»»»»»»»ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΔΑΚΤΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ«««««««««« - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 73
    Senior Member
    θα την πατήσεις είναι σίγουρο...απλά δεν θέλει αγχος....

Senior Member
    ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ Ε?

Senior Member
    δεν κατάλαβα τι με ρωτάς....

ο δακτύλιος τώρα τον θεωρώ ευελικτο...γιατί ε΄χω μάθει τον τρόπο να του ξεγλστράω...αλλά υπάρρχουν φορές που με προειδοποιεί...."αρχισες την λαιμαργία σου πάλι...." και μου κόβει τον ρυθμό...

Senior Member
    Πως του ξεγλυστράς; Θα ήθελες να τον βγάλεις κάποια στιγμή; Και πως σε προειδοποιεί; Μετάνιωσες που τον έβαλες; Ένιωσες στέρηση αφού τον έβαλες λόγω του ότι απαγορευόταν να φας κάποια πράγματα;

Senior Member
    Originally posted by viola17583
    δεν κατάλαβα τι με ρωτάς....

ο δακτύλιος τώρα τον θεωρώ ευελικτο...γιατί ε΄χω μάθει τον τρόπο να του ξεγλστράω...αλλά υπάρρχουν φορές που με προειδοποιεί...."αρχισες την λαιμαργία σου πάλι...." και μου κόβει τον ρυθμό...
    ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΒΑΛΕΙ 2CC ΜΟΥ ΕΙΠΕ
    ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣΑΩ ΑΡΚΕΤΑ
    ΜΕΤΑ ΜΕ 2 ΓΕΜΙΣΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΧΑΜΑΤΑ?

Senior Member
    Originally posted by viola17583
    να τα πώ λίγο ομά....

ψωμί και συναφή πιτοειδή οταν είσαι έξω οχι μόνο δυσκολεύεσαι να φάς απλά την πατάς μια φορά που σου κάθονται στο δακτύλιο και γκουρλώνεις και σε κοιτάνε ολοι παράξενα και συ τα πέρνεις γιατί θες την ησυχία σου πίνωντας αργα νερό να κατεβει η σκασμένη η μπουκιά.....και ολοι σε ρωτάνε "τι έχεις ?".....και λές απο μέσα σου "σκάσε κυρά μου πνίγομαι δεν βλέπεις?
    χαχαχαχαχα τι μου θύμισες ...και κοκκινίζουν τα μάτια σου.. σαν να πρόκειτε να κλάψεις ... βέβαια Viola εσύ δεν έχεις μόνο δακτύλιο, η επέμβαση σου ήταν συνδυασμός γαστρικού by pass με δακτύλιο αν δεν κάνω λάθος..?
    αυτό που περιέγραψες λέγεται Productive Burp..
    εν συντομία BP σε απλά Ελληνικά Δημιουργικό Ρέψιμο χαχα
    έχω μια φορά στις 10 μέρες τουλάχιστον
    και πάντα την παθαίνω από γρήγορη κατάποση..
    ο άντρας μου με έχει μάθει πια.. συμπτώματα:
    κοκκινίζουν τα μάτια, τρέχει η μύτη, λόξιγκας, ύφος όλο απορία..."θα κατέβει η ριμάδα η μπουκιά ή όχι?"
    ξαφνικά αρχίζω να περπατάω πάνω κάτω στο σπίτι..
    κατάλαβα μου λέει .. Κόλλησε!

Senior Member
    Originally posted by lakis
    ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ
    ΑΥΤΗ Η ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΣ ΜΕ 1.65 ΥΨΟΣ ΚΑΙ 85 ΚΙΛΑ ΕΧΕΙ 31,22 ΔΜΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ 20-25 ΚΙΛΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΔΜΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 25 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
    ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΣΑ ΛΙΓΑ ΚΙΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ
    καλά Lakis πάλι επιμένεις σε κάτι που δεν γνωρίζεις απόλυτα.
    βαριέμαι να διαφωνώ με ανθρώπους που νομίζουν πως τα ξέρουν όλα. πάρε τηλ το γιατρό σου και ρώτα τον.

Senior Member
    - Πως του ξεγλυστραω..? μην το παίρνεις τοις μετρητοίς...οταν εννοώ του ξεγλυστράω εννοώ οτι ουσιαστικά βλέπω πως αν τρώς αργά δηλαδή σε διαστημα μεγαλύτερο της 1 ώρας υπάρχει περίπτωση να φάς μεγαλύτερες ποσότητες απο αυτές που πραγματικά θέλεις...

-1000 φορές μετανοιωσα και 1000 φορές ευχαριστησα το θεό που έμαθα για αυτή την λύση τουπροβληματός μου...δεν θα τον βγάλω γιατί είμαι επηρεπείς.

-οταν μπουκώνεις σημαίνει οτι η μπουκιά σου ξέφυγε απο τα όρια...επίσης νιωθω ενα ελαφρύ τραβηγμα προς τα πάνω και καταλαβαίνω πως έχω φουσκώσει.

-στέρηση προς θεού όχι...δεν μου χει λείψει ουτε το ψωμί ουτε τα πιτοειδή ουτε το κοτόπουλο (αυτά είναι νομίζω που σε ρωτάει ο γιατρός αν μπορείς να φάς με άνεση)

Senior Member
    Originally posted by bionic
    Originally posted by lakis
    ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ
    ΑΥΤΗ Η ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΣ ΜΕ 1.65 ΥΨΟΣ ΚΑΙ 85 ΚΙΛΑ ΕΧΕΙ 31,22 ΔΜΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ 20-25 ΚΙΛΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΔΜΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 25 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
    ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΣΑ ΛΙΓΑ ΚΙΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ
    καλά Lakis πάλι επιμένεις σε κάτι που δεν γνωρίζεις απόλυτα.
    βαριέμαι να διαφωνώ με ανθρώπους που νομίζουν πως τα ξέρουν όλα. πάρε τηλ το γιατρό σου και ρώτα τον.
    ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ?
    ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΡΩ ΟΛΑ
    ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ 20-25 ΚΙΛΑ
    ΤΩΡΑ ΑΜΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΚΙΛΑ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ.
    ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ .
    ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ 20-25 ΚΙΛΑ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ?
    ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΩ ΤΕΛΕΙΟΣ!

Senior Member
    Θα συμβούλευες και άλλους να το κάνουν ή όχι; Δηλαδή πιστεύεις ότι αξίζει την ταλαιπωρία και τα λεφτά; Ζεις σαν φυσιολογικός άνθρωπος μετά η σαν ασθενής; Συγγνώμη για τις πολλές και απανωτές ερωτήσεις μου απλά επειδή ενδιαφέρομαι να βάλω είμαι 105 κιλά και 1.67 και ρωτάω δεξιά αριστερά, αν είναι να ζω σαν άρρωστη και δεν μπορώ να φάω φυσιολογικά, προτιμώ τα κιλά μου...

Senior Member
    Sad: θα συμβούλευα τώρα που έχεις πάρει μια ιδέα περί του τι εστί δακτύλιος να ξαναπάς σε αυτόν τον οικογενειακό σου γιατρό στην Κεντρική Κλινική και να πιστοποιήσεις όσα διάβασες εδώ μέσα..
    Όταν θα σαι πραγματικά έτοιμη για αλλαγές στην ζωή σου.. και μιλάω για αλλαγή στον τρόπο διατροφής σου
    τότε δεν θα σε απασχολήσει ιδιαίτερα αν θα κάνεις και καμιά φορά εμετό..
    ΔΕΝ γίνεται τίποτα χωρίς μικρές ή μεγάλες θυσίες. Σου χω γράψει πως δεν θεωρώ πως έχω κάνει καμια μεγάλη θυσία μέχρι τώρα ούτε κι ο Viola που είναι ακόμα πιο παλιός στερήθηκε τίποτα σε φαγητό..
    απλώς έμαθα και ΜΑΘΑΙΝΩ να τρώω σωστά!δηλαδή όχι γρήγορα και όχι Junk! το να μάθει κανείς να τρώει σωστά χρειάζετε ΧΡΟΝΟ και υπομονή..
    δεν είπε κανείς πως είναι το μαγικό χάπι που κόβει την όρεξη.. δεν υπάρχουν μαγικές μέθοδοι

