Σκέφτομαι... - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 82
    Senior Member
    Bionic, είσαι 90 τώρα πώς νιώθεις; έχεις χάσει τόσα κιλά από πάνω σου;
    Τα υπόλοιπα θα τα χάσεις σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα;
    Το port σε ενoχλεί; Δηλαδή αν κάποιος σε χαιδεψει σε εκείνο το σημείο μπορεί να το αντιληφθεί;

Sad...

Senior Member
    Originally posted by hop

Θα ήθελα λοιπόν να σας θέσω μερικά ερωτήματα και θα ήμουν ευγνώνων αν μου απαντούσατε
    1. Όλοι οι γιατροί δεν χρησιμοποιούν τον ιδιο τύπο δακτυλίου. Με ποιο κρητήριο αποφασίσατε ποιος ήταν ο καταλληλότερος τύπος για σας;

>>>>ο κάθε γιατρός έχει εκπαιδευτεί στην τοποθέτηση συγκεκριμένου δακτυλίου κι αυτόν χρησιμοποιεί.
    Δεν το αποφασίσαμε εμείς οι ασθενείς αλλά ο γιατρός.
    Δεν υπάρχουν και πάρα πολλοί τύποι δακτυλίου.
    ο δακτύλιος της Helioscope που βάζει ο γιατρός μου
    είναι εγκεκριμένος από τον ΕΟΦ. και είναι εξέλιξη του Σουηδικού τύπου. Όλοι είναι κατασκευασμένοι από σιλικόνη.
    Το προτέρημα του Γαλλικού δακτυλίου της Helioscope
    είναι ότι χωράει 10 cc και έτσι ο ασθενής έχει περισσότερο
    χρόνο και "χώρο" για να σφίξει ή να ξεσφίξει τον δακτύλιο
    έτσι ώστε να χάνει κιλά χωρίς να πεινάει.
    Το κάθε σώμα έχει τις δικές του ανάγκες έτσι άλλος νοιώθει
    περιορισμό με 4 cc γεμάτα κι άλλος με 8 cc.

2. Διαβάζω και ακούω συνεχώς ότι ο δακτυλιος είναι μια μέθοδος που είναι κατάλληλη για άτομα με δμσ>40. Υπάρχουν άτομα στο Forum που αποφάσησαν να κάνουν την επέμβαση σε μικρότερο δμσ; Αν ναι. είχαν τα προσδοκόμενα απότελέσματα;

>>>>Δεν ξέρω αν υπάρχουν στο forum όμως σε ξένα forum
    το χουν κάνει και έχασαν, ίσως όχι τόσο σύντομα όπως εγώ
    που ξεκίνησα στα 120 αλλά 30 κιλά σε 9 μήνες έχουν χάσει και ξεκίνησαν από τα 85 κιλά.

3.Αρχικά θέλησα να ενημερωθώ για το μπαλόνι . Ό Γιατρός μου είπε πως ποιο καταλληλος για μένα είναι ο δακτύλιος. Στην ερώτηση μου γιατί να το κάνω μου είπε: γιατί θα χάσεις τα κιλά σου χωρίς να πεινάς και για πάντα !

>>> Συμφωνώ με το γιατρό, πιθανόν κρίνει πως η σχέση σου με το φαγητό έχει πρόβλημα όπως είχε κι η δική μου και δεν θα θελε να σε δει να φτάνεις στο δικό μου χάλι.

4.Θέλω να πω πως μου φάνηκε έμπειρος . Θα ήθελα την γνώμη του μέλους filirim για τον γιατρό. και φυσικά όποιος άλλος έχει κάποια πληροφορία για γιατρούς στο διαβαλκάνικό ή αλλού στη Θεσσαλονίκη...

>>> μακάρι να ξερα να σε βοηθήσω

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

Senior Member
    Originally posted by sad
    Το port σε ενoχλεί; Δηλαδή αν κάποιος σε χαιδεψει σε εκείνο το σημείο μπορεί να το αντιληφθεί;

Sad...
    Νοιώθω υπέροχα όμως για το ύψος μου πρέπει να πάω 60-65 το πολύ! Είναι πολύ ευχάριστο να σου λένε όλοι πως αδυνάτισες, και να μπαίνεις σε παντελόνια που πριν δε σε χωρούσαν. Θέλω να χάσω άλλα 20 τουλάχιστον μέχρι 6 Ιουλίου που θα χω κλείνω ένα χρόνο με το δακτύλιο.
    και να ξεκινήσω περπάτημα και γυμναστική γιατί έχω τρομερή χαλάρωση! Βάζω κρέμες κάθε μέρα!
    Το port δεν με ενοχλεί καθόλου ούτε το νοιώθω, θα βάλω ένα πιο μικρό όμως το καλοκαίρι που θα φαίνετε λιγότερο.
    Πρέπει να σου δείξω που είναι και να πιέσεις λίγο για να το καταλάβεις που είναι με την αφή.

Senior Member
    Ναι καταλαβαίνω, απλά εννοώ ο σύντροφος μου θα με καταλάβει αν το έχω αυτό μέσα μου; Αν με χαιδεψει σε εκείνο το σημείο θα του ξενίσει κάτι;

Senior Member
    Originally posted by sad
    Αν με χαιδεψει σε εκείνο το σημείο θα του ξενίσει κάτι;
    Οχι

Senior Member
    Originally posted by sad

Sad...
    ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΜΕΝΑ ΕΑΝ ΜΕ ΧΑΙΔΕΨΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΟΝ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΑΝΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.
    ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΑΝ ΧΑΣΩ ΤΑ ΚΙΛΑ ΘΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ

Senior Member
    Bionic i opoiosdipote exei kanei tin egxeirisi, mporeite na mou dosete ena MSN sas na milame real time ?

Senior Member
    Originally posted by lakis
    [ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΜΕΝΑ ΕΑΝ ΜΕ ΧΑΙΔΕΨΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΟΝ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΑΝΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.
    Λάκη η περιοχή γύρω από την βαλβίδα είναι λίγο πρησμένη ακόμα γιατί είσαι φρεσκο εγχειρησμένος και δεν έχεις χάσει ακόμα αρκετά κιλά ..
    6 μηνές μετά τη βαλβίδα δεν την νοιώθω όπως την ένοιωθα τον 1ο μήνα

Senior Member
    Originally posted by sad
    Bionic i opoiosdipote exei kanei tin egxeirisi, mporeite na mou dosete ena MSN sas na milame real time ?
    ΓΙΑ ΤΣΕΚΑΡΙΣΕ ΤΟ ΣΤΟ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ

Senior Member
    Originally posted by bionic
    Originally posted by lakis
    [ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΜΕΝΑ ΕΑΝ ΜΕ ΧΑΙΔΕΨΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ
    Λάκη η περιοχή γύρω από την βαλβίδα είναι λίγο πρησμένη ακόμα γιατί είσαι φρεσκο εγχειρησμένος και δεν έχεις χάσει ακόμα αρκετά κιλά ..
    6 μηνές μετά τη βαλβίδα δεν την νοιώθω όπως την ένοιωθα τον 1ο μήνα

ΝΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΗΞΙΜΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΚΙΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΑΛΛΑ ΕΙΠΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΛΟΓΟ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ

Senior Member
    είσαι σίγουρος;

Senior Member
    ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ
    Η ΒΑΛΒΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΜΙΚΡΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
    ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΑ ΚΙΛΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΝΑ ΤΡΩΩ ΑΡΓΑ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΩ

Senior Member
    Originally posted by bionic
    Μακάρι να βαζα το δακτύλιο πολύ πριν ο δείκτης της ζυγαριάς δείξει 120 κιλά ..
    Ποτέ δεν είναι αργά για να χαμογελάσει κάποιος.

Ισως μάλιστα το αργοπορημένο χαμόγελο να κρύβει μεγαλύτερη ευτυχία...

Senior Member
    Λάκη τι γίνεται με τα κιλά; Πόσα έχασες;

Senior Member
    Α ΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ 7,1 ΚΙΛΑ ΗΜΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ

ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΤΟΣΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΧΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΙΤΕΣ
    ΑΠΛΩΣ Ο ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ ΜΕ ΒΟΗΘΑ ΣΤΟ ΟΤΙ
    ΤΡΩΩ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΜΕΣΑ ΟΠΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΕΧΩ ΧΟΡΤΑΣΕΙ
    ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΠΛΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΜΕ 3 ΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΝ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΓΛΙΣΤΡΗΣΕΙ ΜΙΚΡΥΝΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΑ 200-230 ΓΡ ΦΑΓΗΤΟΥ ΠΟΥ ΤΡΩΩ ΤΩΡΑ...

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast