ΣΟΦΙΑ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗ -ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 54
    Oλα;;;

Εμφανιστηκε καπου;Αρα μαλλον διαιτα ειχε κανει...κριμα

Senior Member
    δεν ξερω αν τα πηρε ολα αλλα παλι χοντρουλιτσα ειναι αρα μαλλον διαιτουλα εκανε..δακτυλιο δεν νομιζω!

Senior Member
    Ισχύει... την έχω δει κι εγώ... τα έχει ξαναπάρει, αν όχι όλα, τα περισσότερα... και είναι κρίμα, γιατί έχει και όμορφο προσωπάκι... και όταν είχε αδυνατίσει της πήγαινε πάρα πολύ...

Senior Member
    Διαιτα εκανε παιδια...Πληροφοριες εκ των εσω!!

Senior Member
    Ε!!!ΡΕ!!!Τις παλιοδιαιτες!!!
    Αντε και το παιρνεις αποφαση και λες να στερηθω για να χασω!!!
    Αυτο που μια ζωη πρεπει να εισαι σε επιφυκαλη τι σας λεει???Εειναι φυσιολογικο???Μια ζωη διαιτα????
    Ε!!!ΑΝΤΕ ΧΕΣΕ ΜΑς ΠΑΛΙΟΔΙΑΙΤΑ!!!ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΕΦΙΑΛΤΗΣ!!Αντε μετα να ξεκινησεις διατα με την προυποθεση οτι δεν θα την σταματησεις ποτε!!!
    ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ!!!!

ΦΙΛΙΑ!!!

Senior Member
    και τι κανεις dexaκι?
    ζεις με το προβλημα ? εγω θελω πισω το παλιο μου στενο τζιν! αλλα και αλλη μια φορα διαιτα ........παλι βουνο μου φαινεται...............μπρος γκρεμος και πισω ρεμα .............

Senior Member
    διαιτα εκανε και ξερω και τον διαιτολογο της..ειχα παει και εγω(κλασσικα)...

Junior Member
    Originally posted by free
    διαιτα εκανε και ξερω και τον διαιτολογο της..ειχα παει και εγω(κλασσικα)...

ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΟΥ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑ :
    ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΑ ΚΙΛΑ Ή ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΝΕΟ ΣΟΥ ΒΑΡΟΣ ?
    ΑΠΕΙΡΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ - ΣΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΩΝ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗ & ΛΟΒΕΡΔΟΥ- ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟ ΣΤΑΔΙΟ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΙΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ''ΜΕΤΑ'' !!!

Member
    ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ
    Η ΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ
    Η ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ!

Senior Member
    εννοειται πως ειναι πολυ πιο δυσκολη η διατηρηση..για αυτο λενε οτι πρεπει να περασουν τουλαχιστον 5 χρονια ουσα στο ιδιο βαρος για να θεωρηθει το ιδανικο για σενα!

Senior Member
    5 χρόνια???

Member
    παιδιά έχω κάνει άπειρες δίαιτες όπως οι περισσότεροι από εδώ μέσα πιστεύω. Οι περισσότερες ήταν αποτελεσματικές ως προς την απώλεια.ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ;;;;;;;;;;;;Αυτό είναι το μεγάλο ζητούμενο,και χωρίς να θέλω να αποθαρρύνω ή να απογοητεύσω τα φιλαράκια μας εδώ που προσπαθούν με δίαιτες να χάσουν κιλά,για μένα (και μιλάω μόνο για μένα)η δίαιτα από μόνη της είναι μιά χαμένη υπόθεση.Λυπάμαι πολύ θα ήθελα να ήταν διαφορετικά και να μην χρειάζεται να υποβληθούμε σε κανενός είδους επέμβαση αλλά δυστυχώε είναι μονόδρομος.Και οπωσδήποτε και αυτό θέλει από εμάς την κατάλληλη υποστήριξη γαιτί από μόνο του ως γνωστό δεν μπορεί να επιτύχει απολύτως τίποτα

Senior Member
    εγω παλι θα πω οτι οι επεμβασεις ειναι και πρεπει να θεωρουνται τελευταια εσχατη λυση..
    ξερω οτι εκφραζεις την προσωπικη σου αποψη και οτι εισαι απογοητευμενη απο διαιτες αλλα με τιποτα δεν θελω να πιστεψω οτι ειναι μονοδρομος.

Senior Member
    ειναι καθαρα θεμα θελησης..ολα στην ζωη μας..και θεμα αντοχης..αν εχεις κανει τα παντα και δεν εχεις αλλες αντοχες να κανεις και ΠΑΛΙ διαιτα, τοτε η μονη λυση ειναι η επεμβαση!

Senior Member
    Συμφωνω μετα κοριτσια!!!
    Ειμαι η dexa και εχω κανει δακτυλιο ,αλλα λεω και εγω με την σειρα μου οτι οι επεμβασεις ειναι η τελευταια λυση στο προβλημα παχυσαρκιας.
    Δεν ειναι πασατεμπο και με μια φορα που αποκτουμε κιλα ,μπαινουμε σε χειρουργειο !!
    Γι'αυτο υπαρχουν και οι προυποθεσεις για να κανεις επεμβασεις ,οπως αναφερεται στο θεμα που αναφερει οτι η παχυσαρκια αναγνωριστηκε επισημα ως νοσος .

Θελει αποφαση!!!τελειωσε!!!ΘΕΛΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ!!!
    Και αυτη που την παιρνουν πραγματικα την αποφαση ειναι πολυ γιγοι αυτη ειναι η αληθεια.
    ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΤΡΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!Πρεπει να μαθουμε το μετρο ,και να επιβαλουμε στον ευατο μας την σωστη και υγειηνη διατροφη με πολυ μικρες και σπανιες αποκλισεις!!!

Η φτανεις 150 κιλα οπως εγω και κανεις εναν δακτυλιο μαζι με εναν μεγαλο σταυρο ,ολα να πανε καλα και βλεπουμε.....

ΦΙΛΙΑ!!!!!!1

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast