ο Λάκης έχει αγώνα αύριο! :-) - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 15 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast
Results 166 to 180 of 215
    Senior Member
    ΡΕ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΕΜΕ!!! ΔΟΥΛΕΥΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!! ΔΕΝ ΕΧΩ TH MANA MΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΙΣ 1 ΤA ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΓΙΟ, ΤΙ ΥΓΙΕΙΝΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΜΟΥ ΛΕΣ; ΠΟΤΕ; ΤI EINAI AYTA; EΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΡΩΩ ΜΟΝΟ ΑΠΕΞΩ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΠΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΡΙΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!! ΕΛΕΟΣ! KAI ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΥΓΙΕΙΝΗ ΤΡΟΦΗ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΤΟ ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΑΙ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΡΕΑΤΟΦΑΓΟΣ?

Ε-Λ-Ε-O-Σ

ΕΞΗΓΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΘΕΩΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΥΓΙΕΙΝΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΞΗΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Α Η Β ΛΟΓΟΥΣ, Ο ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ; ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ Ο ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΟΝΟΡΑ ΜΕΛΕΤΗ... AN EIXA KAI EΓΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ Η ΕΣΤΩ ΝΑ ΕΙΧΑ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ, ΑΛΛΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΙΟΝ ΤΟΥ...
    1oν: Το "ΡΕ" σε χαρακτηρίζει σαν άνθρωπο και δε σε τιμά.

2ον: Κακώς ασχολήθηκα μαζί σου και δεν σκοπεύω να το ξαναπράξω.

και 3ον: Διαπιστώνω με λύπη μου ότι η ευγένεια δεν είναι το δυνατό σου σημείο.

Senior Member
    Ενώ το "καλά δεν παίζεσαι εσύ" χαρακτηρίζει εσένα σαν άνθρωπο... σαν να μου λες εμείς ολοι εδώ πέρα τρώμε υγιεινά χαζή και ποταπή μας πως δεν το είχες καταλάβει; Τελοσπάντων ναι, καλύτερα να μην ασχοληθείς μαζί μου, και να μην ασχοληθεί και ο οποιοσδήποτε δεν EXEI THN IKANOTHTA να με καταλάβει, γιατί για να είμαι εδώ σημαίνει οτι είμαι παχύσαρκη όπως εσύ και όλοι οι υπόλοιποι και δεν "το παίζω" υπέρ της υγιεινής διατροφής, γιατί αν εσύ είσαι υπέρ της υγιεινής διατροφής δεν θα ήσουν παχύσαρκή, πολύ απλά ήθελες να το παίξεις έξυπνη... Anyway, τσάμπα και το μελάνι που λένε....

Senior Member
    kastano :ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ
    ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ
    ΕΑΝ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΣΑΝ ΕΚΤΑΚΤΟ Η ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΕΝΑ Η ΤΟ ΑΛΛΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ
    ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΠΗΓΕ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΤΕΒΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΚΡΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΕΡΕ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΛΙΓΟ ΗΡΕΜΙΑ ...
    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ

Senior Member
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ..
    ΣΗΜΕΡΑ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΑΛΟΙΦΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ .
    ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΝ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΟΚ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΧΡΗΣΙΜΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ

Senior Member
    Καλημέρα σε όλους. Είναι πολύ λογικό, ότι όλοι μας που έχουμε τέτοιο πρόβλημα... να εκνευριζόμαστε και να αντιδρούμε "κάπως", καπου καπου...

Ας το αντιμετωπίσουμε με χιούμορ! ʼλλωστε ο καθένας μας έχει άλλο πρόβλημα και βρίσκεται σε αυτή την θέση... Όσο για την χορτοφαγία και την υγειηνή διατροφή... και οι αγελάδες χόρτα τρώνε αλλά είναι τετράπαχες!-)))

Τελος πάντων. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους γιατί μέσα από τις συζητήσεις σας που διάβασα έμαθα πάρα πολλά. Εχω ήδη τυπώσει και τις οδηγίες που ανέβασε ο Λακης για μετά το χειρουργείο, και κοντεύω να τις μάθω απ' έξω...

Σήμερα θα μάθω μερικές τελευταίες λεπτομέριες για την ιδιωτική ασφάλεια που έχω και το απόγευμα θα μιλήσω με τον γιατρό να κλείσω ραντεβου για το χειρουργείο.
    Οπώς και να χει είμαι αποφασισμένη να το κάνω ακόμη κι αν χρειαστεί να τα πληρώσω όλα μόνη μου.... και δεν μου περισσεύουν....
    Αλλωστε τόσα χρήματα και τόσο χρόνο που έχω ξοδέψει, χωρίς αποτέλεσμα, θα είχα κάνει συλλογή απο "δαχτυλίδια" και με όλες τις πέτρες κι όλας...:-)))

Senior Member
    Κάστανο μ' αρέσει όπως τα λες!
    μην βιαστείς αν μπορείς να γλιτώσεις έστω τα μισά από το ταμείο σου!
    σου στειλα μήνυμα στο u2u.
    διάβασε το όποτε έχεις χρόνο!

Senior Member
    Ωχ πως θα το διαβασω αυτο?

Senior Member
    Το βρήκα και σου έστειλα κι εγω!!!! Καλά δεν τα καταφέρνω για πρωτάρα???

Senior Member
    είσαι super! και μ' αρέσει και το ψευδώνυμο σου! εγώ μπαιόνικ και καλά έγινα βιονική
    μετά τον δακτύλιο λολ

Senior Member
    Αντε να δούμε αν θα γίνω κι εγώ ή θα μείνω κάστανο... δηλαδή φυτό! Αν και φαίνεται ότι τα "πέρνω" τα διαδικτυακά!
    Σ' ευχαριστώ για όλα. Κι εγώ απολαμβάνω πολύ την συντροφιά σας.
    Ας μου πει καποιος πως θα βαζω κι εγώ φατσούλες?

Senior Member
    Originally posted by kastano
    Αντε να δούμε αν θα γίνω κι εγώ ή θα μείνω κάστανο... δηλαδή φυτό! Αν και φαίνεται ότι τα "πέρνω" τα διαδικτυακά!
    Σ' ευχαριστώ για όλα. Κι εγώ απολαμβάνω πολύ την συντροφιά σας.
    Ας μου πει καποιος πως θα βαζω κι εγώ φατσούλες?

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
    ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΕΛΕΙΑ :
    ΔΗΛΑΔΗ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΕΙΝΑΙ : KAI TO D

ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΑΣ

Senior Member
    ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΟΙΦΕΣ ΜΙΛΗΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΚ ΒΑΛΕ ΣΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ
    ΑΠΛΑ ΤΙΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΕΛΟΤΖΕΛ (ΒΕΡΣΙΟΝ )ΚΑΙ ΖΕΡΑΝΤΕΡΜ
    ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΤΕΒΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ 35 ΕΥΡΩ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ

Senior Member
    Originally posted by bionic
    Originally posted by lakis
    ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΔΑΚΤΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ -9.300 ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΗΜΕΡΑ.
    -9.300 σε 3 βδομάδες! συγχαρητήρια Λάκη! πολύ καλά πας!
    συνέχισε έτσι αγόρι μου και όλα θα πάνε καλά!
    μην αγχωθείς αν κολλήσει καμιά φορά η ζυγαριά..
    κάνει μερικά παιχνίδια η άτιμη για λίγες μέρες.. θα αρχίσεις
    να βλέπεις να χάνονται πόντοι τρελλοί αλλά η ζυγαριά
    να κολλάει καμιά φορά! πίνε νερό και βομβάρδισε το μεταβολισμό με πρωτεινούχες τροφές! και θα την δεις ξαφνικά να ξαναπέφτει και 2 και 3 κιλά μαζεμένα.
    keep working

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ BIONIC
    ΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΖΥΓΑΡΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΠΑΡΕΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΕΛΝΕΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΝΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ
    Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΟΧΟ

Senior Member
    Kαλημέρα.... Λακη ευχαριστώ! Δοκιμάζω να δώ αν δουλεύει! Εχθες το βράδυ είδα στον ύπνο μου ότι έκανα την επέμβαση... Καλά μάλλον τέτοια θα βλέπω μέχρι να την κάνω... Εβλέπα επίσης ότι έλεγα σε όλους αυτό που λέω συνήθως, ότι δεν είμαι χοντρή αλλά αδύνατη σε σώμα χοντρής... Παγιδευμένη μέσα σ'αυτό... στον δεύτερο εαυτό μου που προσπαθώ να ξεφορτωθω! Αλήθεια παράθεση πως κάνετε? Συγνώμη που ρωτάω συνέχεια βλακίες, αλλά όπως είπα και παλαιότερα, είμαι πολύ φρέσκια στο spor!!! Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.

Senior Member
    Καλημέρα Κάστανο!
    παράθεση κάνεις πατώντας το κουμπάκι quote πάνω δεξιά σε κάθε ποστ!
    έτσι απαντάς συγκεκριμένα σε κάποιον.
    κι εγώ έβλεπα όνειρα.. πως φορούσα ένα άσπρο μαγιώ μπικίνι κι όχι αυτά τα τεράστια ολόσωμα
    απαίσια .. με κάτι προιστορικές στάμπες της τριούμφ.. και είχα κι ένα τατουάζ πίσω στη μέση..αααχχχ
    (ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται) χεχεχε

Page 12 of 15 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast