Results 16 to 30 of 64
-
16-02-2006, 00:06 #16
Βέρα αν σου πω πως κατάλαβα τι έγραψες .. θα σου πω ψέμα
- 16-02-2006, 23:51 #17
Originally posted by bera
τη κανεις λακη ολλα καλα? και εμενα στην αρχι δεν ειχαν κλησι τα ραματα και εβγαζαν ηγρο αλλα εβαλα πεταντη και εντακσι. ποθ σοθ εχι τι τιμπανακη ποθ γεμιζι εμενα βανο στη κιλια κατο απο το στητηος
ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ...
ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ?
ΝΑΙ ΕΒΑΛΑ ΜΠΕΝΤΑΝΤΙΝ ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ ΤΩΡΑ..
ΝΑΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΕΚΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΗΝ ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΠΡΗΞΙΜΟ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΑΝ ΠΙΑΝΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ...
ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΠΡΗΞΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΙΚΟ ΜΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ...
17-02-2006, 00:25 #18
γεια σου λακη. ναι το ξερο ειναι λιγω φουσκοτο εκει περα και εμενα ετσι ειταν στην αρχι αλα τωρα ενταξι ειναι οταν το πιεζω λιγω το αγγιζω και ανατριχιαζο
17-02-2006, 00:42 #19
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΒΕΡΑ
ΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΟΤΑΝ ΧΑΣΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΒΑΖΕΙΣ ΜΙΚΡΗ ΒΑΛΒΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ
ΒΑΖΩ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 9 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ
ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΩ ΘΕΛΕΙ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ...
ΔΕΙΧΝΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΒΑΛΒΙΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΗΞΙΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ
ΜΕΤΑ ΕΑΝ ΤΑ ΚΙΛΑ ΧΑΘΟΥΝ ΑΥΤΗ Η ΒΑΛΒΙΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟΠΙΚΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ .
17-02-2006, 12:59 #20
kalimera lakh emena den einai se auto to simo einai sthn akri epano sto sththos apo kato
17-02-2006, 13:14 #21
Καλησπέρα Λακη και Βιονιc
Θεωρούσα ότι κάτι έχω κάνει λάθος και κανείς δεν είχε πάρει το μήνυμά μου και δεν ήξερα τι να κάνω.
Λακη παρακολουθώ την πορεία σου και με κερδίζει η ιδέα για το δακτύλιο ολοένα και περισσότερο.
Ειμαι 30 ετών με 1.60 ύψος και 105 κιλά. Γενικότερα είμαι κοντούλα και ζουμπουρλούλα. Να σας πω την αλήθεια νομίζω ότι ποτέ δεν είχα φτάσει αυτά τα κιλά και έχω μια απογοήτευση που αγγίζει ουρανο.
Εγώ έχα ασφάλεια ΤΥΔΚΥ είναι των Δημοτικών Υπαλλήλων και αν κάποιος έχει κάνει την επέμβαση μέσω αυτού του ταμείου θα ήθελα κάποια πληροφορία παρακαλώ.
Επίσης αν κάποιος μπορεί να με φωτίσει όσον αφορά τον Γαβριήλ θα ήταν καταπληκτικό.Έχω αρκετό άγχος και ελπίζω να μου λύσει τις απορίες μου και να με εμψυχώσει λιγάκι.
Αυτά προς το παρών.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Την Δευτέρα θα επιστρέψω με περισσότερα νέα.
17-02-2006, 15:41 #22
Originally posted by Titi
Θεωρούσα ότι κάτι έχω κάνει λάθος και κανείς δεν είχε πάρει το μήνυμά μου και δεν ήξερα τι να κάνω.
Λακη παρακολουθώ την πορεία σου και με κερδίζει η ιδέα για το δακτύλιο ολοένα και περισσότερο.
Ειμαι 30 ετών με 1.60 ύψος και 105 κιλά. Γενικότερα είμαι κοντούλα και ζουμπουρλούλα. Να σας πω την αλήθεια νομίζω ότι ποτέ δεν είχα φτάσει αυτά τα κιλά και έχω μια απογοήτευση που αγγίζει ουρανο.
Εγώ έχα ασφάλεια ΤΥΔΚΥ είναι των Δημοτικών Υπαλλήλων και αν κάποιος έχει κάνει την επέμβαση μέσω αυτού του ταμείου θα ήθελα κάποια πληροφορία παρακαλώ.
Επίσης αν κάποιος μπορεί να με φωτίσει όσον αφορά τον Γαβριήλ θα ήταν καταπληκτικό.Έχω αρκετό άγχος και ελπίζω να μου λύσει τις απορίες μου και να με εμψυχώσει λιγάκι.
Αυτά προς το παρών.
ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΜΕ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 17 ΜΕΡΕΣ. ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΑΒΡΙΗΛ.
Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΙΑΤΡΟ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ (ΜΑΣ ΑΝΕΦΕΡΕ 3,500 ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ TEAM TOY) ΣΥΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ.
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΡΟΥΤΙΝΑΣ. Ο ΓΑΒΡΙΗΛ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΝΕΠΝΕΥΣΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ (ΑΦΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟΣΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ).
ΒΕΒΑΙΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ.
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑ ΤΟΣΗ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΨΑΧΝΑ ΕΝΑΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΩ ΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ!!!
ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ, ΑΦΟΥ Η ΜΕΤΕΓΧΕΙΡΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΡΕΙΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ (ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 10 ΚΙΛΑ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ.
ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ "ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΔΥΝΟ, ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ" ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ.
ΚΑΙ ΠΟΝΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΚΑΙ ΑΔΙΑΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΝΕΥΡΑ, ΚΤΛ.
ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ Ο LAKIS O ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟΣ.ΜΠΡΑΒΟ LAKIS!!!
EAN ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ (ΤΗΛ.ΓΙΑΤΡΟΥ ΚΤΛ) ΠΕΣ ΜΟΥ
ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ
ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ!!!
18-02-2006, 00:15 #23
Originally posted by bera
kalimera lakh emena den einai se auto to simo einai sthn akri epano sto sththos apo kato
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΑΥΤΟ...
18-02-2006, 00:43 #24
Tην Δευτέρα θα επιστρέψω με περισσότερα νέα.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ
ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟ ΜΗΝΥΜΑ
ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΛΑ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΓΙΝΑ ΚΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΠΟΥ ΤΡΩΩ ΤΩΡΑ..
ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΦΤΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΛΕΣ ΤΕΡΜΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!
ΘΑ ΕΧΩ ΤΟΣΑ ΚΙΛΑ ΠΑΝΩΜΟΥ ?ΔΕΝ ΤΟ ΜΠΟΡΩ!!
ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ 41,02 ΜΑΖΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ ΛΙΓΟ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ?(ʼτομα με δείκτη μάζας περισσότερο από 40 θεωρούνται παθολογικά υπέρβαρα.)
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ 55-60 ΚΙΛΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΕΛΕΤΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ.
ΕΓΩ ΕΙΧΑ 43,88.
3 ΦΟΡΕΣ ΗΜΟΥΝ ΑΠΟ 75 ΣΤΑ 117 ΑΛΛΑ ΤΗΝ 4Η ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΙΝ ΒΑΛΩ ΤΟΝ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΠΗΓΑ 129,8 ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΑΡΑ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ΠΟΝΟΥΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΚΑΙ ΕΤΡΕΧΑ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΘΑ ΣΟΥ ΚΟΨΩ ΤΟΥΣ ΜΥΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΘΕΣ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ..ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΡΟΧΑΛΗΤΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΑΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ?
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΙΛΑ?
ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ Η ΡΩΤΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΑ?
ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΓΑΒΡΙΗΛ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΟΚ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ.
ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ?
ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΟΛΟΙ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ?ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.
ΣΚΕΨΟΥ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΤΟΣΟΙ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΚ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ?
ΔΕΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΠΟΣΤ ?? ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ??
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ.
Αυτά προς το παρών.
ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ
18-02-2006, 01:11 #25
[quote]Originally posted by DROSOFAR
ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΜΕ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 17 ΜΕΡΕΣ. ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΑΒΡΙΗΛ.
Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΙΑΤΡΟ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ (ΜΑΣ ΑΝΕΦΕΡΕ 3,500 ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ TEAM TOY) ΣΥΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ.
»»»»ΤΟΣΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΡΟΥΤΙΝΑΣ.
»»»»»ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΘΕΛΕΙ
Ο ΓΑΒΡΙΗΛ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΝΕΠΝΕΥΣΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ (ΑΦΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟΣΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ).
ΒΕΒΑΙΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ.
»»»»»Η ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΕΣ
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΜΕ ΛΑΜΠΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑ ΤΟΣΗ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΨΑΧΝΑ ΕΝΑΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΩ ΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ!!!
»»»»ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΝΟΥ ΜΑΣ ΟΤΙ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 1 ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ?.
ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ, ΑΦΟΥ Η ΜΕΤΕΓΧΕΙΡΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΡΕΙΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ (ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 10 ΚΙΛΑ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ.
»»»» ΓΙΑ ΤΑ 10 ΚΙΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ
ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ "ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΔΥΝΟ, ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ" ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ.
ΚΑΙ ΠΟΝΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΚΑΙ ΑΔΙΑΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΝΕΥΡΑ, ΚΤΛ.
»»»»» ΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΠΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ?
ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ Ο LAKIS O ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟΣ.ΜΠΡΑΒΟ LAKIS!!!
»»»»ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ?
EAN ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ (ΤΗΛ.ΓΙΑΤΡΟΥ ΚΤΛ) ΠΕΣ ΜΟΥ
»»»»ΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΩΣΤΕ ΠΟΥ ΛΕΝΕ
ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ
»»»ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ?
ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ!!!
21-02-2006, 13:03 #26
Καλησπέρα σε όλους
Χτές πήγα για την πρώτη μου συνάντηση με τον γιατρό Γαβριήλ. Να σας πω την αλήθεια μου πιο πολλές πληροφορίες πήρα από τα άτομα που περιμένανε για να τους σφίξει ή σε ξεσφίξει στον δακτύλιο παρά από τον γιατρό. Πολύς κόσμος. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ σκέφτηκα. Ηταν μια κυρία εκεί που ήταν 136 κιλά και τώρα είναι 72 , μέσα σε 11 μήνες. Μια άλλη κοπέλα είχε βάλει το δακτύλιο πριν ένα μήνα και είχε χάσει 5 κιλά, αλλα μου είπε ότι έτρωγε κανονικά τα πάντα και είχε έρθει για γέμισμα. Η ίδια κοπέλα με άφησε να πιάσω το δακτύλιο, είμαι και περίεργη βλέπετε, και μου είπα ότι από την πρώτη μέρα πήγε στην δουλειά. Η πρώτη κυρία αμέσως λέει μετά την επέμβαση πήρε το μετρό και πήγε σπίτι!!!!
Βέβαια καταλαβαίνω ότι το κάθε άτομο είναι διαφορετικό, αλλίως δέχεται κάποιος τον πόνο, κάποιοι πάλι έχουν "πεισμώσει" περισσότερο από κάποιους άλλους για την κατάστασή τους, αλλά το ζητούμενο είναι ότι εμψυχώθηκα.
Μίλησα με τον γιατρό και μου είπε ότι καλύτερα να το κάνω τώρα που είναι νωρίς καί είμαι σχετικά μικρή για να μπορέσω να κάνω μια φυσιολογική ζωή, και να έχω και το περιθώριο να γεννήσω και φυσιολογικά στο μέλλον.
Μου έδωσε επίσης και μια ιατρική γνωμάτευση για την ιδιωτική μου ασφάλεια την ΝΝ, γιατί μου είπε επειδή την έχω γύρω στα 13 χρόνια , πιθανότατα να καλύψει τα έξοδα των γιατρών και το νοσοκομείο. εΊδα και στις επεμβάσεις που καλύπτει το συμβόλαιό μου ότι δίνει κάποιο ποσό για γαστροπλαστική λόγω κακοήθης παχυσαρκίας. Τα υπόλοιπα 3500? μου τα καλύπτει το ταμείο μου ΤΥΔΚΥ.
Εν αναμονή λοιπόν της προέγγρισης , την οποία και εύχομαι να έχω σύντομα, της ασφαλιστικής.
Αυτό που με αποθάρρυνε λιγάκι να πούμε και του στραβού το δίκαιο είναι ότι όλες οι περιπτώσεις με τις οποίες μίλησα είχανε εμετούς.
Τέλοσπάντων προς τα κάλλη τι είναι ο πόνος.
Σας χαιρετώ και θα τα ξαναπούμε σύντομα
Αφροδίτη
Εν αναμονή λοιπόν
21-02-2006, 13:39 #27
Συγχαρητήρια Αφροδίτη για το ραντεβού σου με το γιατρό.. είσαι πολύ τυχερή που δεν θα πληρώσεις τίποτα!
σχετικά με τους εμετούς, ναι θα χεις εμετούς αν δεν προσέχεις δηλαδή αν καταπίνεις χωρίς να μασήσεις την τροφή σου
ή αν τρως γρήγορα και λαίμαργα.. το μυστικό είναι να απολαμβάνεις το φαγητό σου ήρεμα στο τραπέζι
χωρίς άγχος να τελειώσεις .. τον 1ο μου τον είχα 2 μήνες μετά .. αφού "ξεχάστηκα", "χαλάρωσα" και δεν πρόσεξα..
άρχισα δηλ να τρώω λαίμαργα όπως πριν.. είχα και έναν δέκα μέρες μετά το χειρουργείο αλλά αυτός
ήταν από δηλητηρίαση χεχεχε
επίσης εμετούς δεν προκαλούν όλα τα φαγητά αλλά μόνο τα "επικύνδινα" όπως ψωμί, μακαρόνια, ρύζι, κέικ,
ινώδη λαχανικά, φρούτα με φλούδα, τυρί λειωμένο.. τώρα τα μακαρόνια τα τρώω με λίγη κέτσαπ για να γλιστράνε,
και την πίτσα την τρώω με προσοχή για τη ζύμη. αλλά την τρώω.. ένα κομμάτι και χορταίνω όχι πριν
που ήθελα 8 κομμάτια και 1 λίτρο κοκα κόλα για τη.. χώνεψη! χεχεχεχ
21-02-2006, 13:52 #28
Καλησπέρα σε όλους
Χτές πήγα για την πρώτη μου συνάντηση με τον γιατρό Γαβριήλ. Να σας πω την αλήθεια μου πιο πολλές πληροφορίες πήρα από τα άτομα που περιμένανε για να τους σφίξει ή σε ξεσφίξει στον δακτύλιο παρά από τον γιατρό. Πολύς κόσμος. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ σκέφτηκα. Ηταν μια κυρία εκεί που ήταν 136 κιλά και τώρα είναι 72 , μέσα σε 11 μήνες. Μια άλλη κοπέλα είχε βάλει το δακτύλιο πριν ένα μήνα και είχε χάσει 5 κιλά, αλλα μου είπε ότι έτρωγε κανονικά τα πάντα και είχε έρθει για γέμισμα. Η ίδια κοπέλα με άφησε να πιάσω το δακτύλιο, είμαι και περίεργη βλέπετε, και μου είπα ότι από την πρώτη μέρα πήγε στην δουλειά. Η πρώτη κυρία αμέσως λέει μετά την επέμβαση πήρε το μετρό και πήγε σπίτι!!!!
Βέβαια καταλαβαίνω ότι το κάθε άτομο είναι διαφορετικό, αλλίως δέχεται κάποιος τον πόνο, κάποιοι πάλι έχουν "πεισμώσει" περισσότερο από κάποιους άλλους για την κατάστασή τους, αλλά το ζητούμενο είναι ότι εμψυχώθηκα.
Μίλησα με τον γιατρό και μου είπε ότι καλύτερα να το κάνω τώρα που είναι νωρίς καί είμαι σχετικά μικρή για να μπορέσω να κάνω μια φυσιολογική ζωή, και να έχω και το περιθώριο να γεννήσω και φυσιολογικά στο μέλλον.
Μου έδωσε επίσης και μια ιατρική γνωμάτευση για την ιδιωτική μου ασφάλεια την ΝΝ, γιατί μου είπε επειδή την έχω γύρω στα 13 χρόνια , πιθανότατα να καλύψει τα έξοδα των γιατρών και το νοσοκομείο. εΊδα και στις επεμβάσεις που καλύπτει το συμβόλαιό μου ότι δίνει κάποιο ποσό για γαστροπλαστική λόγω κακοήθης παχυσαρκίας. Τα υπόλοιπα 3500? μου τα καλύπτει το ταμείο μου ΤΥΔΚΥ.
Εν αναμονή λοιπόν της προέγγρισης , την οποία και εύχομαι να έχω σύντομα, της ασφαλιστικής.
Αυτό που με αποθάρρυνε λιγάκι να πούμε και του στραβού το δίκαιο είναι ότι όλες οι περιπτώσεις με τις οποίες μίλησα είχανε εμετούς.
Τέλοσπάντων προς τα κάλλη τι είναι ο πόνος.
Σας χαιρετώ και θα τα ξαναπούμε σύντομα
Αφροδίτη
Εν αναμονή λοιπόν
Μπορεί να μην είναι η τέλεια μέθοδος και να χει εμετούς αλλά μάλλον με λίγη προσοχή θα τα καταφέρουμε (δεν έχω κάνει ακόμη την εγχείρηση)
Είναι τέλεια που δεν θα πληρώσεις τίποτε. Ενας ανασταλτικός παράγοντας ακόμα που φεύγει από την μέση!
Αντε, με το καλό!
21-02-2006, 17:20 #29
Τι ωραία να τρως ένα κομάτι πίτσα και να χορταινεις. Μετά δηλαδη από το ένα κομάτι δεν έχεις τη διάθεση να τσακίσεις και την υπόλοιπή; Η το κάνεις απλά γιατί δεν πρέπει;
21-02-2006, 19:24 #30
Originally posted by sad
Τι ωραία να τρως ένα κομάτι πίτσα και να χορταινεις. Μετά δηλαδη από το ένα κομάτι δεν έχεις τη διάθεση να τσακίσεις και την υπόλοιπή; Η το κάνεις απλά γιατί δεν πρέπει;
δεν έγραψα τρως ένα κομμάτι.. χορταίνεις.. αλλά θες να τσακίσεις και την υπόλοιπη..
Δεν σου κρύβω πάντως πως πριν το 1ο σφίξιμο και μετά από ένα μήνα που έκανα την εγχείρηση είχα αρχίσει να πεινάω και να θέλω κάτι παραπάνω...και ναι εκεί έκανα "δίαιτα".. γιατί σκέφτηκα πως για να χάσω κιλά πήγα κάτω από το μαχαίρι
και χάλασα κι ένα σωρό λευτά και έφαγα και νάρκωση..
είναι θέμα αυτοδιάθεσης από ένα σημείο και μετά..
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία