Results 181 to 195 of 215
Thread: ο Λάκης έχει αγώνα αύριο! :-)
-
03-03-2006, 10:21 #181
Καλά αυτό είναι δεδομένο... Το ίδιο εβλεπα όταν έκανα και λιποαναρόφηση... Αποτυχημένη βέβαια προσπάθεια..... Και πολύ κακη εμπειρία, bionic! Δεν ξέρω αν ξέρεις καθόλου, αλλά εγώ έκαν σχεδόν σε όλο το σώμα.... Ημουν για ένα μήνα περίπου σαν κακοποιημένο πτώμα. Και δεν υπερβάλλω. Το πρώτο βράδυ κοιμηθηκα σε μια λίμνη αίματος και υγρών που έβγαε το σώμα μου από όλα τα ράμματα!!! Τέλος πάντων... περασμένα ξεχασμένα. Μετά από αύτο όπως καταλαβαίνεις όλα τα άλλα είανι απλές οδοντόκρεμες...
Καπου καπου όταν σκέφτομαι πόσεες αποτυχημένες προσπαθιες έχω κάνει με πιάνει μια μελαγχολία απίστευτη... 16 χρόνια πό την ζωή μου προσπαθώ να πιάσω το όνειρο.. Γι αυτό και προσπαθώ να τώρα να μην είμαι πολύ ενθουσιασμένη, γιατι κάθε φορά απογοητεύομαι!!!
- 03-03-2006, 10:50 #182
Κάστανο, όχι δεν έχω κάνει λιποαναρρόφηση, αλλά θα κάνω πλαστική στην κοιλιά
και ανόρθωση σε λίγους μήνες γιατί η χαλάρωση είναι τραγική..
έχω δώσει περιουσία σε κέντρα αδυνατίσματος.. με αποτέλεσμα να ξαναπαίρνω
τα διπλάσια κιλά απ' όσα είχα χάσει και να σημειώνω άλλη μια αποτυχία στο
βιογραφικό μου..έχω κάνει όλες τις δίαιτες.. του ʼτκινς, της Βουτσινά, της σούπας,
του αστροναύτη, του πυροσβέστη, του ταχυδρόμου, χεχεχε..
έχω στενοχωρηθεί τόοοσο πολύ στη ζωή μου να ακούω.. τι ωραίο προσωπάκι
αλλά δεν κάνεις καμιά δίαιτα να αδυνατίσεις? ή δεν έχεις τίποτα άλλο να βάλεις?
και ήθελα να φωνάξω.. ΟΧΙ δεν έχω τίποτα άλλο γιατί τίποτα δεν μου κάνει...
γιατί πάω στα μαγαζιά να ψωνίσω και πριν καν μπω μου λέει η κάθε αμόρφωτη
πωλήτρια "δεν έχω στο νούμερο σας"΄...
είναι καλό που είσαι συγκρατημένη και βαδίζεις με μικρά αλλά σταθερά βήματα.
νομίζω πως αυτό είναι και το σωστό, όχι τρελλός ενθουσιασμός ποτέ και για τίποτα
για να προστατεύουμε τον ευατό μας από τις απογοητεύσεις.
άλλωστε ο δακτύλιος είναι μια λύση που λειτουργεί κυρίως στην καρδιά
του προβλήματος και όχι στα συμπτώματα. Μας μαθαίνει να τρώμε σωστά
κάτι που δεν μάθαμε μόνοι μας ποτέ. Είναι λύση για να χάσει κανείς 50-60 κιλά
σε 1 με 2 χρόνια. Έτσι κι εμείς έχουμε το χρόνο να μάθουμε τις νέες συνήθειες.
Χάνουμε κιλά χωρίς να πεινάμε γιατί κυρίως εκεί αποτυγχάνουν όλες οι δίαιτες..
στο ότι δεν μπορούμε για πολύ καιρό να αντέξουμε την πείνα και θέλουμε
να δουμε αποτελέσματα ΑΜΕΣΑ.
ποτέ μου δεν είχα χάσει 32 κιλά τόσο γρήγορα..
ποτέ μου δεν έτρωγα 4 μικρά γεύματα την μέρα.. έτρωγα 2 και τεράστια..
ποτέ μου δεν είπα χόρτασα!.. χτες έφαγα μοσχαράκι λεμονάτο απ' έξω και
χόρτασα με τη μισή μερίδα.
03-03-2006, 11:18 #183
Η διαφορά της λιποαναροφησης με την πλαστική είναι ότι με την μία κακοποιείς το σώμα σου, γιατί περι κακοποίησης πρόκειται, και με την δεύτερη το καλοπίζεις, έστω και με νυστέρι! Θεωρώ ότι ό, τι κάνεις για να βελτιώσεις την εμφάνιση σου είναι καλό. Επίσης αν κι εγώ είχα κάποιο τοπικό πρόβλημα δεν θα ήταν σφαγή. Στην περίπτωση όμως την δική μου κάποιος με έπεισε ότι με αυτόν τον τρόπο θα έλυνα το πρόβλημα μου... Πραγμα που σαφώς δεν έγινε!!! Όσο για τις δίαιτες... απείρες. Το κακό είναι ότι για κάποιο λόγο ποτέ δεν έφτανα στον στόχο μου. Αφού έφτασε ο κόμπος στο χτένι.... έπρεπε η λύση να είναι ριζική και μόνιμη!!!
Είναι πολύ ενθαρυντικό το γεγονός ότι επικοινωνώ με έναν άνθρωπο που έχει πετύχει τόσα πολλά.... 32 κιλά.... και με πολλούς άλλους που βρίσκονται στην ίδια ή την μετέπειτα φάση από μένα. Μπορώ να μοιραστώ, όπως τώρα τις σκέψεις και τους προβληματισμούς μου και να πάρω κουράγιο ότι όλα θα πάνε καλά. Δεν φοβάμαι το χειρουργείο, ούτε πολύ καιτην νάρκωση... την απογοήτευση φοβάμαι!
Νομίζω όμως ότι θα τα καταφέρω αυτή την φορά. Είναι η πρώτη φορά που γνωρίζω ανθρώπους που έχουν να μου δείξουν ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!
03-03-2006, 14:12 #184
Ενημερώνω ότι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.... κανόνισα να την κάνω την Πεμπτη 9/3/06.... Δυστυχώς λόγω του ότι δεν έχω υπολογιστη στο σπίτι, μετά την Τετάρτη θα ξαναμπώ όταν επιστρέψω στην δουλειά! Αυτά!!!
03-03-2006, 14:16 #185
Κι εγώ ρε συ κάστανο αυτές τις σκέψεις κάνω, λέω μπας και δώσω τσάμπα λεφτά, μήπως είναι πολλή ταλαιπωρία; Μήπως μετα θα είμαι υποχρεωμένη να μην τρώω κάποιες τροφές που μ' αρέσουν το οποίο για μένα έιναι το ίδιο με τη δίαιτα την οποία πλέον έχω αποκλείσει από τη ζωή και το λεξιλόγιο μου; Και απ' ότι βλέπω ναι υπάρχει περιορισμός σε ορισμένα φαγητά μετά τον δακτύλιο και αυτό με βάζει σε τρομερές σκέψεις... Anyway μη σε ρίχνω και σένα, σου εύχομαι όλα να σου πάνε δεξιά με τη βοήθεια της Παναγιάς και να είναι ο δρόμος σου εύκολος στην απώλεια των κιλών...
03-03-2006, 14:29 #186
Ευχαριστώ πολύ sad. Νομίζω ότι είναι καιρός να κάνεις κάτι να σταματήσεις να είσαι sad!
Καλό κουράγιο σε όλους μας!
03-03-2006, 20:29 #187
Originally posted by kastano
Ενημερώνω ότι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.... κανόνισα να την κάνω την Πεμπτη 9/3/06.... Δυστυχώς λόγω του ότι δεν έχω υπολογιστη στο σπίτι, μετά την Τετάρτη θα ξαναμπώ όταν επιστρέψω στην δουλειά! Αυτά!!!
εύχομαι να πάνε όλα καλά! και θα πάνε! αυτή τη φορά θα πάνε! Καλή Επιτυχία!
03-03-2006, 23:06 #188
Originally posted by kastano
ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ
ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΣ.
ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΑΚΤΥΛΙΟΥ
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΥΞΗΣΗ ΒΑΡΟΥΣ
ΕΝΩ Η ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΜΕΣΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΟΠΩΣ Ο ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Η BIONIC ΣΕ ΑΛΛΑ 2 ΑΤΟΜΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΟΥΝΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ.
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
03-03-2006, 23:18 #189
Originally posted by bionic
.έχω κάνει όλες τις δίαιτες.. του ʼτκινς, της Βουτσινά, της σούπας,
του αστροναύτη, του πυροσβέστη, του ταχυδρόμου, χεχεχε..
ΕΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ HTAN ΓΙΑ 15 ΗΜΕΡΕΣ
ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΝΑΝΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΙΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ.
Η ΤΗΝ ΔΙΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΜΥΔΟΣΟΥΠΑ ?
ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΤΡΩΓΕΣ 1 ΕΙΔΟΣ ΟΣΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΗΘΕΛΕΣ?
ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΝΑ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΕΙΧΕ ΓΛΥΚΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΤΟΥΡΤΑ
ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟ ΘΥΜΗΘΩ....
04-03-2006, 00:09 #190
Καλα πω πω δεν θέλω να ξανακάνω ποτε δίαιτα, ποτε ποτε ποτε!!! θελω να τρώω οτι γουστάρω κι ας είναι και σε μικρή ποσότητα αλλα να μη το στερούμαι, είναι απάνθρωπο πράγμα η δίαιτα, δεν θέλω να ξανακάνω ποτε, να ταλαιπωρώ τον εαυτό μου στην αρχή με το να στερούμαι και μετά να τον ξαναταλαιπωρώ ψυχικά που τα ξαναπήρα...
04-03-2006, 00:16 #191
πω πω..
04-03-2006, 00:22 #192
πω πω ενας ποπός!!
04-03-2006, 00:24 #193
Originally posted by lakis
ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΧΗΜΙΚΗ ?
αυτή όχι πως μου ξέφυγε?
Η ΤΗΝ ΔΙΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΜΥΔΟΣΟΥΠΑ ?
όχι έχω κάνει την λαχανόσουπαπου υποτίθετε πως
είναι του νοσοκομείου Memorial για καρδιοπαθείς που θέλουν να αδυνατίσουν..
αυτή που έχω κολλήσει τώρα είναι η δίαιτα της Νότιας Παραλίας (south beach diet) έχω πάρει και το βιβλίο..
μοιάζει με του Atkins αλλά το μόνο που χω κρατήσει
είναι αυτό που λέει για την πρόσληψη πρωτεινών.
πως πάει ο διάδρομος? σήμερα έκανα πάλι..
ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟ ΘΥΜΗΘΩ....αααχχχ
04-03-2006, 00:33 #194
Originally posted by sad
πω πω ενας ποπός!!
04-03-2006, 00:35 #195
Μ'αρέσει που δεν ασχολείσαι μαζί μου
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....