Results 31 to 45 of 215
Thread: ο Λάκης έχει αγώνα αύριο! :-)
-
11-02-2006, 11:01 #31
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΦΕΥΓΟΥΝ
ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ
ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΜΗΝΕΣ ΤΟΣΟ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΦΕΥΓΟΥΝ
ΔΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
- 11-02-2006, 11:40 #32
τι κανεισ λακι ποθ τησ βρικες παλη αυτες της φωτο εμενε δεν ειναι ετσι οπος ειναι αυτε ειταν πιο μικρες και πιο κατηαρες και σε αλλα σιμια πιο πανο εσεν ειναι οπος αυτες.
11-02-2006, 13:30 #33
ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΒΕΡΑ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΠΟΝΑΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.
ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ.
ΘΑ ΦΡΩΝΤΗΣΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ.
11-02-2006, 14:07 #34
11-02-2006, 18:48 #35
ΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΙΝΑΙ ,ΟΚ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ
ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΕ ΕΑΝ ΒΡΩ ΧΡΟΝΟ
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ
11-02-2006, 19:19 #36
ΝΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 4 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ
11-02-2006, 19:24 #37
Γειά σου Λάκη
Πως τα πας σήμερα;
Με το φαγητό τι γίνεται; Μόνο υγρά μπορείς να τρως;
Εχεις όρεξη; Θέλεις να φας, γενικά πως νιώθεις;
Συγνώμη που σε ζαλίζω αλλά προσπαθώ να αντλήσω όσες πληροφορίες μπορώ.
11-02-2006, 19:53 #38
Originally posted by lakis
Originally posted by flirim
Γειά σου Λάκη
Πως τα πας σήμερα;
Με το φαγητό τι γίνεται; Μόνο υγρά μπορείς να τρως;
Εχεις όρεξη; Θέλεις να φας, γενικά πως νιώθεις;
Συγνώμη που σε ζαλίζω αλλά προσπαθώ να αντλήσω όσες πληροφορίες μπορώ.
ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ 2 ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΒΕΒΑΙΑ.
ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΧΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ.
ΙΣΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΘΙΣΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 2Η ΗΜΕΡΑ.
ΕΠΙΝΑ ΜΕΣΟΥΛΙΝΤ 2 ΤΗΝ 2Η ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΝΩ 1 ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΕΤΣΙ...
ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΟΜΩΣ ΕΑΝ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΜΡΟΣΟΧΗ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΙΑΤΙ ΠΙΕΖΕΙΣ ΡΑΜΜΑΤΑ-ΣΤΟΜΑΧΙ ΚΑΙ ΠΟΝΑΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ
ΤΡΩΩ ΓΙΑΟΥΡΤΙ -ΧΥΜΟΥΣ -ΚΡΕΜΕΣ ΟΧΙ ΠΟΛΛΕΣ-ΣΟΥΠΕΣ
ΕΑΝ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ?
ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ 130 ΚΙΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΕ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ ΜΕ 3 ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΧΥΜΟΥΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.
ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΤΙ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ ΞΑΝΑ ΝΑ ΠΕΣΩ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΦΑΓΗΤΟ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 11.02 ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΩΩ ΑΛΕΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΡΩΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΝ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Ο ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΧΕΔΟΝ
ΤΟ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΩΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΑΚΤΥΛΙΟ
ΔΕΝ ΜΕ ΖΑΛΙΖΕΙΣ
ΟΤΙ ΘΕΣ 24 ΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ
12-02-2006, 10:28 #39
Λάκη !
Καλημέρα και καλή ανάρρωση ! ! !
Οι φωτογραφίες που έβαλε είναι πολύ κατατοπιστικές (αυτές με τις χειρουργικές τομές)
Όμως εκτός από τη δική σου φωτό, στις άλλες δεν προσδιορίζεται σε ποιο χρονικό διάστημα μετά την επέμβαση αναφέρονται. Απ ότι είδα τόσο στη δική σου, όσο και στην πρώτη φωτό, πρέπει να είναι την πρώτη μέρα γιατί έχουν πάνω το πλαστικό ράμμα (αυτό το άσπρο που μοιάζει με Hanzaplast) Τα Port είναι σε διαφορετικό σημείο στον καθένα σας, γιατί?
Την δική μου επέμβαση την έχω ήδη αποφασίσει. Δεν με φοβίζει το χειρουργείο ούτε η νάρκωση της μίας ώρας προκειμένου να απαλλαγώ από τις παράπλευρες συνέπειες της παχυσαρκίας και τα προβλήματα που ήδη αντιμετωπίζω (Ζάχαρο, χοληστερίνη, τριγλυκερίδια, γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, υπέρταση, αρθρίτιδες, λιπώδη διήθηση ήπατος και τέλος στεφανιαία νόσος και παλιό έμφραγμα -1993- δηλαδή όλα μαζί = μεταβολικό σύνδρομο). Ευτυχώς το τσιγάρο το έκοψα αμέσως με το έμφραγμα.
Το 1993 (σε ηλικία 32 ετών) στην εντατική μονάδα εμφραγμάτων νοσηλευόμαστε 3 άτομα. Οι δύο επιβιώσαμε και βγήκαμε ζωντανοί. Τον τρίτο τον πήρε ο ʼγιος Πέτρος. Οτιδήποτε άλλο υποστώ κατά την τοποθέτηση του δακτυλίου, θα είναι λιγότερο επώδυνο και περισσότερο ελπιδοφόρο.
Το πρόβλημα μου εμένα είναι οι τεράστιες ποσότητες (υγιεινού) φαγητού. Δεν τρώγω λίπη και ζάχαρη, λόγω της χοληστερίνης. Τρώγω σκέτο καθαρό κρέας, χόρτα, όσπρια, παξιμάδια κλπ, αλλά σε πολύ μεγάλες ποσότητες, και δύο κόκα κόλες - λάιτ - για να τα χωνέψω.
Με το δακτύλιο, διάβασα ότι μπορείς να παίρνεις και κόκα κόλες. Με την ασπαρτάμη για το καφέ (όταν ξαναρχίσεις να πίνεις) υπάρχει πρόβλημα ?
Με τη λήψη φαρμάκων, υπάρχει πρόβλημα ? περνάνε από το δακτύλιο χάπια και κάψουλες μεγέθους XENICΑL ? (σου απευθύνω τις ερωτήσεις γιατί παίρνω πάρα πολλά καρδιολογικά αντιυπερτασικά και διαβητικά φάρμακα, τα οποία θα συνεχίσω για κάποιο διάστημα και μετά την τοποθέτηση του δακτυλίου).
Για το δέσιμο τον ποδιών (κυκλοφορία αίματος κλπ) δεν κάνανε σε γνωστούς μου που λαπαροσκοπίθηκαν για χολή. Σε μένα τα δέσανε όταν βγήκα από την εντατική, για να μην κατεβεί η πίεση του αίματος και ζαλιστώ όταν σηκώθηκα.
Σε κάποιο αμερικάνικο site διάβασα στις αντενδείξεις του δακτυλίου ότι δεν ενδείκνυται σε εμφραγματίες να παίρνουν ασπιρίνη κάθε μέρα. Δεν το είδα όμως πουθενά αλλού. Το έχω σημειώσει για να το ρωτήσω αύριο στον Καθηγητή Μελισσά. Έχεις δει τίποτε σχετικό ?
Αύριο το μεσημέρι θα σας πω τα νέα μου (μετά την επίσκεψη). Πιστεύω να μη με απογοητεύσει και με τον δακτύλιο (ο συγκεκριμένος κάνει πολλές επεμβάσεις ΜcLean αλλά εγώ δεν θέλω τέτοια σοβαρή επέμβαση μη αναστρέψιμη).
Ρίξε μια ματιά και σ αυτό το λινκ : http://www.pepagnh.gr/xong/index_files/bariatric.htm
Πρίν τα Χριστούγεννα ετοιμαζόμουν πάλι για να βάλω μπαλόνι, αλλά εκεί που συζητάγαμε με τον γιατρό ( ο συγκεκριμένος έβαζε μόνο μπαλόνια) και του ανέφερα καούρες μετά το φαγητό στο στομάχι, με έστειλε προληπτικά για γαστροσκόπηση για να μην με ναρκώσουν άσκοπα, και ανακαλύφθηκε η μεγάλη διαφραγματοκοίλη, γαστροοισοφαγική παλινδόμιση και αιμορραγία στο στομάχι από τη λήψη της ασπιρίνης για 14 περίπου χρόνια. Φυσικά και αντικατέστησα την ασπιρίνη με άλλα αντιπηκτικά και σταμάτησε η αιμορραγία, και γλίτωσα και από το μπαλόνι που τελικά είναι προσωρινή λύση, μη αποτελεσματική, και κοστίζει όσο περίπου ο δακτύλιος. Τα μισά χρήματα δίδεις για να το βάλεις και για να το βγάλεις δίνεις άλλα τόσα.
Λάκη είναι σημαντικό να μαθαίνω πληροφορίες από κάποιο «συμπάσχοντα» που έχει επιχειρήσει αυτό που σκέπτομαι να κάνω, αλλά είναι πιο σημαντικό, το άτομο αυτό να είναι «ψαγμένο» όπως εσύ που ξέρεις τι ζητάς και από ότι βλέπω είσαι εξαντλητικά ενημερωμένος στο θέμα.
Πάλι καλή σου ανάρρωση Και σε ευχαριστώ για την ενημέρωση και τις πληροφορίες.
Gaspe
12-02-2006, 11:20 #40
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ
ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΡΑ ΛΟΓΟ ΧΡΩΝΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΒΡΩ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΣΕ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ Η ΣΕ ΦΟΡΟΥΜ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ:
1η ΦΩΤΟ:
ΕΡΙΠΟΥ ΕΤΣΙ ΒΓΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ
ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΙΓΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΝΑΣ ΣΙΓΟΥΡΑ
2η ΦΩΤΟ:
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΦΕΥΓΟΥΝ
ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ
ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΜΗΝΕΣ ΤΟΣΟ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΦΕΥΓΟΥΝ
3η ΦΩΤΟ:
ΝΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 4 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ
ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΡΤ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΛΟΓΙΚΑ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΘΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ.
ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ
12-02-2006, 14:15 #41
Λάκη ξέρεις δεν εμπιστεύμαι ούτε τους γιατρούς, και δεν ακολουθώ τις οδηγίες τους αν δεν διασταυρώσω τις προτάσεις τους. Υπάρχει πολύ μεγάλη εμπορευματοποίηση στο θέμα του πάχους βοηθούσης και της αναδουλειάς και προκειμένου να τα κονομίσουν, όλοι δηλώνουν "επαοίοντες". Ο "ειδικός" χειρούργος που ρώτησα για το μπαλόνι, στο στομάχι δεν ήξερε να μου γράψει τη γαστροσκόπηση του στομάχου στο βιβλιάριο μου. Μου την έγραψε λάθος και πήγα δυό φορές για να μου τη διορθώσει. Οι ενδοκρινολόγοι πάλι δεν θέλουν επ ουδενι να ακούσουν για χειρουργικές μεθόδους,παρά μόνο με δίαιτες που αυτοί ξέρουν με 50 ? την επίσκεψη χωρίς απόδειξη (κάτι σαν τα "βοδι-λάιν" δηλαδή).
Gaspe
12-02-2006, 16:28 #42
Το πρόβλημα μου εμένα είναι οι τεράστιες ποσότητες (υγιεινού) φαγητού. Δεν τρώγω λίπη και ζάχαρη, λόγω της χοληστερίνης. Τρώγω σκέτο καθαρό κρέας, χόρτα, όσπρια, παξιμάδια κλπ, αλλά σε πολύ μεγάλες ποσότητες, και δύο κόκα κόλες - λάιτ - για να τα χωνέψω.
Με το δακτύλιο, διάβασα ότι μπορείς να παίρνεις και κόκα κόλες. Με την ασπαρτάμη για το καφέ (όταν ξαναρχίσεις να πίνεις) υπάρχει πρόβλημα ?
ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΑΚΤΥΛΙΟΥ ΘΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΦΑΓΗΤΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΛΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟ ΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΠΑΡΤΑΜΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΡΩΤΑΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ
Με τη λήψη φαρμάκων, υπάρχει πρόβλημα ? περνάνε από το δακτύλιο χάπια και κάψουλες μεγέθους XENICΑL ? (σου απευθύνω τις ερωτήσεις γιατί παίρνω πάρα πολλά καρδιολογικά αντιυπερτασικά και διαβητικά φάρμακα, τα οποία θα συνεχίσω για κάποιο διάστημα και μετά την τοποθέτηση του δακτυλίου).
ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΥΤΟ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ ΜΕ 4 ΓΕΜΙΣΜΑΤΑ
ΔΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ,ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΓΕΜΙΣΜΑ.
Σε κάποιο αμερικάνικο site διάβασα στις αντενδείξεις του δακτυλίου ότι δεν ενδείκνυται σε εμφραγματίες να παίρνουν ασπιρίνη κάθε μέρα. Δεν το είδα όμως πουθενά αλλού. Το έχω σημειώσει για να το ρωτήσω αύριο στον Καθηγητή Μελισσά. Έχεις δει τίποτε σχετικό ?
ΌΧΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ
Αύριο το μεσημέρι θα σας πω τα νέα μου (μετά την επίσκεψη). Πιστεύω να μη με απογοητεύσει και με τον δακτύλιο (ο συγκεκριμένος κάνει πολλές επεμβάσεις ΜcLean αλλά εγώ δεν θέλω τέτοια σοβαρή επέμβαση μη αναστρέψιμη).
Ρίξε μια ματιά και σ αυτό το λινκ : http://www.pepagnh.gr/xong/index_files/bariatric.htm
ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΟΤΑΝ ΕΨΑΧΝΑ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟ
Πρίν τα Χριστούγεννα ετοιμαζόμουν πάλι για να βάλω μπαλόνι, αλλά εκεί που συζητάγαμε με τον γιατρό ( ο συγκεκριμένος έβαζε μόνο μπαλόνια) και του ανέφερα καούρες μετά το φαγητό στο στομάχι, με έστειλε προληπτικά για γαστροσκόπηση για να μην με ναρκώσουν άσκοπα, και ανακαλύφθηκε η μεγάλη διαφραγματοκοίλη, γαστροοισοφαγική παλινδόμιση και αιμορραγία στο στομάχι από τη λήψη της ασπιρίνης για 14 περίπου χρόνια. Φυσικά και αντικατέστησα την ασπιρίνη με άλλα αντιπηκτικά και σταμάτησε η αιμορραγία, και γλίτωσα και από το μπαλόνι που τελικά είναι προσωρινή λύση, μη αποτελεσματική, και κοστίζει όσο περίπου ο δακτύλιος. Τα μισά χρήματα δίδεις για να το βάλεις και για να το βγάλεις δίνεις άλλα τόσα.
ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΛΟΝΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΑΓΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΓΑΣΤΡΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ?ΕΝΔΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΛΕΓΧΩ ΤΟΝ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΑΒΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΧΟΥ
ΠΩΣ ΗΤΑΝ ?
Λάκη είναι σημαντικό να μαθαίνω πληροφορίες από κάποιο «συμπάσχοντα» που έχει επιχειρήσει αυτό που σκέπτομαι να κάνω, αλλά είναι πιο σημαντικό, το άτομο αυτό να είναι «ψαγμένο» όπως εσύ που ξέρεις τι ζητάς και από ότι βλέπω είσαι εξαντλητικά ενημερωμένος στο θέμα.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ,ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΟΣO ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ
Πάλι καλή σου ανάρρωση Και σε ευχαριστώ για την ενημέρωση και τις πληροφορίες.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
12-02-2006, 16:54 #43
Λάκη ξέρεις δεν εμπιστεύμαι ούτε τους γιατρούς, και δεν ακολουθώ τις οδηγίες τους αν δεν διασταυρώσω τις προτάσεις τους.
ΕΓΩ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΤΙ ΣΟΥ ΠΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΓΙΑΤΡΟ Η ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ΑΚΟΜΗ
ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΕ ΕΜΕΝΑ
ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΜΥΣ,ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ
ΠΑΩ ΣΤΟΝ 1o ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΟΨΙΜΟ 1 ΜΥΣ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ
Ο 2oΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΓΙΑΤI ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΙΧΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΔΥΟ ΕΝΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΤΑ
Υπάρχει πολύ μεγάλη εμπορευματοποίηση στο θέμα του πάχους βοηθούσης και της αναδουλειάς και προκειμένου να τα κονομίσουν, όλοι δηλώνουν "επαοίοντες".
ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΙ Η ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΝΕΙΣ .
Ο "ειδικός" χειρούργος που ρώτησα για το μπαλόνι, στο στομάχι δεν ήξερε να μου γράψει τη γαστροσκόπηση του στομάχου στο βιβλιάριο μου. Μου την έγραψε λάθος και πήγα δυό φορές για να μου τη διορθώσει.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΓΙΑΤΡΟI ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΔΙΑ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Οι ενδοκρινολόγοι πάλι δεν θέλουν επ ουδενι να ακούσουν για χειρουργικές μεθόδους,παρά μόνο με δίαιτες που αυτοί ξέρουν με 50 ? την επίσκεψη χωρίς απόδειξη (κάτι σαν τα "βοδι-λάιν" δηλαδή).
ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ WEIGHT WATCHERS .
ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ Η ΙΔΙΑ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.
ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΤΑ ΕΧΑΣΕΣ ΠΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΛΕΣ ΕΓΙΝΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΑΝΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΩΝΕΙΣ
ΤΑ ΛΕΜE
LAKIS
12-02-2006, 17:53 #44
12-02-2006, 17:56 #45
Από τότε τότε που με πρωτοθυμάμαι...
21-07-2025, 11:42 in Με καφέ και συμπάθεια....