Kous kous to mesimeri...
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 7 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 99

Kous kous to mesimeri...

Files kai filoi kalispera kai kali tyxi!Opws vlepete eimai olokainourgio melos sto forum kai euxomai to kalws sas vrika!Proswpika se liga xronia evelpistw na ksekinisw tin eidikotita mou stin psyxiatriki kai epeita apo protropi tou filou mou,kai melous tou forum,umcalzum apofasisa na riksw mia matia sto site!Meta lypis mou diapistwsa oti oi proseggiseis polwn melwn aggizoun epipeda...kous kous to mesimeri!Pros theou den thelw na arxisw tsakwmo me kanena!Se orismenes periptwseis omws i imimatheia mporei na stathei eksairetika epikindini kai isws epivlavis gia to synanthrwpo mas!Me aformi auto to post loipon tha ithela na sas kanw tis eksis erwtiseis 1)Exete voithithei apo ti summetoxi sas se auto to forum?Exete lavei diladi apantiseis se orismena toulaxiston apo ta erwtimata sas ? 2)Poia einai i apopsi sas gia tous ergazomenous sto xwro tis psyxikis ygeias? 3) Thewreite ws mia apo tis aities tis ayksisis twn fainomenwn psyxopathologias,tous ergazomenous sto xwro tis psyxikis ygeias? 4) Ti aposkopeite apo ti symmetoxi sas sto forum? Sas eyxaristw therma gia tis tyxon apantiseis sas

Χρυσή μου...
    Διάβασε πρώτα τους όρους χρήσης που μιλούν για ελληνικούς χρακτήρες και ύστερα μπορεί να απολογηθούμε για την ημιμάθεια μας...

Κατ\'αρχην ειμαι χρυσος και οχι χρυση!Κατα δευτερον δε θυμαμαι να σε κατηγορησα προσωπικα για ημιμαθεια!Κατα τριτον πηρα τις απαντησεις που ηθελα!Μια η δικη σου και καμια αλλη,συνολο μηδεν...

Είδες πουθενά να γράφω ότι απευθύνθηκες σε μένα?
    Όντως η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια και πραγματικά πρέπει να το κοιτάξεις.
    Υποτίθεται-που πολύ αμφιβάλω-ότι πας για ειδικότητα στην ψυχιατρική.
    1. Αν ήταν όντως έτσι θα είχες απευθυνθεί πρώτα απ όλα στους διαχειριστές για να πάρεις την άδεια τους για τυχόν ερωτήσεις που αφορούν σε επαγγελματική προσέγγιση στα μέλη.
    2. Αν σε ενδιέφερε πραγματικά, θα είχες κάνει μια \"βόλτα\" στο φόρουμ και κει θα ανακάλυπτες ότί εδώ επογυμνώνουμε την ψυχή μας και δεν κάνουμε κουτσομπολιό σε επίπεδο Κους-Κους.
    3. Αν έχουν βοηθηθεί άτομα θα ήταν πιο χρήσιμο να διαβάσεις ιστορίες ασθενών, από το να καλείς τον φίλο σου τον ukmazoun στο τόπικ του: \"να πάτε να ρίξετε κανένα κρύο στη Βουλγαρία\".
    Αρκούν, ή θες και άλλα?

Aγαπητη Θεοφανια,δεν σε χρειαζομαι κριτη των κοπων και των χρονιων σπουδων μου,τους οποιους γελειωδεστατα προσβαλλεις!Κατα δευτερον δεν ηρθα στο forum για να μοιρασω την επαγγελματικη μου καρτα,αφου ειδικοτητα δεν εχω!Τη ψυχη μου ομως δε θα τη ξεγυμνωσω και θα σε συμβουλευα και εσενα να το κανεις σε εναν ειδικο και οχι εδω,οσο ειναι νωρις!Στις αρχικες μου ερωτησεις δεν ειδα ομως να εχεις το θαρρος να απαντησεις!Οσο για το τριτο,τι να κανουμε,θα παμε Βουλγαρια,αφου εσυ προφανως εισαι αρκετα νευρωτικη να μας βοηθησεις!Και πριν αρχισεις να ουρλιαζεις με σπασμους οτι σε προσεβαλλα,σου θυμιζω το \"πολυ αμφιβαλλω\"της τριτης σειρας του ανυπαρκτου post σου...

Καραφλέ δαίμωνα....
    Χαίρομαι που μπήκαμε σε μια δημοκρατική συζήτηση.
    Δεν βρίσκω το λόγο να απαντήσω σε ένα άτομο που για να \"ρίξει ένα κρύο\" πρέπει να κάνει ολόκληρο ταξίδι στη Βουλγαρία προκειμένου να ικανοποιήσει τα σεξουαλικά του απωθημένα.
    Υπάρχουν μια χαρά αλλοδαπές εδώ, φτηνότερες και καθόλου νευρωτικές.
    Υπάρχουν σχετικά site που μπορείς να απευθυνθείς.
    Ευτυχώς με έδεσαν και δεν θα ουρλιάξω αφρίζοντας απ\' τις γεμάτες υπόσταση προσβολές σου.

Senior Member
    καραφλοδαιμωνα δε νομιζω οτι αρχισες καλα τη σταδιοδρομια σου εδω μεσα, καλα θα ηταν να κουλαρεις λιγο. Δε λεω ολοι εχουμε δικαιωμα στην αποψη αλλα δε νομιζεις οτι ειναι λιγο νωρις να κρινεις το σαιτ με τα αμετρητα θεματα και ποστ που εχει? Εδω μεσα υπαρχουν κυριως σοβαροτατα θεματα. Εχουν ανοιχτει ολα κι ολα ενα δυο τοπικ που ειναι λιγο πιο αναλαφρη η θεματολογια, και καλα που υπαρχουν γιατι σαν ανθρωποι δε μπορουμε να συζηταμε μονο για καταθλιψεις και προβληματα, πρεπει να ξεφευγουμε και λιγο. Ερχεσαι εσυ να κρινεις ολοκληρο σαιτ απο μια γρηγορη ματια, και μαλιστα να πεις οτι ειναι και...κους-κους??? αυτο ειναι αρκετα προσβλητικο απο μονο του, γι αυτο μην παραπονιεσαι για αντιδρασεις, και κυριως μην προκαλεις ατομα που εχουν συμβαλλει αρκετα στο σαιτ με την παρουσια τους. Περιμενεις να απαντησουμε στις ερωτησεις σου οταν μας λες οτι εδω μεσα ειναι...κους-κους? ελεος!

Senior Member
    Τι ΑΚΡΙΒΩΣ δηλαδή (γιατί εγώ είμαι και αργός και δε τα πιάνω εύκολα) ήρθες χρυσέ καραφλέ δαίμωνα να ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ με τη συμμετοχή σου??
    Τα ερωτήματά σου αναγκαστικά θα μπούν σε δεύτερη μοίρα αλλά (και δεν ξέρω αν σας το είπαν στη σχολή σου) όταν οι απαντήσεις είναι εκτός τότε οι ερωτήσεις είναι κάπου εκεί στο γάμο του καραγκιόζη
    been good, been bad. WILL GO ON

Αλήθεια justme και sus, πιστευετε ότι αυτό το άτομο έχει καμιά στοιχειώδη μόρφωση?

Σε περίπτωση που αμφιβάλετε σας παραπέμπω στο τόπικ του ukmazum....

Αλήθεια....υπάρχει άνθρωπος που έχει τελειώσει έστω και το γυμνάσιο και γράφει τη λέξη....\"γελειωδέστατα\" με \"ει\" ?

Senior Member
    Προσωπικά θεοφανία,
    Παίρνω σαν δεδομένο ότι γράφει ο όποιος εδώ μέσα. Τώρα το αν όντως είναι έτσι ή όχι είναι θέμα του καθενός να θεωρεί ότι μπορεί να κοροιδέψει και (το σημαντικότερο) να κερδίσει κάτι γράφοντας θεωρίες αντί να γράφει τις αλήθειες του.
    been good, been bad. WILL GO ON

justme..όλοι ξεκινάμε με καλή διάθεση, ειδικά σε ένα φόρουμ ψυχολογίας που υποτίθεται ότι προσπαθούμε να βρούμε λύσεις που αφορούν στην ψυχή μας.
    Είναι προφανές και αναμενόμενο όμως πως θα μπουν και κάποιοι που είτε θέλουν να κάνουν την πλάκα τους, είτε να πλασάρουν αυτό που θα ήθελαν να είναι.
    Εγώ προσωπικά δεν το ανέχομαι.
    Θεωρώ πως είμαι ένα μικρό, ελάχιστο κομμάτι αυτής της παρέας και δεν δίνω το δικαίωμα σε κανένα γελοίο να παίξει με αυτό.

ΥΓ. Η λέξη γελειοδέστατα βγαίνει απ\' το ΓΕΛΟΙΟΣ και γράφεται με \"οι\".
    Για να μη ξεχνάμε και τα βουλγαρικά μας.

Senior Member
    θεοφανια θα σου πω την αληθεια, το κρυο που θελει να ριξει στη βουλγαρια δε με πειραξε, ομως το να θεωρει το σαιτ κους-κους με μια προχειρη ματια...με πειραζει, κι απο πανω να θελει να κανει και...σοβαρες στατιστικες!!!

υ.γ. χαχαχα!! το σκοτωσες το ονομα του umkalzum στο 2ο ποστ πανω! (umkalzum χιουμορ κανω)

sus...εμένα με πειράζει να παίζουν με τη νοημοσύνη μου...

Senior Member
    θεοφανια δε συμφωνω γιατι...για να παιξει καποιος με τη νοημοσυνη του αλλου, πρεπει να ειναι η δικια του σε καποιο επιπεδο...

Page 1 of 7 123 ... LastLast