Results 16 to 30 of 215
Thread: ο Λάκης έχει αγώνα αύριο! :-)
-
10-02-2006, 00:53 #16
Originally posted by lakis
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΗΡΕΜΗΣΑΝ ΚΑΠΩΣ, ΕΧΩ ΠΙΕΙ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΝΑ ΑΝΑΒΡΑΖΟΝ ΠΑΝΑΝΤΟΛ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΚΙΝΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕ ΜΙΚΡΗ ΑΝΕΣΗ
ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΤΡΩΩ ΕΝΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΦΤΑΝΩ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ .
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΘΑ ΧΟΡΤΑΙΝΑ!
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΕΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΝΑΓΑΝΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ
ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΕΒΑΣΑ ΚΑΠΟΥ ΠΙΟ ΨΙΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ
ΠΑΩ ΝΑ ΠΙΩ ΧΑΜΟΜΗΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ
Να σαι καλά και καλή συνέχεια!!
- 10-02-2006, 01:06 #17
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ GASPE
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ 30 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟ MCLEAN ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ
ΣΥΜΦΩΝΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΛΙΓΑ
ΜΙΛΗΣΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΣ ΓΙΑ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΟΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ
ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΜΠΑΛΟΝΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ 06:30 ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΜΟΥΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 07:30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΕΡΙΠΟΥ 20:30 ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ
ΕΑΝ ΗΘΕΛΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΦΕΥΓΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ
ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΙΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ?
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ.
ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ
10-02-2006, 01:18 #18
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ SONIA
ΝΑΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ Ο ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ
ΕΑΝ ΤΟΝ ΚΛΙΣΩ Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΘΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΑ ΕΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΧΑ 2-3 ΚΗΛΙΔΕΣ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΠΙΤΖΑΜΑ.
ΒΕΒΑΙΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΑΝΑΣΚΕΛΑ Η ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
ΠΑΩ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ
10-02-2006, 01:35 #19
Λάκη: ʼκουσα πως όταν πάρεις νάρκωση πρέπει υποχρεωτικά να μπεις το προηγούμενο βράδυ στο νοσοκομείο και να μείνεις ένα βράδυ μέσα. H μάνα μου έκανε πριν χρόνια λαπαροσκοπική αφαίρεση χολής και έμεινε καμία δύο μέρες μέσα.
Τις εξετάσεις (θώρακος αίματος, καρδιογράφημα) τις έκανες απέξω ?
Την Δευτέρα θα κρατάω και τις τελευταίες αιματολογικές εξετάσεις, που έχω, το τεστ κοπώσεως με θάλειο, Υπέρηχο καρδιάς και γαστροσκοπηση που έκανα πριν 1,5 μήνα όταν ετοιμαζόμουνα να βάλω μπαλόνι.
Κάνω δουλειά γραφείου χωρίς ωράριο και πρέπει να εμφανίζομαι 1-2 ώρες τη μέρα. Μπορείς να οδηγήσεις αυτοκίνητο την επαύριο ? Τα ράμματα πότε θα τα κόψεις ?
Μια δικαστική επιμελήτρια που έκανε πριν χρόνια MCLEAN ανοικτού τύπου που είπε πως όταν τρως και γεμίσει το στομάχι, νοιώθεις ένα μικρό πόνο, αν συνεχίσεις τότε κάνεις εμετό. Αληθεύει αυτό?
Δεν ξέρω αν θα είναι χρήσιμο τελικά να ζητήσω κασέτα τις επέμβασης. Θα είναι κάτι σαν το βίντεο που φαίνεται σε ένα άλλο θέμα.
Gaspe
10-02-2006, 01:54 #20
ΟΧΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΑ ΜΕΣΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΦΕΥΓΟΥΝΕ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ
ΙΣΩΣ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΑΝΕ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΧΟΛΗΣ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΔΑΚΤΥΛΙΟ
ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ?.
ΟΧΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΑΦΟΥ ΠΗΓΑ ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΦΑΚΕΛΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΦΩΝΑΞΑΝΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΙΜΑΤΟΣ-ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΘΩΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΟΓΡΑΦΗΜΑ
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ 3Η ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΩ ΑΜΑΞΙ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΡΕΣΚΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ?ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΝΟΥΣ .
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΕΧΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ MCLEAN ΕΑΝ ΦΑΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΕΑΝ ΦΑΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΝΩ ΕΧΕΙΣ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΠΟΝΑΣ ΤΟΤΕ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΕΠΑΝΩ.
ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΛΕΩ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ
ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΠΩΣ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ
ΤΑ ΛΕΜΕ
10-02-2006, 02:00 #21
Originally posted by gaspe
Τελικά πήρα την απόφαση και έκλεισα ραντεβού στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου με το Καθηγητή Μελισσά την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουμε τη θα κάνω τελικά (ο συγκεκριμένος καθηγητής κάνει πολύ συχνά τη μέθοδο Mclean και έχει χειρουργήσει του πολιτικούς celebrities που αναφέρονται σε άλλο θέμα). Για δακτύλιο το έχω αποφασίσει αλλά για ράψιμο Mclean δε θα συμφωνήσω είναι βαρύ χειρουργείο και θέλω να χάσω μόνιμα 30 μόνο κιλά και κουράστηκα από το γιο ? γιο.
10-02-2006, 02:12 #22
Λάκη: ʼκουσα πως όταν πάρεις νάρκωση πρέπει υποχρεωτικά να μπεις το προηγούμενο βράδυ στο νοσοκομείο και να μείνεις ένα βράδυ μέσα. H μάνα μου έκανε πριν χρόνια λαπαροσκοπική αφαίρεση χολής και έμεινε καμία δύο μέρες μέσα.
εξαρτάται και από την κατάσταση του ασθενή αλλά και την ηλικία.
Τα ράμματα πότε θα τα κόψεις ?
Μια δικαστική επιμελήτρια που έκανε πριν χρόνια MCLEAN ανοικτού τύπου που είπε πως όταν τρως και γεμίσει το στομάχι, νοιώθεις ένα μικρό πόνο, αν συνεχίσεις τότε κάνεις εμετό. Αληθεύει αυτό?
είναι αυτά που τα απορροφάει το σώμα από μόνο του
στον δακτύλιο είναι λίγο δύσκολο να φας πάρα πολύ γιατί νοιώθεις πως χορταίνεις πολύ πιο νωρίς.. οι λόγοι που μπορεί να σε κάνουν να κάνεις εμετό είναι φαγητά που δεν περνάνε εύκολα από το δακτύλιο όπως ψωμί, ρύζι, λαχανικά με ίνες κτλ.
πρέπει οι μπουκιές να είναι μικρές και να μασας πάρα πολύ καλά και αργά για να φας αυτές τις τροφές.
10-02-2006, 02:15 #23
Κάνω δουλειά γραφείου χωρίς ωράριο και πρέπει να εμφανίζομαι 1-2 ώρες τη μέρα. Μπορείς να οδηγήσεις αυτοκίνητο την επαύριο ?
μπορείς.. αλλά καλό θα ήταν να ξεκουραστείς έστω 5 μέρες ...
χειρουργείο είναι .. δεν βγάζεις δόντι!
10-02-2006, 02:18 #24
ΝΑΙ ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΣΑ
10-02-2006, 08:53 #25
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΕΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΝΑΓΑΝΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ
Τι δεν καταλαβαίνω; Γιατί είχες δεμένα πόδια και γιατί δεν έπρεπε να βγάλεις τους επιδέσμους;
10-02-2006, 11:42 #26
Originally posted by flirim
Γιατί είχες δεμένα πόδια και γιατί δεν έπρεπε να βγάλεις τους επιδέσμους;
10-02-2006, 18:39 #27
ΝΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΕΣΜΟΥΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΓΙ Α ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΝΑΩ
ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΕΒΑΛΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΨΙΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝΑ
10-02-2006, 23:42 #28
Γειά σου Λάκη.
Πως είσαι σήμερα;
Πως πάνε οι πόνοι;
Σήμερα που ρώτησα το γιατρό αν θα έχω πόνους, μου είπε όχι. Παραξενεύτηκα γιατί διαβάζω ότι υπάρχουν μετεγχειρητικά κάποιοι πόνοι.
10-02-2006, 23:48 #29
Originally posted by flirim
Γειά σου Λάκη.
Πως είσαι σήμερα;
Πως πάνε οι πόνοι;
Σήμερα που ρώτησα το γιατρό αν θα έχω πόνους, μου είπε όχι. Παραξενεύτηκα γιατί διαβάζω ότι υπάρχουν μετεγχειρητικά κάποιοι πόνοι.
ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΝΟΙ .ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ
ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝΕ
10-02-2006, 23:56 #30
ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΤΣΙ ΒΓΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ
ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΙΓΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΝΑΣ ΣΙΓΟΥΡΑ
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία