Ενδογαστρικο Μπαλόνι
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 50
    Junior Member

Ενδογαστρικο Μπαλόνι

Σκεφτομαι πολύ σοβαρά να τοποθετήσω το Ενδογαστρικό Μπαλόνι. Υπάρχει καποιος εδω μέσα να με ενημερώσει σχετικά με το κόστος του και τις παρενέργειες που ίσως έχει?
    Ευχαριστώ

Junior Member
    Πληροφορίες μπορείς να μάθεις από αυτό το site (www.paxysarkia.gr) για το θέμα που ρωτάς. Και εγώ απο εδώ έμαθα την συγκεκριμένη μέθοδο. Όμως δεν γνωρίζω κανένα που να το έχει δοκιμάσει μέχρι τώρα. Στην Κύπρο λίγους μήνες έχει που το διαφημίζουν και ακούγεται ότι έχει λιγότερο κόστος από άλλες μεθόδους.

Junior Member

paulina

to endogastriko baloni ine mia diadikasia sxetika aplipou ginetai me gastroskophsh kai elafra anais8hsia.ine gia tous an8rwpous pou 8eloun na xasoun liga sxetika kila(20-25)topo8eteitai gia xroniko diastima 6 to poly mhnwn kai meta prepei na afairethei.
    parenergeies einai:
    naytia kai emetoi (kyriws tis prwtes evdomades alla se pollous kai argotera)
    ephreazei thn oxitita tou stomaxiou giayto xorhgountai farmaka

Junior Member
    Μετα απο πολυ ψαξιμο βρηκα το κεντρο Παχυσαρκιας στο Περφοερειακο Νοσοκομειο Κρητης και απο εκει ρωτωντας και μαθαινοντας κατορθωσα και βρηκα ακρη στον Ευαγγελισμο.
    Αυριο εχω ραντεβου και θα επανελθω με νεωτερα

Junior Member
    Τελικα στον Ευαγγελισμο πληρωνεις μονο το κοστος του μπαλονιου εκτος και εαν το καλυπτει το ταμειο σας

Senior Member
    Βασιλη,
    αν δε σου είναι κόπος, φράψε δυο λόγια παραπάνω ώστε να πληροφορηθού και οι επόμενοι επισκέπτες του φόρουμ.

Καλή δύναμη σε ότι κι αν αποφασίσεις!

Senior Member
    δεν μας γράφεις το ύψος και το βάρος σου για να σου πω αν αξίζει να το βάλεις ή τζάμπα θα πετάξεις τα λεφτά σου.
    Κατα τη γνώμη μου είναι πεταμένα λεφτά
    (2.500 ευρώ) + ταλαιπωρία.
    Το μπαλόνι σπάνια κρατάει αυτούς τους 6 μήνες (ξεφουσκώνει πολύ πιο γρήγορα).
    αν θες να χάσεις 15-20 κιλά μόνο κάντο.
    αλλά να είσαι προετοιμασμένη για πολλούς εμετούς και ναυτίες..
    Δεν το συνιστώ με τίποτα αυτό το πράγμα.
    Στην Αμερική ελάχιστοι το κάνουν πια.

Senior Member
    ...και μετα ενα το βγαλεις επιστροφη στα ιδια κιλα μετα απο καιρο....
    για δες και για κατι αλλο....

Junior Member
    Κατ'αρχην συγνωμη για την αργοπορημενη απαντηση

1. Οντως θελω να χασω γυρω στα 15 -20 Κιλα
    2. Με το Μπαλονι θελω να χασω τα 15 και τα υπολοιπα 5 με ασκηση
    3. Το προβλημα μου ειναι οτι αποκτησα τα παραπανω κιλα λογω
    σοβαρης εγχειρησης στο γονατο που με κρατησε καθηλομενο στο κρεβατι γυρω στους 4
    μηνες και να απεσχω απο τις αθλητικες μου δραστηριοτητες πανω απο 1.5 χρονο
    4. Το κοστος του μπαλονιου ειναι γυρω στα 1500 ? και τα εξοδα γιατρου "0"
    5. Το προβλημα μου ειναι χασω αυτα τα παραπανισια κιλα και μετα επιστρεφοντας στα σπορ
    μου (τεννις / Jogging) δεν θαχω προβλημα (με λιγη προσοχη) να διατηρησω το βαρος μου.

