ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 10 of 10

ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ

ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ

Senior Member
    Καλώς ήρθες!

Senior Member
    Καλως ηρθες

Senior Member
    Καλώς την Αδαμαντία!

Senior Member
    Καλώς ήρθες αδαμαντία, γράψε μας κάτι για να σε γνωρίσουμε καλύτερα !!!!!!

Senior Member
    Καλωσηρθες!! Καλη επιτυχια στην προσπαθεια σου και μη βιαστεις να παρεις αποφαση για φαινομενικα "ευκολες" λυσεις :wink2:

Senior Member
    Καλώς μας ήρθες Αδαμαντία

καλως σας βρηκα καλοι μου καινουριοι φιλοι
    εχω γραψει για μενα φιλια

Member
    καλώς όρισες στη παρέα. Από τη μισή μέρα που έχω και εγώ στο φόρουμ νιώθω ήδη ότι είναι ζεστή!

γεια σας παιδια ειχα μερες να μπω με τη μικρουλα μου δεν προλαβαινω και πολυ.Ειμαι 31 και εχω ενα κοριτσακι 21 μηνων.θελω παρα πολυ να κανω χειρουργειο αλλα απο τη μια φοβαμαι ,απο την αλλη βλεπω πως τοσα κιλα δεν χανονται αλλιως και νομιζω πως μου αξιζει να ζησω λιγο καλυτερα χωρις να ντρεπομαι να κυκλοφορησω να εχω λιγο αυτοπεπιθηση.εχουμε πολυ κακη κοινωνια αν δεν εισαι αδυνατος εισαι στο περιθωριο.οσο κι αν οι δικοι σου σε αγαπαν.αν ειχα την οικονομικη ανεση θα ειχα κανει το χειρουργειο χθες.τι στο καλο σε εμενα θα τυχουν ολα τα κακα που υπαρχει πιθανοτητα να συμβουν.εξαλλου αν δεν χασω βαρος ισως να εχω αντιστοιχα προβληματα υγειας.προς το παρον ειμαι καλα αργοτερα?εχασα 16 κιλα στην εγκυμοσυνη μου ενω αλλοες μανουλες περνουν,αλλα τα ξαναπηρα.εχω αρχισει και προσπαθω μονη μου.οχι οτι πιστευω πως θα τα καταφερω τελεια.τουλαχιστον θα προσπαθησω.ειμαι παρα πολυ δραστηρια απο το πρωι μεχρι το βραδυ ειμαι στο ποδι και κατι κανω αν ξεχνουσα και να φαω θα ηταν τελεια.χι χι χι.παντως ειστε παρα πολυ καλη περεα και δυναμη για καποιον φιλα Αδαμαντια