Results 1 to 15 of 64
-
14-02-2006, 00:52 #1
Η 1Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΕΦΥΓΕ
ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ Η 1η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΑΚΤΥΛΙΟ
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Η ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΠΟΝΟΥΣ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ 1-2 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ
1 ΗΜΕΡΑ ΚΑΘΙΣΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΙΜΟΥΝΑ ΣΕ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΘΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΕ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ .
ΠΗΡΑ 1 ΠΑΝΑΝΤΟΛ ΑΝΑΒΡΑΖΟΝ ΚΑΙ 4-5 ΜΕΖΟΥΛΙΝΤ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.
ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΣΤΕΡΗΣΗ ΦΑΓΗΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΦΑΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΟΥΠΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΧΥΜΟΥΣ
ΕΓΩ ΕΦΑΓΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ 10% ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ 4% ΚΑΙ 3-4 ΣΟΥΠΕΣ ΕΤΟΙΜΕΣ ΤΗΣ ΚΝΟRR,ΧΥΜΟ 2-3 ΠΟΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟ 200 ΓΡ. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ
ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΤΑ ΑΛΕΣΜΕΝΑ ΦΑΓΗΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ.
ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΗΓΕς ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΑΠΩΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΘΕΣ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΕΣΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΜΕ ΕΓΔΑΡΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΟΜΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΟΝ ΑΦΑΛΟ ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΩ ΕΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΙΣΤΟΡΙΕΣ.
ΕΚΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ΒΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΗΣΗ
ΑΥΡΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΠΩΣ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΑΝ ΘΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΟΧΙ
ΝΟΜΙΖΩ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ
ΑΥΡΙΟ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ?
- 14-02-2006, 01:09 #2
ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΑΣΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΑ ΗΤΑΝ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΗΜΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.
ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΕΡΑΣ
ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ 1ο ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΩΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΠΟΣΟ ΦΑΓΗΤΟ ΧΟΡΤΑΙΝΩ
14-02-2006, 08:19 #3
συμπέρασμα θα βγάλεις μετά το πρώτο γέμισμα! γιατί το σώμα σου ακόμα αναρρώνει από την εγχείρηση.
είναι και σε κατάσταση σοκ! σου λέει τι μου έκανε αυτός? γιατί δεν με ταίζει? για να κάνω κατακράτηση γιατί
αυτός με έχει στην πείνα! μερικοί δεν χάνουν κιλά τον πρώτο μήνα ακριβώς γι αυτό το λόγο.
εγώ έχασα 8 τον πρώτο μήνα αλλά ας μην ξεχνάμε πως ήταν και Ιούλης παίζει κι αυτό ρόλο..
επίσης έπινα ΠΑΡΑ πολύ νερό! παίζει τεράστιο ρόλο να πίνεις ΠΟΛΥ νερό! χάνεις πιο γρήγορα και πιο πολύ!
τα γιαούρτια μου ήταν 2% ή 4% το πολύ..το λίπος δεν παίζει τόσο ρόλο στην ευεξία όσο οι προτείνες..
γι' αυτό έπινα και ένα protein shake το πρωί! να σου δώσω μερικές ιδέες γι αυτή την εβδομάδα..
cottage cheese της φαγε (έχει 4% λιπαρά και πολύ πρωτείνη), πουρές (υδατάνθρακες αλλά μαλακή τροφή για το στομαχάκι σου) κανα μπιφτέκι που θα το κάνεις νια-νιααλλά σιγά σιγά αυτό..σούπες κνορ, φιδές με το μαλακό κι αυτός,
με βάζεις πιπέρια και καρυκεύματα τον πρώτο καιρό. εμμμ αυτά! πρέπει κάπου να χω το ημερολόγιο διατροφής
που χα κρατήσει τους πρώτους μήνες για να ελέγχω τι τρώω.
πρέπει να χεις χάσει 5 κιλά μέχρι τώρα μη πω παραπάνω! είσαι και άντρας! εσείς χάνετε πιο γρήγορα!
14-02-2006, 09:11 #4
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΒΙΟNIC!
ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ?
συμπέρασμα θα βγάλεις μετά το πρώτο γέμισμα! γιατί το σώμα σου ακόμα αναρρώνει από την εγχείρηση. είναι και σε κατάσταση σοκ! σου λέει τι μου έκανε αυτός? γιατί δεν με ταίζει? για να κάνω κατακράτηση γιατί
αυτός με έχει στην πείνα! μερικοί δεν χάνουν κιλά τον πρώτο μήνα ακριβώς γι αυτό το λόγο.
ΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΣΟΚ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΙΝΙΟΤΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΧΥΜΟΥΣ.
ΜΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΙΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΝΩ ΣΗΜΑΣΙΑ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝΕ ΓΡΗΓΟΡΑ .
ΜΕΤΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΑΧΗ ?.
εγώ έχασα 8 τον πρώτο μήνα αλλά ας μην ξεχνάμε πως ήταν και Ιούλης παίζει κι αυτό ρόλο..
επίσης έπινα ΠΑΡΑ πολύ νερό! παίζει τεράστιο ρόλο να πίνεις ΠΟΛΥ νερό! χάνεις πιο γρήγορα και πιο πολύ!
ΝΑΙ ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΕΤΕΣ ΕΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΝΕΡΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ (2-2,5 ΛΙΤΡΑ)
τα γιαούρτια μου ήταν 2% ή 4% το πολύ..το λίπος δεν παίζει τόσο ρόλο στην ευεξία όσο οι προτείνες..
ΑΠΛΩΣ ΠΡΟΣΕΞΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΤΙ 10% ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΕ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΦΑΩ ΤΟ 4% ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΕΡΟ ΣΧΕΔΟΝ
γι' αυτό έπινα και ένα protein shake το πρωί! να σου δώσω μερικές ιδέες γι αυτή την εβδομάδα..
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΗΝ 1Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΤΟ ΜΠΛΕΞΩ ΜΕ ΣΚΟΝΕΣ.
ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΑ EXTREME SPORTS .
ΑΥΤΗ Η ΠΡΩΤΕΙΝΗ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΘΥΜΑΜΑΙ .
ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ 6 ΧΛΜ ΤΡΕΞΙΜΟ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ?..ΑΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΗΝ ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΡΧΗ!!
cottage cheese της φαγε (έχει 4% λιπαρά και πολύ πρωτείνη), πουρές (υδατάνθρακες αλλά μαλακή τροφή για το στομαχάκι σου) κανα μπιφτέκι που θα το κάνεις νια-νια αλλά σιγά σιγά αυτό..σούπες κνορ, φιδές με το μαλακό κι αυτός,
ΝΑΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΕ ΠΟΥΡΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ.ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ ΜΟΥ
με βάζεις πιπέρια και καρυκεύματα τον πρώτο καιρό. εμμμ αυτά! πρέπει κάπου να χω το ημερολόγιο διατροφής
ΟΚ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΩ
που χα κρατήσει τους πρώτους μήνες για να ελέγχω τι τρώω.
πρέπει να χεις χάσει 5 κιλά μέχρι τώρα μη πω παραπάνω! είσαι και άντρας! εσείς χάνετε πιο γρήγορα!
ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΝΩ ΣΗΜΑΣΙΑ
ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜΑ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!
14-02-2006, 09:56 #5
Originally posted by lakis
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΒΙΟNIC!
ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ?
είμαι μια χαρά, ευχαριστώ!
ΜΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΙΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΝΩ ΣΗΜΑΣΙΑ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝΕ ΓΡΗΓΟΡΑ .
ΜΕΤΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΑΧΗ ?.
δεν είσαι όπως πριν πάρτο χαμπάρι! αυτή τη φορά θα αδυνατίσεις! τελείωσε! μη φοβάσαι πως θα ναι όπως τις άλλες φορές! καμοιά σχέση! τώρα ότι χάνεις είναι για ΠΑΝΤΑ!
τώρα ο δρόμος της απώλειας κιλών θα ναι μόνο κατηφορικός!
αν ακολουθήσεις τους βασικούς κανόνες δεν πρόκειτε να δίνεις καμοιά μάχη! χαλάρωσε και απόλαυσε τώρα σιγά σιγά τα αποτελέσματα!
14-02-2006, 10:33 #6
ΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΕΣ ΣΤΟ ΧΑΣΙΜΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΑ ΚΙΛΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΡΩΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΙΛΩΝ
14-02-2006, 14:53 #7
Λέω σε όλους σας δειλά δειλά καλημέρα. Είναι η πρώτη φορά που είμαι σε κάποιο forum και γενικότερα δεν είμαι και πολύ ομιλιτική στο internet. Βρήκα αυτό το site τυχαία καθώς έψαχνα πληροφορίες για την παχυσαρκία. Εδώ και πολλά χρόνια έχω κάνει και εγώ το σώμα μου μπαλόνι, μια φουσκώνω, μια ξεφουσκώνω αλλά συνήθως τα ξαναπαίρνω όλα και πολλά περισσότερα. Είδα σε ένα περιοδικό για το δακτύλιο και έχω κλείσει τη Δευτέρα ραντεβού με τον Γαβριήλ. Ακόμα δεν ξέρω ούτε το κόστος "σωματικό"και οικονομικό, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν αντέχω άλλο. Χρειάζεται να χάσω τουλάχιστον 40 κιλά και η απογοήτευσή μου είναι στο έπακρο. Έχω κλείσει και εκκλησία για το γάμο μου το Σεπτέβριο και όλοι μου λένε πως θα παρουσιαστώ έτσι με το νυφικό.
Τέλοσπάντων ο λόγος που επικοινωνώ είναι γιατί κατάλαβα ότι θα βρω κατανόηση από εσάς και ότι σίγουρα όλο και κάποιος θα έχει συναντηθεί με τον γιατρό Γαβριήλ να μου δώσει κάποια συμβουλή.
Θα ήθελα επίσης τα φώτα σας όσον αφορά την ασφάλεια και κατά πόσο καλύπτουν μια τέτοια επέμβαση. Εχω και ιδιωτική ασφάλεια, μπορώ πιστεύεται να καλύψω κάτι απο΄εκεί;
Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων
Αφροδίτη
14-02-2006, 23:22 #8
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!
ΕΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΑ ΠΟΣΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ''ΣΩΜΑΤΙΚΟ'' ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ
ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΕΣ Η ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΧΕΔΟΝ
ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟ:
ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΟΙΧΗΣΕΙ ΑΠΟ 0 ΕΥΡΩ -7000 ΕΥΡΩ
ΤΟ ΙΚΑ ΕΧΕΙ 100% ΚΑΛΥΨΗ -ΤΟ ΤΕΒΕ 50% ΚΑΛΥΨΗ ΔΗΛΑΔΗ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΒΑΛΕ ΚΑΙ 3500 ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ
ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗ ΣΟΥ ,ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΙΠΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΑΚΤΥΛΙΟ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΒΡΙΗΛ ΠΟΥ ΛΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 3-4 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ.
ΓΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΑΥΤΑ ΣΑΝ ΠΡΩΤΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ
LAKIS
15-02-2006, 00:09 #9
Γεια σου Αφροδίτη κι από μένα! καλώς ήρθες στο forum!
Μέχρι το Σεπτέμβρη χαλαρά προλαβαίνεις να χάσεις τουλάχιστον 30 κιλά!
εγώ έχασα 30 σε 6 μήνες! τι ύψος έχεις? πόσα κιλά είσαι τώρα?
το κόστος είναι αυτό που σου γραψε ο Λάκης.
Καλή επιτυχία! πάντως σε καταλαβαίνω.. κι εγώ πριν το γάμο μου
πήγα κι έχασα 6 κιλά στα βοδι-Line και μετά τα πήρα οχταπλά! γκκκρρρρρ
15-02-2006, 00:18 #10
Λάκη πως πήγε η συνάντηση με το γιατρό σήμερα?
τελικά στο χουν σφίξει από την μέρα της εγχείρησης?
και .. τι έφαγες σήμερα?
15-02-2006, 00:52 #11
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
ΛΟΙΠΟΝ 1Η ΜΕΡΑ ΑΛΕΣΜΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑ ΦΑΣΟΛΙΑ-ΑΥΡΙΟ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ
ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝΕ ΜΕΛΙ
ΕΒΑΛΑ ΑΠΟ 200 ΓΡ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΒΡΑΔΥ
ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΗΓΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΨΕΚΑΣΕ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ
ΤΩΡΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΛΑ ΟΙ ΣΧΙΣΜΕΣ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΝΩ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΕΞΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ,ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ 2-3 ΧΙΛΙΟΣΤΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΛΒΙΔΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΙΑΝΩ ΠΑΝΩ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΩ ΕΑΝ ΕΙΧΑ ΜΙΚΡΗ ΒΑΛΒΙΔΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΥΓΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΑΚΤΥΛΙΟ.
ΟΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΙΣΩ ΚΑΙ ΠΑΩ ΣΤΑ ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΔΩ ΟΤΙ ΕΞΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΤΟΠΙΚΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΙΚΡΗ ΒΑΛΒΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΑΔΙΠΛΩΣΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΜΕ 3-4 ΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΛΙΣΤΡΗΣΕΙ Ο ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ
ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΒΡΩΣΗΣ ΣΤΟΜΑΧΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ 40 ΧΡΟΝΩΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΔΟΣΚΟΠΗΣΗ Η ΓΑΣΤΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.
ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΘΑ ΜΕ ΠΑΕΙ ΣΤΑ 2cc,
ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΣΕ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΚΑΦΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΠΟΥΤΙ ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΚΟΨΩ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΣΗΣΩ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΑ ΑΛΕΣΜΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ
ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ?
15-02-2006, 01:05 #12
Originally posted by lakis
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
ΛΟΙΠΟΝ 1Η ΜΕΡΑ ΑΛΕΣΜΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑ ΦΑΣΟΛΙΑ-ΑΥΡΙΟ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ
ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝΕ ΜΕΛΙ
ΕΒΑΛΑ ΑΠΟ 200 ΓΡ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΒΡΑΔΥ
πάρα πολύ καλά.. τα μακαρόνια πρόσεξε μόνο να είναι ψιλονιανιά
ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΗΓΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΨΕΚΑΣΕ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ
ΤΩΡΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΛΑ ΟΙ ΣΧΙΣΜΕΣ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΝΩ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΕΞΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ,ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ 2-3 ΧΙΛΙΟΣΤΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΛΒΙΔΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΙΑΝΩ ΠΑΝΩ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΩ ΕΑΝ ΕΙΧΑ ΜΙΚΡΗ ΒΑΛΒΙΔΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΥΓΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΑΚΤΥΛΙΟ.
χμμμ μου φαίνετε κι εγώ μεγάλη έχω..
ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΘΑ ΜΕ ΠΑΕΙ ΣΤΑ 2cc,
σιγά σιγά σε πάει εσένα.. εμένα μου χε βάλει 2 cc από την αρχή
και μετά από ένα μήνα μου βαλε άλλα 2 cc, ο δακτύλιος
μας χωράει 10 cc σύνολο.
ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΣΕ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΚΑΦΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΠΟΥΤΙ ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΚΟΨΩ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΣΗΣΩ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΑ ΑΛΕΣΜΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ
είσαι καλός μαθητής! χεχεχε εγώ δεν ήμουν τόσο επιμελής :P
ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ?
15-02-2006, 22:30 #13
Ο ΠΟΙΟ ΚΑΛΟΣ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΕΙΜΟΥΝΑ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΟΟΟΟΟΟ
ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ
15-02-2006, 22:40 #14
ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΚΑΦΕ ΦΡΑΠΕ ΣΚΕΤΟ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΙΝΩ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΚΑ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΜΕ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΑ ΓΝΩΜΗ
ΤΟΝ ΑΦΗΣΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΜΕ ΧΥΜΟ.
ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΣΤΟΝ ΑΦΑΛΟ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΝΕΡΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ
ΠΟΝΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΩ ΟΤΑΝ ΤΡΩΩ ΝΑ ΑΦΗΝΩ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΑ ΜΠΟΥΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ
ΒΕΒΑΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΙΠΑΜΕ Ο ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ
ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΑΥΡΙΟ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΕ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ
ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΞΑΝΑ?
ΤΑ ΛΕΜΕ
15-02-2006, 23:57 #15
τη κανεις λακη ολλα καλα? και εμενα στην αρχι δεν ειχαν κλησι τα ραματα και εβγαζαν ηγρο αλλα εβαλα πεταντη και εντακσι. ποθ σοθ εχι τι τιμπανακη ποθ γεμιζι εμενα βανο στη κιλια κατο απο το στητηος
Από τότε τότε που με πρωτοθυμάμαι...
21-07-2025, 11:42 in Με καφέ και συμπάθεια....