Results 46 to 51 of 51
Thread: 2 φίλοι και μία κοπέλα
-
10-06-2008, 14:02 #46
Εχω πολλές ενστάσεις σχετικά με τον τρόπο που σου έγραψα χτες αλλά την ουσία των όσων έγραφα (ΑΝ (κεφαλαίο!!) μέσα από όλα τα νεύρα μου φάνηκε δε την αλλάζω.
Και ίσως τα βασικά σημεία ήταν δύο.
Ότι
α) Στην αγάπη (και ακόμα και στον έρωτα και στον αρχικό ενθουσιασμό) εγώ τουλάχιστον θεωρώ προτεύον το να υπάρχει αμοιβαιότητα. Αν δεν υπάρχει αυτή η αμοιβαιότητα τότε δεν υπάρχει αγάπη. Μονομερής αγάπη δεν νοείται (για μένα). Είναι κάτι άλλο. Είναι επιμονη για την κατάκτηση.
β) Στη φιλία υπάρχει είτε υποχώρηση είτε ξεκαθάρισμα. Δεν υπάρχει μυστικότητα. Με καμμία δικαιολογία.
Από την γυναίκα σου στο μέλλον (θα τολμούσα να σε συμβούλεψω) κάποια μυστικά να κρατάς. (Κάποιοι ίσως διαφωνήσουν ...... άλλη κουβέντα όμως αυτή) Απο τον ένα ή τους δύο φίλους σου όμως μη το τολμήσεις ποτέ σου. Ενας φίλος μπορεί να γίνει ο τοίχος που θα σε κρατήσει για να μη πέσεις. Αλλά τα μυστικά ακόμα και κάποια μικρά αυτόν τον τοίχο μπορούν να τον ρίξουν κάτω με τη μία.been good, been bad. WILL GO ON
- 10-06-2008, 15:28 #47
μπορείς να το πεις και επιμονή για κατάκτηση γιατί η αλήθεια είναι ότι το μόνο ελάττωμα που έχω και δεν μου αρέσει είναι ότι όταν θέλω να κάνω κάτι πολύ ή θέλω κάτι πάρα πολύ δν με ευχαριστεί τπτ άλλο εκτός από αυτό είτε αυτό έχει να κάνει με κάποια ασχολία είτε στην προκειμένη περίπτωση με άνθρωπο. για αυτό και δν μπορώ να ηρεμίσω για αυτό και δεν μπορώ να μην την βλέπω γιατί αλλιώς δεν είμαι χαρούμενος δεν με ευχαριστεί τπτ αυτό έχω και μου την σπάει.
10-06-2008, 15:35 #48
Άτυχε....απ την πρώτη στιγμή σου λέω ότι θα το φας το κεφάλι σου και δεν ακούς.
Στο τέλος θα καταφέρεις να χάσεις και το φίλο και την κοπέλα και την ξαδέλφη.
Bρες κανένα κοριτσάκι να κάνεις μια υγιή σχέση και μη το τραβάς άλλο.
Tο ξέρω ότι στο τέλος θα κάνεις αυτό που θες, αλλά .....
10-06-2008, 15:42 #49
εχω κανει κάτι σαν το σχολιό σου θεωφανία. στοχευω το φεγγάρι και περιμενω να δω αν 8α με πλακωσει η θα ερθει πιο κοντα για να ανεβω.
10-06-2008, 15:50 #50
Yπάρχουν τόσα άστρα στον ουρανό. Bρες το δικό σου.....
10-06-2008, 15:52 #51
Σωστο και αυτο :) αλλα δεν είναι ευκολο ακόμα!!!
Τί να αποφεύγετε αν πάσχετε ή έχετε προϊστορία με ΓΑΔ και...
15-06-2025, 01:41 in Κρίση πανικού, Διαταραχή Πανικού, Αγοραφοβία