ο Λάκης έχει αγώνα αύριο! :-) - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 15 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 136 to 150 of 215
    Senior Member

Senior Member
    Ελα ρε συ Βέρα, αν μπορείς μη τα κόψεις εντελώς απλά ελάτωσε τα λίγο, δεν χρειάζεται κάθε μέρα να τρως γλυκά, όχι ένας δακτύλιος αλλά ολόκληρο ελατήριο να σου βάλουν στο στομάχι δεν προκειται να χασεις, γλυκά ιs death!!!

Senior Member
    Originally posted by bera
    καλισπερα σαδ ναι τρωο κανονικα γλυκα τωρα ομως την πεμτη θα παω αθηνα και την παρασκευη τελικα θα μου τον κλισι αρκετα και θα δω ποσ ειναι μετα γιτι τωρα ειναι σχεδον ανιχτος γιαυτο τρωο ομοσ προσπαθο να τα κοψο τωρα.

ΓΝΩΜΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΠΕΡΝΑΝΕ
    ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΕΧΕΙΣ ΜΙΛΗΣΕΙ?
    ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΧΡΗΣΤΕΥΕΙΣ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΓΛΥΚΑ..

Senior Member

Senior Member
    Βέρα πόσο καιρό τον έχεις τον δακτύλιο και πόσα κιλά έχεις χάσει;

Senior Member

Senior Member
    Τις πρώτες 15 μέρες που ήσουνα με γιαούρτια και σούπες δεν έχασες καθόλου; Πόσα κιλά είσαι αν επιτρέπεται;

Senior Member

Senior Member
    Originally posted by bera
    τωρα ειμαι 94 εχασα 6 στον προτο μινα και τα αλλα μετα τα 4 αλλα ο γιατρος μου ειπε οτι δεν τον εκλισε καλα αλλα τωρα που του ειπα οτι τρωο μου ειπε ελα για σφιξιμο

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΙΛΑ
    ΒΕΒΑΙΑ ΜΗΝ ΣΤΟΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ!

Senior Member
    kalimera... eimai poly kainourgia se ayta ta spor... kai tou daktyloy pou skopeyw na balw poly syntoma, kai tou chat... gi auto balte ena xeraki...

Senior Member
    An gnwrizei kaneis, pws ginetai h diadikasia tis proegkrisis gia to tapote, as me enimersei giati me exoun kanei gio gio apo ekei... Prepei na parw egkrisi prin mpw? afou mpw? isxyei oti kai sto IKA h TEBE?
    Exw saltarei me ta tameia... hmarton! Mia epembasi tha kanw oxi eythanasia....:-))

Senior Member
    Καλησπέρα Κάστανο,
    καλως ήλθες στο φόρουμ για τις διατροφικές διαταραχές! Κατα αρχήν
    συγχαρητήρια για την απόφαση σου να τοποθετήσεις δακτύλιο κατά της παχυσαρκίας.
    Δεν έχω ιδέα γι αυτό το ταμείο, sorry
    Αν θες γράψε λίγα λόγια για σένα (ύψος/βάρος) που πρόκειτε να την κάνεις? κτλ.
    Καλή Επιτυχία και καλή συνέχεια.

Senior Member
    Teleia!
    Eimai 1,65m 90kg! To provlima mou einai basika oti den mporw na anevw oute mia skalitsa a) giati laxaniazw kai b) giati den me sikwnei pia i mesh mou....
    Exw milisei idi me ton ko Gavriil kai prokeitai na tin kanw, an dwsei o Theos kai to tameio fysika... sto Iatriko tou Psyxikou.

Senior Member
    ... Bionic να ρωτήσω κάτι? Το 120/90/58 τι σημαίνει? Αν θέλεις βεβαίως μου απαντάς. Δεν θέλω να είμαι αδιάκριτη! Το έχεις κάνει καιρό τωρα? Είχες την αναμενόμενη απώλεια βάρους?

Senior Member
    σημαίνει πως ξεκίνησα στα 120 κιλά, τώρα είμαι 88 κιλά, και θέλω να πάω 58, (με ύψος 1.70).
    το χω κάνει εδώ και 7 μήνες, και είμαι ευχαριστημένη με την απώλεια 32 κιλών ως τώρα.
    καλά που μου το θύμησες να αλλάξω το singature
    την έκανα κι εγώ στο Ιατρικό Ψυχικού και ο γιατρός μου ήταν ο Κος Σαχπατζίδης.
    εγώ είχα χειρότερα, όπως άπνοια στον ύπνο, ροχαλητό, πόνους στο στομάχι,
    τα πόδια μου, η μέση μου κτλ.
    αν έχεις χρόνο, διάβασε παλιότερα posts γράφουμε την ιστορία της ζωής μας εδώ :-)
    από την ώρα που το αποφασίσαμε μέχρι την ώρα που βγήκαμε από το νοσοκομείο
    με τον καινούργιο μας φίλο που ονομάζεται δακτύλιος!

Page 10 of 15 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast