ο Λάκης έχει αγώνα αύριο! :-)
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 15 12311 ... LastLast
Results 1 to 15 of 215
    Senior Member

ο Λάκης έχει αγώνα αύριο! :-)

Λάκη μου σου εύχομαι καλή επιτύχια για αύριο! είμαι βέβαιη πως όλα θα πάνε καλά!
    από άυριο θα λες ..bye bye κιλάκια!
    φιλιάαααα

Senior Member
    Originally posted by bionic
    Λάκη μου σου εύχομαι καλή επιτύχια για αύριο! είμαι βέβαιη πως όλα θα πάνε καλά!
    από άυριο θα λες ..bye bye κιλάκια!
    φιλιάαααα
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΑΚΤΥΛΙΟ
    ΘΕΛΩ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΟΣ BERA ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ
    ΝΑΙ ΑΥΡΙΟ ΕΧΩ ΑΓΩΝΑ
    ΣΤΕΛΝΩ ΣΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΙΣΟ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΟΥΣΕ ΕΠΕΙΔΗ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΣΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΣΕ 4 ΦΟΡΕΣ ΣΤΑ -50 ΚΙΛΑ ΜΟΥ
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΣΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΟΣΑ ΜΑ ΤΟΣΑ ΚΙΛΑ.
    ΤΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΑ ΟΜΩΣ ΕΚΠΛΗΞΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΩ ΣΕ 10 ΩΡΕΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΟΥ .
    ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΒΑΛΩ ΦΩΤΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ
    ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΛΕΩ ΦΙΛΑΡΑΚΟ GAME OVER ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΓΕΛΑΣΩ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΛΕΓΧΩ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ !!!

Senior Member
    καλά πολύ με συγκίνησες αποψε με αυτά που έγραψες..
    αυτό έλεγα κι εγώ .. φτάνει πια να κρύβομαι πίσω από αυτό το μανδύα..
    να μη μπορώ να φορέσω τα ρούχα που θέλω και οι άνθρωποι που με ενδιαφέρουν να με κοιτούν με κατανόηση! ..
    ξέρω Λάκη πως κρύβετε ένας καλύτερος
    ευατός και για σένα.. ένας που δεν θα σε στενοχωρεί όπως ο παλιός και πως αύριο είναι μια καινούργια αρχή για να τον βρεις..
    στο εύχομαι ολόψυχα!
    πολλά πολλά φιλιά!

Senior Member
    ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΥΡΙΟ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ ΜΙΝ ΦΟΒΑΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΛΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΝΕΒΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΚΑΛΥ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΓΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΜΠΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΦΙΛΑΚΙΑ

Senior Member
    Originally posted by bera
    ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΥΡΙΟ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ ΜΙΝ ΦΟΒΑΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΛΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΝΕΒΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΚΑΛΥ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΓΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΜΠΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΦΙΛΑΚΙΑ
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ.
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
    ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΚΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ
    ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΡΙΟ

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Καλή επιτυχία για αύριο...και όλα να πάνε καλά!!!

Senior Member
    τελευταία νέα από τον Λάκη 12:20 μμ
    μώλις βγήκε από το χειρουργείο! μίλησα με την γυναίκα του!
    όλα πήγαν καλά! μπράβο Λάκη!
    συγχαρητήρια!!!
    σήμερα θα κοιμάσε του καλού καιρού
    \o/ \o/

Senior Member
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ
    ΚΑΙ ΤΟΝ BIONIC ΓΙΑ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ
    ΛΟΙΠΟΝ ΠΙΑ ΕΙΜΑΙ ΔΕΜΕΝΟΣ!
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Senior Member
    Originally posted by lakis
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
    βρε καλώς το παιδί το ταλαιπωρημένο και το χειρουργημένο
    λοιπόν πονάς .. στον αριστερό ώμο, στην περιοχή της επέμβασης, όταν ξαπλώνεις πονάς εκεί που είναι τα ράμματα του port,
    νοιώθεις πως σε έχει πατήσει τρένο..
    εμμ νάρκωση είναι αυτή σήμερα πρέπει
    να κοιμάσαι συνέχεια ZzZzzzZ
    πάρε τα depon σου και κοίμηηησου
    πιες νερό και φάε καμια σούπα και ξανακοιμήηηησου..ΖzZZzzzZ
    σε 3 μέρες θα σαι περδίκι

Senior Member
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
    ΝΑΙ BIONIC ΠΟΝΑΩ ΠΑΝΤΟΥ
    ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΤΑΕΙ
    ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ?ΜΟΝΟ ΥΠΟΜΟΝΗ!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΧΘΕΣ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΙΣ 07:30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ
    ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΟΚ
    ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥΠΕΣ
    ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΠΕΙΝΑΩ ΑΠΛΩΣ ΕΦΑΓΑ ΚΑΤΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΔΕΙΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ.
    ΠΑΩ ΝΑ ΠΙΩ ΕΑΝ ΧΑΜΟΜΗΛΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ

Senior Member
    ευχαριστούμε που έβαλες φωτογραφία σου
    Λάκη.
    καλά εγώ την πρώτη μέρα κοιμόμουν όλη μέρα, ούτε που σηκώθηκα από το κρεββάτι! καλά είμαι και πολύ γκρινιάρα ξέρεις για να με περιποιούνται οι άλλοι
    χεχεχε το χαμομήλι το πινα πάντα και πριν την εγχείρηση γιατί είναι χαλαρωτικό αλλά και αντισηπτικό ταυτόχρονα! ότι πρέπει
    δηλαδή για το φρεσκοδεμένο στομαχάκι σου! τελικά σου χαν δέσει και σένα τα πόδια με κάτι γάζες? σου είπαν μήπως να κάνεις τίποτα ενέσεις τις πρώτες μέρες?
    πάντως καλό κάνει που σηκώθηκες, θα αναρρώσεις πιο γρήγορα από μένα.. λίγο περπατηματάκι μέσα στο σπίτι και χαμομηλάκια είναι ο καλύτερος τρόπος για γρήγορη ανάρρωση.

Senior Member
    Originally posted by bionic
    ευχαριστούμε που έβαλες φωτογραφία σου
    Λάκη.
    καλά εγώ την πρώτη μέρα κοιμόμουν όλη μέρα, ούτε που σηκώθηκα από το κρεββάτι! καλά είμαι και πολύ γκρινιάρα ξέρεις για να με περιποιούνται οι άλλοι
    χεχεχε το χαμομήλι το πινα πάντα και πριν την εγχείρηση γιατί είναι χαλαρωτικό αλλά και αντισηπτικό ταυτόχρονα! ότι πρέπει
    δηλαδή για το φρεσκοδεμένο στομαχάκι σου! τελικά σου χαν δέσει και σένα τα πόδια με κάτι γάζες? σου είπαν μήπως να κάνεις τίποτα ενέσεις τις πρώτες μέρες?
    πάντως καλό κάνει που σηκώθηκες, θα αναρρώσεις πιο γρήγορα από μένα.. λίγο περπατηματάκι μέσα στο σπίτι και χαμομηλάκια είναι ο καλύτερος τρόπος για γρήγορη ανάρρωση.
    καλησπερα
    ευχαριστω για το τηλεφωνο bionic
    ναι γαζες στα ποδια βαλανε τις οποιες τις βγαλαμε το βραδυ και ενεσεις θα κανω καθε ημερα απο σημερα για 6 ημερες με λεπτη βελονα ειναι και δεν καταλαβενεις τιποτα.
    το μονο που δεν ηξερα ειναι οτι επρεπε να το πω απο πριν για την εγραφη της τοποθετησεισ σε βιντεοκασετα
    και ελπιζα να την βλεπαμε μετα αλλα τι να κανεις..
    εξετασεις εκανα αιματος-ακτινογραφια θωρακος-καρδιογραφημα
    πρεπει να εχεις μαζι σου τουλαχιστον 1 ατομο,εγω ειχα 2 και υπηρξαν περιπτωσεις που χρειαστηκαν
    παω να ξαπλωσω λιγο και τα λεμε αργοτερα παλι

Senior Member
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
    ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΗΡΕΜΗΣΑΝ ΚΑΠΩΣ, ΕΧΩ ΠΙΕΙ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΝΑ ΑΝΑΒΡΑΖΟΝ ΠΑΝΑΝΤΟΛ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΚΙΝΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕ ΜΙΚΡΗ ΑΝΕΣΗ
    ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΤΡΩΩ ΕΝΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΦΤΑΝΩ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ .
    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΘΑ ΧΟΡΤΑΙΝΑ!
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΕΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΝΑΓΑΝΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ
    ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΕΒΑΣΑ ΚΑΠΟΥ ΠΙΟ ΨΙΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ
    ΠΑΩ ΝΑ ΠΙΩ ΧΑΜΟΜΗΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ

Member
    Λάκη Περαστικά ! ! ! ʼξιος ! ! !
    Παρακολουθώ τα γραφόμενα σου και συμπάσχω. Τόσο πολύ που κι εγώ έφτιαξα ένα χαμόμηλο και το πίνω στη υγεία σου (για να θυμηθώ τη γεύση του μετά από ένα βραδινό γεύμα). Σ΄ ευχαριστώ και για τα τηλέφωνα. Πήρα τηλέφωνο το Γαβριήλ και μου είπε ότι ο δακτύλιος ενδείκνυται για οισοφαγική παλινδρόμηση ενώ το μπαλόνι όχι.
    Τελικά πήρα την απόφαση και έκλεισα ραντεβού στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου με το Καθηγητή Μελισσά την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουμε τη θα κάνω τελικά (ο συγκεκριμένος καθηγητής κάνει πολύ συχνά τη μέθοδο Mclean και έχει χειρουργήσει του πολιτικούς celebrities που αναφέρονται σε άλλο θέμα). Για δακτύλιο το έχω αποφασίσει αλλά για ράψιμο Mclean δε θα συμφωνήσω είναι βαρύ χειρουργείο και θέλω να χάσω μόνιμα 30 μόνο κιλά και κουράστηκα από το γιο ? γιο.
    Λάκη το ίδιο βάρος έχουμε μόνο τα πόδια μου είναι πιο λεπτά.
    Πες μου σε παρακαλώ στο χειρουργείο πήρες το πρωί από το σπίτι σου ή έμεινες μέσα από βραδύς ? Εξιτήριο πήρες την επαύριο του χειρουργείου (δεύτερη μέρα) και πήγε σπίτι σου? Έχω πρόβλημα για να απουσιάσω πάνω από δύο ? το πολύ τρείς μέρες από την δουλειά μου. Από τη άλλη πάλι ή επέμβαση είναι μονόδρομος για μένα
    Το μεταβολικό μου σύνδρομο έχει αγριέψει. Το ζάχαρο σήμερα ήταν 145 με τέσσερα φάρμακα. Θα μείνω μέχρι τη 14 Φεβρουαρίου για να πάω κάπου με τη γυναίκα μου και θα κάνω το χειρουργείο μετά (να δούμε πρώτα και τι θα πει ο γιατρός τη Δευτέρα). Και πάλι περαστικά και θεού θέλοντος σε λίγο και γω θα κάνω το ίδιο.
    gaspe

Originally posted by lakis
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
    ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΗΡΕΜΗΣΑΝ ΚΑΠΩΣ, ΕΧΩ ΠΙΕΙ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΝΑ ΑΝΑΒΡΑΖΟΝ ΠΑΝΑΝΤΟΛ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΚΙΝΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕ ΜΙΚΡΗ ΑΝΕΣΗ
    ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΤΡΩΩ ΕΝΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΦΤΑΝΩ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ .
    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΘΑ ΧΟΡΤΑΙΝΑ!
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΕΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΝΑΓΑΝΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ
    ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΕΒΑΣΑ ΚΑΠΟΥ ΠΙΟ ΨΙΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ
    ΠΑΩ ΝΑ ΠΙΩ ΧΑΜΟΜΗΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ
    Καλησπέρα...Χαίρομαι πολύ που όλα πήγαν καλά και όλοι θα χαρούμαι όταν θα αρχίσεις να μας λες για την απώλεια των κιλών...αυτό με το γιαούρτι ακούγεται πολύ δελεαστικό... Γενικά όλα ακούγονται δελεαστικά...
    Να σαι καλά και καλή συνέχεια!!

Page 1 of 15 12311 ... LastLast