Results 16 to 18 of 18
Thread: η δική μου ιστορία.
-
11-03-2006, 17:49 #16
Σίγουρα μπορείς να με καταλάβεις WeepingNoon. Κι' εγώ χρησιμοποιούσα οδοντόβουρτσα αλλά ήταν σκληρή και έκανα πληγή στο λαιμό μου και δεν τα κατάφερνα οπότε κατέλειξα στο πινέλο. Και δεν είναι τρελό που ήσουν δεμένη μαζί της. Κι' εγώ έτσι νιώθω. Ίσως γιατί είναι το "εργαλείο" που μας βοηθάει να επιτύχουμε τον στόχο μας. Δεν ξέρω τι άλλο να πώ. Αν διάβαζε κάποιος που δεν έχει τέτοια προβλήματα αυτά που γράφουμε θα μας περνούσε για τρελούς άραγε;
Τις τελευταίες μέρες δεν νιώθω καλά.Δέν κοιμάμαι καλά, θέλω να είμαι συνέχεια μόνη μου με τις σκέψεις μου και όταν δεν είμαι βρίσκομαι σε μια ένταση να τσακώνομαι με όλους χωρίς να μου φταίει κανένας, τα νεύρα μου είναι χάλια. Μόνο όταν γράφω εδώ βρίσκω λίγη ηρεμία. Ο μόνος χώρος που με ηρεμεί κάπως είναι το γραφείο μου. Σηκώνομαι στις 3 και 4 τα ξημερώματα και έρχομαι και δουλεύω.
- 17-04-2006, 23:37 #17
Χριστίνα είσαι καλύτερα?μπερδεύομαι με τις ημερομηνίες και τους ξεχωριστούς διαλόγους κ πριν από λίγο έλεγα ότι χαίρομαι που είσαι καλύτερα σε μια άλλη καταχώρησή σου... Δε θυμάμαι ποια είναι πιο πρόσφατη. Πάντως μη χάνεσαι,να στέλνεις, μου αρέσει να σε διαβάζω... Και δύναμη,οκ?Δεν είσαι μόνη.Φιλιά.
13-05-2006, 15:33 #18
όπωσ καταλαβαίνετε σήμερα έκατσα και διάβασα τα πάντα στο forum και είδα ότι βλέπω τον εαυτό μου σε πολλά θέματα του forum.
διαβάζω αυτά που λέει η kxristina, myrto , mika και βλέπω τον εαυτό μου σε καθρέφτη,
να σας πώ την αλήθεια είμαι κάπως αυτές τις μέρες , αλλα σήμερα πραγματικά ηρέμησα και ένιωσα ότι ημουν για καφέ και απλά μιλούσα για τη κατάσταση πυ βρίσκομαι στην παρέα μου και με καταλάβαινε.
σας ευχαριστώ................................ ..
Γειά σας.
24-06-2025, 22:44 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια