλαγη - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 68 of 68
    Banned
    το οτι το διευκρινιζεις δεν αλλαζεις την ουσια.
    Καποτε ημουν για χρονια ναυτικος,
    ειχα μια σχεση οπου η κοπελα μου, ειχε ενα και μονο αυστηρα επαγγελμα:
    Γυναικα ναυτικου.
    Χωρισαμε ακριβως για αυτο το λογο.
    Πολυ πιθανον να εχει βρει καποιον που να της ταιριαζει σε αυτο το στυλ.
    Οποτε καταληγω οτι ο (η) καθενας παει με αυτο που του ταιριαζει.

Senior Member
    γράφεις: \"ξερω οτι δεν με καλυπτει πλεον σαν σχεση, νοιωθω ενα μεγαλο κενο.\"

εχεις σκεφτει γιατί μένεις?

Banned
    krino καταλαβαίνω τι λες. Αυτή είναι όντως η ουσία και γι\' αυτό στο πρώτο μου post στο θέμα της zaira τη ρώτησα αν πιστεύει ότι τα θέλω της ταιριάζουν με αυτά του συντρόφου. Να συμπληρώσω: στο εδώ και τώρα (ως σχόλιο στο \'δεν με καλύπτει πλέον\').

Zαίρα...εγώ πιστεύω ότι μετά την απιστία ο λόγος που μείνατε μαζί, ήταν ότι η σχέση-όσο και αν κράτησε-με την άλλη δεν του έωσε αυτά που περίμενε γι αυτό γύρισε. Όταν κάποιος φτάνει στο σημείο να απιστήσει μες τη σχεση-κατά την ταπεινή μου άποψη-είναι φευγάτος.
    H όλη του μετέπειτα συμπεριφορά με δικαιώνει, καθώς, ο άνθρωπος σου δείχνει ξεκάθαρα δυο πράγματα.
    Ή ότι του έχει τελειώσει, ή ότι σε θεωρεί τόσο δεδομένη που δεν φοβάται ότι θα φύγεις όπως και να σου φερθεί.
    Συμφωνώ απόλυτα με τη Mαρίνα στο θέμα της δουλειάς, όπως και με τη Σοφία στο κομμάτα \"ξέρω ότι δεν με καλύπτει πλέον σαν σχέση, νιώθω ένα μεγάλο κενό\".
    Aυτό και μόνο πρέπει να σε προβληματίσει και να σκεφτείς. Mένεις επειδή με τον τρόπο του σε διώχνει και λειτουργεί ασυνείδητα ο εγωισμός σου, ή έχεις βολευτεί σε μια κατάσταση που δεν σε κινητοποιεί ώστε να κυνηγήσεις τη ζωή σου?

Senior Member
    Και να προσθέσω κατι ακομα: μια σχεση οσο ομορφη, αλλα κ οσο κ να σε γεμιζει ειναι δυσκολο να καλυψει ολα σου τα κενα. οι φιλοι σου, αλλες ασχολιες, μια δουλεια, αλλα ενδιαφεροντα, η διασκεδασή σου ...υπάρχουν? η πληροτητα δεν μπορει να ερθει απο ενα πραγμα στη ζωή σου.φορτώνοντας εναν ανθρωπο προσδοκιες κ απαιτησεις μιας ολοκληρωμενης κ χαρουμενης ζωης τον πνιγεις....δεν τον αγαπας.

Σοφία, αυτό είναι το τραγικότερο λάθος σε μια σχέση και δυστυχώς σε αυτή την παγίδα πέφτουν πολλές γυναίκες.
    Kολλούν πάνω σε κάποιον και τα ξεχνούν όλα. Φίλους, δουλειά, οικογένεια. O άλλος αρχίζει και δυσανασχετεί, γιατί το να σου γίνει μια γυναίκα κασκόλ, όσο να την αγαπάς και να τη θέλεις, κάποια στιγμή θα σε πνίξει....

Senior Member
    Σωστή η παρατήρηση Σοφία : οι άλλες ασχολίες (μεταξύ των οποίων και η δουλειά) θα καλύψουν κάποιες συναισθηματικές της ανάγκες , θα της δώσουν και άλλα ενδιαφέροντα και θα γίνει και η ίδια πιο ενδιαφέρουσα και πιο ισότιμη στη σχέση της .............. η δε οικονομική ανεξαρτησία είναι απαραίτητη !!!!

Senior Member
    εμενα μου φαινεται περιεργο που υπαρχουν γυναικες μη εργαζομενες..τοσο που αναρωτιεμαι οταν το ακουω -οχι και πολυ συχνα -υπαρχει ακομα αυτο το ειδος;:P

σιγουρα μια δουλιτσα ειναι απαραιτητη.για πολλους λογους..τα ειπαν ολα οι παραπανω .οπως μου ελεγε και καποιος καπου καποτε <η δουλεια ειναι χρυσαφι>

γιατι να δισταζεις καλη μου να σταθεις στα ποδια σου ?εδω εμεις οι <ελλαττωματικοι>και το παλευουμε το θεμα :P

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345