Results 16 to 30 of 30
Thread: θέμα:Gaspe!
-
07-03-2006, 00:20 #16
Originally posted by ΛΕΤΑ
ΕΧΩ ΜΙΛΙΣΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΟΥ ΠΡΟΤΙΝΕ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ
ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΤΙ ΕΠΙΚΙΝΔΙΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ 3 ΜΩΡΑ .ΦΟΒΑΜΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΗ ΝΑ
ΞΑΝΑΠΑΡΩ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΚΙΛΑ .ΞΕΡΩ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ Βy pass ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΙ
ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ By pass ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΘΑ ΑΣΧΩΛΙΘΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ
ΤΟ By pass ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΔΜΣ +50 ΕΑΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ?
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ
- 07-03-2006, 00:23 #17
Originally posted by gaspe
BIONIC & LAKI
Ευχαριστώ για όλα
Την Τρίτη Θα πάρω τηλέφωνο το γιατρό (Γαβριήλ) κατά τις 19.00 (αφού πρώτα περιμένω να πάτε εσείς). Αν θέλετε κάντε πρώτα εσείς την ερώτηση αν γίνεται δακτύλιος με διαφραγματοκήλη και θα του τηλεφωνήσω μετά. Αν θέλει πάντως θα του περάσω σε Φαξ τη γαστροσκόπηση για να μην ανεβαίνω άδικα στην Αθήνα Θα με υποχρεώσετε παρα πολύ.
Πάντως από ότι διαβάζω μέχρι τώρα ο Δακτύλιος μου έρχεται «Κουτί» αφού θέλω να χάσω λίγα κιλά (30), δεν τρώγω γλυκά εκτός από ελάχιστα μπισκότα, δεν πίνω αλκοόλ παρά μόνο 1-2 ποτηράκια κρασί περιστασιακά, δεν τρώγω παγωτά τούρτες κλπ και τα κρεατικά που τρώγω είναι πολλά αλλά στεγνά (χωρίς λίπος). Τρώγω πολλά λαχανικά κριθαρένιο παξιμάδι (λόγω χοληστερίνης και ζαχάρου) σε μεγάλες ποσότητες, ακόμα προσθέτω και λάδι κρητικό (λίγο γιατί παχαίνει). Το πρόβλημά μου είναι οι πολύ μεγάλες ποσότητες φαγητού (από μικρό παιδί) και εκεί πιστεύω ότι θα επέμβει η συσκευή του δακτυλίου και θα επιφέρει αποτέλεσμα.
Πιστεύω θα περνάνε τα δισκία και οι κάψουλες που παίρνω (μέχρι να τα σταματήσω όταν αδυνατίσω)
Σας κουράζω και γίνομαι υπερβολικός αλλά τη συσκευή του δακτυλίου από αυτά που διαβάζω, την έχω θεοποιήσει (ultimum refugium)
Για το ByPass φοβάμαι το ντάπινκ
Ευχαριστώ πολύ
Gaspe
ΘΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ
07-03-2006, 13:19 #18
lakis. ΥΨΟΣ 1.60 ΒΑΡΟΣ 108 . ΠΑΝΤΑ ΠΑΧΟΥΛΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΓΕΝΝΕΣ
Η ΤΕΛΕΥΤΕΑ ΔΥΔΙΜΑ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΒΕΝΩ ΣΥΝΕΧΙΑ .
ΤΟ by pass ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΛΟΓΟ ΕΠΙΚΙΔΙΝΟΤΙΤΑΣ ΑΝ ΚΑΙ 2 ΓΝΩΣΤΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟ
ΚΑΝΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΙ ΞΕΡΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ?
07-03-2006, 16:37 #19
ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ ΣΤΟ ΝΕΤ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΔΑΚΤΙΛΙΔΙ
07-03-2006, 23:05 #20
GASPE:
ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟΨΕ ΡΩΤΗΣΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΡΑΓΜΑΤΟΚΗΛΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΑ ΕΞΕΙΣ ΑΦΟΥ ΑΚΟΥΣΕ ΕΜΕΝΑ ΟΤΙ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝΕ BY PASS ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ !!
ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΡΑΓΜΑΤΟΚΗΛΗΣ ΤΟΝ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝΕ ΣΑΝ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΟ.
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΒΑΡΟΥΣ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΡΑΓΜΑΤΟΚΗΛΗ
ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΝΕ ΤΟΥ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΕΣΥ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙΣ..
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ?
07-03-2006, 23:35 #21
LAKI & BIONIC
Σας εuχαριστώ για όλα. Πήρα Τηλ απόψε στις 19.00΄ την ώρα που είσαστε στο ραντεβού με το γιατρό. Αφησα το τηλ μου στη γραμματεα Την Μαίρη και με πήρε ο γιτρός κατά τις 19.20 στο γραφείο μου και μου είπε ακριβώς τα ίδια πράγματα. Με ενθάρυνε πολύ. Μου είπε ακόμα ότι αν είναι τόσο πολύ προβλημα η διαφραγματοκήλη, θα κάνει και 1-2 ράμματα μετα το δακτύλιο και δεν θα έχω πρόβλημα. Τα υπόλοιπα με το καρδιολογικό μου πρόβλημα το ζάχαρο τα φάρμακα που παίρνω δεν είναι πρόβλημα. Θα χρειστεί να μιλήσουμε σε 2-3 μέρες με τη Γιώτα στο Ιατρικό ψυχικού για να μου πεί τα θέματα με το ταμείο μου τρόπους πληρωμών κλπ. Θα πρέπει να ανέβω πρώτα μιά φορά να τα πούμε από κοντά πρίν την επέμβαση (μην γνωριστοπουμε στο χειρουγείο ε?). Θα κανονίσουμε την επέμβαση (εμένα με βολεύει Σάββατο πρωί να μείνω μέχρι κυριακή βράδυ στην κλινική στην Αθήνα και να επιστρέψω Κρήτη, βολεύει και τη γυναίκα μου που δεν μπορει να πάρει άδεια και τα παιδιά θα αφήξσω στους παππούδες ένα Σ/Κύριακο). Σε παρακαλώ πές μου μόνο πόσο καιρό πρίν προγραμματίζει τα χειρουγεία του ο γιατρός? Στο Ιατρικό Ψυχικού πώς πάνε από το μετρό του αεροδρομίου ? (έφυγα το 1987 απο την αθήνα και δεν θυμάμαι). Πάντως LAKI & BIONIC σας χρωστώ μεγάλη χάρη. Γλίτωσα το πετσόκομα. Θα τα ξαναπούμε .
ΦΙΛΙΚΑ
GASPE
07-03-2006, 23:47 #22
Originally posted by ΛΕΤΑ
lakis. ΥΨΟΣ 1.60 ΒΑΡΟΣ 108 . ΠΑΝΤΑ ΠΑΧΟΥΛΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΓΕΝΝΕΣ
Η ΤΕΛΕΥΤΕΑ ΔΥΔΙΜΑ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΒΕΝΩ ΣΥΝΕΧΙΑ .
ΤΟ by pass ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΛΟΓΟ ΕΠΙΚΙΔΙΝΟΤΙΤΑΣ ΑΝ ΚΑΙ 2 ΓΝΩΣΤΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟ
ΚΑΝΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΙ ΞΕΡΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ?
ΓΙΑ ΤΟ By pass ΛΟΓΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΔΜΣ +50 ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΙΑ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ KAI NA ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΙΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΩΣ ΠΑΓΩΤΑ ΤΟΥΡΤΕΣ ΠΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΚΟΟΛ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ
ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙΣ ?.
08-03-2006, 00:05 #23
LAKI & BIONIC
Σας εuχαριστώ για όλα. Πήρα Τηλ απόψε στις 19.00΄ την ώρα που είσαστε στο ραντεβού με το γιατρό.
ΝΑΙ ΙΣΩΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΝ ΡΩΤΑΓΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ
Αφησα το τηλ μου στη γραμματεα Την Μαίρη και με πήρε ο γιτρός κατά τις 19.20 στο γραφείο μου και μου είπε ακριβώς τα ίδια πράγματα. Με ενθάρυνε πολύ. Μου είπε ακόμα ότι αν είναι τόσο πολύ προβλημα η διαφραγματοκήλη, θα κάνει και 1-2 ράμματα μετα το δακτύλιο και δεν θα έχω πρόβλημα.
ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΑΚΤΥΛΙΟ
Τα υπόλοιπα με το καρδιολογικό μου πρόβλημα το ζάχαρο τα φάρμακα που παίρνω δεν είναι πρόβλημα. Θα χρειστεί να μιλήσουμε σε 2-3 μέρες με τη Γιώτα στο Ιατρικό ψυχικού για να μου πεί τα θέματα με το ταμείο μου τρόπους πληρωμών κλπ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΣΟΥ ΒΡΕΙ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ!
Θα πρέπει να ανέβω πρώτα μιά φορά να τα πούμε από κοντά πρίν την επέμβαση (μην γνωριστοπουμε στο χειρουγείο ε?).
ΛΟΓΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΤΣΙ?
Θα κανονίσουμε την επέμβαση (εμένα με βολεύει Σάββατο πρωί να μείνω μέχρι κυριακή βράδυ στην κλινική στην Αθήνα και να επιστρέψω Κρήτη, βολεύει και τη γυναίκα μου που δεν μπορει να πάρει άδεια και τα παιδιά θα αφήξσω στους παππούδες ένα Σ/Κύριακο).
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ?
Σε παρακαλώ πές μου μόνο πόσο καιρό πρίν προγραμματίζει τα χειρουγεία του ο γιατρός?
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΠΟΙΑ ΗΜΕΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ 3ΟΣ Η 4ΟΣ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΕΛΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΑΛΛΙΩΣ ΠΡΩΤΟΣ ΕΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΗΜΕΡΕΣ ΝΟΜΙΖΩ
Στο Ιατρικό Ψυχικού πώς πάνε από το μετρό του αεροδρομίου ? (έφυγα το 1987 απο την αθήνα και δεν θυμάμαι).
ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΣΤΑΣΗ ΚΑΤΕΧΑΚΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η 4Η ΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ
Πάντως LAKI & BIONIC σας χρωστώ μεγάλη χάρη. Γλίτωσα το πετσόκομα. Θα τα ξαναπούμε .
ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..
Ο ΘΕΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟ ΓΛΙΤΩΣΕΙΣ ΤΟ ΠΕΤΣΟΚΟΜΑ?
( ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΠΑΣ ΣΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ..)
ΤΑ ΛΕΜΕ?
ΦΙΛΙΚΑ
GASPE
08-03-2006, 00:47 #24
Originally posted by lakis
Πάντως LAKI & BIONIC σας χρωστώ μεγάλη χάρη. Γλίτωσα το πετσόκομα. Θα τα ξαναπούμε .
ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..
Ο ΘΕΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟ ΓΛΙΤΩΣΕΙΣ ΤΟ ΠΕΤΣΟΚΟΜΑ?
( ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΠΑΣ ΣΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ..)
ΤΑ ΛΕΜΕ?
ΦΙΛΙΚΑ
GASPE
θέμα σου! και αν θες ερχόμαστε να σε δούμε με τον Λάκη!
χαίρομαι πολύ να βοηθώ κι εγώ όπως μπορώ
08-03-2006, 11:34 #25
ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΟΛΟΥΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΔΑΚΤΙΛΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ
by pass ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ.
08-03-2006, 18:28 #26
Kαλησπέρα παιδιά και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλες τις ΓΥΝΑΙΚΕΣ του site
Τελικά Βρήκα λεπτομέρειες για την sleeve gastrectomy που μου συνέστησαν στο ΠΑΓΝΗ. Οντως από όσα είδα http://www.gomedica.org/obesity_magenstrasse.htm στη σχετική διαφήμηση - η οποία μάλιστα αναφέρεται σαν νέα γαστροπλαστική - φαίνεται πιο εξελιγμένη, και αναστάλει την έκριση της ορμόνης γκρελίνης που επειρεάζει την όρεξη. Τα ίδια μου είπαν και στο ΠΑΓΝΗ. Φαίνεται πως είναι η τελεταία μέθοδος. Είναι όμως μή αναστέψιμη. Μόνο που ειδα το σταμάχι σε φωτό κομμένο τρόμαξα. Μου θύμισε αρνί σε τσιγγέλι. ΟΧΙ ΟΧΙ απα πα πα πα πα. Δεν θέλω εγώ προσωπικά τέτοια πράγματα για τα κιλά μου. Μετα το χθεσινό τηλεφώνημα με το γιατρό ανέβηκε το ηθικό μου. Απο αύριο θα πάρω τηλέφωνο για να κανονίσω το θέμα του ταμείου για το δακτύλιο.
Γειά σας και πάλι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στις γυναίκες που γιορτάζουν σήμερα
GASPE
09-03-2006, 00:31 #27
Originally posted by gaspe
Kαλησπέρα παιδιά και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλες τις ΓΥΝΑΙΚΕΣ του site
Τελικά Βρήκα λεπτομέρειες για την sleeve gastrectomy που μου συνέστησαν στο ΠΑΓΝΗ. Οντως από όσα είδα http://www.gomedica.org/obesity_magenstrasse.htm στη σχετική διαφήμηση - η οποία μάλιστα αναφέρεται σαν νέα γαστροπλαστική - φαίνεται πιο εξελιγμένη, και αναστάλει την έκριση της ορμόνης γκρελίνης που επειρεάζει την όρεξη. Τα ίδια μου είπαν και στο ΠΑΓΝΗ. Φαίνεται πως είναι η τελεταία μέθοδος. Είναι όμως μή αναστέψιμη. Μόνο που ειδα το σταμάχι σε φωτό κομμένο τρόμαξα. Μου θύμισε αρνί σε τσιγγέλι. ΟΧΙ ΟΧΙ απα πα πα πα πα. Δεν θέλω εγώ προσωπικά τέτοια πράγματα για τα κιλά μου. Μετα το χθεσινό τηλεφώνημα με το γιατρό ανέβηκε το ηθικό μου. Απο αύριο θα πάρω τηλέφωνο για να κανονίσω το θέμα του ταμείου για το δακτύλιο.
Γειά σας και πάλι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στις γυναίκες που γιορτάζουν σήμερα
GASPE
ΤΑ ΚΙΛΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΚΑΙ Ο ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΑΡΚΕΤΟΣ.
ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΣΦΑΧΤΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΟΥ
20-03-2006, 20:36 #28
gaspe kalhspera....
eimai k gw apo hrakleio...
pes moy se parakalw an o giatros poy milhses einai o mellisas kai an milhsate me ta tameia....
an den exeis provlhma sto msn eimai [email protected]...
22-06-2006, 17:36 #29
kalhspera sas ... eime neo melos sto forum
8a i8ela na rotiso an gnorizei kapoios poso stixizei mia tetia epembash
gastroplastikh typou B.
kai an einai epodini bebea
eyxaristo
nanouka
22-06-2006, 22:34 #30
Originally posted by nanouka
kalhspera sas ... eime neo melos sto forum
8a i8ela na rotiso an gnorizei kapoios poso stixizei mia tetia epembash
gastroplastikh typou B.
kai an einai epodini bebea
eyxaristo
nanouka
Σχετικά με την τιμή της γαστροπλαστικής ή οποιασδήποτε άλλης επέμβασης, θα ήταν λιγάκι δύσκολο να πάρεις συγκεκριμένη απάντηση.
Εξαρτάται από τον γιατρό και το ταμείο σου.
Συνήθως είναι κάπου στα 10.000 με 12.000 ? και κάποιο ποσό απο αυτό, καλύπτεται από το ταμείο του ασθενούς.
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....