Senior Member
    Ναι σύμφωνώ οτι χρειάζονται θυσίες αλλά μέχρι τώρα νόμιζα (ως αδαής) οτι απλά σου κόβει την όρεξη και δεν τρως, αλλά περί πνιξίματος και εμετών και τρώμε σαν αργααααααααα και μασάμε τι μπουκιά 10 ώρες και το γεύμα κρατάει μία ώρα και τετοια δεν τα ήξερα και ούτε τα φανταζόμουν. Δηλαδή να πεις οτι αρχικά τα κάνεις αυτά για καποιο διάστημα και μετά τρως κανονικά όλα σου τα φαγητα, και τα ΚΑΤΑΠΙΝΕΙΣ κανονικα χωρίς κανένα προβλημα, εκεί να πω ναι το κάνω, αλλά ρε συ τώρα, να σου κάθεται στο λαιμό πριν καν το φας, απο το φόβο μήπως κολλήσει... ε δεν είναι ψυχοφθόρο;

Senior Member
    Originally posted by sad
    Ναι σύμφωνώ οτι χρειάζονται θυσίες αλλά μέχρι τώρα νόμιζα (ως αδαής) οτι απλά σου κόβει την όρεξη και δεν τρως, αλλά περί πνιξίματος και εμετών και τρώμε σαν αργααααααααα και μασάμε τι μπουκιά 10 ώρες και το γεύμα κρατάει μία ώρα και τετοια δεν τα ήξερα και ούτε τα φανταζόμουν. Δηλαδή να πεις οτι αρχικά τα κάνεις αυτά για καποιο διάστημα και μετά τρως κανονικά όλα σου τα φαγητα, και τα ΚΑΤΑΠΙΝΕΙΣ κανονικα χωρίς κανένα προβλημα, εκεί να πω ναι το κάνω, αλλά ρε συ τώρα, να σου κάθεται στο λαιμό πριν καν το φας, απο το φόβο μήπως κολλήσει... ε δεν είναι ψυχοφθόρο;
    ΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣΗΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΜΠΟΥΚΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΩΡΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ?
    ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΚΑΤΑΠΙΝΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑ ΜΑΣΑΩ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ 2 ΜΑΣΗΜΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΝΑ ΤΗΝ ΜΠΟΥΚΙΑ!

Senior Member
    Originally posted by sad

Εγώ δεν μπορώ να φανταστώ αν είναι ψυχοφθόρο δεδομένου ότι ακόμη δεν έκανα την επέμβαση αλλά σίγουρα ξέρω πόσο ψυχοθφόρο είναι να "κουβαλάς" όπου πηγαίνεις ένα μεγάλο πλεονάζων βάρος.

Δεν είναι τρομερά ψυχοφθόρο να ζυγίζεις τα διπλάσια κιλά και να στερείσαι βασικές χαρές της ζωής που αν ήσουν αδύνατος θα τις βίωνες με διαφορετικό τρόπο;

Αν δεν σπάσεις αυγά ομελέτα δεν τρως. Ολα έχουν ένα τίμημα και επαφίεται στην κρίση μας αν θα αποφασίσουμε ή όχι να το καταβάλουμε.

It's up to you

Senior Member
    ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΩΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ,ΟΤΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΧΟΡΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝΕ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΟΛΟΙ
    ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΑ ΖΩΝΗ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΥΛΟΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΦΤΙΑΞΟΥΝ!!!

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast