Results 46 to 54 of 54
Thread: ΣΟΦΙΑ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗ -ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ
-
23-09-2007, 11:16 #46
έχεις κανει διακτύλιο dexa?
- 23-09-2007, 11:24 #47
ΝΑΙ !!!!
Στης 8 μαιου το 2007 !!!
Ημουν 155 κιλα και τωρα 132 με εναν αυγουστο ολοκληρο μονο συντηρηση λογω διακοπων ,και ενα σεπτεμβριο αναπροσαρμογης ,μια και ακομα με το μυαλο μου ειμαι ακομα διακοπες!!!
Ελπιζω ο οκτωμβριος να ειναι ο μηνας ο σωστος ο μαγκας ,και να μπω παλι στην σειρα!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!
23-09-2007, 11:51 #48
Καλημερα !!
Δλδ dexa κανεις κι παλι διαιτα παρολο που εχεις κανει δακτυλιο ?
23-09-2007, 12:04 #49
ναι για πες ουτε εγω έχω καταλάβει...τελικά διαιτα κάνεις παρόλο που έβαλες δακτύλιο?
23-09-2007, 12:23 #50
Κατα τη γνωμη μου η διατηρηση των κιλων ειναι πιο δυσκολη γιατι 1)Καταφευγουμε σε διαιτες αστραπιαιες με φοβερη στερηση και ετσι μετα μας βγαινουν ολα τα απωθημενα και 2) και σημαντικοτερο οτι ακομα κι αν χασουμε τα κιλα που θελουμε, συνεχιζουμε να διατηρουμε την νοοτροπια του χοντρου ανθρωπου! Αδυνατες στο σωμα χοντρες στο μυαλο! Και φτου ξανα στα ιδια!
23-09-2007, 12:41 #51
ΟΧΙ κουκλες!!!!!!!
Και ενας λογως που εκανα τον δακτυλιο ειναι γιατι δεν ηθελα να ξανακανω στην ζωη μου διαιτα!!!
Με τον δακτυλιο μπορεις ανετα και ευκολα να χασειος κιλα αρκει να φερθεις εξυπνα.
Ο δακτυλιος εχει μονο ενα μειονεκτημα:ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΨΕΙΣ!!!
Πως??Μα με τα γλυκα φυσικα!!!Τα γλυκα γλιστρανε!!Και οτι γλυστραει περναει ευκολα απο τον δακτυλιο!!Οποτε τις θερμιδες τις περνεις.
Εγω αυτον τον καιρο εχω πεσει στα ναρκωτικα!!!Αλλιως σοκολατα!!Σε οτι μορφη κυκλοφορει την εχω φαει!!Παρ'ολα αυτα δεν εβαλα απο αυτα που εχασα .
Να σημειωσω οτι την επεμβαση την εκανα στις 8 μαιου το 2007 και μεχρι της 8 αυγουστου 2007 εχασα 20 κιλα ακριβως.
Απο της 8 αυγουστου μεχρι και σημερα τον κλεβω κατα κορον,ξεκινωντας με αφορμη τις διακοπες.Μεχρι τις 5 σεπτεμβριου εκανα απλα συντηρηση,και απο την στιγμη που γυρισα απο τις διακοπες παλευω να ξαναμπω στην σειρα.Παρ'ολα αυτα εχασα ακομη τρια κιλα μεσα σε 15-17 ημερες .
Σκαω γιατι ξερω οτι εαν βαλω σε μια ρεγουλα τα γλυκα μπορω να χασω ανετα 7 -10 κιλα το μηνα.Εγω απλα μετα απο 25 χρονια διαιτα το εχω παρει πολυ ελαφρια ,και ειπα για μια φορα στην ζωη μου να χανω κιλα με ηρεμια.Και το πιο σημαντικο ειναι οτι εχω βαλει ενα στοχο.Μεχρι τα χριστουγεννα θελω να χασω αλλα 20 κιλα ,και να φτασω γυρω στα 105-110 κιλα και καλα να ειμαστε να βαλω μπρος για δευτερο παιδακι!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!!!!1
23-09-2007, 12:44 #52
Να σημειωσω οτι τα 23 κιλα τα εχω χασει μονο με 2.5 cc σφιξιμο!!!Και αυτο το εκανα μετα απο 1 1/2 μηνα απο την επεμβαση!!
Συμπερασμα ???Ολα στο μυαλο μας ειναι!!!!Ακομα και με επεμβαση πρεπει να αλλαξει ο τροπος ζωης μας!!!
Απλα η επεμβαση κανει τα πραγματα πιο ανωδυνα για τον ασθενη σε σχεση απο μια διαιτα.
ΦΙΛΙΑ!!!!
23-09-2007, 13:14 #53
θελω να θυμισω σε οσους δεν το θυμουνται , οτι "χωρις επεμβαση" δεν σημαινει αυτοματως "με διαιτα"
η "διαιτα" ειναι απο τις πιο αποτυχημενες μεθοδους για μακροπροθεσμο χασιμο βαρους, ισως η πιο αποτυχημενη....κι αυτο το ξερουμε ολοι σχεδον απο τις εμπειριες μας....
αυτο δεν σημαινει οτι οι επεμβασεις ειναι πανακεια...καποιες απο τις πιο δημοφιλεις επεμβασεις εχουν ενα τεραστιο ποσοστο αποτυχιας μετα τον πρωτο χρονο, που γινεται ακομα μεγαλυτερο μετα τον τριτο χρονο....
κι οπως πολλοι σημειωσαν, το προβλημα με τα κιλα δεν ειναι να τα χασεις μονο, ειναι πολυ μεγαλυτερο θεμα το να τα διατηρησεις χαμενα......
η πιο πετυχημενη σε ποσοστα μεθοδος απωλειας θεωρειται τελευταιως και διεθνως, η ψυχοθεραπεια.....αυτο δεν λεγεται "διαιτα", για τον απλο λογο, οτι, ναι μεν τα κιλα απο τον τροπο που διατρεδφεσαι φευγουν , αλλα οταν εχεις λυσει το προβλημα που σε ωθει στην υπερφαγια, απλα κοβεις την υπερφαγια!! δεν ειναι διαιτα αυτο...γι αυτο και εχεις ελπιδες να διατηρηθεις..γιατι εξαλειφεις το προβλημα το βασικο κι οχι το συμπτωμα..
κι εχω εναν ακομα λογο να πιστευω σε αυτην την μεθοδο....
ο λογος που θελουμε να χασουμε κιλα ο ΚΥΡΙΟΣ ,δεν ειναι για να ειμαστε αδυνατοι απλα....αλλα για να ειμαστε ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ....αυτα τα δυο δεν ταυτιζονται απαραιτητα ομως....
οταν καποιο ατομο παρουσιαζει υπερφαγια, υπαρχει παντα καποιο ψυχολογικο υποβαθρο.. ΠΑΝΤΑ.... υπαρχουν λογοι δλδ που ειτε θελει να καταναλωνει πολλη τροφη, ειτε θελει κατα βαθος να βλεπει τον εαυτο του παχυσαρκο (εστω κι αν αυτο τον βασανιζει επιφανειακα)...
αυτο σημαινει, οτι παρα τα προβληματα που του προκαλει η υπερφαγια (τα γνωστα) για καποιους λογους φερνει τον ψυχισμο του σε ισορροπια....
αν αυτη η ισορροπια χαλασει εκ των εξω κι οχι εκ των εσω (αν γινει μια επεμβαση για παραδειγμα), χωρις ομως να εχει αντιμετωπιστει ο ΛΟΓΟΣ που κανει το ατομο να παρατρωει, τοτε ο λογος αυτος θα βρει αλλον τροπο να εκφραστει.....δεν ξερει κανεις τι τροπος θα ειναι αυτος, κι αν θα κανει με αλλες εξαρτησεις η με κατι αλλο... μπορει να κανει την επεμβαση του να αποτυχει, αν αυτη "κλεβεται", αν οχι ,θα στραφει καπου αλλου....παντως ΚΑΤΙ θα ειναι, αποκλειεται να μεινει ετσι μια πεινασμενη ψυχη που τρεφοταν με φαι και της το κοβεις.....
αν ΔΕΝ καταφερει να βρει αυτο το "αλλο", τοτε ο ανθρωπος θα ειναι απλα δυστυχισμενος....
ετσι το βλεπω εγω...
23-09-2007, 13:27 #54
Ποπο 2sweet...Καθε φορα που διαβαζω αυτα που γραφεις.. Θεε μου.. Ειναι σαν να διαβαζω τον εαυτο μου..
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....