Συμφωνα δε με τους γιατρους του Κεντρου Παχυσαρκιας στην Κρητη και στον Ευαγγελισμο το βαρος μου δεν δικαιολογει δακτυλιο και τους πιστευω διοτι εαν μη τι αλλο δεν εχουν κινητρο για να μου συστησουν τον δακτυλιο

Senior Member
    Originally posted by Basil01
    Κατ'αρχην συγνωμη για την αργοπορημενη απαντηση

1. Οντως θελω να χασω γυρω στα 15 -20 Κιλα
    2. Με το Μπαλονι θελω να χασω τα 15 και τα υπολοιπα 5 με ασκηση
    3. Το προβλημα μου ειναι οτι αποκτησα τα παραπανω κιλα λογω
    σοβαρης εγχειρησης στο γονατο που με κρατησε καθηλομενο στο κρεβατι γυρω στους 4
    μηνες και να απεσχω απο τις αθλητικες μου δραστηριοτητες πανω απο 1.5 χρονο
    4. Το κοστος του μπαλονιου ειναι γυρω στα 1500 ? και τα εξοδα γιατρου "0"
    5. Το προβλημα μου ειναι χασω αυτα τα παραπανισια κιλα και μετα επιστρεφοντας στα σπορ
    μου (τεννις / Jogging) δεν θαχω προβλημα (με λιγη προσοχη) να διατηρησω το βαρος μου.

Συμφωνα δε με τους γιατρους του Κεντρου Παχυσαρκιας στην Κρητη και στον Ευαγγελισμο το βαρος μου δεν δικαιολογει δακτυλιο και τους πιστευω διοτι εαν μη τι αλλο δεν εχουν κινητρο για να μου συστησουν τον δακτυλιο

ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΓΙΑ 15-20 ΚΙΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΑΖΑ ΟΥΤΕ ΜΠΑΛΟΝΙ
    ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΣΑ ΛΙΓΑ ΚΙΛΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
    ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΛΙΓΟ ...

Junior Member
    Αγαπητε Λακη

Για να λεω την αληθεια ναι εχεις δικιο.
    Αλλα μετα απο αρκετες περιπετειες -η εγχειρηση που εκανα στο ποδι μου ,αναφερθηκε και στις εφημεριδες ηταν μια εγχειρηση για "Brave of Hearts ", μου εκανε τα νευρα τσαταλια. δεν ηταν που επρεπε να ακολουθω ενα προγραμμα φυσιοθεραπειας μεχρις και 16 ωρες την ημερα, δεν ηταν οι πονοι και η ακινησια, ηταν οτι το παραμικρο λαθος μπορουσε να προκαλεσει ανεπανρθωτη ζημια οσον αφορα το αποτελεσμα επιτυχιας - συν το γεγονος οτι κατορθωσα να απαλλαγω απο το τσιγαρο...δεν εχω την ψυχικη δυναμη για μια διαιτα....
    Αποφασισα για μια φορα να ακολουθησω τηον "ευκολο" δρομο

Πιστευω να σου ελυσα την απορια γιατι ακολουθω αυτη την μεθοδο....Αλλωστε ο διαιτολογος ειναι στο προγραμμα...
    Επιπλεον κακι οσον αφορα τα χρηματα ναναι καλα η ασφαλιστικη μου

Senior Member
    ΟΚ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

Junior Member
    Ευχαρστω πολυ Λακη

Senior Member
    Το εχω κανει, το ρατησα 6μιση μηνες και εβαλα κ 5 κιλα! Οι πρωτες μερες ειναι δυσκολες. Εμετοι, δυνατοι κωλικοι πονοι και ασχημη διαθεση. Στην αρχη οντως οι ποσοτητες φαγητου που ετρωγα ηταν μικρες. Μετα απο 2μιση μηνες περιπου αρχισα να τρωω οπως κ πριν (οσον αφορα τις ποσοτητες). Το εβγαλα κ οπως ειπε κ ο γιατρος..."Δεν ξερω γιατι δεν δουλεψε σε σενα". Παντως στατιστικες λενε πως μονο το 5% των ανθρωπων που χανουν το επιθυμητο βαρος, το κρατανε κιολας !

Senior Member
    Originally posted by YiannisD
    Το εχω κανει, το ρατησα 6μιση μηνες και εβαλα κ 5 κιλα! Οι πρωτες μερες ειναι δυσκολες. Εμετοι, δυνατοι κωλικοι πονοι και ασχημη διαθεση. Στην αρχη οντως οι ποσοτητες φαγητου που ετρωγα ηταν μικρες. Μετα απο 2μιση μηνες περιπου αρχισα να τρωω οπως κ πριν (οσον αφορα τις ποσοτητες). Το εβγαλα κ οπως ειπε κ ο γιατρος..."Δεν ξερω γιατι δεν δουλεψε σε σενα". Παντως στατιστικες λενε πως μονο το 5% των ανθρωπων που χανουν το επιθυμητο βαρος, το κρατανε κιολας !
    ΝΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΑΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΛΟΝΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ
    ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΤΑ

Page 1 of 4 123 ... LastLast