Νιώθω τόσο χαμένη...
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22
    Senior Member

Νιώθω τόσο χαμένη...

Τι να γράψω που δεν έχει γράψει κανένας και πως να περιγράψω αυτά που αισθάνομαι...

Διάβαζα μια βδομάδα να δώσω σήμερα 2 μαθήματα... εχτές με έπιασε υπερφαγικό, έφαγα πάρα πολύ, ντρέπομαι που έφαγα τόσο, αναρωτιέμαι γιατί το έκανα... σήμερα δεν πήγα να δώσω, έτσι απλά... ψέματα σε γονείς, φίλους, αγόρι... η κοιλιά μου έχει γίνει τούμπανο και εγώ έφαγα κι άλλο... τι στο καλό θέλω; να σκάσω; περιμένω τηλέφωνο για δουλειά, τα έχω πάει τόσο καλά, τη θέλω πολύ, δεν σήκωσα κανένα τηλέφωνο σήμερα... κι ας έπερνε κάποιος από απόκρυψη... κι αν ήταν αυτοί; αν έχασα μια καλή ευκαιρία; το βράδυ είναι να βγω, αλλά έτσι δεν πάω πουθενά, δεν μπορώ να αναπνεύσω... πάλι δικαιολογίες και ψέματα... και σιχαίνομαι τα ψέματα... και τώρα αν είναι δυνατόν, θα κατευθυνθώ προς το περίπτερο... να φάω πάλι, να ξεχαστώ... και να παρηγορηθώ ότι από αύριο θα είναι καλύτερα και θα μπορέσω να ξεκινήσω διατροφή με απ' όλα, χωρίς στέρηση και να χάσω όλα τα κιλά... κι αν αυτά φταίνε στο ότι δεν μπορώ να με χαρώ, στο ότι δεν με βλέπει ερωτικά αυτός που αγαπώ, τότε τι κάθομαι και κάνω; γιατί δεν το πολεμάω; γιατί είμαι τόσο αδύναμη; γιατί;.... λες και ο κόσμος δεν έχει ένα κάρο σοβαρότερα προβλήματα... εγώ κάνω τόσο κακό σε μένα... εγώ που αγαπάω πολύ τη ζωή... και ξέρω να απολαμβανω την κάθε στιγμή... μέχρι να με αρρωστήσω... μήπως προτιμάω να μην τα καταφέρνω; μήπως βολεύομαι να δικαιολογούμαι όλη την ώρα;; γιατί με καταστρέφω έτσι... νιώθω τόσο χαμένη...

πάω στο περίπτερο... δυστυχία....

Senior Member
    χορευταρου, περιμενε παμε μαζι στο περιπτερο!

"μήπως προτιμάω να μην τα καταφέρνω; μήπως βολεύομαι να δικαιολογούμαι όλη την ώρα;; γιατί με καταστρέφω έτσι... νιώθω τόσο χαμένη..."

πολυ φοβαμαι οτι κρυβει μια μεγαλη αληθεια αυτο !
    στρουθοκαμιλισμος και φαυλος κυκλος το ονομαζω εγω για μενα !
    ειμαι χοντρη αρα δεν μπορω να πετυχω πουθενα
    αφου ειμαι που ειμαι χοντρη το να φαω και σημερα δεν θα αλλαξει και τιποτα !
    σημερα εχω και εγω μια ταση υπερφαγιας .......και αυριο θα ντρεπομαι να γραψω ολα αυτα που τρωω .......

Senior Member
    ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ CHAT !!ELA!

Senior Member
    μηπως ειναι μια ταση των ημερων ?
    γιατι εδω και 1μιση βδομαδα ειμαι μεταξυ 89-90
    αυτο το κιλο τα παιρνω . το χανω και το ξαναπαιρνω..
    παλι καλα που δεν ξεφευγω απο το 1..
    υπομονη things will get better..

Χορευταρου ποσο ιδιες σκεψεις κανουμε ολοι τελικα !!! Αυτο αναρωτιωμουν κι γω σε ενα προηγουμενο μου ποστ ...μηπως τελικα αυτα ολα ειναι ενας τροπος αυτοκτονιας ?? Πως ειναι δυνατον να βλεπουμε τον γκρεμο κι μεις να πηγαινουμε προς τα εκει ,ενω ξερουμε οτι θα πεσουμε ??? Τι γινεται ????

Φοβαμαι...

Senior Member
    Ευχαριστώ πολύ Life!

Δυστυχώς είχα βγει, όταν μπήκες...

Σκέφτομαι αυτά που είπες, κάπως έτσι νομίζω πως γυρίζουν και στο δικό μου το κεφάλι...

τουλάχιστον νιώθω κάπως καλύτερα...

εσύ είσαι καλά η κατέληξες στο περίπτερο μαζί μ' εμένα;

Senior Member
    Ευχαριστώ για τις απαντήσεις κορίτσια...

ελπίζω να είναι όντως η τάση των ημερών και να μην μας πάρει από κάτω... ούτε να πέσουμε στην παγίδα που εμείς στήνουμε στους εαυτούς μας...

Senior Member
    OXI , XOREYTAROY ΑΛΛΑ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ........ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΒΓΩ ΕΞΩ!
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΑΩ ΟΣΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ! ........ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΑΝΟΙΞΑ ΤΟ PC ΚΑΙ ΕΙΠΑ : ΟΤΙ ΕΦΑΓΕΣ ΕΦΑΓΕΣ ΜΙΑ ΚΑΚΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!
    ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΤΙ ΕΦΑΓΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΝΟΙΩΣΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!
    ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΗ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ .........ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ .........ΦΥΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ..........ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΜΕΡΕΣ !!!!!
    ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΕΣ ..................ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ !!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Και επειδη ολοι και ολες το εχουμε περασει και το περναμε αυτο που πεφτεις με τα μουτρα πανω σε ψυγειο κουζινα ντουλαπια συρταρια κουζινας και παει λεγοντας......τουλαχιστον απο οσο ξερω απο τον ευατο μου την μαλακια την κανω οταν μου φταιει κατι αλλοτε μικρο αλλοτε μεγαλο και αλλοτε ο τιτανικος!!!

Οποτε χορευταρου μηπως ρωταω εγω,μηπως εγινε κατι και το εχεις κλειδωσει μεσα στο κεφαλακι σου ,και το΄''νουνιζεις'' που λενε και η θρακιοτες,αλλιως το σκεφτεσαι και το επεξεργαζεσαι συνεχως ,και το φαγοποτι ειναι το ξεσπασμα?????

Το ιδιο ισχυει και για εσενα life !!!Αληθεια αυτη η ενναλαγη αλμυρου γλυκου την εχεται εσεις???
    Εγω οταν ειμαι στα ''ντουζενια μου'' πολυ μα παρα πολυ!!!!
    Ενα θα σας πω !!!Για καποιο λογο πριν λιγες μερες ακομα και με τον δαχτυλιο την παλαιψα την κραιπαλη ,αλλα ευτυχως δεν ειχα περιθωρια να το ξεσαλωσω,αλλα οσο μπορεσα να χωρεσω ακομα και σε μια σταλια στομαχι το εκανα!!!

ΦΙΛΙΑ!!!!

Senior Member
    Dexaki , που εισαι ? καλησπερα!!!
    Εγω προσπωπικα ατη την ενναλαγη γλυκου και αλμυρου ναι την εχω !!!!
    και σημερα αν το ψυγειο μου ηταν γεματο απο παχυντικα φαγητα και γλυκα θα το ειχα ξετιναξει!!!
    Απο την αλλη dexaki , δικιο εχεις σε αυτο που λες αλλα εγω σημερα περισσοτερο ειχα μια νευρικοτητα ..........και πρεπει να πω οτι τοσες μερες δεν ετρωγα και πολυ σωστα ..........για την ακριβεια δεν ετρωγα ..............

Senior Member
    Χορευταρού, όταν διάβασα το ποστ σου πήγα να βάλω τα κλάματα. Έχω χάσει κι εγώ άπειρες ευκαιρίες, άπειρες βόλτες με φίλους, έχω ξοδέψει τα ρεπό μου από τη δουλειά κλεισμένη στο σπίτι επειδή είχα φάει πολύ και αισθανόμουνα βόδι, φέτος έκανα μόνο 6 μπάνια στη θάλασσα γιατί όταν με καλούσαν αισθανόμουνα χοντρή, κι εγώ σε ένα μάθημα στην εξεταστική δεν πήγα να γράψω γιατί είχα κάνει υπερφαγικό το προηγούμενο βράδυ...

Γιατί ρε γαμώτο να μας διαλύει όλη μας τη ζωή αυτή η αρρώστια; Και οι άλλοι δεν το καταλαβαίνουν. Νομίζουν ότι το πρόβλημα είναι μόνο στο φαγητό και το σώμα μας. Δεν καταλαβαίνουν ότι είμαστε εγκλωβισμένοι σε μια κατάσταση που επηρεάζει όλη μας τη ζωή.

Senior Member
    Εδω ειμαι life κουρασμενη απο την πολλη δουλεια!!!
    Ειπα σημερα να μπω και μιλησω....οπως λεει και ενα τραγουδι!!!

smoke08 μας διαλυει την ζωη οπως κανουν ολες οι αρρωστιες του κοσμου!!
    Η αρρωστια καταστρεφει!!Ετσι ειναι και αυτη!!Και ολοι οι αλλοι που δεν καταλαβαινουν ,απο ενα σημειο και μετα δεν μπορουμε να το απαιτουμε,ουτε να το καταλαβαινουν ουτε να δειχνουν κατανοηση!!!

Στην τελικη ειναι δικο μας το προβλημα,και αν το σκεφτεις εδω εμεις οι ιδιοι καλα καλα ,δεν το καταλαβαινουμε!!!Αλλιως θα το σταματουσαμε στην ωρα του η δεν θα το ξεκινουσαμε καθολου!!!

ΦΙΛΙΑ!!!!

Senior Member
    Dexaki...........η δουλεια ειναι και εκτονωση ομως!!!!!!!!!!
    για ρωτα και μενα που σταματησα..........ποσο μου λειπει!
    Τωρα οσο για τα αλλα να πω οτι εχεις αδικο...........οχι ψεμματα θα πω ..........απλα .........δεν μπορω να καταλαβω γιατι σε μενα ?
    γιατι η αλλη που εχει ιδια χρονια με μενα εχει δυο παιδια σαν εμενα ...........ειναι 52 κιλα και οποτε την βλεπω τρωει?
    Εκει τρελλαινομαι ...........εγω οτι τρωω γινεται λιπος ...........δεν ειναι αδικο αυτο ?
    Α! και οταν αγχωνεται ή στεναχωριεται χανει κιλα ενω εγω τρωω!!!!!!!!!
    ΑΔΙΚΟ!!!!!!

Senior Member
    Αυτη life μου η οποια εχει 2 παιδια και τρωει και δεν βαζει,προφανως τρεχει σαν το γαιδουρι απο το πρωι εως το βραδυ η γυναικα για να τα προλαβει ολα!!!
    Εαν εχει και για αντρα της τον αρχιγαιδαρο βγαλε συμπερασμα!!!Θα τρεχει ολη μερα και ολη ....νυχτα......ΑΛΛΟ ΚΑΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!!!

Καταλαβες μανα μου γιατι αυτη δεν βαζει?
    Εμεις ολες οι ευσωμουλες να το πω χαιδευτηκα ειμαστε ελαφρως και καλομαθημενες να το πω...λιγο τεμπελες να το πω...με την καλη εννοια βεβαια.Δεν εννοω δεν κανουμε δουλειες αλλα σιγουρα αποφευγουμε τα δυσκολα σπορ...

ΦΙΛΙΑ!!!!

Senior Member
    Μακαρι να ειναι ετσι ρε dexaki ..........γιατι απο την αλλη εβδομαδα αρχιζω παλι διαιτα ........για τελευταια φορα ομως με διαιτολογο!
    Αν δεν πετυχει .........δακτυλιε σου ερχομαι.........κουραστηκα πια με αυτο το πολεμο!!

Page 1 of 2 12 LastLast