Results 1 to 5 of 5
Thread: Ασφαλιστικά ταμεία και δακτύλιος
-
08-03-2006, 13:08 #1
Ασφαλιστικά ταμεία και δακτύλιος
Μιας και δεν βρήκα ανάλογο θέμα, θεώρησα καλό να κάνω ένα ώστε να αναφερθούν ποια ταμεία καλύπτουν τι.
Είχα μιλήσει με τη γραμματέα του γιατρού (που δυστυχώς όλο ξεχνάω το όνομά του, ο οποίος χειρουργεί στο Διαβαλκανικό), από την Εταιρία Παχυσαρκείας, στην Θεσσαλονίκη και μου είχε πει πως το ΙΚΑ δεν καλύπτει τίποτα. Ούτε τον δακτύλιο, ούτε την επέμβαση.
Σε κάποιο post εδώ, διάβασα πως καλύπτει 100% τα έξοδα της επέμβασης και του δακτυλίου (αν κατάλαβα σωστά).
Τελικά τί ισχύει;
- 08-03-2006, 13:46 #2
Originally posted by WeepingMoon
Μιας και δεν βρήκα ανάλογο θέμα, θεώρησα καλό να κάνω ένα ώστε να αναφερθούν ποια ταμεία καλύπτουν τι.
Είχα μιλήσει με τη γραμματέα του γιατρού (που δυστυχώς όλο ξεχνάω το όνομά του, ο οποίος χειρουργεί στο Διαβαλκανικό), από την Εταιρία Παχυσαρκείας, στην Θεσσαλονίκη και μου είχε πει πως το ΙΚΑ δεν καλύπτει τίποτα. Ούτε τον δακτύλιο, ούτε την επέμβαση.
Σε κάποιο post εδώ, διάβασα πως καλύπτει 100% τα έξοδα της επέμβασης και του δακτυλίου (αν κατάλαβα σωστά).
Τελικά τί ισχύει;
Η απάντηση είναι πως το ΙΚΑ ΔΕΝ καλύπτει την εγχείρηση στη Θεσσαλονίκη. Ρώτησα πως γίνεται αυτό αφού στην Αθήνα η Βέρα την έκανε μέσω ΙΚΑ και δεν πλήρωσε τίποτε.
Η απάντηση με ξάφνιασε.
Είπαν λοιπόν πως το ΙΚΑ έχει άλλη σύμβαση με την Αθήνα και άλλη σύμβαση με τη Θεσσαλονίκη!!!
08-03-2006, 15:16 #3
Έτσι εξηγείται λοιπόν...
Σε ευχαριστώ πολύ για την χρήσιμη πληροφορία και την διαλεύκανση του μυστηρίου...
Μόνο ΙΚΑ και ΤΕΒΕ καλύπτουν κάτι (ή όλο το ποσό); Για άλλα ασφαλιστικά ταμεία υπάρχουν πληροφορίες;
08-03-2006, 15:19 #4
Η Μednet δεν μου καλυψε τιποτα. (Μιλαμε για κακοηθη παχυσαρκια κ οχι νοσογονο. Υποτιθεται οτι λιγακι πιο σοβαρο)
09-03-2006, 00:21 #5
Originally posted by WeepingMoon
Έτσι εξηγείται λοιπόν...
Σε ευχαριστώ πολύ για την χρήσιμη πληροφορία και την διαλεύκανση του μυστηρίου...
Μόνο ΙΚΑ και ΤΕΒΕ καλύπτουν κάτι (ή όλο το ποσό); Για άλλα ασφαλιστικά ταμεία υπάρχουν πληροφορίες;
Π.Χ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΝ ΣΑΝ ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ
ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΚΟΛΠΑ
Από τότε τότε που με πρωτοθυμάμαι...
21-07-2025, 11:42 in Με καφέ και συμπάθεια....