Results 16 to 20 of 20
Thread: Kalos sas brika!!!
-
05-02-2006, 10:13 #16
Originally posted by sonia
...Τώρα που έχετε κάνει την εγχείρηση και ο καθένας έχει χάσει φαντάζομαι αρκετά κιλά....έχετε καταλάβει τι ήταν αυτό που δεν σας άφηνε να κάνετε δίαιτα? Γιατί ουσιαστικά αυτό κάνετε... κανω λαθος??
την έχω συνδυάσει με τη λέξη πείνα.
τώρα τρώω ότι θέλω ακόμα και γλυκά
αλλά σε πολύ μικρότερες ποσότητες και δεν πεινάω. πριν την εγχείρηση έτρωγα μυθικές ποσότητες.. μιλάμε η δόση μου στα σουβλάκια με πίτα ήταν 2 σουβλάκια + μία μερίδα πατάτες χαλαράαα..
τώρα ούτε μισό σουβλάκι δεν τρώω και χορταίνω. και δεν ξαναπεινάω μετά από 2 ώρες όπως πριν. πριν ήμουν σίγουρη πως η δίαιτα μου θα αποτύχει.. τώρα πιστεύω πως επιτέλους θα απαλλαγώ! τρομερό πράγμα λοιπόν και η ελπίδα.
νομίζω πως παίζει μεγάλο ρόλο και η απαισιοδοξία όταν κάποιος κάνει δίαιτα για να αδυνατίσει.
ξέρεις τι είναι να βλέπεις να χάνεις τον πρώτο μήνα δέκα κιλά και να χάνεις πόντους από παντού? εγώ δεν το χα ξανανοιώσει.. ή το χα νοιώσει μαζί με αίσθημα πείνας και εξάντλησης..
με έβαλε σ' ένα πρόγραμμα η εγχείρηση να ασχοληθώ με τον ευατό μου.
- 06-02-2006, 22:50 #17
Ευχαριστώ ΛΑΚΗ και ΒΙΟΝΙΚ. Μόλις σήμερα πήρα τηλεφ τον κ Γαβριήλ και μου ειπαν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μετο θέμα του οισοφάγου. Μάλιστα μου είπε ότι ο δακτύλιος θα βοηθήσει και σημαντικά στον πρόβλημα του οισοφάγου σε αντίθεση με το μπαλόνι που εντεδείκνυται. ΛΑΚΗ καλή επέμβαση σου εύχομαι για αύριο. Μόλις αναρπώσεις περιμενουμε να μας μεταφέρεις την εμπειρία σου.
Μια ερώτηση ακόμα σε σας που έχετε κάνει την επάμβαση : ποιό είναι το διατροφικό πρόγραμμα μετά την επέμβαση (πρώτη βδομάδα - πρώτο μήνα)? έχω ακούει για πολλούς έμετους.
Αληθεύει ?
Ευχαριστω
Gaspe
06-02-2006, 23:05 #18
Originally posted by gaspe
Μια ερώτηση ακόμα σε σας που έχετε κάνει την επάμβαση : ποιό είναι το διατροφικό πρόγραμμα μετά την επέμβαση (πρώτη βδομάδα - πρώτο μήνα)? έχω ακούει για πολλούς έμετους.
Αληθεύει ?
Ευχαριστω
Gaspe
και δεν έχω ακούσει κανένα να χε έμετους
06-02-2006, 23:06 #19
Originally posted by gaspe
Ευχαριστώ ΛΑΚΗ και ΒΙΟΝΙΚ. Μόλις σήμερα πήρα τηλεφ τον κ Γαβριήλ και μου ειπαν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μετο θέμα του οισοφάγου. Μάλιστα μου είπε ότι ο δακτύλιος θα βοηθήσει και σημαντικά στον πρόβλημα του οισοφάγου σε αντίθεση με το μπαλόνι που εντεδείκνυται. ΛΑΚΗ καλή επέμβαση σου εύχομαι για αύριο. Μόλις αναρπώσεις περιμενουμε να μας μεταφέρεις την εμπειρία σου.
Αληθεύει ?
Ευχαριστω
Gaspe
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ GASPE
ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ
ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΝΕΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΒΡΙΗΛ Ε?
ΜΠΡΑΒΟ GASPE !
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ:
ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ 6 ΗΜΕΡΕΣ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ,ΣΟΥΠΕΣ ,ΠΟΥΡΕΣ ,ΧΥΜΟΙ ΦΡΟΥΤΩΝ
ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΕΚΑ ΗΜΕΡΕΣ ΑΛΕΣΜΕΝΑ ΤΑ ΦΑΓΗΤΑ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΕΚΑ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΓΗΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣΑΜΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΜΕ 2 ΜΑΣΗΜΑΤΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΕΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΜΟΝΟ ΑΜΑ ΤΡΩΣ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΠΟΤΕ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΠΑΝΩ.
ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΛΟΝΙ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΜΕΤΟΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΡΙΟ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
08-05-2007, 12:54 #20
Originally posted by lakis
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ GASPE ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ.-
ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ +60 ΚΙΛΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΥΨΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ.-
ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΤΑ ΠΕΡΝΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.-
ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΕΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ 30 ΚΙΛΑ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ-
ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΙΚΤΗ ΜΑΖΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ +30 ΚΙΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ -30 ΚΙΛΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ.
ΤΑ +30 ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑ ΜΠΑΛΟΝΙ Η ΣΚΕΤΗ ΔΙΑΙΤΑ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ.-
ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΑΛΟΝΙ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΠΡΟΧΕΙΡΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΙΣΩΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ.-
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ :
ΣΩΤΗΡΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ ΤΗΛ 210 3600413
ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΑΧΠΑΖΙΔΗΣ,ΤΗΛ.: 210-6915007
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΕΝΕΝΑΚΟΣ 6972237366
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ
Τεχνητή νοημοσύνη εναντίων ψυχολόγων
05-08-2025, 00:02 in Με καφέ και συμπάθεια....