Σκέφτομαι... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 82
    Senior Member
    2Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΒΑΛΒΙΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΜΑ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ ΤΗΝ ΓΕΜΙΖΕΙ Η ΤΗΝ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΛΕΙΝΕΙ Ο ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ Η ΑΝΟΙΓΕΙ

Senior Member
    Γειά σας παιδιά.

Σήμερα είχα ραντεβού με δύο γιατρούς.

Ο πρώτος μου είπε πράγματα που λίγο πολύ είναι γνωστά.

Μου είπε πως βασικό ρόλο θα παίξει η αντιμετώπιση μου απέναντι στο φαγητό, στον τρόπο που τρώω, δηλαδή θα πρέπει να μάθω να τρώω με μικρές μικρές μικρές μικρές μπουκιές γιατί αλλιώς θα έχω προβλήματα.

Για την εγχείρηση θα πρέπει να πάω το πρωί στην κλινική αλλά θα διανυκτερεύσω εκεί σε αντίθεση με εσάς που το βράδυ ήσασταν έξω. (Ενδεχομένως να πρέπει και η κλινική να βγάλει το κατι τις παραπάνω!)

Τα έξοδα ανέρχονται στις 6500 και τον δακτύλιο τον καλύπτει το ταμείο μου (ΤΕΒΕ).

Σε γενικές γραμμές δεν μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη για να του εμπιστευθώ το στομάχι μου. Κάπως έμπορος μου φάνηκε, μπορεί να ήταν και ιδέα μου.
    Δεδομένου ότι έχω μια τάση να παρατηρώ ενοχλήθηκα που είχε ένα ιατρείο αφρόντιστο και αισθητά γερασμένο. Ισως γιατί ψάχνω έναν γιατρό σύγχρονο που θα σέβεται το χώρο του και κατ επέκταση τους ασθενείς του.

Με τον δεύτερο γιατρό τα πράγματα ήταν ακόμη χειρότερα γιατί ενώ είχα ραντεβού στις 7 όταν πήγα ο γιατρός δεν ήταν καν εκεί. Μέχρι τις 7,35 που περίμενα δεν μας έκανε την τιμή να παρουσιαστεί.
    Μεγάλη ανευθυνότητα. πως θα μπορούσα να εμπιστευτώ έναν τέτοιο γιατρό;

Το ψάξιμο λοιπόν τους γιατρούς συνεχίζεται.

Λάκη μόλις έχεις κάποιο νέο σχετικά ενημέρωσε με σε παρακαλώ.

Οσο για το κλείσιμο του δακτυλίου ο γιατρός είχε έναν δακτύλιο και μου έδειξε ακριβώς τη διαδικασία. Δεν είναι και τίποτε φοβερό.

Πάντως η εξέρευση του γιατρού είναι ένα σημαντικό θέμα ειδικά αν σκεφτούμε και το "after sales service".

Οποιαδήποτε βοήθεια καλοδεχούμενη.

Senior Member
    quote:
    ------------------------------------------------------------------------------------------------
    Μου είπε πως βασικό ρόλο θα παίξει η αντιμετώπιση μου απέναντι στο φαγητό, στον τρόπο που τρώω, δηλαδή θα πρέπει να μάθω να τρώω με μικρές μικρές μικρές μικρές μπουκιές γιατί αλλιώς θα έχω προβλήματα.

------------------------------------
    ΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟ
    --------------------------------------------------

Για την εγχείρηση θα πρέπει να πάω το πρωί στην κλινική αλλά θα διανυκτερεύσω εκεί σε αντίθεση με εσάς που το βράδυ ήσασταν έξω. (Ενδεχομένως να πρέπει και η κλινική να βγάλει το κατι τις παραπάνω!)

--------------------------------------------
    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ 6500 ΤΟΣΟ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΣΑΜΕ 1 ΗΜΕΡΑ
    -----------------------------------------------

Τα έξοδα ανέρχονται στις 6500 και τον δακτύλιο τον καλύπτει το ταμείο μου (ΤΕΒΕ).

------------------------------------------------------
    ΝΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ 3000-3500 ΕΥΡΩ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΣΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΟ ΤΟ ΤΕΒΕ
    ----------------------------------------------------

Σε γενικές γραμμές δεν μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη για να του εμπιστευθώ το στομάχι μου. Κάπως έμπορος μου φάνηκε, μπορεί να ήταν και ιδέα μου.
    Δεδομένου ότι έχω μια τάση να παρατηρώ ενοχλήθηκα που είχε ένα ιατρείο αφρόντιστο και αισθητά γερασμένο. Ισως γιατί ψάχνω έναν γιατρό σύγχρονο που θα σέβεται το χώρο του και κατ επέκταση τους ασθενείς του.

---------------------------------------------------------
    ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΑΝ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΒΓΑΖΑ ΤΕΤΟΙΑ ΓΝΩΜΗ
    ----------------------------------------

Με τον δεύτερο γιατρό τα πράγματα ήταν ακόμη χειρότερα γιατί ενώ είχα ραντεβού στις 7 όταν πήγα ο γιατρός δεν ήταν καν εκεί. Μέχρι τις 7,35 που περίμενα δεν μας έκανε την τιμή να παρουσιαστεί.

--------------------------------------------------
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ?
    ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Η ΚΟΠΕΛΑ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ?
    ΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
    -------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 1.
    --------------------------------------------------------------------

---------------------------------
    ΝΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ
    -------------------------------------

Οσο για το κλείσιμο του δακτυλίου ο γιατρός είχε έναν δακτύλιο και μου έδειξε ακριβώς τη διαδικασία. Δεν είναι και τίποτε φοβερό.

----------------------------------------
    ΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΜΠΟΤ ΑΠΛΟ ΑΛΛΑ ΧΡΗΣΙΜΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ
    ---------------------------------------------------------------------------

Πάντως η εξέρευση του γιατρού είναι ένα σημαντικό θέμα ειδικά αν σκεφτούμε και το "after sales service".

-------------------------------------
    ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΕΙ ΣΩΣΤΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑ (after sales service) ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΟΒΑΡΟ
    ------------------------------------------

ΤΑ ΛΕΜΕ

Senior Member
    Originally posted by flirim

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
    ΓΙΑ ΔΕΣ ΚΑΙ ΕΔΩ:
    ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ
    ΤΣΙΜΙΣΚΗ 27 ΘΕΣ/ΚΗ
    ΤΗΛ:2310 256186
    ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΕ

ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΑΙΛ ΣΟΥ
    ΤΑ ΛΕΜΕ

Senior Member
    Γειά σας παιδιά

Οσο περνάνε οι μέρες και το σκέφτομαι το αποφασίζω ολοένα και περισσότερο.

Ομως έχω ερωτήσεις:

Ξέρω όλα τα καλά που πρόκειται να μου συμβούν, (απώλεια βάρους, αίσθημα ευεξίας, απαλλαγή της νοσηρής προοπτικής τυχόν μελλοντικού προβλήματος υγείας κλπ κλπ)

Κατανοώ τους λόγους που οδηγούν στην απόφαση να κάνει κάποιος την εγχείρηση.

Ποιοι είναι όμως οι λόγοι για αποτραπεί κάποιος να την κάνει;

Πόσο εύκολο είναι ψυχολογικά να μπει κάποιος στο χειρουργείο στα καλά καθούμενα;

Τι σας έκανε να χρειάζεστε τόσο καιρό να το αποφασίσετε;

Τι σκεφτόσασταν αυτό το διάστημα;

Και τελικά τι επικράτησε και πήρατε την απόφαση;

Πόσο εύκολο είναι να αλλάξει κάπιος τις διατροφικές του συνήθειες και τελικά τις αλλάξατε;
    Ηταν εύκολο; Δύσκολο; Ζοριστήκατε;

Σίγουρα το όλο εγχείρημα δεν είχε μόνο θετικά αλλά και αρνητικά.

Ποια είναι;

Ευχαριστώ που με βοηθάτε να αποφασίσω το σωστό για μένα.

Senior Member
    Γειά σας παιδιά

ΓΕΙΑ ΣΟΥ

Οσο περνάνε οι μέρες και το σκέφτομαι το αποφασίζω ολοένα και περισσότερο.

ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΤΣΙ ΗΜΟΥΝ ΜΕΡΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΒΛΕΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ. ΜΟΝΟ 4-5 ΗΜΕΡΕΣ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΕΠΙΘΗΜΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟ

Ομως έχω ερωτήσεις:

Ξέρω όλα τα καλά που πρόκειται να μου συμβούν, (απώλεια βάρους, αίσθημα ευεξίας, απαλλαγή της νοσηρής προοπτικής τυχόν μελλοντικού προβλήματος υγείας κλπ κλπ)

ΕΙΔΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΟ ΔΜΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30 Η 35 ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ 40-45 ΤΟΤΕ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΘΕΜΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ, ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ,ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΡΟΥΧΑ?.Κ.Α?..

Κατανοώ τους λόγους που οδηγούν στην απόφαση να κάνει κάποιος την εγχείρηση.

ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ
    ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ
    ΕΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΕ ΑΛΛΑ ΤΡΟΠΟ.
    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΣ ΑΥΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ 4 ΦΟΡΕΣ
    ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ 1 ΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Πόσο εύκολο είναι ψυχολογικά να μπει κάποιος στο χειρουργείο στα καλά καθούμενα;

ΕΥΚΟΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΠΑΣ ΒΟΛΤΑ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ.
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΑ ΚΙΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΕΙΣ .
    ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΕΣ ΣΕ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΩΧ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗΝ ΔΙΑΙΤΕΣ ?ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ-ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ-ΚΕΝΤΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΜΠΕΙΣ.
    ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΛΑΝΕ ΣΤΟ ΜΠΑΓΚΟ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΟΥΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΤΟΤΕ ΓΙΑ 5 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΣΩΣΤΑ ?
    ΙΣΩΣ ΕΦΤΑΙΓΕ ΚΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ -ΑΓΧΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΠΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΧΕΙΡΙΣΗΣ .
    ΜΕ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΕ Ο ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΣ ΟΤΙ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΣΕ ΥΠΝΩΤΙΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΚΡΗ ΔΟΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ.
    ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΓΙΑ 1 ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ (ΤΙ ΛΕΩ ΤΩΡΑ Ε?) ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΝΑ ΚΑΤΣΩ .
    ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΕΦΕΥΓΑ ΘΑ ΓΥΡΙΖΑ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.

ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ.
    ΕΓΩ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 300-400 ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΑΓΟΡΑ ΑΥΤΗ ΔΙΑΛΕΓΟΝΤΑΣ ΛΑΘΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΘΑ ΜΕ ΕΒΑΖΕ ΣΕ ΜΠΕΛΑΔΕΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΘΑ ΕΧΑΝΑ.
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΣΟ ΤΟΝ ΔΑΚΤΥΛΙΟ, ΕΨΑΧΝΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΕΧΡΙ ΟΠΟΥ 1 ΠΡΩΙΝΟ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙΜΗ 3 ΦΟΡΕΣ ΚΑΤΩ ΠΕΡΙΠΟΥ (100 ΕΥΡΩ ) ΕΙΧΕ ΣΥΣΚΕΥΗ ΓΝΩΣΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ .
    ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΑΜΕΣΩΣ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΡΙΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ.
    ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ.
    ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ?
    ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΕΦΑΓΑ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΣΚΕΨΟΥ ΠΟΣΟΥΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΤΟΣ.
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΣΥΣΚΕΥΗ.
    ΣΤΗ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΛΕΣ Ε ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ .ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΒΡΟΥΝ ΜΕΤΑ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ .
    ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΔΑΚΤΥΛΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΟ 1/3 ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΕΡΜΑ ΠΑΩ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ.
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΡΩΤΑ .
    ΒΕΒΑΙΑ ΟΠΟΥ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΨΑΞΙΜΟ.
    ΚΑΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΥ BIΟNIC ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΜΗΝΑ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ . ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΠΡΩΤΑ .

ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΑΛΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΠΟ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ Κ.Α.
    ΘΕΩΡΗΣΑ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΥ .
    ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΔΕΙΣ ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ.

ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ?ΕΜΕΙΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ Η ΕΙΝΑΙ ΧΑΣΑΠΗΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ?..ΧΑΣΑΠΗΣ? ΚΑΛΑ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ.
    ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ,ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ?

ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΓΙΑΤΙ EIXA ΠΟΝΟΥΣ ΕΝΤΟΝΟΥΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ,ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ 130 ΚΙΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΑ ΚΑΙ ΡΟΥΧΑ ΕΥΚΟΛΑ
    ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑΝΕ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ OTI EXΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΟΥ

ΕΒΛΕΠΑ ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΔΙΝΑ ΤΕΛΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΝΕΒΑΙΝΑ ΣΤΑ ΚΙΛΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΜΕ ΠΙΕΖΕΙ
    ΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ '''ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ'''

Πόσο εύκολο είναι να αλλάξει κάπιος τις διατροφικές του συνήθειες και τελικά τις αλλάξατε;
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ..
    ΕΓΩ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ 1 ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ 0% ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΤΡΕΞΙΜΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΒΕΓΓΟ (ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ)
    ΜΕ ΤΟΝ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΕΙΠΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΛΕΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ 1o ΜΗΝΑ ΤΡΩΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΙΚΡΕΣ ΜΠΟΥΚΙΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΚΟΡΕΣΜΟΥ ΑΜΕΣΩΣ ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΙΤΑ.
    ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΛΛΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΙΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΑΝΤΕΞΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΙΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΜΟΥ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΑ ΚΙΛΑ ΑΥΤΑ?
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ ΜΑΣΑΜΕ ΠΡΩΤΑ ΣΙΓΑ ΜΕ ΜΙΚΡΕΣ ΜΠΟΥΚΙΕΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ.
    ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ 1 ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ .
    ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ο BIONIC H BERA ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ 1o ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΠΟΥΚΙΕΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ?.
    ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ ΣΟΒΑΡΟ.
    2 ΑΚΟΜΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ COCA COLA ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΦΕ.

ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ COCA COLA ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΜΕΡΙΚΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΣΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΑΕΡΙΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΙΕΣ ΤΗΝ.
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΛΑΧΤΑΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΑΛΛΑΞΑ ΣΥΝΗΘΕΙΑ .
    ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΔΩΣΕ ΤΟΥ ΚΑΤΩ
    ΠΝΙΓΗΚΑ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΙΟ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ.
    ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΙΝΩ ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΩΡΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ .
    ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΦΕ ΓΙΑ 2-3 ΗΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΩ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ?
    ΕΛΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΓΝΩΜΗ
    ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΦΕΙΝΗ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΠΙΝΑ ΚΑΙ 3-4 ΦΡΑΠΕΔΕΣ ΣΚΕΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ-ΓΑΛΑ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ.
    ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΣΤΟ ΣΤΕΛΝΩ ΜΕ ΕΜΑΙΛ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ

ΕΑΝ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η 1Η ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΞΥΠΝΑΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΕΣΗ ΠΑΥΣΙΠΟΝΗ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ
    ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ 2Η ΜΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ

Σίγουρα το όλο εγχείρημα δεν είχε μόνο θετικά αλλά και αρνητικά.

Ποια είναι;

ΟΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΧΕΙΡΙΣΗ ΡΟΥΤΙΝΑΣ ?ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ? ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΠΙΑΝΕΙΣ ΚΑΠΩΣ ΤΟ ΠΟΡΤ (ΒΑΛΒΙΔΑ) ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΦΑΛΟ ΕΑΝ ΠΙΕΖΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.

ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΒΡΩΣΗ ΣΤΟΜΑΧΟΥ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΕΧΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ 3 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ : ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΔΑΚΤΥΛΙΟΥ ?ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΒΑΡΟΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ 160-180 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΥΛΙΜΙΑ .
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΧΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ
    Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΣΤΙΣ 3000 ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
    ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΒΙΟΝIC ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΓΙΑ ΘΕΜΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ Κ.Α. ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΣΩΣΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
    ΜΕ ΜΙΑ ΕΝΔΟΣΚΟΠΗΣΗ-ΓΑΣΤΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΟΜΩΣ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ .

Ευχαριστώ που με βοηθάτε να αποφασίσω το σωστό για μένα.
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ

Senior Member
    Γειά σου Λάκη

Σ' ευχαριστώ πολύ για τη διεύθυνση.

Αύριο θα πάρω τηλέφωνο να κλεισω ραντεβού και θα σου πω νεότερα.

Η απάντηση σου στο ποστ μου ήταν πολύ κατατοπιστική και με βοήθησε ιδιαίτερα.

Εχω αποφασίσει να κάνω την επέμβαση αν και έχω μόλις 10 μέρες που το σκέφτομαι.

Ομως δεν ξέρω τι θα κερδίσω αν αρχίσω τις αναβολές.
    Ετσι το "γοργόν και χάριν έχει"

Σίγουρα όσο θα πλησιάζουν οι μέρες για το χειρουργείο θα δοκιμάζεται μέσα μου και η ορθότητα της απόφασης μου αλλά είμαι αποφαστικός άνθρωπος και τυχόν αμφιβολίες δύσκολα θα με σταματήσουν.

Δεν σου κρύβω πως είναι μια μεγάλη βοήθεια για μένα η επικοινωνία με ανθρώπους που το έχουν τολμήσει και μετράει ιδιαίτερα πολύ η γνώμη τους και η εμπειρία τους.

Senior Member
    Γειά σου Λάκη

Σ' ευχαριστώ πολύ για τη διεύθυνση. Τι ακριβώς είναι αυτό και που το βρήκες;

ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΑΠΟΨΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΩΝ ΡΩΤΗΣΩ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΕΚΕΙ.
    ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΙΣ ΜΕΤΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΡΟ ΜΕ ΓΙΑΤΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΤΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ BIONIC.

Αύριο θα πάρω τηλέφωνο να κλεισω ραντεβού και θα σου πω νεότερα.

ΚΑΛA ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ.

Η απάντηση σου στο ποστ μου ήταν πολύ κατατοπιστική και με βοήθησε ιδιαίτερα.

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ .
    Εχω αποφασίσει να κάνω την επέμβαση αν και έχω μόλις 10 μέρες που το σκέφτομαι.

Ομως δεν ξέρω τι θα κερδίσω αν αρχίσω τις αναβολές.
    Ετσι το "γοργόν και χάριν έχει"
    ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ EINAI ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.

Θα συνεχίσω την αναζήτηση χειρούργου και μόλις τον βρω ( και αφού λύσω ένα πρόβλημα έλκους για το οποίο είμαι σε θεραπεία) θα το δρομολογήσω και ελπίζω μέσα στο Μάρτιο να έχει τελειώσει το θέμα αυτό.

ΜΠΡΑΒΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ.

Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι δεν έχω μπει ποτέ σε νοσοκομείο παρα μόνο σαν επισκέπτρια και δεν έχω καμμια διάθεση να διανυκτερεύσω εκεί.
    Θα δούμε τι θα γίνει μ' αυτό.
    ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.ΕΝΤΑΞΕΙ Η 1η ΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 2η ΟΛΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ

Σίγουρα όσο θα πλησιάζουν οι μέρες για το χειρουργείο θα δοκιμάζεται μέσα μου και η ορθότητα της απόφασης μου αλλά είμαι αποφαστικός άνθρωπος και τυχόν αμφιβολίες δύσκολα θα με σταματήσουν.
    ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ.

Δεν σου κρύβω πως είναι μια μεγάλη βοήθεια για μένα η επικοινωνία με ανθρώπους που το έχουν τολμήσει και μετράει ιδιαίτερα πολύ η γνώμη τους και η εμπειρία τους.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ.

Γι αυτό σ' ευχαριστώ ειλικρινά πολύ που απάντησες στις πολλές ερωτήσεις μου αδιαμαρτύρητα παρ' όλο που ούτε με ξέρεις ούτε είχες καμία υποχρέωση να το κάνεις. Με βοήθησες πολύ.

ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑ ΠΕΙΣ ,ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ

Αν ζούσα στην Αθήνα (Αθήνα δε μένεις?) θα πήγαινα κι εγώ στο γιατρό σου.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΧΕΙ ΕΔΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΤΗΛ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ
    quote:

ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΣΤΟ ΣΤΕΛΝΩ ΜΕ ΕΜΑΙΛ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ

Αν δεν σου κάνει κόπο θα με ενδιέφερε να το διαβάσω.

Το mail μου είναι: [email protected]

ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΚΑΝΑΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΜΕΣΩ ΕΜΑΙΛ.

Ερώτηση: Υπάρχουν άλλα forum σαν αυτό εδώ;

ΓΙΑ ΔΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΣΤ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ BIONIC ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡOYME ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ

Φιλικά
    Νίκη

ΛΑΚΗΣ

Senior Member
    ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ BIONIC ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ.

ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ:
    ΣΑΧΠΑΤΖΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ 6937 076034

ΤΑ ΛΕΜΕ

Senior Member
    ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ BIONIC ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ.
    Λάκη αληθινά νιώθω υποχρεωμένη!!!

Τι να πω... Δεν έχω λόγια.

Ενα μεγάλο ευχαριστώ μόνο.

Senior Member
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙΣ.
    ΕΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΞΑΝΑ
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Η ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΗΝ ΩΡΑ.
    ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΗΛ 210 6917005
    TO SITE EINAI AYTO:
    http://www.paxysarkia.gr/
    ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΘΑ ΣΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ
    ΤΑ ΛΕΜΕ

Senior Member
    Originally posted by flirim

αυτό που σου είπε είναι πάρα πολύ σωστό.
    ο δακτύλιος είναι ένα εργαλείο για να χάσουμε βάρος, αλλά πρέπει και μεις να βοηθήσουμε κάνοντας καλύτερες επιλογές στη διατροφή μας.

μπορεί στην περίπτωση σου να χρειάζετε για προληπτικούς λόγους να κάτσεις ένα βράδυ ή ο γιατρός είναι πρωτάρης σε αυτά τα χειρουργεία και φοβάται με αποτέλεσμα κι εσύ να πρέπει να πληρώσεις τζάμπα μια νύχτα στην κλινική..
    [/quote]

κι εγώ τα ίδια παρατηρώ όταν πάω σε ιατρείο αλλά δεν είναι ο κανόνας! συνήθως οι άντρες γιατροί δεν ξέρουν πως να διακοσμήσουν και να συντηρήσουν το ιατρείο τους.. από την άλλη ξέρω συνάδελφο του συζύγου μου που έχει ένα ιατρείο super luxury που φυσάει αλλά ο άνθρωπος δεν είναι για να πιάνει νυστέρι στο χέρι του.. οπότε αυτά τα χω ξεπεράσει.

έχεις δίκιο αλλά ούτε αυτό είναι ο κανόνας,
    μπορεί ο άνθρωπος να χε χειρουργείο και να άργησε..

ένα πράγμα που πρέπει να προσέχει κάποιος όταν πάει σ' έναν γιατρό είναι να μη "διαφημίζει" τον ευατό του..
    πχ. κι εγώ έκανα μεταπτυχιακό εκεί κι εκεί..
    κι εγώ κάνω πολλές εγχειρήσεις..
    όσο λιγότερο μιλάει τόσο καλυτερος είναι ..
    οι φαφλατάδες συνήθως και οι χειρότεροι..

Senior Member

> αν πίνει πολύ αλκοόλ και δεν είναι διατεθειμενος να κόψει τα παγωτά και τις σοκολάτες που δεν κολλάνε σε κανένα δακτύλιο.

> έχω ξαναγράψει πως ψυχολογικά ήμουν τόσο κουρέλι που μπήκα στο χειρουργείο
    με μεγάλη χαρά..

> 3 μήνες μου πήρε να βρω γιατρό που να ικανοποιεί εμένα αλλά κυρίως τον σύζυγο μου. Μώλις τον βρήκα την επόμενη κι όλας βδομάδα ήμουν στο χειρουργείο.

> άααντε ποτε θα φορέσω κι εγώ κανα ρούχο της προκοπής??

> επικράτησε η λαχτάρα μου να αλλάξει η ζωή μου! ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΛΛΟ! ένοιωθα απελπισία!

> δεν ήταν εντελώς εύκολο αλλά είναι σημαντικό πως δεν πεινούσα! το πιο δύσκολο σε μένα ήταν να συνηθίσω να τρώω αργά .. ακόμα και τώρα κάνω λάθη

Σίγουρα το όλο εγχείρημα δεν είχε μόνο θετικά αλλά και αρνητικά. Ποια είναι;

> κανένα αρνητικό μέχρι τώρα! ΜΑΚΑΡΙ
    να το ξερα πιο νωρίς να μην είχα ταλαιπωρηθεί με ηλίθιες δίαιτες χωρίς αποτέλεσμα!

Senior Member
    ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΕΙΣ
    ΟΤΑΝ ΠΙΑ ΕΧΕΙΣ ΒΑΡΕΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΟΠΩΣ
    ΚΕΝΤΡΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ ΤΥΠΟΥ BODYLINE WEIGHT WATCHERS ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΥΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΔΑΚΤΥΛΙΟΥ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΜΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40 ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΓΙΑΤΡΟΥ.

Senior Member
    μωρε μακάρι να την είχα κάνει όταν ο ΔΜΣ μου ήταν 30 ..έπρεπε να φτάσω 41 για να πω δεν πάει άλλο?
    έπρεπε να την είχα κάνει από τότε! ουυυφ!

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast