Σκέφτομαι... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 82
    Senior Member
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ
    ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝΕ ΟΤΑΝ Ο ΔΜΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 40
    ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ΠΑΘΟΛΟΓΟ ΓΙΑ ΧΑΠΙΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕ ΚΙΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ .
    ΗΜΟΥΝ ΤΟΤΕ ΝΟΜΙΖΩ 115 ΠΕΡΙΠΟΥ.
    ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΙΛΑ.
    ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΝΡΕΤ ΛΕΝΕ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΔΜΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΒΑΖΟΥΝ ΔΑΚΤΥΛΙΟ.

ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΜΗΝΕς ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ΠΑΕΙ 130 ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ
    ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ35 ΚΙΛΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΠΩΣ ΕΓΙΝΑ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑ 130,20 ? ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ 129,80
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΣΕΚΑΡΟΥΝΕ ΤΟΝ ΔΕΙΚΤΗ ΜΑΖΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

Senior Member
    Γειά σας και χαρά σας

Σήμερα πήγα στο γιατρό.

Ο δεύτερος που βλέπω.
    Ο γιατρός νέος σχετικά γύρω στα 45, μου έδωσε θετική εικόνα και μου είπε πως έχει κάνει μέχρι τώρα 316 χειρουργεία γαστρικού δακτυλίου. Αρα και σχετικά έμπειρος.

Ελπίζω και πιστεύω πως κάνω το σωστό και δεν βλέπω την ώρα να πετάξω από πάνω μου τα περιττά κιλά.

Senior Member
    Γειά σας και χαρά σας

ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ

Σήμερα πήγα στο γιατρό.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.

Ο δεύτερος που βλέπω. (Λάκη σ' ευχαριστώ για τη διεύθυνση)

ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

Το ιατρείο προσεγμένο, ο γιατρός νέος σχετικά γύρω στα 45, μου έδωσε θετική εικόνα και μου είπε πως έχει κάνει μέχρι τώρα 316 χειρουργεία γαστρικού δακτυλίου. Αρα και έμπειρος.

ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΟΤΙ ΑΡΚΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ

Στην αναμονή γνώρισα δύο νεαρές γυναίκες που είχαν κάνει ήδη την εγχείρηση. Η μία πριν 3 βδομάδες και η άλλη από τον Μάιο 2005.
    Ηταν πολύ θετικές και δεν μου είπαν να υπήρξε το παραμικρό πρόβλημα ούτε με τον γιατρό ούτε με την εγχείρηση.

ΜΠΡΑΒΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕΣ ΜΕ 2 ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΜΑΘΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Ετσι αποφάσισα να ορίσω μέρα για χειρουργείο.
    Στις 2 Μαρτίου λοιπόν θα κάνω μια μικρή βόλτα μέχρι το Διαβαλκανικό και αφού κανόνισα να είμαι το πρώτο χειρουργείο μου είπε πως το βράδυ θα είμαι σπίτι μου.
    (πρώτα ο Θεός)

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙΣ.
    ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.

Ελπίζω και πιστεύω πως κάνω το σωστό και δεν βλέπω την ώρα να πετάξω από πάνω μου τα περιττά κιλά.

ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΕΣ
    ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕAΥΤΟ ΣΟΥ..

ΒΓΑΛΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ 3 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕ ΚΑΙ 1 ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΜΕ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΦΑΣ ΤΟΣΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ
    ΕΓΩ ΠΕΙΡΑ ΠΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΡΜΑ ,ΕΙΠΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΩ!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ
    LAKIS

Senior Member
    Originally posted by flirim
    Γειά σας και χαρά σας

Σήμερα πήγα στο γιατρό.

Ο δεύτερος που βλέπω. (Λάκη σ' ευχαριστώ για τη διεύθυνση)

Το ιατρείο προσεγμένο, ο γιατρός νέος σχετικά γύρω στα 45, μου έδωσε θετική εικόνα και μου είπε πως έχει κάνει μέχρι τώρα 316 χειρουργεία γαστρικού δακτυλίου. Αρα και έμπειρος.

Στην αναμονή γνώρισα δύο νεαρές γυναίκες που είχαν κάνει ήδη την εγχείρηση. Η μία πριν 3 βδομάδες και η άλλη από τον Μάιο 2005.
    Ηταν πολύ θετικές και δεν μου είπαν να υπήρξε το παραμικρό πρόβλημα ούτε με τον γιατρό ούτε με την εγχείρηση.

Ετσι αποφάσισα να ορίσω μέρα για χειρουργείο.
    Στις 2 Μαρτίου λοιπόν θα κάνω μια μικρή βόλτα μέχρι το Διαβαλκανικό και αφού κανόνισα να είμαι το πρώτο χειρουργείο μου είπε πως το βράδυ θα είμαι σπίτι μου.
    (πρώτα ο Θεός)

Μπράβο Νίκη! πιστεύω πως πήρες την καλύτερη απόφαση για την ζωή σου και την υγεία σου! στις 2 Μαρτίου θα σαι κι εσύ δεμένη! με την σανίδα σωτηρίας που λέγεται Lap Band!
    μέχρι το Καλοκαίρι θα σαι τουλάχιστον 20 - 25 κιλά μείον!
    Συγχαρητήρια! και Καλή Επιτυχία!

Senior Member
    ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ......

Senior Member
    Γειά σας

Χαθήκαμε...

Κάθε μέρα που περνάει με φέρνει πιο κοντά στην εγχείρηση και σκέφτομαι πως θα είναι η ζωή μου μετά;

Πως θα συνηθίσω να τρώω αργά και με μικρές μικρές μπουκιές;
    Κι αν μου ξεφύγει καμμιά μπουκιά και κάνω εμετό;
    Σιχαίνομαι τον εμετό κι έχω κάνει μόνο 2-3 φορές σε όλη τη ζωή μου.

Σκέφτομαι... θα μπορώ να πίνω μεγάλες γουλιές νερό;
    Εχω μια ψύχωση με το νερό...

Θα μπορώ πότε πότε να φάω κανένα παγωτάκι ή θα απαγορεύεται δια ροπάλου;

Σίγουρα δεν θα είμαι τόσο προσεκτική και επιμελής όσο ο Λάκης (μπράβο Λάκη για τον δυνατό σου χαρακτήρα) και ανησυχώ...

Τι θα γίνεται τον πρώτο καιρό που θα πεινάω και θα πρέπει να τρώω μόνο υγρές τροφές; Θα χορταίνω;

Σκέφτομαι... υπάρχει περίπτωση να κάνω την εγχείρηση και μετά να το μετανιώσω γιατί δεν θα αντέξω τα δύσκολα που θα ρθουν...

Σκέφτομαι εκείνη τη μέρα σαν τη μέρα που θα αλλάξει τη ζωή μου...

Ουφφφ! Τα πα και ηρέμησα.

Μέχρι τις 2 Μαρτίου θα μου περάσουν πολλές ακόμη μαύρες και άσπρες σκέψεις.

Αν ήταν στο χέρι μου θα την έκανα και αύριο να ξεμπερδεύω.

Senior Member
    Γεια σου flirim,
    καλά μη νομίζεις πως συνέχεια θα τρως όπως οδηγούσα εγώ όταν πρωροπήρα δίπλωμα, οποσδοίποτε
    ο τρόπος που θα τρως θα αλλάξει αλλά προς το καλύτερο! εγώ τώρα απολαμβάνω το φαγητό όχι πριν
    που έτρωγα τεράστιες μπουκιές ούτε καν τις μασούσα και τις κατάπινα..και δεν χόρταινα και με τίποτα..
    εμετούς δεν κάνεις συνέχεια, αν προσέχεις τους βασικούς κανόνες δεν θα κάνεις.
    νερό με το λίγο σύσφιξο που έχω τώρα πίνω γαλόνια και σχεδόν όπως πριν, δηλ. μεγάλες γουλιές
    και γρήγορα. τωρα αν το σφίξω παραπάνω δεν ξέρω αν θα μπορώ να πίνω τόσο γρήγορα νερό.
    Παγωτά έφαγα πέρσι το καλοκαίρι, αλλά καμιά σχέση με πριν, ούτε είχα κάθε μέρα όρεξη για παγωτό,
    ο δακτύλιος μου έδωσε άλλες προοπτικές και βλέπω το φαγητό με άλλο μάτι.
    και γλυκά τρώω γενικά δεν έχω στερηθεί και πάρα πολύ ..
    ίσως γι αυτό έχω χάσει μόνο 30 κιλά, θα πρεπε να χω χάσει ίσως λίγο παραπάνω.
    η δίαιτα με τα υγρά είναι μόνο για μια βδομάδα για να αναρρώσει το στομάχι σου, εγώ προσωπικά
    δεν πείνασα και τόσο, βέβαια ήταν και καλοκάιρι, έπινα άπειρους χυμούς, και ένα γιαούρτι
    μ' έκανε να νοιώθω σαν να χω φάει ολόκληρο αρνί.
    Καλή επιτυχία στις 2 του Μάρτη! αν θες μπορώ να σου δώσω το τηλέφωνο μου
    να στα πω και τηλεφωνικώς να ξεαγχωθείς λίγο

Senior Member
    Καλημέρα bionic

Αυτό το διάστημα αποζητώ την επαφή με ανθρώπους που έχουν κάνει την επέμβαση γιατί είναι ένα βήμα μπροστά και η εμπειρία τους είναι πολύτιμη.

Ενα πρόβλημα είναι ότι δεν τρώω γιαούρτια, έχουμε τσακωθεί άσχημα

Ακούω τον Λάκη που είναι τόσο συνεπής και υπεύθυνος και αγχώνομαι! Εγώ σίγουρα δεν είμαι έτσι!

Πόσα κιλά ήσουν προ δακτυλίου και σε τι διάστημα έχασες τα 30 κιλα;

Member
    ΓΕΙΑ ΝΙΚΗ

Member
    Γεια και σε όλους σας στο forum.
    Θα ήθελα πρώτα πρώτα να σας συγχαρώ για την δύναμη και την αποφασιστικότητά σας .Ειδικά το μέλος Λακη για την μεγάλη έρευνα που έχει κάνει.

Θα σας πω με λίγα λόγια την δική μου ιστορία :

Είμαι 36 χρονών με δμσ=33.5

Ψάχνοντας λύση στο προβλημα που με ταλαιπωρεί από μικρό παιδί, και δοκιμάζοντας όλους τους ανακάλυψα με χαρά εδώ και καιρό αυτό εδώ το site.

Έτσι ενώ σας παρακολουθώ καιρό αποφάσησα σήμερα να σας γράψω.

Εκλεισα και εγω ραντεβού με ένα γιατρό στο Διαβαλκανικό (ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΟΣ filirim η περιγραφή ταιριάζει ) και ενημερώθηκα σχετικά

Θα ήθελα λοιπόν να σας θέσω μερικά ερωτήματα και θα ήμουν ευγνώνων αν μου απαντούσατε
    1. Όλοι οι γιατροί δεν χρησιμοποιούν τον ιδιο τύπο δακτυλίου. Με ποιο κρητήριο αποφασίσατε ποιος ήταν ο καταλληλότερος τύπος για σας;
    2. Διαβάζω και ακούω συνεχώς ότι ο δακτυλιος είναι μια μέθοδος που είναι κατάλληλη για άτομα με δμσ>40. Υπάρχουν άτομα στο Forum που αποφάσησαν να κάνουν την επέμβαση σε μικρότερο δμσ; Αν ναι. είχαν τα προσδοκόμενα απότελέσματα;
    3.Αρχικά θέλησα να ενημερωθώ για το μπαλόνι . Ό Γιατρός μου είπε πως ποιο καταλληλος για μένα είναι ο δακτύλιος. Στην ερώτηση μου γιατί να το κάνω μου είπε: γιατί θα χάσεις τα κιλά σου χωρίς να πεινάς και για πάντα !
    4.Θέλω να πω πως μου φάνηκε έμπειρος . Θα ήθελα την γνώμη του μέλους filirim για τον γιατρό. και φυσικά όποιος άλλος έχει κάποια πληροφορία για γιατρούς στο διαβαλκάνικό ή αλλού στη Θεσσαλονίκη...
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

Senior Member
    Γειά σου hop

Θα ήθελα την γνώμη του μέλους filirim για τον γιατρό. και φυσικά όποιος άλλος έχει κάποια πληροφορία για γιατρούς στο διαβαλκάνικό ή αλλού στη Θεσσαλονίκη...

Δυστυχώς η Θεσσαλονίκη δεν παρέχει τόσες εναλλακτικές σε γιατρούς όσες η Αθήνα.

Αρχικά επισκέφτηκα τον Αθανάσιο Καρρά ο οποίος όμως δεν με έπεισε να του εμπιστευτώ τον εαυτό μου.

Γερασμένο και αφρόντιστο ιατρείο που υποδηλώνει έλλειψη ενδιαφέροντος για τη δουλειά του και όταν τον ρώτησα πόσες εγχειρήσεις τέτοιες έχει κάνει μου είπε "καμμιά πενηνταριά".
    Ακόμα ένα αρνητικό είναι πως ενώ πήγα μόνο για ενημέρωση μου χρέωσε 50 ευρώ.

Μετά τον Καρρά πήγα στον Κοσμίδη.
    Δεν ήταν καν εκεί! Είχα ραντεβού στις 7.00 και μέχρι τις 7.35 που περίμενα ούτε είχε φανεί, ούτε είχε τηλεφωνήσει.

Στην αναμονή πριν από μένα περίμεναν άλλα 3 άτομα τα οποία περίμεναν από τις 6 παρά.

Ο γιατρός δεν είχε γραμματέα και χρέη γραμματέος εκτελούσε ο πατέρας του ο οποίος μας είπε πως του τηλεώνησε και θα ήταν στο ιατρείο σε .. λίγο! Οχι, δεν είχε χειρουργείο απλά κάπου έμπλεξε. Ετσι απλά!

Φυσικά σηκώθηκα κι έφυγα κρίνωντας τη συμπεριφορά του ως επιεικώς απαράδεκτη.

Η πιο αποδεκτή λύση φαίνεται να είναι στο Διαβαλκανικό.

Πάντως η εγχείρηση από ότι είδα αντιμετωπίζεται με καθαρά εμπορικό τρόπο και θα λεγα ότι αυτή η μέθοδος του γαστρικού δακτυλίου για τους γιατρούς που δικτυώθηκαν καλά είναι η κότα που τους κάνει τα χρυσά αυγά. (μαύρα κι αφορολόγητα!)

Αυτή είναι η δική μου γνώμη και τα συμπεράσματα δικά σου.

Member
    Πραγματικά Νίκη είδαμε τον ίδιο γιατρό .

Εγώ βέβαια επειδή μένω 22Ο ΧΜ μακρυά από την Θεσσαλονίκη μπόρεσα να δώ μόνο αυτόν.

Και πρίν πάρω την απόφαση χαίρομαι πολύ που βρήκα ένα άτομο σαν εσένα που έχει κάνει την έρευνά του εκεί. Οι πληροφορίες σου είναι πολίτιμες .

Senior Member
    Bionic, οι πονοι την πρώτη μέρα είναι μεγάλοι; Τους αντέχεις ρε παιδί μου ή λες ανάθεμα την ώρα που την έκανα την εγχειρηση;;;

Εσύ είχες εμετους; Tα 30 κιλά σε πόσο χρονικό διάστημα τα έχασες και πόσο χάνεις περίπου την εβδομάδα;
    Όσο περνάνε οι εβδομάδες χάνεις και πιο δύσκολα;

Φιλικά
    Sad...

Senior Member
    Πραγματικά Νίκη είδαμε τον ίδιο γιατρό .
    Πως σου φάνηκε ο γιατρός;

Τι σου είπε για τη διάρκεια ζωής του δακτυλίου;

Member
    Ο Γιατρός μου φάνηκε σοβαρός , ειλικρινής.

Σε ερώτησή μου σχετικά με τις πιθανές επιπλοκές μου απάντησε με ευθύτητα.

Είναι αλήθεια όμως ότι με μπέρδεψε λίγο πάνω στο θέμα μου με ρώτησες.

Στην αρχή ενω μου είπε ποιό είναι το κόστος της τοποθέτησης (εγώ έχω τεβε) και ποιο το κόστος της της αφαίρεσης του δακτυλίου, φαντάστηκα ότι είναι της άποψης ότι μετα την απώλεια των κιλών μπορεί ο δακτύλιος να βγεί.

Μετά φυσικά από σχετική ερώτησή μου, μου είπε ότι οι περισσότεροι ασθενείς του προτιμούν να τον κρατούν, τουλάχιστο τα τελευταία χρόνια που αυτός χειρουργεί, και δεν υπάρχει πρόβλημα .

Εσένα τι σου είπε;

Αν θέλεις πές μου εσύ τι δμσ έχεις ;

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast