Δημόσια Νοσοκομεία + δακτύλιος
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 24
    Senior Member

Δημόσια Νοσοκομεία + δακτύλιος

Λαμβάνω αρκετά μηνύματα από ανθρώπους που ενδιαφέρονται να μάθουν σε ποια νοσοκομεία και ποιοι γιατροί κάνουν εγχειρήσεις παχυσαρκίας λαπαροσκοπικά.
    Γνωρίζω μόνο τον Ευάγγελο Μενενάκο που κάνει στο Ιπποκράτειο κι έχει εγχειριστεί και η Βέρα εκεί και πάει πολύ καλά.
    Έχω ακούσει πως στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πάτρας
    και Ηρακλείου έχουν κορυφαία τμήματα Παχυσαρκίας.
    αν γνωρίζετε άλλα νοσοκομεία και γιατρούς παρακαλώ γράψτε σχετικά να μάθουμε κι εμείς. Γιατί δεν έχει όλος ο κόσμος τόσα πολλά λευτά να πάει στους ιδιώτες.
    όποια κι αν είναι η επιλογή διαβάστε το θέμα: "Τι να ρωτήσω το γιατρό στο 1ο ραντεβού"

ps. το Μαράκι είχε πρόσφατα πάει σε κάποιους γιατρούς του ΕΣΥ αλλά δεν βρίσκω το ποστ της, αν μπορεί ας γράψει σε ποιους πήγε και τις εντυπώσεις της.

Member
    Στο Ηράκλειο στο Πανεπιστημιακό, στο τμήμα Παχυσαρκίας γίνονται λαπαροσκοπικές επεμβάσεις (χειρουργούν ελάχιστα άτομα καθε Δευτέρα γιατί είναι κλινική χειρουργικής ογκολογίας και υπάρχουν αλλες προτεραιότητες) Αλλά μόνο κάθετη γαστροπλαστική.
    Φυσικά εντελώς ΔΩΡΕΑΝ. Απογεματινό Ιατρείο κανει κάθε Παρασκευή απόγευμα ο Καθηγητης.
    GASPE

Junior Member
    Καλημέρα!

Έχω μάθει ότι στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίο στην Πάτρα κάνουν διάφορες επεμβάσεις παχυσαρκίας απλά και με το βιβλιάριο του ΙΚΑ.... Θα μάθω και άλλες πληροφορίες από Δευτέρα και θα σας πω.

Member
    Απο ο,τι ξέρω, ο γιατρός που κάνει αυτές τις επεμβάζεις στο Ριο λέγεται Καλφαρέζος και θεωρείται απο τους καλύτερους, το ίδιο και το νοσοκομείο.

Senior Member
    Jacosta Θα το εκτιμούσα πολύ αν μας βοηθούσες σε αυτό το θέμα

Σ' ευχαριστώ πολύ που ασχολείσαι με το θέμα... Εγώ σήμερα θα μάθω και θα σας πω τις εντυπώσεις μου αύριο πρωί-πρωί. Ελπίζω να πάνε καλά γιατί έχω πιάσει πάτο ψυχολογικά και κορυφή .... σωματικά

Originally posted by gaspe
    Στο Ηράκλειο στο Πανεπιστημιακό, στο τμήμα Παχυσαρκίας γίνονται λαπαροσκοπικές επεμβάσεις (χειρουργούν ελάχιστα άτομα καθε Δευτέρα γιατί είναι κλινική χειρουργικής ογκολογίας και υπάρχουν αλλες προτεραιότητες) Αλλά μόνο κάθετη γαστροπλαστική.
    Φυσικά εντελώς ΔΩΡΕΑΝ. Απογεματινό Ιατρείο κανει κάθε Παρασκευή απόγευμα ο Καθηγητης.
    GASPE

Ο Μελλισας κανει και δακτιλιο εχω μηλιση μαζι του και μου προτινε δακτιλιο και εχω μπει στη λιστα αναμονης το κακο ειναι οτι η λιστα ειναι μεγαλη και δεν ξερω ποτε θα το κανω

Το σκευφτικα και εγω αλλα αργα ειχα φιγει σκευτομε να ξανακλισω ραντεβου να δω τι θα γινει

Τελικά επισκέφτηκα τον κ. Μενενάκο οι εντυπώσεις πολύ καλές έγραψα αναλυτικότερα στο θέμα "Γιατροί - Νοσοκομεία'' bionic και Γιαννη αν μπορείς διάβασέ το και πες τη γνώμη σου Και φυσικά όποιος άλλος γνωρίζει κάτι παρακαλώ να κάνει το ίδιο.....

Junior Member
    Καλημέρα
    Παιδιά ψάχνω εδώ και μία βδομάδα την γνωστή μου που έχει κάνει την επέμβαση στην Πάτρα και δεν την βρίσκω. Μάλλον είναι σε κάποιο ταξίδι με τη δουλειά της. Απ' ότι πάντως μου είχε πει δεν έδωσε "φακελάκι" για να προοθηθεί στην λίστα, απλά της πήρε καιρό να ολοκληρωθούν οι εξετάσεις, μαζί με τους ψυχολόγους περίμενε τουλάχιστον 6 μήνες και ήταν στο πήγαινε έλα Αθήνα- Πάτρα. Τουλάχιστον είναι από τις εντυπωσιακές περιπτώσεις, έκανε και κάνει κατά γράμμα ότι της είπαν οι γιατροί και από 120 κιλά μέσα σε 9 μήνες έχει φτάσει στα 72!!!!!!!! χωρίς ιδιαίτερο ζόρι, πέραν του πρώτου μήνα. Με το που μάθω λεπτομέρειες θα σας γράψω.

Senior Member
    Jocasta μένω στην Πάτρα.Δεν ξέρω αν μπορώ να σε βοηθήσω κάπως.Αν θέλεις κάτι δεν μου είναι κόπος να εξυπηρετήσω.Πηγαίνω συχνά στο πανεπιστήμιο που είναι δίπλα στο νοσοκομείο.

Junior Member
    παιδιά γεια σε όλους. νομίζω ότι η παρέα σας θα μου κάνει καλό γιατί θα μάθω αρκετά πράγματα από σας και ίσως διώξω το άγχος μου για τα κιλά μου που με καταπιέζει.
    θέλω να κάνω επέμβαση λαμπαροσκοπικά δακτύλιο δεν ξέρω που να απεθυνθώ . Μου είπαν στο Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης αλλά δεν ξέρω κανένα γιατρό και δεν ξέρω καν αν έχω την οικονομική δυνατότητα να πληρώσω μια τέτοια επέμβαση. Η ασφαλειά μου είναι ΤΥΔΚΥ είναι ασφάλεια Δημοτικών και Κοινοτικών υπαλλήλων.
    έχω δε αρχίσει και παρακολούθηση στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης από την ομάδα του κ. ΠΑΛΕΤΑ 1 φορά πήγα την παρασκευή θα ξαναπάω δεν ξέρω αν εκεί γίνονται τέτοιες επεμβάσεις.
    οτι ξέρετε σας παρακαλώ ενημεώστε μου. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Ελένη welcome on board!!!!
    Δες το γιατροί - νοσοκομεία εκεί μπορείς να βρεις πληροφορίες. Στην Αθήνα υπάρχουν αρκετά νοσοκομεία δημόσια που καλύπτουν τις νοσοκομειακές δαπάνες αλλά στη Θεσσαλονίκη... Στείλε U2U στην κοπέλα που συνέστησε το Διαβαλκανικό εκείνη ίσως να ξέρει κάποιο γιατρό να σου συστήσει

Senior Member
    στο Διαβαλκανικό έχει βάλει δακτύλιο η Νίκη από Θεσσαλονίκη
    (διάβασε το θέμα "Στατιστικά Γιατροί-Νοσοκομεία")

Σχετικά με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πάτρας γνώρισα πρόσφατα μια μικροβιολόγο που δουλεύει
    εκεί και μου είπε πολύ καλά λόγια για τον Καλφαρέτζο. Βάζει και δακτύλιο κάνει και By Pass.
    εννοείτε με βιβλιάριο του Ικα εντελώς δωρεάν.

Page 1 of 2 12 LastLast