Results 31 to 45 of 51
Thread: 2 φίλοι και μία κοπέλα
-
22-05-2008, 22:04 #31
Ποιος κόλησε στην ηλικία?? Μήπως δεν κατάλαβες καλά?
Εκεί που όλοι στηριχθήκαμε (νομίζω) ήταν στην συμπεριφορά της.. Το να πιστέψει ο φίλος σου ότι του \"τα \'ριχνε\" σημαίνει κάτι.. Σημαίνει ότι πολύ εύκολα παρεξηγιέται η συμπεριφορά της κοπέλας. Ίσως κι εσύ το παρεξήγησες.
Άλλωστε η ωριμότητα ενός ανθρώπου δεν κρίνεται από την ηλικία.. αλλά από τις πράξεις του..
- 22-05-2008, 22:32 #32
Ηρεμίστε ρε παιδιά ήμουν σίγουρος ότι θα κολήσετε στην ηλικία 17 είναι η κοπέλα εμείς λίγο μεγαλήτεροι βέβαια 20 αλλά τώρα πιά πιστεύω ξέρετε ότι είναι λίγο πιο ώριμα τα παιδιά απο τις παλιότερες εποχές. και ναι η αλήθεια είναι ότι τωρα ηρέμισα γιατί ουσιαστικά είδα τις αντιδράσεις ολονών αν τους αποκάλυπτα ποτέ οπότε τέλος και συνεχίζουμε ως φίλοι ολα ωραία και καλά και ότι γίνει βλέπουμε. ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας και να είστε όλοι καλά.
Χαίρομαι που ηρέμησες ! Πάμε για άλλα λοιπον !
Μαθαίνοντας την ηλικία σου πάντως μου έκανε εντύπωση που βιάστηκες να αποκαλέσεις την κοπελιά : αυτή που έψαχνα όλη μου τη ζωή !!!
Οσο και αν είναι πιο ώριμα τα σημερινά παιδιά , σίγουρα εχετε να μάθετε πολλά ακόμα !!
Μην βιάζεσαι να πεις μεγάλα λόγια ! (Αν και αυτό σίγουρα έχει την ομορφιά του !!!! Η βεβαιότητα και η μετέπειτα προσγείωση !!! :P)
22-05-2008, 22:42 #33
εντάξει δεν λέω ότι δεν πρόκειται να ξανανιώσω έτσι στην ζωή μου προς θεού. αλλά πιστεύω ξέρετε πως είναι... όταν το νιώσει νομίζεις ότι δεν θα ξανασυμβεί.
22-05-2008, 23:17 #34
Απ ότι κατάλαβα...όταν σου συνέβηκε αυτό εσύ δεν είχες κάποιον δεσμό.Αυτό καμμιά φορά απο μόνο του μας κάνει πιο εύαλωτους στο να δαγκάνουμε ευκολότερα τη λαμαρίνα.Ενδεχομένως ακόμα και ως μεσολαβητής να περίμενες μια πιο θετική έκβαση για σένα...έστω και σε όχι σε όσο συνειδητό επίπεδο.Στα πλαίσια της φιλίας δε (και αναφέρομαι αφού δημιουργήθηκε η σχέση του φίλου σου) πολλές φορές μια κοπέλα δέχεται παρότρυνση απ το αγόρι της να είναι πιο πρόσχαρη με τους φίλους του...ακριβώς για να πουλάει καλύτερη μούρη εκείνος (δείτε την κοπέλα που κατέκτησα).Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι στις προσωπικές τους στιγμές θα είναι το ίδιο πρόσχαρη ή δεν θα έχει δυστροπίες.
Αυτό που λές έρωτα....μάλλον είναι οικειότητα με την κοπέλα του φίλου σου....που βεβαίως θα ήταν πρόσχαρη και γλυκιά με τις παρέες του αγοριού της.Άν γίνονταν κάτι και τα φτιάχνατε υπήρχε περίπτωση να ανακαλύπτες ότι τελικά ο \"κύκνος\" ήταν ασχημόπαπο και ακόμα περισσότερο ίσως συνειδητοποιούσες ότι αυτό που σε έφερε κοντά της δεν ήταν αυτό που με τόση ευκολία το ονομάζεις έρωτα.
Πέρα απο κάθε ηθικολογία.....αν καταφέρεις να κερδίσεις την κοπέλα του φίλου σου,έστω και ύπουλα (δεν πιστεύω σε αυτούς τους όρους),κάντο. Αλλά ψυχικά δεν σου διασφαλίζει ούτε την ευτυχία ούτε βέβαια θα σου τονώσει την αυτοπεποίθηση.Κοπέλες που να αξίζουν υπάρχουν πολλές.......Ψάξτες τις και ρίξτες μόνος σου.....και τότε ξαναμιλάμε και για ευτυχία και για αυτοπεποίθηση αλλά και για σεξουαλική απόλαυση/απόδοση.
22-05-2008, 23:25 #35
καλά φίλε χαλάρωσε εσύ τα ισοπέδωσες όλα. και αποδεδιγμένα δεν ισχύει τίποτα από αυτά. πιστεψέ με δεν θα ήταν καν φίλος μου κάποιος που θα σκεφτόταν έτσι. επίσης δεν υπάρχει καμία παρότρυνση έτσι είναι ο χαρακτήρας της. αλλά σου λεω αν καταλαβαινα ότι πουλαγε μούρη κάτι που δεν ισχύει ίσως να ήταν πιο εύκολα τα πράγματα από μία οπτική γωνία γιατί θα της την έπεφτα μεταχαράς για να του την σπάσω. δόξα το θεό δεν έχω τέτοιους φίλους. για αυτό καταπίνω τα συνεσθήματα μου και θα παραμίνω ο φίλος που θέλουν και οι δύο.
22-05-2008, 23:37 #36
Φίλε μου συγνώμη αν φάνηκα ισοπεδωτικός....απλά δεν ξέρω κανέναν σας και μίλησα κάπως πιο γενικότερα.Ωστόσο το \"πουλάω μούρη\" ή αν το θέλεις η ναρκισσιστική μας έκφραση πολλές φορές μασκαρεύεται με συμπεριφορές φαινομενικά \"ταπεινές\".Βεβαίως και να παραμείνεις φίλος.....όχι όμως για λόγους ηθικής (αυτοί πολλές φορές είναι πιο αφροδισιακοί και τελικά εύθραυστοί μιας και το απαγορευμένο είναι πάντα πιο γοητευτικό) αλλά για λόγους καθαρά
συναισθηματικής λογικής.Πιο απλά.....η όλη κατάσταση θα μπορούσε να είναι θεμέλιο για μια έντονη συμπάθεια,μια προσκόληση λόγο οικειότητας απο πλευράς σου....αλλά όχι έρωτα.......Βεβαίως ακόμα και να συνεχίσεις να το βλέπεις σαν έρωτα και να το εκδραματίζεις....δε σημαίνει ότι έχει μόνο πόνο και δεν έχει \"ψυχικά οφέλη\".Είναι λχ μια καλή ευκαιρία για να σταματήσεις να ψάχνεις για άλλες κοπέλες ενδεχομένως λόγο κάποιου φόβου προηγούμενης επώδυνης εμπειρίας.
Υ.Γ. ΜΙλάω γενικόλογα.....και όχι ειδικά για σένα αλλά με αφορμή αυτά που διάβασα απο σένα. Άν τίποτα απο αυτά που λέω δεν σου φαίνονται έγκυρα ...απλά δεν τα δίνεις σημασία....;).Και να ξέρεις ότι πάντα είμαι καλοπροαίρετος.
22-05-2008, 23:39 #37
καλώς σε ευχαριστώ και σέβομαι τις απόψεις σου.
23-05-2008, 17:37 #38
Ατυχε μπορεί μερικά απο αυτά που σου γράφουμε να σου φαίνονται τελείως ακυρα αλλα καμια φορά εμεις που ειμαστε απέξω απο ολη την ιστορία και δεν σας ξέρουμε σαν ατομα μπορούμε να δουμε και κατι που εσυ αυτην την στιγμή δεν βλέπεις. Φυσικα ειναι δικό σου θέμα αν τα δεχεσαι ή οχι, αλλα παντα η γνωμη μας ειναι κολοπροαίρετη. Δεν θα ειχε νοημα να ταυτιστουμε με την ιστορια σου, χωρις αυτό να σημαινει οτι δεν σε καταλαβαινουμε.
Καλό θα ήταν να σκεφτεις και το ενδεχομενο οτι η δηλωσεις και τα συναισθηματα σου μπορεί να κρύβουν και καποιες φοβίες : Είναι λχ μια καλή ευκαιρία για να σταματήσεις να ψάχνεις για άλλες κοπέλες ενδεχομένως λόγο κάποιου φόβου προηγούμενης επώδυνης εμπειρίας.(PSYCHOANS)
24-05-2008, 13:49 #39
Άτυχε ....εγώ θα σε έλεγα τυχερό που δεν έμπλεξες με τη συγκεκριμένη κοπέλα.
Έχει το ελαφρυντικό της ηλικίας και δεν μπορώ να την κρίνω ως ανώριμη, γιατί δεν θυμάμαι να είχα γνωρίσει και πολλά ώριμα άτομα στα 17 μου.
Παρολα αυτά καλύτερα μείνε μακριά γιατί φαίνεσαι ευαίσθητο παιδί και η κοπέλα απλά...παίζει.
Αγάπη σε αυτές τις ηλικίες δεν υπάρχει.
Όμορφοι νεανικοί έρωτες και ενθουσιασμοί που κάποτε τους θυμόμαστε γλυκά και γελάμε, αλλά καλό θα ήταν αν δεν είσαι και πολύ δυνατός, να προσέχεις.
24-05-2008, 18:18 #40
Φίλε Άτυχε,
και γω νομίζω πως η κοπέλα παίζει. Συναισθάνεται το ενδιαφέρον σου, κολακεύεται και κάνει ψιλοπαιχνιδάκι μαζί σου. Απ ότι καταλαβα, γενικώς της αρέσει το φλερτάκι(βλέπε τηλέφωνο στον άλλο φίλο)..΄Κακό δεν είναι αλλά σε φέρνει σε δύσκολη θέση, κατανοητό.
Γνώμη μου, να απομακρυνθείς. Και απο τους 2. Η παρέα και τα κολλητιλίκια μόνο καλό δε σου κάνουν.΄
Για μένα, απο τα πιο σιχαμένα πράγματα (γενικώς λέω, όχι για σένα) , είναι να την πέσεις σε κοπέλα καλού σου φίλου. Όσο κι αν σ αρέσει.. Το θεωρώ μεγάλη προδοσία...Ποτέ!!!
24-05-2008, 18:24 #41
Δεν του την περνω παιδιά προσ θεού δεν το είπα ποτέ άλλωστε ούτε εποφελήθηκα ποτέ από διάφορες καταστάσεις που έχω προαναφέρει. απλά αν ποτέ το διακόψουν θα γίνει μία συζήτηση και θα δίξει.
24-05-2008, 18:32 #42
Αλλά επειδή μπορεί να αργήσουν να διακόψουν, ή και μπορεί ακόμα κι αν διακόψουν ο φίλος σου να μην είναι άνετος και χαλαρός στο θέμα μιας δικιάς σου σχέσης μαζί της, ή ακόμα μπορεί τότε να μη θέλει και η ίδια... για όλους αυτούς τους λόγους σου προτείνω να απομακρυνθείς διότι αλλοιώς ο έρωτάς σου δε θα περνάει και θα χαλιέσαι κάθε μέρα και περισσότερο...
10-06-2008, 02:20 #43
Τα πράγματα αγρίεψαν. εχουν περάσει 17 μέρες από το τελεφταίο post και τις τελευταίες 3 μέρες άλλαξαν όλα. για όσους παρακολουθούν το θέμα ξέρουν. την πεμπτη που μας πέρασε λοιπόν πείρα το θάρρος και το είπα στην κοπέλα για το πως νιώθω όχι βέβαια όπως ακριβώς ήθελα γιατί δεν ήθελα να την φέρω σε δύσκολη θέση. η αντιδρασή της δεν ήταν αναμενομενη. εγω περίμενα η υπερβολική χαρά η υπερβολικό μίσος η κάτι μέτριο και από τα 2. τελικά είχε πολύ απαθή αντίδραση. μου είπε ότι ξαφνιαστηκε και ότι την έφερα σε δύσκολη θέση. παρόλο που είχα πίσει τον εαυτό μου οτί μετα από αυτο δν θα την ξαναδώ τελικά αυτή επέμενε ότι θα συνεχίσουμε να βγαίνουμε όλοι μαζί όπως παλιά αλλά μου είπε να μην πούμε τπτ στον φίλο μου γιατί δεν ήθελε να τον στεναχωρίσει. έτσι και εγώ δεν έκανα την συνάντηση με τον φίλο μου που σχεδίαζα να του το πω και περίμενα να δω τι 8α γίνει. δεν άλλαξε τπτ όσπου το σάββατο βράδυ έγινε κάτι σαν παρεξίγιση να το πω; φασαρία να το πω; πάντως έγινε ενας ψιλόχαμος απο το πουθενά και βγήκαν όλα στην φόρα. το έμαθε και ο φίλος μου και η ξαδερφη μου και όλοι. βασικά ο φίλος μου το έμαθε την επόμενη μέρα αν και πια είχε ψιλιαστεί κατί αλλά κανεις δν του έλεγε τπτ εκείνο το βράδυ όλοι χωρίσαμε τσαντισμένοι. Την επόμενη μέρα λοιπον συναντιομαστε η παρέα μας η παλια και συζητώ εγω με τον φίλο μου για το θέμα μας. του ζήτησα συγνώμη που δεν το είπα σε αυτόν πρωτα αλλά η καρδιά νίκησε το μυαλό εκείνη την μέρα. ακολούθησε μία συγκινιτική σκηνή. ο φίλος μου έκλαψε και ενώ του έλεγα ότι τωρα το μόνο που θέλω είναι να τα ξαναβρούν αυτοί και να μην μου δίνουν σημασία εμένα ο φίλος μου μου είπε οτί θα του είνα ιδύσκολο τώρα που ξέρει ότι μου αρέσει και μένα. εγώ επέμενα αγκαλιαστίκαμε του ξαναζήτησα συγνώμη και αφού πήγαμε μία βόλτα να ξεχαστούμε στον γυρισμό όταν τον αφήσαμε σπίτι του, του υπενθύμισα να την πάρει τηλεφωνο. μετά όμως εμφανίστικε ένα άλλο πρόβλημα. τελικά χθές μαθαίνω ότι τα βρήκαν πάλι αλλά ενώ αυτό ζήτησα τώρα νιώθω πιο χάλια από ποτέ. γιατί εγώ τώρα θέλω να τους πείσω να βγαίνουμε πάλι όλοι μαζί οπώς πρίν και να τα ξεχάσουμε όλα. το θέμα είναι ότι η κοπέλα δίχνει να είναι τσαντισμένοι μαζί μου δν απαντάει στα μυνηματά μου και ξέρω οτί δεν φταίει η αποκάληψη των συνεσθημάτων μου γιατί είχε πει ότι δεν την πείραζε κάτι άλλο την ενοχλεί τώρα και δν με αφήνει να το μάθω. φιλοι μου μου λένε ότι είναι νωρίς ακόμα να αφήσω να περάσουν 2 -3 μέρες να ξεχαστεί λίγο και θα γίνουμε πάλι όπως πριν. υπάρχει και κάτι άλλο βέβαια που δεν θα ήθελα να αναφέρω γιατί είναι απλά μία υποψία. απλά πετάω την σπόντα για να μπορώ μετά να σας αποδείξω ότι το ήξερα από πριν. περιμένω σχόλια και θα συνεχίσω αργότερα γιατί είναι πολλά ακόμα που έγινα αυτες τις 4 μέρες
10-06-2008, 03:05 #44
Ατυχε (δέν είμαι και στα καλίτερά μου οπότε ίσως ξεχάσω και κάποιους \"τύπους\") και ίσως αυτά που θα σου γράψω σου φανούν \"κάπως\" και για την ακρίβεια χύμα και τσουβαλάτα..
α) Δηλαδή τι περίμενες από την κοπέλα? ΝΑ σε διαολοστείλει ή να σε φιλήσει? Πάρτο χαμπάρι. Τον φίλο σου αγαπάει. Εσένα σε έβλεπε σαν φίλο.
Και φάνηκε ευγενική η κοπέλα και λέει τον φίλο του αγοριού μου δε λέει να τον διολοστείλω. Πολιτισμένα φέρθηκε. Πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις
β) Δηλαδή τι περίμενες? Να μη μαθευτεί? Να μείνει το μυστικό σας? Για να έχετε κάτι μόνο οι δυό σας? Αμ δε σου τα είπαν καλά. Ο θεός αγαπάει τον κλέφτη αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη. Και πάλι λίγο ρόμπα έγινες και στο φίλο σου (που δε νομίζω να σου αξίζει να τον λές ακόμα φίλο) και στην ξαδέρφη σου και στην παρέα και στη κοπελιά. Καλά να λες που δε σε βγάλανε σε κανά κανάλι να σε κάνουν βούκινο. Ο δήθεν φίλος που πήγε το βράδυ να εξομολογηθεί τον έρωτά του στην κοπέλα του φίλου του.
γ) Δηλαδή πως το εννοείς αυτό το \"μόνο που σε ένοιαζε ήταν να τα ξαναφτιάξουν\"? Τον παρακαλούσες αλλά περίμενες ότι δεν? Ώστε να γίνει κάτι με εσένα??? Ωραίο νοιάξιμο ρε συ. Τι να σου πω... Και η συγνώμη (και μάλιστα διπλή) τι νόημα είχε??? Ας την πω να ξελαφρώσω και μεθαύριο βλέπουμε τι θα κάνουμε για να του φάμε το κορίτσι??? Ε και το πολύ πολύ ξαναζητάμε και καμιά συγνώμη βρε. Εδώ θα κολλήσουμε? Το ξέρουμε το κόλπο τώρα.
δ) Όσο για το ότι δεν συζήτησες εξαρχής με τον φίλο σου θέλεις να πείσεις εμάς ή εσένα ότι δεν το έκανες γιατί πρώτα περίμενες να δεις πόσα απίδια βάζεις σε ένα σάκκο και μετά βλέπουμε. Το πήρε πολιτισμένα η κοπέλα? Τουμπεκί και πάμε για άλλο σχέδιο. Το πήρε άγρια??? Βούρ να πάμε να \"μιλήσουμε\" στον \"φίλο......
Αν μέχρι εδώ δε με έχεις βρίσει πίστεψέ με ότι σου τα γράφω αυτά με κάθε καλή πρόθεση ώστε κάποια πράγματα να τα δεις αλλιώς και να συμπεριφέρεσαι με μεγαλύτερη τιμιότητα στη ζωή σου (ανεξαρτήτως τιμήματος) ώστε να έχεις όλη τη χαρά όταν πετυχαίνεις τον όποιο στόχο σου.been good, been bad. WILL GO ON
10-06-2008, 13:47 #45
Ε δεν έχεις καταλαβει ακριβώς τι έγινε. και μάλιστα το είπα ότι νίκησε ο εγωισμός μου και το είπα πρώτα σε αυτήν και δεν ήταν δικιά μου ιδέα να μίνει κρυφό αυτή επέμενε όσον αφορά την αντίδραση ότι το έκανε από ευγένια δεν παίζει γιατί τα λέει χύμα όποιος και αν είναι ακόμα δεν έγινα ρόμπα σε κανέναν όλοι συμφωνούν ότι ανθρώπινο είναι να αγαπήσει όποιο άτομο θες και δεν έχουν πρόβλημα μαζί μου όυτε ο φίλος μου. τελος πάντων ο φίλος μου τώρα δεν θέλει να βγαίνουμε όλοι μαζί λέγοντας ότι το κάνει για μένα. αλλά εγώ μόνο αυτό θέλω να γίνουμε όπως πρίν και αυτή δεν έχει πρόβλημα γιατί είμασταν υπέροχη παρέα.
πληροφοριακά απλά: κατα την διάρκεια συζητησης μας με την κοπέλα στο msn μεσ στον πανικό αρχησε να με χαιρετάει λέγοντας ότι πέρασε πολύ ωραία μαζί μας και ότι δεν 8α μπορει να μας ξαναδεί και είπε και το εξής \"θέλω να ξέρεις ότι πέρναγα πολύ ωραία έστω τις λίγες στιγμές που είμασταν μαζί και σε ευχαριστώ για ότι εχεις κάνει για μένα για να νιώσω καλά\".
δεν πιάνομαι από κάθε λέξη αλλά σε μία τετοια φάση αυτο δεν θα έπρεπε να το πει κάπως αλλιώς η να μην το πεί καθόλου;
Αύριο θα γίνω 27, και δεν θέλω να δω ούτε μέρα παραπάνω.
15-06-2025, 13:47 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή