Results 46 to 60 of 82
Thread: Σκέφτομαι...
-
19-02-2006, 22:07 #46
Γειά σας
Χαθήκαμε...
ΓΕΙΑ ΚΑ ΣΕ ΕΣΕΝΑ flirim
Κάθε μέρα που περνάει με φέρνει πιο κοντά στην εγχείρηση και σκέφτομαι πως θα είναι η ζωή μου μετά;
Η ΠΡΩΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΟΝΑΣ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΣ ΠΟΛΛΑ ΦΑΓΗΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΤΡΩΓΕΣ ΠΡΙΝ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ
ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΣΕ ΦΕΡΑΝΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ..
Πως θα συνηθίσω να τρώω αργά και με μικρές μικρές μπουκιές;
ΣΥΝΗΘΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΙΑΣΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΣΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΑ ΤΟΣΟ ΑΡΓΑ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΑΝ ΗΤΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΡΤΑ ΚΑΙ ΕΠΑΙΖΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ.
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΩ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ Η ΤΟ ΦΟΡΗΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΥΤΟ?
ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ?ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΡΩΩ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΥΤΑΛΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ Η ΚΑΘΕ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΠΕΡΙΠΟΥ..
Κι αν μου ξεφύγει καμμιά μπουκιά και κάνω εμετό;
Ε ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΙΛΙΟΣΤΟ?ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΠΟΥΚΙΑ ΑΜΑ ΣΟΥ ΞΕΦΥΓΕΙ
Σιχαίνομαι τον εμετό κι έχω κάνει μόνο 2-3 φορές σε όλη τη ζωή μου.
Σκέφτομαι... θα μπορώ να πίνω μεγάλες γουλιές νερό;
Εχω μια ψύχωση με το νερό...
ΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΧΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΡΙΝ 4 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΠΩΣ ΕΠΙΝΕΣ ΝΕΡΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΙΝΕΙΣ
Θα μπορώ πότε πότε να φάω κανένα παγωτάκι ή θα απαγορεύεται δια ροπάλου;
ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΛΤΑ ΝΑ ΦΑΣΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ,ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΔΩΣΑ ,ΠΗΓΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ..ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ?Ε ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΣΤΟ ΤΟΣΟ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΛΑ ΕΣΥ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΚΡΙΑ?
Σίγουρα δεν θα είμαι τόσο προσεκτική και επιμελής όσο ο Λάκης (μπράβο Λάκη για τον δυνατό σου χαρακτήρα) και ανησυχώ...
ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΜΕΤΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ?
Τι θα γίνεται τον πρώτο καιρό που θα πεινάω και θα πρέπει να τρώω μόνο υγρές τροφές; Θα χορταίνω;
ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΝΟΥΣ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ .
Σκέφτομαι... υπάρχει περίπτωση να κάνω την εγχείρηση και μετά να το μετανιώσω γιατί δεν θα αντέξω τα δύσκολα που θα ρθουν...
ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΜΑ ΔΕΝ ΧΑΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΠ ΣΕ ΕΜΑΣ .
ΜΠΟΡΕΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΛΥΓΑΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..
Σκέφτομαι εκείνη τη μέρα σαν τη μέρα που θα αλλάξει τη ζωή μου...
ΝΑΙ ..ΝΑΙ..ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ?
ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ¼ ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΕΣ
Ουφφφ! Τα πα και ηρέμησα.
ΑΜΑ ΗΡΕΜΕΙΣ ΕΤΣΙ ΣΤΕΛΝΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΑΙΛ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΛΑ
ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΧΩ ΚΑΙ MSN ΓΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΣΕ ΕΜΕΝΑ Η BIONIC
Μέχρι τις 2 Μαρτίου θα μου περάσουν πολλές ακόμη μαύρες και άσπρες σκέψεις.
ΕΓΧΡΩΜΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΑ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΑΚΤΥΛΙΟ?.
Αν ήταν στο χέρι μου θα την έκανα και αύριο να ξεμπερδεύω.
ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΗΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ
- 19-02-2006, 22:31 #47
Originally posted by flirim
Καλημέρα bionic
Αυτό το διάστημα αποζητώ την επαφή με ανθρώπους που έχουν κάνει την επέμβαση γιατί είναι ένα βήμα μπροστά και η εμπειρία τους είναι πολύτιμη.
Ενα πρόβλημα είναι ότι δεν τρώω γιαούρτια, έχουμε τσακωθεί άσχημα
Ακούω τον Λάκη που είναι τόσο συνεπής και υπεύθυνος και αγχώνομαι! Εγώ σίγουρα δεν είμαι έτσι!
Πόσα κιλά ήσουν προ δακτυλίου και σε τι διάστημα έχασες τα 30 κιλα;
Αν θέλεις στείλε μου το τηλέφωνο σου με pm και θα τα πούμε δια ζώσης.
Φιλικά
Νίκη
ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ Η ΣΟΥΠΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ Η ΚΡΕΜΕΣ.. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ
ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ
ΕΙΜΑΙ ΚΑΠΩΣ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΔΙΑΤΑ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΑΝ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΓΑ ΕΛΕΓΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΞΑΝΑ
ΒΕΒΑΙΑ ΠΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ
ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΣΤΑ 130 ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΣΕΡΝΟΤΑΝΕ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΕ ΠΙΑ ΠΑΤΟ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ..
ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΤΗΛ ΜΕ PM.
19-02-2006, 23:05 #48
Γεια και σε όλους σας στο forum.
Θα ήθελα πρώτα πρώτα να σας συγχαρώ για την δύναμη και την αποφασιστικότητά σας .Ειδικά το μέλος Λακη για την μεγάλη έρευνα που έχει κάνει.
»»ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ HOP,ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ
Θα σας πω με λίγα λόγια την δική μου ιστορία :
Είμαι 36 χρονών με δμσ=33.5
»»ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΜΣ ΘΕΩΡΗΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΥΠΕΡΒΑΡΗ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ 25-30 ΚΙΛΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ?
ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ?
ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΙΛΑ?
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΜΣ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ,ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΟΡΙΟ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ +45 ΚΙΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Η ΔΜΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ?
Ψάχνοντας λύση στο προβλημα που με ταλαιπωρεί από μικρό παιδί, και δοκιμάζοντας όλους τους ανακάλυψα με χαρά εδώ και καιρό αυτό εδώ το site.
Έτσι ενώ σας παρακολουθώ καιρό αποφάσησα σήμερα να σας γράψω.
Εκλεισα και εγω ραντεβού με ένα γιατρό στο Διαβαλκανικό (ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΟΣ filirim η περιγραφή ταιριάζει ) και ενημερώθηκα σχετικά
Θα ήθελα λοιπόν να σας θέσω μερικά ερωτήματα και θα ήμουν ευγνώνων αν μου απαντούσατε
1. Όλοι οι γιατροί δεν χρησιμοποιούν τον ιδιο τύπο δακτυλίου. Με ποιο κρητήριο αποφασίσατε ποιος ήταν ο καταλληλότερος τύπος για σας;
»»ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ?
2. Διαβάζω και ακούω συνεχώς ότι ο δακτυλιος είναι μια μέθοδος που είναι κατάλληλη για άτομα με δμσ>40. Υπάρχουν άτομα στο Forum που αποφάσησαν να κάνουν την επέμβαση σε μικρότερο δμσ; Αν ναι. είχαν τα προσδοκόμενα απότελέσματα;
»»ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40 ΔΜΣ.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΝΑΙ ΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝΕ,..
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΡΩΣ
3.Αρχικά θέλησα να ενημερωθώ για το μπαλόνι . Ό Γιατρός μου είπε πως ποιο καταλληλος για μένα είναι ο δακτύλιος. Στην ερώτηση μου γιατί να το κάνω μου είπε: γιατί θα χάσεις τα κιλά σου χωρίς να πεινάς και για πάντα !
»»»ΝΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ,ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΠΑΛΟΝΙ
ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ?ΓΙΑ ΔΑΚΤΥΛΙΟ
4.Θέλω να πω πως μου φάνηκε έμπειρος . Θα ήθελα την γνώμη του μέλους filirim για τον γιατρό. και φυσικά όποιος άλλος έχει κάποια πληροφορία για γιατρούς στο διαβαλκάνικό ή αλλού στη Θεσσαλονίκη...
»»»ΓΙΑ ΔΕΣ ΚΑΙ ΕΔΩ:
ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ
ΤΣΙΜΙΣΚΗ 27 ΘΕΣ/ΚΗ
ΤΗΛ:2310 256186
»»»ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΗΣ BIONIC ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΟΥ
Χρήστος Σαχπαζίδης:
Τηλ.: 210-6915007
Κινητό: 6937-076034
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
»»»»ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ
19-02-2006, 23:23 #49
Originally posted by sad
Bionic, οι πονοι την πρώτη μέρα είναι μεγάλοι; Τους αντέχεις ρε παιδί μου ή λες ανάθεμα την ώρα που την έκανα την εγχειρηση;;;
Εσύ είχες εμετους; Tα 30 κιλά σε πόσο χρονικό διάστημα τα έχασες και πόσο χάνεις περίπου την εβδομάδα;
Όσο περνάνε οι εβδομάδες χάνεις και πιο δύσκολα;
Φιλικά
Sad...
ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΚΤΥΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΠΟΝΟΥΣ
ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ
ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΕ ΕΧΟΥΝΕ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕ 5 ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΟΝΑΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 2Η Η 3Η ΗΜΕΡΑ ΛΙΓΟΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΑΡΚΕΤΑ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΕΤΟΥΣ ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΒΙONIC KAI H BEΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΜΑ ΤΡΩΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΟΡΕΣΜΟ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ
ΕΑΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΚΙΛΑ
ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 0,8-1,0 ΚΙΛΟ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΡΩΣ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΑΛΚΟΟΛ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ
19-02-2006, 23:37 #50
Originally posted by hop
Ο Γιατρός μου φάνηκε σοβαρός , ειλικρινής.
Σε ερώτησή μου σχετικά με τις πιθανές επιπλοκές μου απάντησε με ευθύτητα.
Είναι αλήθεια όμως ότι με μπέρδεψε λίγο πάνω στο θέμα μου με ρώτησες.
Στην αρχή ενω μου είπε ποιό είναι το κόστος της τοποθέτησης (εγώ έχω τεβε) και ποιο το κόστος της της αφαίρεσης του δακτυλίου, φαντάστηκα ότι είναι της άποψης ότι μετα την απώλεια των κιλών μπορεί ο δακτύλιος να βγεί.
Μετά φυσικά από σχετική ερώτησή μου, μου είπε ότι οι περισσότεροι ασθενείς του προτιμούν να τον κρατούν, τουλάχιστο τα τελευταία χρόνια που αυτός χειρουργεί, και δεν υπάρχει πρόβλημα .
Εσένα τι σου είπε;
Αν θέλεις πές μου εσύ τι δμσ έχεις ;
ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΡΟΥΤΙΝΑΣ
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΕΙΝΑΙ
ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ ΟΠΟΤΕ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΕ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ
ΑΥΤΗ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ 0,5 -1 % ΠΕΡΙΠΟΥ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΘΕΛΕΙ ΕΛΕΓΧΟ Ο ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑ ΔΙΑΒΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟΜΑΧΟΥ
ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΕΝΔΟΣΚΟΠΗΣΗ-ΓΑΣΤΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ
ΕΑΝ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΒΓΕΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΤΕ ΚΑΙ Ο ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΩΣ ΤΡΩΜΕ...
19-02-2006, 23:38 #51
Hop, εγώ τον γιατρό ξέχασα να τον ρωτήσω για την ζωή του δακτύλιου κι έτσι θα του τηλεφωνήσω αύριο.
Εχω ΔΜΣ 40
19-02-2006, 23:52 #52
20-02-2006, 00:01 #53
Hop, εγώ τον γιατρό ξέχασα να τον ρωτήσω για την ζωή του δακτύλιου κι έτσι θα του τηλεφωνήσω αύριο.
Εχω ΔΜΣ 40
ΣΠΑΝΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ
20-02-2006, 00:03 #54
20-02-2006, 00:25 #55
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΑΚΗ ΤΑ ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΩ 27 .
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΧΡΟΝΙΑ.
ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ........ ΑΛΛΑΑΑΑ ... (ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ) ΖΟΥΣΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΧΥΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΩ ΤΟ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ ΜΟΥ ! ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΝΕΑΡΑ ΙΣΩΣ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ
Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ.
ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΦΑΖΙΖΩ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ.
20-02-2006, 00:34 #56
Originally posted by hop
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΑΚΗ ΤΑ ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΩ 27 .
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΧΡΟΝΙΑ.
ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ........ ΑΛΛΑΑΑΑ ... (ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ) ΖΟΥΣΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΧΥΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΩ ΤΟ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ ΜΟΥ ! ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΝΕΑΡΑ ΙΣΩΣ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ
Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ.
ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ.
ΓΝΩΜΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΟ ΒΑΡΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΕ ΓΙΟ ΓΙΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ +30 -30 ΚΙΛΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΤΑ ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ..
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΣΟΥ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ
ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΩΡΑ +27 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΕΣ +35 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΕΣ + 45 ΤΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ..
ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟ +38 ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ + 50 ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ
ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ...
20-02-2006, 00:44 #57
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΒΟΥΛΗ .
ΔΙΝΩ ΜΕΓΑΛΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ .
ΕΙΜΑΙ ΥΠΟ ΣΚΕΨΗ!!
20-02-2006, 01:06 #58
Originally posted by hop
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΒΟΥΛΗ .
ΔΙΝΩ ΜΕΓΑΛΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ .
ΕΙΜΑΙ ΥΠΟ ΣΚΕΨΗ!!
ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ
ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ
ΕΔΩ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΓΙΑ 30 ΚΙΛΑ ΕΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΓΑΣΤΡΙΚΟ BY PASS
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!
ΓΙΑ 30 ΚΙΛΑ ,ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΟ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ + 60 ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΒΓΑΖΑΝΕ ΤΕΛΕΙΟΣ?
ΟΧΙ ΒΡΕΣ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΣΟΥ Ο ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ + 45 ΔΗΛΑΔΗ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΔΙΠΛΑ!!
ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΕΒΕΝΕΙΣ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...
20-02-2006, 20:04 #59
εγώ προσωπικά θεωρώ πως 30+ κιλά πλέον του κανονικού είναι πάρα πολλά.
ΔΕΝ θεωρώ πως δεν ενδείκνυται για αυτά τα κιλά ο δακτύλιος.
Είχα ήδη ορμονολογικό πρόβλημα και πρόβλημα υπογονιμότητας στα +30, κατάθλιψη, αμηνόρροια, κτλ.
για να μη πω για τον κοινωνικό ρατσισμό που μαύρισε την ψυχή μου..
θα γίνω κουραστική να επαναλάβω πως μακάρι να το ξερα στα +30 κι όχι +60
να χαρώ καλύτερα τη ζωή μου τα 5 τελευταία χρόνια.
Μακάρι να βαζα το δακτύλιο πολύ πριν ο δείκτης της ζυγαριάς δείξει 120 κιλά ..
20-02-2006, 20:07 #60
Καλημέρα bionic
Ακούω τον Λάκη που είναι τόσο συνεπής και υπεύθυνος και αγχώνομαι! Εγώ σίγουρα δεν είμαι έτσι!
Πόσα κιλά ήσουν προ δακτυλίου και σε τι διάστημα έχασες τα 30 κιλα;
Φιλικά
Νίκη
Σκέφτομαι σύντομα να αρχίσω περπάτημα όμως.
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....