Results 151 to 165 of 215
Thread: ο Λάκης έχει αγώνα αύριο! :-)
-
28-02-2006, 16:25 #151
Θα χρειαστώ κουραγιο, γι' αυτο και ήδη αρχισα να διαβαζω παλαιότερες συζητήσεις και έμαθά πάρα πολλά. Ο Lakis επίσης είναι πάρα πολύ υποβηθητικός. Θα σας ενημερώνω για τα νεότερα... και ελπίζω κι εγω να φτάσω 58!!!! Το ευχομαι και σε σένα σύντομα... όσο πιο σύντομα και υγεινά γίνεται...
- 28-02-2006, 18:35 #152
Κουράγιο θα βρεις μπόλικο εδω από μας, κι εγώ προορίζομαι για το χειρουργείο στις 11/3 σε λιγότερο δηλαδή από 2 εβδομάδες... Κοιτά πιστεύω πως αν περάσουν οι πρώτες μέρες του χειρουργείου που ετσι μπορεί να έχεις κάτι πονάκια λόγω εγχείρησης, μετά θέλει δίαιτα για 2 εβδομάδες με υγρή τροφή και στη συνέχεια με πολτοποιημένες τροφές... Εμενα να σου πω την αλήθεια με ανησυχεί περισσότερο το μετά, το τι θα τρώω γιατί δεν μπορώ να αλλάξω διατροφικές συνήθειες (αν ήταν θα έκανα δίαιτα ακόμα μια φορά) εκτός τα γλυκά που είπα θα τα κόψω, αλλά θέλω και το σαντουιτσάκι μου και το σουβλακι μου και τη μακαρονάδα μου... εκεί θα κριθεί αν θα δουλέψει το εργαλείο... Ελπίζω να αξίζει τον κόπο... Ελπίζω να δουλέψει.... αλλά κανείς δεν μου έχει απαντήσει ξεκάθαρα εδώ μέσα αν όντως θα μπορέσω να τρώω όπως και πριν, σε μικρότερες ποσότητες και να χάνω βάρος (και κάποιοι μου επιτίθενται κιόλας) anyway, καλή καρδιά... σου εύχομαι καλή επιτυχία και να έχεις θετική σκέψη ότι κάνεις κάτι που θα σου αλλάξει τη ζωή και θα σε βγάλει από αυτόν τον ψυχολογικό βάλτο που είσαι τόσο καιρό τώρα με τα παραπανίσια κιλά...
Εχε δύναμη...και προχώρα
28-02-2006, 22:55 #153
ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΔΑΚΤΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ -9.300 ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΗΜΕΡΑ.
ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΡΙΤΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΕΜΙΣΜΑ
ΟΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΔΕΜΕΝΟΣ KAI ΓΕΜΙΣΜΕΝΟΣ
Η ΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΩ ΕΙΝΑΙ 500 ΓΡ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΕ 2 ΔΟΣΕΙΣ 1-2 ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ 2 ΛΙΤΡΑ ΝΕΡΟ ΠΕΡΙΠΟΥ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΔΑΚΤΥΛΙΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΜΕΙΩΣΩ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΞΗΣΩ ΤΗΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΔΡΟΜΟ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1-2 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ.
28-02-2006, 22:59 #154
Λάκη τρως ότι θες ή διαιτιτικά ; Δηλαδή ότι θες σε μικρές ποσότητες ή ακολουθείς κάποιο διαιτητικό πρόγραμμα;
28-02-2006, 23:06 #155
Originally posted by sad
Λάκη τρως ότι θες ή διαιτιτικά ; Δηλαδή ότι θες σε μικρές ποσότητες ή ακολουθείς κάποιο διαιτητικό πρόγραμμα;
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΔΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΕΜΙΣΜΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
28-02-2006, 23:09 #156
Να σου πω ρε συ επειδη εγω έχω μια εμμονή με τα σουβλάκια, πιστεύεις οτι εαν με τον δακτύλιο τρώω απέξω (διοτι δεν εχω χρόνο) θα δουλέψει ο δακτύλιος; Κι ας είναι και σε μικρές ποσότητες;
28-02-2006, 23:54 #157
Originally posted by sad
Να σου πω ρε συ επειδη εγω έχω μια εμμονή με τα σουβλάκια, πιστεύεις οτι εαν με τον δακτύλιο τρώω απέξω (διοτι δεν εχω χρόνο) θα δουλέψει ο δακτύλιος; Κι ας είναι και σε μικρές ποσότητες;
ΤΟ ΕΤΟΙΜΟ ΦΑΓΗΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ...
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΡΩΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΤΟΙΜΟ..
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΓΕΜΙΣΗ ΚΑΙ ΤΡΩΣ 1 ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΧΥΝΕΙΣ?
01-03-2006, 00:00 #158
Originally posted by sad
Ξεκόλλλα πια από τα σουβλάκια και τις πίτσες!
Από όλα θα μπορείς να φας αλλά θα χορταίνεις με πολύ μικρότερες ποσότητες.
Δες τον δακτύλιο σαν έναυσμα για να μάθεις να τρως περισσότερο ποιοτικά φαγητά. Η ποσότητα του φαγητού που θα χρειάζεσαι θα είναι μικρή και πρέπει να σκέφτεσαι ότι οι τροφές που θα προσλαμβάνεις πρέπει να έχουν τα απαραίτητα συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός για την ομαλή λειτουργία του.
01-03-2006, 02:12 #159
Originally posted by lakis
ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΔΑΚΤΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ -9.300 ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΗΜΕΡΑ.
συνέχισε έτσι αγόρι μου και όλα θα πάνε καλά!
μην αγχωθείς αν κολλήσει καμιά φορά η ζυγαριά..
κάνει μερικά παιχνίδια η άτιμη για λίγες μέρες.. θα αρχίσεις
να βλέπεις να χάνονται πόντοι τρελλοί αλλά η ζυγαριά
να κολλάει καμιά φορά! πίνε νερό και βομβάρδισε το μεταβολισμό με πρωτεινούχες τροφές! και θα την δεις ξαφνικά να ξαναπέφτει και 2 και 3 κιλά μαζεμένα.
keep working
01-03-2006, 10:27 #160
Το καλό είναι ότι και να θέλεις δεν μπορείς.... Αν και η ποσότητα δεν είναι αυτή που με προβληματίζει εμένα... Αλλωστε έχω κάνει δίαιτες που ετρωγα 10 κουταλάκια μέλι την ημέρα και 10 ποτήρια νερο... Οπότε δεν μασάω με τις πείνες. Το μόνο που θέλω όσο τίποτα είναι να ανεβαίνω τις σκάλες χωρίς λαχάνιασμα... και να ξυπνάω το πρώι χωρίς να με πονάει η μέση μου... Και να φανταστεί κανείς ότι ο άντρας μου παέι κάθε μέρα στο γυμναστήριο για τουλάχιστον 1,5 ώρα.... Για μένα είναι αδύνατο....
01-03-2006, 12:57 #161
Α!!! Και μια πληροφορία που έμαθα σήμερα και αφορά την εγκριση της επεμβασης... στο ΤΑΠΟΤΕ... Δεν υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία προέγκρισης λόγω του ότι δεν έχει περάσει από την Κεντρική υγειονομική επιτροπή, αλλά εγκρίνεται κατόπιν, εάν και εφόσον... Φεξε μου και γλύστρισα δηλάδη!!!! Θα σας ενημερώσω όμως, αν ενδιαφέρει κάποιον το συγκεκριμένο ταμείο, κατόπιν...
01-03-2006, 16:22 #162
Originally posted by kastano
Α!!! Και μια πληροφορία που έμαθα σήμερα και αφορά την εγκριση της επεμβασης... στο ΤΑΠΟΤΕ... Δεν υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία προέγκρισης λόγω του ότι δεν έχει περάσει από την Κεντρική υγειονομική επιτροπή, αλλά εγκρίνεται κατόπιν, εάν και εφόσον... Φεξε μου και γλύστρισα δηλάδη!!!! Θα σας ενημερώσω όμως, αν ενδιαφέρει κάποιον το συγκεκριμένο ταμείο, κατόπιν...
01-03-2006, 16:35 #163
Αν δηλαδή γίνει έτσι, πρεπει να πάει ο συνοδός μου, γνωμάτευση και εισαγωγή από το νοσοκομείο και γίνεται δεκτό? Γιατί αν είναι ετσι, τοτε όλα καλα. Αν και η γραμματεας στο νοσοκομείο μου είπε ότι θα υπάρξει πρόβλημα γιατι και καλά το νοσοκομείο δεν μπορεί να δείχνει ότι μπήκα έκτακτα. Τέλος πάντων με έχουν ταλαιπωρήσει πολύ από το ταμείο και είναι και αρκετά δύσκολο να μιλήσω με τον γιατρο!!!!
01-03-2006, 18:39 #164
Originally posted by kastano
Αν δηλαδή γίνει έτσι, πρεπει να πάει ο συνοδός μου, γνωμάτευση και εισαγωγή από το νοσοκομείο και γίνεται δεκτό?
01-03-2006, 20:18 #165
Originally posted by flirim
Originally posted by sad
Ξεκόλλλα πια από τα σουβλάκια και τις πίτσες!
Από όλα θα μπορείς να φας αλλά θα χορταίνεις με πολύ μικρότερες ποσότητες.
Δες τον δακτύλιο σαν έναυσμα για να μάθεις να τρως περισσότερο ποιοτικά φαγητά. Η ποσότητα του φαγητού που θα χρειάζεσαι θα είναι μικρή και πρέπει να σκέφτεσαι ότι οι τροφές που θα προσλαμβάνεις πρέπει να έχουν τα απαραίτητα συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός για την ομαλή λειτουργία του.
ΡΕ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΕΜΕ!!! ΔΟΥΛΕΥΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!! ΔΕΝ ΕΧΩ TH MANA MΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΙΣ 1 ΤA ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΓΙΟ, ΤΙ ΥΓΙΕΙΝΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΜΟΥ ΛΕΣ; ΠΟΤΕ; ΤI EINAI AYTA; EΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΡΩΩ ΜΟΝΟ ΑΠΕΞΩ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΠΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΡΙΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!! ΕΛΕΟΣ! KAI ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΥΓΙΕΙΝΗ ΤΡΟΦΗ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΤΟ ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΑΙ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΡΕΑΤΟΦΑΓΟΣ?
Ε-Λ-Ε-O-Σ
ΕΞΗΓΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΘΕΩΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΥΓΙΕΙΝΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΞΗΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Α Η Β ΛΟΓΟΥΣ, Ο ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ; ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ Ο ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΟΝΟΡΑ ΜΕΛΕΤΗ... AN EIXA KAI EΓΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ Η ΕΣΤΩ ΝΑ ΕΙΧΑ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ, ΑΛΛΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΙΟΝ ΤΟΥ...
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία