Results 16 to 26 of 26
-
28-03-2006, 13:05 #16
Originally posted by sad
Εγώ πάντως συνεχίζω να είμαι ευτυχισμένη με τον δακτύλιο!!! Ασχετο...
ευχομαι να φτασεις συντομα στον στοχο σου και το πιστευω οτι θα το κανεις..ειναι αλλωστε κοντινος..
και δεν ειναι καθολου ασχετο
αυτο ακριβως συζηταμε...για τις επιλογες που μας ταιριαζουν..
αν σε σενα λειτουργησει η δικη σου επιλογη, ειναι ευχης εργο, οχι ασχετο..
- 28-03-2006, 13:07 #17
Originally posted by WeepingMoon
2sweet2b4go10, θαρρώ πως μιλάς πολύ σωστά.
Είναι σοφό πολύ να έχουμε υπ'οψιν μας αυτό ακριβώς που λες...
Αν και συνήθως κρίνουμε από τον εαυτό μας και το πως εμείς έχουμε λειτουργήσει σε παρόμοιες περιπτώσεις και αυτό καθιστά δύσκολο το να μπούμε στην θέση του άλλου με συνέπεια την αμφισβήτηση.
Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Δεν σκεφτόμαστε το ίδιο. Δεν έχουμε τον ίδιο ψυχισμό. Δεν έχουμε τις ίδιες εμπειρίες. Δεν έχουμε τα ίδια αποθέματα δύναμης...
«ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ»
αλλα ειμαι ΣΙΓΟΥΡΗ, οτι καπου υπαρχει η καταλληλη επιλογη για τον καθενα μας...
γι αυτο ειμαστε εδω, μηπως βοηθηθουμε να την βρουμε παρεα με αλλους που επισης ψαχνουν...
28-03-2006, 13:30 #18
Originally posted by 2sweet2b4go10
ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΤΟ ΛΕΩ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...ας δει ο καθενας τι μπορει να λειτουργησει σε αυτον κι ας το κανει..
ξανά καλή επιτυχία σε ότι κι αν κάνεις.
28-03-2006, 13:51 #19
Και μην ξεχνάμε πως είναι μια πλήρως αντιστρέψιμη μέθοδος, μπορείς ανά πάσα στιγμή να επανέλθεις στην αρχική σου κατάσταση, είναι βασικό πλεονέκτημα του δακτυλίου αυτό, και γι αυτό και προχώρησα εγώ προσωπικά...
28-03-2006, 13:59 #20
εσυ , το μυαλο σου ολο στην αναστρεψιμη μεθοδο το εχεις :Ρ , το εχω δει να το λες σε πολλα σημεια..
εγω θα ελεγα αν ολα πανε καλα, και λειτουργησει οπως θες, να την σκεφτεις καλα την αναστροφη...διοτι αν το εχεις συνηθισει και δεν εχεις καμια ενοχληση, θα ειναι μια εγγυηση οτι δεν θα ξανακυλησεις...αλλιως παντα θα υπαρχει ο κινδυνος που εχουμε και ολοι εμεις που δεν εχουμε κανει επεμβαση...
28-03-2006, 14:41 #21
ολα αυτα που γραψατε εδω μεσα με κουρασανε πολυ και δεν εκατσα καν να τα διαβασω.....
ο καθενας αποφασιζει για την ζωη του και για τα κιλα του.. οταν μας ρωτανε αν ειμαστε ευχαριστημενες απο την επεμβαση εμεις απλα λεμε την αληθεια....εξαλλου γι αυτο πας και σε γιατρο μετα και μιλας!!!!
εγω ειμαι 6 χρονια με τον δακτυλιο ειμαι πολυ πολυ ευχαριστημενη και αν καποιος με ρωτησει θα του πω τα πραγματα οπως ειναι!!!!!
ειμαστε θετικοι ανθρωποι και βοηθαμε οποιον το ζητησει.......
αντε γιατι εκνευριστηκα με τα κομπλεξικα του καθενα!!!!!
28-03-2006, 15:19 #22
εσυ , το μυαλο σου ολο στην αναστρεψιμη μεθοδο το εχεις :Ρ , το εχω δει να το λες σε πολλα σημεια..
εγω θα ελεγα αν ολα πανε καλα, και λειτουργησει οπως θες, να την σκεφτεις καλα την αναστροφη...διοτι αν το εχεις συνηθισει και δεν εχεις καμια ενοχληση, θα ειναι μια εγγυηση οτι δεν θα ξανακυλησεις...αλλιως παντα θα υπαρχει ο κινδυνος που εχουμε και ολοι εμεις που δεν εχουμε κανει επεμβαση...
28-03-2006, 17:35 #23
29-03-2006, 11:40 #24
Originally posted by sad
Ναι και πάλι μετά από καιρό μπορεί και να μην τον αφαιρέσω θα δω πως πάει, εξάλλου θα το έχω συνηθίσει, πάντως δεν χρειάζεται να είμαστε αρνητικοί σε μια μέθοδο που μας κάνει ξανά να παίρνουμε στα χέρια μας τη ζωή μας. Το φοβάσαι ναι το καταλαβαίνει, αλλά δεν χρειάζεται να το επικρίνεις. Εξάλλου χρειάζεται αρκετή δύναμη και κότσια για να μπεις μέσα σε ένα χειρουργείο και να κάνεις αυτή την επέμβαση. Αλλοι τα έχουν, άλλοι όχι...
και βεβαια χρειαζεται κοτσια για να μπεις στο χειρουργειο και να υποβαλλεις τον εαυτο σου σε αυτη την διαδικασια...
οπως κοτσια χρειαζεται για να αντιμετωπισεις τον εαυτο σου και το προβληματα του...αλλοι τα εχουν, αλλοι οχι..
απλα ειναι αλλου ειδους κοτσια τα μεν απο τα δε...
εσυ θες να επιβαλλεις στο στομαχι σου να μη δεχεται περισσοτερη τροφη απ οση χρειαζεται για να αδυνατισει, ενω εγω θελω να μαθω τον εαυτο μου να μην αναζητα περισσοτερη τροφη απ οση χρειαζεται για να συντηρει το σωμα μου....
ειναι καθαρα θεμα επιλογης...
29-03-2006, 11:50 #25
Originally posted by sugar
ολα αυτα που γραψατε εδω μεσα με κουρασανε πολυ και δεν εκατσα καν να τα διαβασω.....
ο καθενας αποφασιζει για την ζωη του και για τα κιλα του.. οταν μας ρωτανε αν ειμαστε ευχαριστημενες απο την επεμβαση εμεις απλα λεμε την αληθεια....εξαλλου γι αυτο πας και σε γιατρο μετα και μιλας!!!!
εγω ειμαι 6 χρονια με τον δακτυλιο ειμαι πολυ πολυ ευχαριστημενη και αν καποιος με ρωτησει θα του πω τα πραγματα οπως ειναι!!!!!
ειμαστε θετικοι ανθρωποι και βοηθαμε οποιον το ζητησει.......
αντε γιατι εκνευριστηκα με τα κομπλεξικα του καθενα!!!!!
ελπιζω τουλαχιστον να εκτονωσες τα νευρα σου εδω βριζοντας μας και να την γλυτωσαν τα δικα σου ατομα...
περαστικα..
29-03-2006, 13:14 #26
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ!!!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια