ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΣΤΟΜΑΧΟΥ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 26 of 26
    Senior Member
    Originally posted by sad
    Εγώ πάντως συνεχίζω να είμαι ευτυχισμένη με τον δακτύλιο!!! Ασχετο...
    μπραβο σαντ!
    ευχομαι να φτασεις συντομα στον στοχο σου και το πιστευω οτι θα το κανεις..ειναι αλλωστε κοντινος..
    και δεν ειναι καθολου ασχετο
    αυτο ακριβως συζηταμε...για τις επιλογες που μας ταιριαζουν..
    αν σε σενα λειτουργησει η δικη σου επιλογη, ειναι ευχης εργο, οχι ασχετο..

Senior Member
    Originally posted by WeepingMoon
    2sweet2b4go10, θαρρώ πως μιλάς πολύ σωστά.
    Είναι σοφό πολύ να έχουμε υπ'οψιν μας αυτό ακριβώς που λες...

Αν και συνήθως κρίνουμε από τον εαυτό μας και το πως εμείς έχουμε λειτουργήσει σε παρόμοιες περιπτώσεις και αυτό καθιστά δύσκολο το να μπούμε στην θέση του άλλου με συνέπεια την αμφισβήτηση.
    Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Δεν σκεφτόμαστε το ίδιο. Δεν έχουμε τον ίδιο ψυχισμό. Δεν έχουμε τις ίδιες εμπειρίες. Δεν έχουμε τα ίδια αποθέματα δύναμης...

«ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ»
    ετσι λεω κι εγω γουιπιν μουν..
    αλλα ειμαι ΣΙΓΟΥΡΗ, οτι καπου υπαρχει η καταλληλη επιλογη για τον καθενα μας...
    γι αυτο ειμαστε εδω, μηπως βοηθηθουμε να την βρουμε παρεα με αλλους που επισης ψαχνουν...

Senior Member
    Originally posted by 2sweet2b4go10
    ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΤΟ ΛΕΩ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...ας δει ο καθενας τι μπορει να λειτουργησει σε αυτον κι ας το κανει..
    μπράβο συμφωνώ κι εγώ σε αυτό που λες και σου εύχομαι
    ξανά καλή επιτυχία σε ότι κι αν κάνεις.

Senior Member
    Και μην ξεχνάμε πως είναι μια πλήρως αντιστρέψιμη μέθοδος, μπορείς ανά πάσα στιγμή να επανέλθεις στην αρχική σου κατάσταση, είναι βασικό πλεονέκτημα του δακτυλίου αυτό, και γι αυτό και προχώρησα εγώ προσωπικά...

Senior Member
    εσυ , το μυαλο σου ολο στην αναστρεψιμη μεθοδο το εχεις :Ρ , το εχω δει να το λες σε πολλα σημεια..
    εγω θα ελεγα αν ολα πανε καλα, και λειτουργησει οπως θες, να την σκεφτεις καλα την αναστροφη...διοτι αν το εχεις συνηθισει και δεν εχεις καμια ενοχληση, θα ειναι μια εγγυηση οτι δεν θα ξανακυλησεις...αλλιως παντα θα υπαρχει ο κινδυνος που εχουμε και ολοι εμεις που δεν εχουμε κανει επεμβαση...

Member
    ολα αυτα που γραψατε εδω μεσα με κουρασανε πολυ και δεν εκατσα καν να τα διαβασω.....
    ο καθενας αποφασιζει για την ζωη του και για τα κιλα του.. οταν μας ρωτανε αν ειμαστε ευχαριστημενες απο την επεμβαση εμεις απλα λεμε την αληθεια....εξαλλου γι αυτο πας και σε γιατρο μετα και μιλας!!!!
    εγω ειμαι 6 χρονια με τον δακτυλιο ειμαι πολυ πολυ ευχαριστημενη και αν καποιος με ρωτησει θα του πω τα πραγματα οπως ειναι!!!!!

ειμαστε θετικοι ανθρωποι και βοηθαμε οποιον το ζητησει.......

αντε γιατι εκνευριστηκα με τα κομπλεξικα του καθενα!!!!!

Senior Member
    εσυ , το μυαλο σου ολο στην αναστρεψιμη μεθοδο το εχεις :Ρ , το εχω δει να το λες σε πολλα σημεια..
    εγω θα ελεγα αν ολα πανε καλα, και λειτουργησει οπως θες, να την σκεφτεις καλα την αναστροφη...διοτι αν το εχεις συνηθισει και δεν εχεις καμια ενοχληση, θα ειναι μια εγγυηση οτι δεν θα ξανακυλησεις...αλλιως παντα θα υπαρχει ο κινδυνος που εχουμε και ολοι εμεις που δεν εχουμε κανει επεμβαση...
    Ναι και πάλι μετά από καιρό μπορεί και να μην τον αφαιρέσω θα δω πως πάει, εξάλλου θα το έχω συνηθίσει, πάντως δεν χρειάζεται να είμαστε αρνητικοί σε μια μέθοδο που μας κάνει ξανά να παίρνουμε στα χέρια μας τη ζωή μας. Το φοβάσαι ναι το καταλαβαίνει, αλλά δεν χρειάζεται να το επικρίνεις. Εξάλλου χρειάζεται αρκετή δύναμη και κότσια για να μπεις μέσα σε ένα χειρουργείο και να κάνεις αυτή την επέμβαση. Αλλοι τα έχουν, άλλοι όχι...

Senior Member
    Ποια είναι η διαφoρά από κάποιον που θα έχει κανει δίαιτα και θα έχει αδυνατίσει και θα έχει σταθεροποιηθεί για 2-3 χρόνια στα κιλά του; Ίσως τότε να μην χρειάζομαι τον δακτύλιο. Οι ειδικοί λένε πως για να αλλάξει ο μεταβολισμός σου χρειάζεται περίπου 1 χρόνος να σταθεροποιηθείς σε κάποια κιλά, εγώ δεν θα το κάνω στον 1 χρόνο, αλλά στα 3 παράδειγμα, και εν πάσει περιπτώσει είναι θέμα επιλογής, ξεκίνησα να το βάλω με την βασική προυπόθεση οτι κάποια στιγμή θα βγει, δεν θέλω να υπάρχει μέσα μου για πάντα, πες το παραξενιά, πες το κόμπλεξ, πες το ιδιαιτερότητα, έτσι το σκέφτομαι και έτσι το έχω προγραμματίσει...

Senior Member
    Originally posted by sad

Ναι και πάλι μετά από καιρό μπορεί και να μην τον αφαιρέσω θα δω πως πάει, εξάλλου θα το έχω συνηθίσει, πάντως δεν χρειάζεται να είμαστε αρνητικοί σε μια μέθοδο που μας κάνει ξανά να παίρνουμε στα χέρια μας τη ζωή μας. Το φοβάσαι ναι το καταλαβαίνει, αλλά δεν χρειάζεται να το επικρίνεις. Εξάλλου χρειάζεται αρκετή δύναμη και κότσια για να μπεις μέσα σε ένα χειρουργείο και να κάνεις αυτή την επέμβαση. Αλλοι τα έχουν, άλλοι όχι...
    εγω απορριπτω αυτη τη μεθοδο για τον εαυτο μου ΚΑΙ ΜΟΝΟ, και το τονισα αυτο σε πολλα σημεια, και εξηγησα με σαφηνεια και τους λογους..οπως επισης ξεκαθαρισα οτι πιστευω ειλικρινα οτι η μεθοδος ειναι καταλληλη για αλλα ατομα , πλην εμου...μενει στον καθενα να δει αν ανηκει σε αυτα τα ατομα....

και βεβαια χρειαζεται κοτσια για να μπεις στο χειρουργειο και να υποβαλλεις τον εαυτο σου σε αυτη την διαδικασια...
    οπως κοτσια χρειαζεται για να αντιμετωπισεις τον εαυτο σου και το προβληματα του...αλλοι τα εχουν, αλλοι οχι..

απλα ειναι αλλου ειδους κοτσια τα μεν απο τα δε...
    εσυ θες να επιβαλλεις στο στομαχι σου να μη δεχεται περισσοτερη τροφη απ οση χρειαζεται για να αδυνατισει, ενω εγω θελω να μαθω τον εαυτο μου να μην αναζητα περισσοτερη τροφη απ οση χρειαζεται για να συντηρει το σωμα μου....
    ειναι καθαρα θεμα επιλογης...

Senior Member
    Originally posted by sugar
    ολα αυτα που γραψατε εδω μεσα με κουρασανε πολυ και δεν εκατσα καν να τα διαβασω.....
    ο καθενας αποφασιζει για την ζωη του και για τα κιλα του.. οταν μας ρωτανε αν ειμαστε ευχαριστημενες απο την επεμβαση εμεις απλα λεμε την αληθεια....εξαλλου γι αυτο πας και σε γιατρο μετα και μιλας!!!!
    εγω ειμαι 6 χρονια με τον δακτυλιο ειμαι πολυ πολυ ευχαριστημενη και αν καποιος με ρωτησει θα του πω τα πραγματα οπως ειναι!!!!!

ειμαστε θετικοι ανθρωποι και βοηθαμε οποιον το ζητησει.......

αντε γιατι εκνευριστηκα με τα κομπλεξικα του καθενα!!!!!
    κουραστηκες να τα διαβασεις αυτα που γραψαμε εδω, χαριζοντας τοσες ωρες απο τον ελευθερο χρονο μας, αλλα δεν κουραστηκες να μπεις σε αυτο το ποστ που δεν ηθελες να διαβασεις για να μας βρισεις (δεν ρωτω σε ποιους απευθυνεται η βρισια, ειναι δικο σου προβληματακι)

ελπιζω τουλαχιστον να εκτονωσες τα νευρα σου εδω βριζοντας μας και να την γλυτωσαν τα δικα σου ατομα...

περαστικα..

Member
    ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ!!!!!
    ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Page 2 of 2 FirstFirst 12