2 φίλοι και μία κοπέλα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 51
    Member
    Λες πως περνάτε πολλές ώρες μαζί και τα κάνετε όλα εκτός απο τα αυτονόητα.Η κοπέλα δεν εχει καταλάβει τίποτα; Εσυ πως συμπεριφερεσαι μαζί της; ,υπάρχει και ψιλο- φλερτ απο την πλευρά σου, γιατί ο ερωτας δεν κρύβεται, αλλα και να προσπαθήσεις να κρυφτείς μηπως βγάζεις ερωτισμό;Η ιδια πως σου φερεται τελείως φιλικά;Γιατί λες αμα χωρίσουν να μπορείς να κάνεις κατι, σου αφήνει η ιδια τέτοιου ειδους ελπίδες,οτι της αρέσεις;

Παντως το ασχημο στην ολη φάση ειναι το θέμα της φιλίας. Αν ειναι κατί σοβάρο τότε ουτε σε χιλια χρόνια, ασε που αν χωρίσουν απο την πλευρά της και ο δικός σου χτυπιέται, δεν θα μπορείς να του πεις τίποτα. Αν πάλι την χωρισει αυτός, τότε ισως του το πεις με κινδυνο να χασεις τον φίλο σου γιατί ή θα καταλάβει πως την γουσταρες όσο ηταν μαζι και δεν του το είπες ή θα νομίζει πως θέλεις να στην κάνει απλά πάσα, και αν σημαίνει πολλά γιαυτόν και ακομα την σεβεται δεν θα του αρέσει καθόλου.

Junior Member
    Η αλήθεια είναι ότι εγω προσπαθώ να αποφεύγω να κάνω πράγματα που θα το φανερώσουν. Αυτή με έχει μπερδέψει βέβαια γιατί είναι υπερβολικά ανοικτή βέβαια μπορέί έτσι να είναι με όλους τους φίλους της αλλά εγώ δεν το ξέρω 1 μήνα την γνωρίζω μόνο. Ένα ασύμαντο παράδειγμα ξέρω εγώ χαιρετόμαστε και ήθελε να με φιλήσει ε και ενώ το αρνήθηκα κάποια στιγμή λέγοντας ότι είμαι ιδρωμένος ξέρω εγώ αυτή επέμεναι. Άλλες φορές ξέρω μου χάιδευαι τα μαλλιά και άλλα χαζά αλλά πως μπορείς να ξέρεις τώρα μπορεί να κάνει έτσι σε όλους η μπορεί και να με δουλεύει ποιος ξέρει. Αυτό δηλαδή είναι το πιο δύσκολο. Αν ήταν απόμακρη δεν έδινε σημασία οκ θα έλεγα δεν γίνεται τίποτα. Χωρίς βέβαια να λέω ότι είναι απόμακρη από τον φίλο μου. Αντιθέτος μια χαρά είναι. Τελοσπάντον λίγο αυτό λίγο ότι η ξαδέρφη μου είχε πει ότι μετά τον φίλο μου εγω της άρεσα πιο πολύ ε δεν θέλει πολυ ο άνθρωπος!!!

Member
    Ατυχε νομίζω πως η κοπέλα, σου δίνει ελπίδες με τον τρόπο της. Μπορει να το εχει πιάσει και να κολακεύεται απο την ολη φάση. Αλλα μπορεί οπως λες και να ειναι ετσι το στυλ της. Οπως και να χει καλο ειναι να εισαι οσο γινεται πιο απομακρος και να συναντιέστε αν γινεται λιγότερο, γιατί στην τελική εσυ θα χασεις τον φιλο σου, ειδικα αν οσο περνάει ο καιρος αυτή γινεται πιο διαχυτική μαζί σου. Λογικα θα αρχίσει να τον ενοχλεί(τον φιλο σου) και εσυ δεν θα ξεκολλας με τίποτα.

Άσε που μπορεί η κοπέλα να το έχει πάρει χαμπάρι και να το διαχειρίζεται προκειμένου να κρατάει και τον φίλο της σε εγρήγορση. \"Κοίτα τι γυναίκα έχεις, μέχρι και ο κολλητός σου τσιμπάει\".
    Πρόσεχε φίλε μου, γιατί αν είναι έτσι βλέπω να σε βγάλουν μ@@@, να χάσεις τον φίλο σου και μετά να φτιάχνεις τόπικ, για το πόσο π@@@ είναι οι γυναίκες!

Senior Member
    Ατυχε ,

γιατί δεν ψάχνεις για μια άλλη ελεύθερη κοπέλα ?

Οσο μένεις κολλημένος , δεν μπαίνεις σε διαδικασία ψαξίματος ........... και επομένως οι ελπίδες να κάνεις ΔΙΚΗ ΣΟΥ σχέση είναι μηδαμινές !!!!

Ακόμα και αν η κοπελιά σου ταιριάζει , σίγουρα δεν είναι η μόνη ......... Τι λές ?

Επιπλέον , κινδυνεύεις να χαλάσεις την φιλία με τον φίλο σου έτσι .......... Ασε που ακόμη και αν χωρίσουν , μπορεί να μην θέλει η ίδια να περάσει απο τον φίλο σου σε εσένα ........... εγω τουλαχιστον δεν θα ήθελα ............
    (δεν χάθηκαν ούτε οι άντρες , ούτε οι γυναίκες και ούτε υπάρχει ο ένας και μοναδικός - κατα τη γνώμη μου .)

Junior Member
    Παιδιά συμβαίνουν τρελά πράγματα αυτή την στιγμή που μιλάμε και αρχίζει και περιπλέκεται το πράγμα πολύ άσχημα. Οσο για αυτό που λες κλειώ δοκίμασα αλλα είναι δύσκολο δεν ξεπερνιέται ευκολα κάτι αν είναι δυνατό.

Senior Member
    Κανείς δεν είπε οτι είναι εύκολο ........ Ομως είναι όλα παιχνίδια του μυαλού μας ! Το μυαλό μας τα δημιουργεί και το μυαλό μας μπορεί να τα αλλάξει ! Επαναλαμβάνω : δεν είναι εύκολο και κυρίως επειδή σου αρέσει !!!!!
    Αν το πάρεις απόφαση όμως , θα το καταφέρεις εν καιρό .........

Για πες , τι τρελό συμβαίνει αυτή τη στιγμή ?

Senior Member
    Χμμ, άτυχε ή τυχερέ θα δείξει, πιστεύω ότι στη ζωή συμβαίνει το εξής : τα βήματά μας μας οδηγούν εκεί που θέλουμε πολλές φορές χωρίς οι ίδιοι να το καταλαβαίνουμε, ακόμα και μέσα από τις χειρότερες συνθήκες.

Member
    Ατυχε συμφωνώ με την Θεοφανία και την Κλειω.

Για πες τι συμβαίνει και αρχίζει και περιπλέκεται το πράγμα πολύ άσχημα;

Junior Member
    Τίποτα απλά έγινε μία παρεξήγιση. Προχθές το βράδυ ήταν ανχομένη λόγω εξετάσεων και δεν μπορούσε να κοιμηθεί το βράδυ. Μιλάγανε με τον φίλο μου αλλά αυτός της είπε να πάει να κοιμηθεί για να είναι ξεκούραστη την επόμενη μέρα και έκλεισαν το τηλέφωνο. Τότε αυτή δεν μπορούσε να κοιμηθεί και άρχισε έκανε αναπάντητες στην ξαδέρφη μου και σε αλλους φίλους της γιατί ήθελα να της κάνει κάποιος παρέα. Τελικά για έναν άγνωστο λόγο μέχρι στιγμή έκανε και σε έναν φίλο μου (της παρέας δηλαδή) και αυτός της απάντησε παραξενεμένος. ε και ανταλάξανε μηνύματα ως αργά το βράδυ και αυτός που σταμάτησε ήταν ο φίλος μου γιατί νόμιζε ότι του την έπεφτε ενώ αυτή ισχυρίζεται ότι δεν ίσχυε αυτό απλά έψαχνε κάποιον να μιλησει και ήταν ο μόνος που απάντησε. όταν μαθέυτηκε αποφάσησε να το πει και στο αγόρι της δηλαδή στον φίλο μου για να δίξει ότι δεν έχει να κρυψεί τίποτα. ο φίλος μου νευρίασε και τέλος πάντων δεν έχω μάθει ακόμα νέα από αυτόν πάντως η κοπέλα μου είπε ότι τωρα είναι εντάξει η τουλάχιστον έτσι λέει (είναι εκτός αθηνών για λίγες μέρες για αυτό). Πάλι εγώ ήμουν αυτός που ασχολήθηκε να δει τι θα γίνει θέλοντας να πω ότι εν εκμεταλεύτικα αυτήν την κατάσταση. Δεν μπόρεσα όμως και αποκάλυψα τα συνεσθηματά μου στον φίλο μου (όχι αυτόν που τα έχει με την κοπέλα) όταν μου είπε τι έγινε. Η αλήθεια είναι ότι την συνάντησα σήμερα για να μου πει τι συνέβει και ομωλογώ με το ζόρι κρατήθηκα να μην την αποκαλύψω και αυτής κάτι και τελιώσουν όλα εδώ. Δηλαδή ήμουν έτοιμος να το κάνω αλλά όταν την είδα άλλαξα γνώμη, άλλωστε το προηγούμενο βράυ που την ρώταγα για το συμβάν και για το αν τρέχει κάτι με τον άλλο φίλο μου κλέγοντας έλεγε ότι τον αγαπάει τον φίλο μου και δεν πρόκειται ποτέ να του κάνει κάτι τέτοιο, και είπε ότι άν ποτέ υπήρχε περίπτωση να της άρεσε κάποιος φίλος του θα του το είχε πει από την αρχή. Λοιπόν ξέρω ότι ακούγωνται σαν σίριαλ όλα αυτά αλλά είναι αλήθεια. Πραγματικά είχα σκεφτεί όλεσ τις εκδοχές που μπορεί να έχει αυτή η ιστορία αυτό όμως δεν το είχα σκεφτεί ότι μπορεί να μπλεχτεί και άλλος στην υπόθεση. Ακόμα όμως κατάλαβα ότι αγαπάει πραγματικά τον φίλο μου και λογικά αν αισθανόταν κάτι για μένα όπως είπε θα του το είχε οπότε πιστεύω απαντήθηκαν όλα. Τώρα αναμένουμε την επιστροφή του φίλου για να δούμε τι θα γίνει αλλά όλα φαίνονται να είναι καλά καθως η παρεξήγιση λύθηκε. (Συγνώμη αν σας μπερδεψα με φίλος του φίλου και λοιπά αλλά δεν θέλω να πώ ονόματα).

Φίλε μου-και με το συμπάθειο-η κοπέλα είναι πάνω από 12 χρονών?

Senior Member
    Χωρίς παρεξήγηση.. θα συμφωνήσω με την Θεοφανία! Λίγο ανώριμη είναι η κοπέλα..

Κράτα τα μάτια σου ανοιχτά..

Senior Member
    Ατυχε ,

σαν να μου φαίνεται οτι η διαχυτικότητα της κοπέλας αυτής σου βάζει ιδέες .........

καταλαβαίνεις όμως νομίζω και εσύ , ειδικά μετά το πρόσφατο περιστατικό , οτι η διαχυτικότητα της δεν σημαίνει οτι έχεις ελπίδες .............

Κατα τη γνώμη μου , και συγνώμη αν επιμένω , πρέπει να το πάρεις απόφαση οτι είναι ΑΛΛΟΥ και να ψάξεις να βρείς κάτι ΔΙΚΟ ΣΟΥ .
    Αλλιως , κατα τη γνώμη μου πάντα, χάνεις τον χρόνο σου και κινδυνεύεις να μπλέξεις .

Member
    Σιγουρα ατυχε η συμπεριφορά της δεν ειναι και η πιο ωριμη. Κοιτα να την ξεπεράσεις και να βρεις μια κοπέλα ελευθερη γιατι θα μπλέξεις σε αυτή την ιστορια αν και πιστεύω οτι ηδη εισαι μεσα στην σχέση του ζευγάριου. Γιαυτό φυγε οσο ειναι καιρός.Ζησε ενα δικό σου δεσμό με μια κοπέλα που θα ειναι μαζί σου.

Junior Member
    Ηρεμίστε ρε παιδιά ήμουν σίγουρος ότι θα κολήσετε στην ηλικία 17 είναι η κοπέλα εμείς λίγο μεγαλήτεροι βέβαια 20 αλλά τώρα πιά πιστεύω ξέρετε ότι είναι λίγο πιο ώριμα τα παιδιά απο τις παλιότερες εποχές. και ναι η αλήθεια είναι ότι τωρα ηρέμισα γιατί ουσιαστικά είδα τις αντιδράσεις ολονών αν τους αποκάλυπτα ποτέ οπότε τέλος και συνεχίζουμε ως φίλοι ολα ωραία και καλά και ότι γίνει βλέπουμε. ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας και να είστε όλοι καλά.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast