ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΣΤΟΜΑΧΟΥ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 26
    Senior Member

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΣΤΟΜΑΧΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 2 ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

http://lapbandtalk.com/showthread.php?t=4642

http://www.obesitygoodbye.com/photo_gallery_c.html

Πωπω...
    Να 'σαι καλά Λάκη, για τα απίστευτα links...

Ήταν ό,τι ακριβώς χρειαζόμουν να δω τώρα...

Ευχαριστώ... Ευχαριστώ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

Senior Member
    οι φωτογραφιες ειναι βεβαιως πολυ εντυπωσιακες, αλλα μπορει να βρει κανεις χιλιαδες τετοιες με ολες τις μεθοδους αδυνατισματος...απο επεμβασεις μεχρι την πιο απλη διαιτα..
    εμενα αυτο που θα με ενδιεφερε θα ηταν να δω φωτος η ιστοριες ανθωπων με το ...μακροβιοτερο αδυνατισμα....
    γιατι το φαινομενο γιο-γιο το ξερουμε καλα και το εχουμε ζησει σχεδον ολοι μας...

Senior Member
    Originally posted by 2sweet2b4go10
    οι φωτογραφιες ειναι βεβαιως πολυ εντυπωσιακες, αλλα μπορει να βρει κανεις χιλιαδες τετοιες με ολες τις μεθοδους αδυνατισματος...απο επεμβασεις μεχρι την πιο απλη διαιτα..
    εμενα αυτο που θα με ενδιεφερε θα ηταν να δω φωτος η ιστοριες ανθωπων με το ...μακροβιοτερο αδυνατισμα....
    γιατι το φαινομενο γιο-γιο το ξερουμε καλα και το εχουμε ζησει σχεδον ολοι μας...
    ο λαπαροσκοπικός δακτύλιος δεν είναι μέθοδος απλώς
    αδυνατίσματος, βασίζετε στην αλλαγή του τρόπου διατροφής,
    και στην απώλεια βάρους σταδιακά σε διάρκεια ενός χρόνου
    χωρίς πείνα. είναι ατυχής λοιπόν η παρομοίαση με του δακτύλιου με μια απλή δίαιτα.
    Τα ποσοστά επιτυχίας είναι τεράστια σε σχέση με οποιαδήποτε
    άλλη μέθοδο μείωσης βάρους. Δεν έχω διαβάσει πουθενά για φαινόμενα γιογιο στους χρήστες του δακτύλιου.
    Από το 1999* και μετά που εφαρμόζετε και στην Ελλάδα οι περισσότεροι δεν πήραν πίσω το βάρος που έχασαν πλην ελαχίστων εξαιρέσεων που είτε απλώς είχαν μια καθυστέρηση στο να χάσουν όλο το επιπλέον βάρος τους και ακόμα πιο ελάχιστοι όσοι δεν σεβάστηκαν την απόφαση τους να μπουν κάτω από το μαχαίρι και απέτυχαν.

* για το πότε ακριβώς ξεκίνησε η εφαρμογή του δακτύλιου
    δεν είμαι βέβαιη. μπορεί να είναι και νωρίτερα αλλά δεν θα καθόμουν να περίμενω και δέκα χρόνια για να πιστώ περισσότερο για τα αποτελέσματα. Οι φωτογραφίες μιλάνε
    από μόνες τους.

Senior Member
    Originally posted by bionic
    ο λαπαροσκοπικός δακτύλιος δεν είναι μέθοδος απλώς
    αδυνατίσματος, βασίζετε στην αλλαγή του τρόπου διατροφής,
    και στην απώλεια βάρους σταδιακά σε διάρκεια ενός χρόνου
    χωρίς πείνα. είναι ατυχής λοιπόν η παρομοίαση με του δακτύλιου με μια απλή δίαιτα.
    Τα ποσοστά επιτυχίας είναι τεράστια σε σχέση με οποιαδήποτε
    άλλη μέθοδο μείωσης βάρους. Δεν έχω διαβάσει πουθενά για φαινόμενα γιογιο στους χρήστες του δακτύλιου.
    Από το 1999* και μετά που εφαρμόζετε και στην Ελλάδα οι περισσότεροι δεν πήραν πίσω το βάρος που έχασαν πλην ελαχίστων εξαιρέσεων που είτε απλώς είχαν μια καθυστέρηση στο να χάσουν όλο το επιπλέον βάρος τους και ακόμα πιο ελάχιστοι όσοι δεν σεβάστηκαν την απόφαση τους να μπουν κάτω από το μαχαίρι και απέτυχαν.

* για το πότε ακριβώς ξεκίνησε η εφαρμογή του δακτύλιου
    δεν είμαι βέβαιη. μπορεί να είναι και νωρίτερα αλλά δεν θα καθόμουν να περίμενω και δέκα χρόνια για να πιστώ περισσότερο για τα αποτελέσματα. Οι φωτογραφίες μιλάνε
    από μόνες τους.
    στην αλλαγη του τροπου διατροφης χωρις πεινα βασιζεται και καθε ισορροπημενη διαιτα....
    η διαφορα με τον δακτυλιο ειναι οτι αυτος, βασιζεται στην επιβεβλημενη αλλαγη του τροπου διατροφης μεσω της δυσφοριας που προκαλει η αντιθετη επιλογη...(το να φας πολυ δλδ...)
    δεν εχω καμια αντιρρηση οτι ο δακτυλιος ειναι εντελως διαφορετικος απο μια απλη διαιτα...
    αυτο που ειπα ειναι, οτι τα αποτελεσματα στο αδυνατισμα, μετρανε μονο απο την επιτευξη του στοχου και μετα...δλδ, το ποσα χρονια παραμενει κανεις σταθερα στα χαμηλα κιλα του αφου καταφερει να φτασει εκει που θελει...αυτο με ενδιαφερει εμενα...και τον καθενα νομιζω...
    τα χρονια που μου λες για ελλαδα, ειναι πολυ λιγα για να ξερουμε πολλα τετοια αποτελεσματα..στο εξωτερικο ομως ειναι πολλα περισσοτερα αν δεν κανω λαθος...υπαρχουν τετοιες στατιστικες? ποιο ποσοστο ασθενων εχει διατηρησει το βαρος-στοχο για πανω απο 5 χρονια??( νομιζω καπου εκει μιλαμε για σταθεροποιηση..οταν κανεις ξεπερασει τα 5 χρονια με σταθερο βαρος..)

Senior Member
    στην αλλαγη του τροπου διατροφης χωρις πεινα βασιζεται και καθε ισορροπημενη διαιτα....
    ξέρεις πολλές τέτοιες ισορροπημένες δίαιτες ΧΩΡΙΣ πείνα? δεν μας τι λες κι εμάς τότε? είχαν αποτέλεσμα σε σένα?

Senior Member
    ξέρεις πολλές τέτοιες ισορροπημένες δίαιτες ΧΩΡΙΣ πείνα? δεν μας τι λες κι εμάς τότε? είχαν αποτέλεσμα σε σένα?
    ναι ξερω αρκετες..
    οι πιο αποτελεσματικες και ισορροπημενες ειναι αυτες πανω στο μοντελο περιπου της διαιτας των weight watchers.
    ειχαν αμεσα αποτελεσματα σε μενα,αργα και σταθερα. και οχι δεν πεινουσα ποτε μετα την πρωτη δυσκολη βδομαδα..το προβλημα μου δεν ηταν η αποτελεσματικοτητα...χανω πολυ ευκολα κιλα..το προβλημα μου ηταν ανεκαθεν η σταθεροτητα και η πειθαρχια...ουτε η πεινα...συνηθιζονται ευκολα οι διαιτες...η πειθαρχια στην διαιτα αλλα κυριως οταν την σταματησεις ειναι το μεγαλο προβλημα..

Senior Member
    δηλαδή αν κατάλαβα καλά ο φόβος ότι όσα κιλά και να χάσεις δεν θα τα διατηρήσεις, σε κάνει
    να απέχεις από κάθε προσπάθεια να χάσεις βάρος (είτε με δίαιτα είτε με πιο δραστικό τρόπο).
    δεν είναι λίγο μοιρολατρικό αυτό? Δεν πρέπει να προσπαθήσεις με κάθε τρόπο να κάνεις κάτι
    γι' αυτό? Αρνούμαι να πιστέψω πως είσαι ευτυχισμένη σε αυτά τα κιλά. Αν ήσουν δεν θα μιλούσαμε
    τώρα στο eating disorders έτσι δεν είναι? κάτι σε έφερε ως εδώ, το ίδιο που έφερε και εμάς..
    πάντως εγώ δεν ξέρω ΚΑΜΙΑ δίαιτα που να μην απαιτεί δραματική ελλάτωση της ποσότητας του
    φαγητού και να χάνεις βάρος σε νορμάλ χρονολογικές περιόδους..όχι δηλαδή ένα κιλό το 2μηνο..
    και πίστεψε με έχω κάνει άπειρες.

Senior Member
    δηλαδή αν κατάλαβα καλά ο φόβος ότι όσα κιλά και να χάσεις δεν θα τα διατηρήσεις, σε κάνει
    να απέχεις από κάθε προσπάθεια να χάσεις βάρος (είτε με δίαιτα είτε με πιο δραστικό τρόπο).
    δεν είναι λίγο μοιρολατρικό αυτό? Δεν πρέπει να προσπαθήσεις με κάθε τρόπο να κάνεις κάτι
    γι' αυτό? Αρνούμαι να πιστέψω πως είσαι ευτυχισμένη σε αυτά τα κιλά. Αν ήσουν δεν θα μιλούσαμε
    τώρα στο eating disorders έτσι δεν είναι? κάτι σε έφερε ως εδώ, το ίδιο που έφερε και εμάς..
    πάντως εγώ δεν ξέρω ΚΑΜΙΑ δίαιτα που να μην απαιτεί δραματική ελλάτωση της ποσότητας του
    φαγητού και να χάνεις βάρος σε νορμάλ χρονολογικές περιόδους..όχι δηλαδή ένα κιλό το 2μηνο..
    και πίστεψε με έχω κάνει άπειρες.
    δεν προκειται για καποιο αοριστο και θεωρητικο φοβο....και απορω πως δεν το ξερεις, οτι το μεγαλυτερο προβλημα στο χασιμο βαρους ειναι η διατηρηση...
    προκειται για κατι που το εχω βιωσει κι εγω και πολλοι εδω μεσα..το εχω δει να το λενε αλλωστε...οτι εχουν χασει τα κιλα τους και τα εχουν ξαναβαλει επανειλλημενα...εσυ δεν τα εχεις χασει ποτε πριν την επεμβαση? ηταν η πρωτη λυση που σκεφτηκες?
    εγω τα εχω χασει ολοκληρωτικα μια φορα, με διατηρηση 2 χρονων που ομως σταδιακα μετα τον ενα κατι εβαζα, και αρκετες φορες τα παρατησα στη μεση χωρις να φτασω στον στοχο μου, για τον λογο που σου ειπα και πριν...απο ελλειψη πειθαρχιας..ΠΟΤΕ ομως απο πεινα....ποτε δεν πειναω μετα απο 5-10 μερες μιας ισορροπημενης διαιτας...(δεν μιλαμε για 2 κιλα το μηνα φυσκα...μιλαμε για 5-7 κιλα το μηνα που ειναι το μονο φυσιολογικο νουμερο ωστε να μη χανεις μυικο ιστο, αλλα λιπος.οτιδηποτε πανω απο 7 κιλα, ειναι καταστροφικο για εναν υγειη οργανισμο και για τον μεταβολισμο του...η δραστικη ελλατωση φαγητου ΦΥΣΙΚΑ και ειναι απαραιτητη, δεν σημαινει ομως ΠΕΙΝΑ..εγω για ΜΗ πεινα μιλησα...σημαινει να βρεθεις στο σημειο να ξεχωρισεις την πεινα σου απο την ψυχικη σου πεινα, και να τρως μονο για να διατηρησεις το σωμα σου κι οχι την ψυχικη σου ισορροπια...και ειμαι κατηγορηματικη σαυτο : ΟΧΙ, ΜΕ ΜΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΜΟΝΟΦΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΙΤΑ ΤΟΥ ΑΓΓΟΥΡΙΟΥ, ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΣ)
    ο αλλος λογος που εχω ΠΟΛΥ καιρο να κανω προσπαθεια ειναι το γεγονος οτι καθε αποτυχημεν η προσπαθεια με αυστηρο διαιτολογι σε παει οχι απλως στα ιδια αλλα ακομα πιο πισω , γιατι επιβαρυνει τον μεταβολισμο...αυτο ειναι γνωστο, κι αυτο εννοουν οσοι εχεις ακουσει εδω να λενε οτι σταματωντας εβαλαν τα διπλασια...

Τέλος να σου πω το πιο βασικό για μενα...
    Δεν προσπαθω, γιατι εχω ΠΕΙΣΘΕΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ, οτι το προβλημα ειναι ψυχικο, η στο μυαλο οπως ειπες κι εσυ, κι αν δε λυθει αυτο, ΠΟΤΕ δε θα λυθει το προβλημα...πιστευω λοιπον οτι η λυση ΓΙΑ ΜΕΝΑ , ειναι να βρω τους μηχανισμους αυτους που με κρατανε εδω, που με σταματανε, και να κανω κατι να τους διορθωσω....αυτο, απεχει βεβαια απο αυτο που εχω καταφερει μεχρι τωρα...ειναι ομως μια αρχη, η συνειδητοποιηση δλδ του τι με κραταει ΕΜΕΝΑ..η λυση μπορει να μην ερθει η μπορει και να ερθει , με τον τροπο που το λεω...με δουλεια με τον εαυτο μου, με τον τροπο που σκεφτομαι, με τον τροπο που αφηνω το φαγητο να λειτουργει για μενα...αυτο ελπιζω να καταφερω καποτε...
    την λυση της επεμβασης την αποκλειω για μενα....δεν αντεχω στον σωματικο πονο, αλλα δεν ειναι μονο αυτο...θα αντεχα μια επεμβαση για να σωσω την ζωη μου..θα το εκανα αν κινδυνευε ΑΜΕΣΑ η υγεια μου ειτε απο κιλα ειτε για αλλο λογο..αλλα εχω βιωσει τοσο πολυ ψυχικο πονο με αυτο το προβλημα των παραπανω κιλων που ΑΡΝΟΥΜΑΙ να βιωσω σωματικο πονο για να τα χασω...αρνουμαι να μπω στη διαδικασια να τρωω σαν αρρωστη για να μη πνιγω, αρνουμαι η τιμωρια στην παρεκκλιση απο την διαιτα που θελει ο δακτυλιος να ειναι ο πονος και ο πνιγμος...
    θέλω να διορθωσω αυτο που μου φταιει, και οχι να ταλαιπωρησω το σωμα μου το οποιο δουλευει μια χαρα, και ποτε δεν με προδωσε και ποτε δεν αρρωστησε παρ ολα αυτα...

Στην ερωτηση αν ειμαι ευτυχισμενη με τα τωρινα κιλα, εχω δωσει ηδη απαντηση σε αλλα προσφατα ποστ που απαντησες και επρεπε να την ειχες δει, αλλα και σε κατεβατα ολοκληρα του πρωτου καιρου του φορουμ αυτου.....
    ΔΕΝ ειμαι ευτυχισμενη και γι αυτο ειμαι εδω..θελω να κανω κατι αλλα οχι κατι "οτιδηποτε" οπως λες εσυ... θελω να κανω το κατι που εγω αισθανομαι καλο για τον εαυτο μου, ακι σου ειπα παραπανω τι ειναι αυτο το κατι κατα τη γνωμη μου..

Περα απο τα δικα μου, θεωρω οτι δεν ειναι ολες οι λυσεις για ολους τους ανθρωπους..για παρα πολλους λογους...απο λογους υγειας μεχρι λογους προσωπικοτητας...
    για τους αλλους ανθρωπους λοιπον, πιστευω οτι ο καθενας απο την μεχρι τωρα πορεια του και την πληροφορηση που εχει, πρεπει να βρει μονος του τον δρομο του στο τι του ταιριαζει για να βοηθηθει να λυσει το προβλημα του..ΜΟΝΟΣ του ομως...

Μιας και καναμε τοσο μεγαλη συζητηση ομως να πω και μια ακομα γνωμη γι αυτην την προσφατη περιοδο του φορουμ που βρηκα τυχαια ξαναμπαινοντας αυτες τις μερες..
    Θεωρω πολυ καλη την παροχη πληροφορησης για οτιδηποτε εχει να κανει με πρακτικα θεματα πανω στην εμπειρια του καθενα(πχ. πως ειναι οι επεμβασεις, τα υπερ και τα κατα, την πορεια τους, γιατρους κλπ)
    βλεπω ομως ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ προσπαθεια μερικων ατομων να ενθαρρυνουν αλλα ατομα ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ αυτη την αποφαση...
    αυτο το θεωρω μεγαλο λαθος...ο καθενας πρεπει να αποφασισει μονος και ανεπηρρεαστος απο χαρουμενους πανηγυρισμους αν κατι του ταιριαζει πραγματικα (γιατι απ οτι ειδα διαβαζοντας προσεκτικα ΟΛΑ τα μηνυματα σχετικα, και απο ατομα που πολυ ζοριζονται με τη μεθοδο και απο ατομα που αντεχουν μεν αλλα επισης εχουν δυσκολιες, τα πραγματα δεν ειναι καθολου ροδινα...)..
    η ενθαρρυνση ειναι απαραιτητη μονο ΑΦΟΥ παρθει η αποφαση, και μαλιστα ουτε καν πριν το χειρουργειο...γιατι κι εκει ακομα πρεπει να μπορει καποιος να μετανοιωσει αν θελει ανεπηρρεαστος...
    ΜΕΤΑ το χειρουργειο, χρειαζεται ολη η ενθαρρυνση και η βοηθεια του κοσμου, και απο εγχειρισμενους και απο μη, που συμπασχουν για αυτο το θεμα...

Senior Member
    την λυση της επεμβασης την αποκλειω για μενα....δεν αντεχω στον σωματικο πονο, αλλα δεν ειναι μονο αυτο...
    ...αρνουμαι να μπω στη διαδικασια να τρωω σαν αρρωστη για να μη πνιγω, αρνουμαι η τιμωρια στην παρεκκλιση απο την διαιτα που θελει ο δακτυλιος να ειναι ο πονος και ο πνιγμος...
    καταρχήν δεν έχω διάθεση να επηρρεάσω κανένα να κάνει ότι κι εγώ (με την έννοια του ηρωινομανούς που θέλει
    να βάλει στα ναρκωτικά κι άλλους)..
    διαφωνούμε γιατί θεωρώ πως ο τρόπος προσέγγισης σου του προβλήματος είναι παθητικός και πιστεύω πως χάνεις τον χρόνο σου με την φιλοσοφική προσέγγιση του πράγματος. επιπλέον θεωρώ πως δεν είσαι ενημερωμένη σχετικά με τον δακτύλιο και αυτά που έγραψες παραπάνω δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα. εγώ είμαι πια περισσότερο της δράσης γιατί κουράστηκα να κάθομαι να βλέπω τη ζωή να γλιστρά μέσα από τα χέρια μου και θέλω να την ζήσω στο full της. Αυτά και καλή επιτυχία σε ότι κι αν συνεχίσεις να κάνεις.

Senior Member
    την λυση της επεμβασης την αποκλειω για μενα....δεν αντεχω στον σωματικο πονο, αλλα δεν ειναι μονο αυτο...
    ...αρνουμαι να μπω στη διαδικασια να τρωω σαν αρρωστη για να μη πνιγω, αρνουμαι η τιμωρια στην παρεκκλιση απο την διαιτα που θελει ο δακτυλιος να ειναι ο πονος και ο πνιγμος...
    καταρχήν δεν έχω διάθεση να επηρρεάσω κανένα να κάνει ότι κι εγώ (με την έννοια του ηρωινομανούς που θέλει
    να βάλει στα ναρκωτικά κι άλλους)..
    διαφωνούμε γιατί θεωρώ πως ο τρόπος προσέγγισης σου του προβλήματος είναι παθητικός και πιστεύω πως χάνεις τον χρόνο σου με την φιλοσοφική προσέγγιση του πράγματος. επιπλέον θεωρώ πως δεν είσαι ενημερωμένη σχετικά με τον δακτύλιο και αυτά που έγραψες παραπάνω δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα. εγώ είμαι πια περισσότερο της δράσης γιατί κουράστηκα να κάθομαι να βλέπω τη ζωή να γλιστρά μέσα από τα χέρια μου και θέλω να την ζήσω στο full της. Αυτά και καλή επιτυχία σε ότι κι αν συνεχίσεις να κάνεις.
    νομιζω οτι ημουν πολυ σαφης και το εγραψα με τεραστια γραμματα οτι θεωρω τον ιδιοτυπο αυτο"προσυλητισμο" εντελως καλοπροαιρετο...καμια σχεση με ηρωινομανεις που ανεφερες....
    περισσοτερο σαν μια αναγκη ενος ανθρωπου που πιστευει οτι εχει ανακαλυψει την πανακεια για ενα προβλημα και θελει να πεισει και τους αλλους για την ανακαλυψη του για να ωφεληθουν, αλλα και για να αποτελεσουν ολοι μαζι μια κοινοτητα και να αλληλοβοηθηθουν,.....
    η διαφωνια μου εμενα ειναι οτι ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΙΣ ΠΑΝΑΚΕΙΕΣ...οι λυσεις και σε αυτο το θεμα οπως σχεδον σε ολα, ειναι παντα εξατομικευμενες και δεν ταιριαζουν σε ολους....οποτε , αν καποιος που ΔΕΝ του ταιριαζει, πεισθει απο τον υπερβαλλοντα ζηλο και μετανοιωσει μετα, θα ειναι τραγικο, δε νομιζεις???
    ενω αν φτασει σε αυτη την αποφαση πιο μοναχικα , και πιο σιγουρος για την επιλογη του θα ειναι και πιο πιθανο να ειναι αυτο που του ταιριαζει, οποτε και να λειτουργησει γι αυτον...
    για την λαθος πληροφορηση που λες οτι εχω σχετικα με τον δακτυλιο, σε πληροφορω οτι για τον δακτυλιο ηξερα ελαχιστα...μονο οτι περιοριζει το ευρος του στομαχιου και δεν θες να τρως πολυ...τα περι πονων, μπουκιων του 1,5 εκατοστου, ρεψιματων, προκλησης εμετων, κολληματος των τροφων στο στομαχι, που περναει με περπατημα η εμετο και ολα τα αλλα δυσκολα, τα διαβασα εδω μεσα, απο ατομα που το εχουν βιωσει...ε, ολα αυτα, δεν ειναι για μενα, αλλα ειμαι σιγουρη οτι ΕΙΝΑΙ και μπορουν να λειτουργησουν για καποιους αλλους....
    χαιρομαι που νοιωθεις οτι εχεις παρει την κατασταση στα χερια σου, που εισαι αποφασισμενη και χαρουμενη με την αποφαση σου...σου ευχομαι να πετυχεις και με την λιγοτερη δυνατη ταλαιπωρια...
    αλλα αν θεωρεις την επιθυμια και την προθεση να αντιμετωπισεις τον ιδιο σου τον εαυτο και τα κολληματα του "παθητικη σταση" θα σου προτεινα να το δοκιμασεις για λιγο και μετα τα ξαναλεμε

Senior Member
    ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, αλλά όπως σου είπα δεν με ενδιαφέρει να κάνω
    κανένα προσηλυτισμό, ούτε θεωρώ πως είναι πανάκεια, ούτε θεωρώ πως ανακάλυψα
    την Αμερική, έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στις προυποθέσεις που πρέπει να χει
    κάποιος για να κάνει μια τέτοια αλλαγή στη ζωή του και στην διατροφή του.
    απλώς δεν είναι καθόλου ευγενικό να γενικεύεις ως ..αρρωστια κάποια επεισόδια
    ειδικά όταν διαβάζουν άνθρωποι που έχουν βγει λίγα 24 ωρα από το χειρουργείο
    ή πρόκειτε πολύ σύντομα να μπουν.

Senior Member
    ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, αλλά όπως σου είπα δεν με ενδιαφέρει να κάνω
    κανένα προσηλυτισμό, ούτε θεωρώ πως είναι πανάκεια, ούτε θεωρώ πως ανακάλυψα
    την Αμερική, έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στις προυποθέσεις που πρέπει να χει
    κάποιος για να κάνει μια τέτοια αλλαγή στη ζωή του και στην διατροφή του.
    απλώς δεν είναι καθόλου ευγενικό να γενικεύεις ως ..αρρωστια κάποια επεισόδια
    ειδικά όταν διαβάζουν άνθρωποι που έχουν βγει λίγα 24 ωρα από το χειρουργείο
    ή πρόκειτε πολύ σύντομα να μπουν.
    πως γενικευω μπαιονικ?
    τα περιστατικα που σχολιασα δεν ειδα να ειναι "καποια επεισοδια", τα αναφερουν ολοι ανεξαιρετως οσοι μιλουν για την εμπειρια τους με τον δακτυλιο εδω μεσα (στο προηγουμενο ποστ σου με αποκαλεσες ανενημερωτη σε οτι αφορα τον δακτυλιο, τωρα που σου ειπα τα συγκεκριμενα παραδειγματα , τα αποκαλεσες "καποια επεισοδια", για πες μου λοιπον και αλλα επεισοδια οπου δεν εχουν συμβει αυτα που μας περιεγραψαν τα παιδια, γιατι εγω μονο αυτα ειδα και διαβαζω προσεκτικα ολα τα ποστ)..
    φυσικα οι περισσοτεροι ειναι πολυ προσφατα εγχειρισμενοι, ειναι φυσικο να υπαρχουν δυσκολιες οι οποιες πιστευω οτι στο μελλον ξεπερνιουνται, αλλα οι μη εγχειρισμενοι, εστω κι αυτοι που ειναι πολυ κοντα στο χειρουργειο, εχω την αποψη οτι πρεπει να ξερουν ΟΛη την αληθεια, ακριβως και χωρις καμια ωραιοποιηση, ωστε να ξερουν καλα τι τους περιμενει και να ετοιμαστουν για να ανταποκριθουν, ΑΝ επαναλαμβανω αποφασισουν να προχωρησουν...
    και δεν ειπα οτι ειναι αρρωστια, ειπα οτι τρωει κανεις σαν αρρωστος, και ετσι ειναι απο τις περιγραφες σας...αν αυτο στο μελλον αλλαζει, μακαρι να μπει ακποιος τοσο παλιος που δεν εχει πλεον κανενα προβλημα με την λειτουργια αυτου του εργαλειου και να μας το πει..

ετσι κι αλλιως για να μη ξεχνιομαστε, και η παχυσαρκια ειναι αρρωστια και οδηγει σε αρρωστιες...δεν λεω λοιπον οτι η αδρανεια ειναι μια καλη επιλογη, ουτε οτι οι αλλες ειναι καλυτερες επιλογες...
    ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΤΟ ΛΕΩ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...ας δει ο καθενας τι μπορει να λειτουργησει σε αυτον κι ας το κανει..

δεν ξερω πως το θετεις εσυ ως θεμα ευγενειας, το ιδιο θα μπορουσα να σου πω κι εσενα οταν σχολιαζεις τις προσπαθειες των αλλων ως παθητικες η αναποτελεσματικες η οτιδηποτε αλλο η ειρωνικα σχολια για την πορεια των αλλων (μη ζητησεις παραδειγματα, δεν ειμαστε παιδια..)......
    την γνωμη μας λεμε εδω, ξεκαθαρα και με καθε προσπαθεια στο να βοηθησουμε και τους αλλους περα απ τους εαυτους μας...κι απο το να θριαμβολογω για καθε μεθοδο που υπαρχει, προτιμω να την συζηταμε στην πραγματικη της διασταση με ολα τα προβληματα της..

Senior Member
    Εγώ πάντως συνεχίζω να είμαι ευτυχισμένη με τον δακτύλιο!!! Ασχετο...

2sweet2b4go10, θαρρώ πως μιλάς πολύ σωστά.
    Είναι σοφό πολύ να έχουμε υπ'οψιν μας αυτό ακριβώς που λες...

Αν και συνήθως κρίνουμε από τον εαυτό μας και το πως εμείς έχουμε λειτουργήσει σε παρόμοιες περιπτώσεις και αυτό καθιστά δύσκολο το να μπούμε στην θέση του άλλου με συνέπεια την αμφισβήτηση.
    Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Δεν σκεφτόμαστε το ίδιο. Δεν έχουμε τον ίδιο ψυχισμό. Δεν έχουμε τις ίδιες εμπειρίες. Δεν έχουμε τα ίδια αποθέματα δύναμης...

«ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ»

Page 1 of 2 12 LastLast