Results 1 to 15 of 30
Thread: θέμα:Gaspe!
-
22-02-2006, 00:51 #1
θέμα:Gaspe!
Εδώ πρέπει να συζητήσουμε με το παλληκάρι από την Κρήτη
τι θα γίνει με την περίπτωση του!
και να ξέρει πως τον σκεφτόμαστε και δεν ξεχνάμε πως δεν έχει βρει ακόμα λύση στο πρόβλημα του!
- 22-02-2006, 00:59 #2
ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΣΑΧΠΑΤΖΙΔΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ
ΘΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ!!
ΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ
22-02-2006, 01:56 #3
Ευχαριστώ ΒΙΟΝΙΚ και ΛΑΚΗ που αναβαθμίσατε το δικό μου πρόβλημα σε δικό σας θέμα.
Ξέρετε τι φοβάμαι και δεν παίρνω κανένα γιατρό στο τηλέφωνο ή δεν πάω σε άλλο να με ενημερώσει? Να μην με πείσει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τη τοποθέτηση του δακτυλίου μου κάνει την επέμβαση και μετά αρχίσω τις επιπλοκές (εμετούς παλινδρόμηση τροφών γαστρίτιδες κλπ), δηλαδή πρόσθετα ιατρικά προβλήματα από αυτά που έχω. Ήδη παίρνω 17 φάρμακα και δεν θέλω να προσθέσω κ΄ άλλα.
Ο Χ Ι
Δεν βάζω το στομάχι μου στο μαχαίρι για 30 παραπάνω κιλά . Θέλω να διατηρήσω την αρτιμέλεια μου.
Και πάλι σας ευχαριστώ ΒΙΟΝΙΚ και ΛΑΚΗ που με τιμήσατε
Φιλικά
Gaspe
22-02-2006, 08:00 #4
gaspe διάβασε τις σελίδες που βρήκα στο ιντερνετ σχετικά με το πρόβλημα σου στο θέμα: εγχείρηση για την παχυσαρκία.
εγώ θα έλεγα να ασχοληθείς πιο σοβαρά με το πρόβλημα που χεις με τον οισοφάγο και αν το χειρουργείο είναι η λύση
για αυτό το πρόβλημα να το κάνεις. μετά από 6 μήνες και αναλόγως πως πηγαίνεις ξανασκέφτεσε το θέμα των κιλών.
Αν ο γιατρός στην Κρήτη σου συνέστησε να κάνεις χειρουργείο στον οισοφάγο να το κάνεις γιατί από ότι είδα
είναι αρκετά σοβαρή η νόσος του Μπαρέτ στον οισοφάγο..αργότερα ασχολείσε με τα κιλά..
δεν ξεκινάς στο μεταξύ περπατηματάκι μαζί με μένα και τον Λάκη? 30 κιλάκια είναι μωρέ.. χάνε έστω 1 κιλό το μήνα
δεν είναι δύσκολο ένα κιλάκι το μήνα.. εσύ που είσαι και άντρας χάνεις πιο εύκολα.
πάντως ρώτησα τον άντρα μου αν υπάρχει περίπτωση ένας χειρουργός να συστήσει σε ασθενή
χειρουργείο χωρίς να το χρειάζετε και μου είπε δεν γίνονται αυτά τα πράγματα..
δεν ρισκάρει ένας γιατρός να πάει φυλακή και να του πάρουν το πτυχίο.
αποκλείετε λέει να του πουν οτι μπορεί να την κάνει και να μην πρέπει. αυτά.
22-02-2006, 23:21 #5
Originally posted by bionic
gaspe διάβασε τις σελίδες που βρήκα στο ιντερνετ σχετικά με το πρόβλημα σου στο θέμα: εγχείρηση για την παχυσαρκία.
εγώ θα έλεγα να ασχοληθείς πιο σοβαρά με το πρόβλημα που χεις με τον οισοφάγο και αν το χειρουργείο είναι η λύση
για αυτό το πρόβλημα να το κάνεις. μετά από 6 μήνες και αναλόγως πως πηγαίνεις ξανασκέφτεσε το θέμα των κιλών.
Αν ο γιατρός στην Κρήτη σου συνέστησε να κάνεις χειρουργείο στον οισοφάγο να το κάνεις γιατί από ότι είδα
είναι αρκετά σοβαρή η νόσος του Μπαρέτ στον οισοφάγο..αργότερα ασχολείσε με τα κιλά..
δεν ξεκινάς στο μεταξύ περπατηματάκι μαζί με μένα και τον Λάκη? 30 κιλάκια είναι μωρέ.. χάνε έστω 1 κιλό το μήνα
δεν είναι δύσκολο ένα κιλάκι το μήνα.. εσύ που είσαι και άντρας χάνεις πιο εύκολα.
πάντως ρώτησα τον άντρα μου αν υπάρχει περίπτωση ένας χειρουργός να συστήσει σε ασθενή
χειρουργείο χωρίς να το χρειάζετε και μου είπε δεν γίνονται αυτά τα πράγματα..
δεν ρισκάρει ένας γιατρός να πάει φυλακή και να του πάρουν το πτυχίο.
αποκλείετε λέει να του πουν οτι μπορεί να την κάνει και να μην πρέπει. αυτά.
ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΙΣΟΦΑΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ 2η ΘΕΣΗ
ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΝΕΡΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ...
30 ΚΙΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ...
ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ 60ΑΡΙ
ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΛΟΓΟΣ...
ΑΛΛΟΙ ΟΜΩΣ ΚΑΝΟΥΝ...ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΣΚΑΡΤΟΙ
ΕΧΩ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΕΓΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΗΓΕ ΣΕ 40 ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΚΑΚΩΣ ΣΕ ΕΒΑΛΕ Ο ΤΑΔΕ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ.
ΓΙΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ..
ΕΔΩ ΜΕΧΡΙ ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΝΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ..ΜΙΑ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ?
04-03-2006, 19:45 #6
LAKIS & BIONIC
Παρακολουθώ τα γραφόμενα σας μέχρι τώρα τακτικά (και των νέων μελών που προστέθηκαν) Πράγματι χάρις σε σας το Forum πήρε φωτια από τον Νοέμβριο και μετά. Κάθε μέρα που περνάει προσπαθώ να βγάλω από το μυαλό μου την κάθετη γαστροπλαστική και τα Βy pas που μου συνέστησαν σαν πιό ενδεδειγμένη μέθοδο για μένα. Βέβαια εδώ στην Κρήτη δεν βρήκα κανένα που να έχει κάνει δακτύλιο .Μιά δικαστική επιμελήτρια που ήξερα ότι εκανε επέμβαση στο στομάχι τελικά την ρώτησα και μου είπε πως έκανε γαστροπλαστική το έτος 1999 και διατηρείται μέχρι σήμερα. Για 30 κιλά μόνο δεν θέλω να "ακρωτηριασθώ". Το πρόβλημα μου που βρέθηκε με την γαστροσκόπιση (διαφραγματοκήλη), δεν μου δημιουργεί προβλήματα. Από πόσο θυμάμαι μόνο ελάχιστες φορές 2-3 στη ζωήμου έχω αντιληφθεί επιστροφή φαγητού και πάντα μετά από κατανάλωση πολύ μεγάλων ποσοστήτων φαγητού. Οταν τρώγω κανονικά 2-3 μερίδες δεν έχω πρόβλημα. Το ίδιο και οι καούρες μου εμφανίζονται πάντα μετά από κατανάλωση πολύ μεγάλων ποσοτήτων φαγητού όταν αμέσως μετά πάω για ύπνο. Θα προσπαθήσω να ενημερωθώ πρώτα αν μπορώ έστω και με πιθανότητα αποτυχίας να τοποθετήσω δακτύλιο. Αφού αποκλέισω οριστικά την τοποθέτηση δακτυλίου θα προσπαθήσω για άλλες μεθόδους. Φίλε LAKI kai BIONIC έχω κάνει πολλές προσπάθειες να επικοινωνήσω τηλεφ. με του γιατρους σας (Γαβριήλ και Σαχπατζίδη) αλλά δεν έχω μίλήσει ακόμα. Ο Γαβριήλ πάει μόνο τρίτη απόγευμα, εχω κάνει και ανεπυτυχείς προσπάθειες και στα κινητά τους. Θέλω να τους ρωτήσω αν γίνεται δακτύλιος με διαφραγματοκήλη και τι παρενέργειες θα έχει (προτιμώ δακτύλιο με παρενέργειες παρά κομμένο στομάχι) Αν μου πουν ότι μπορεί να γίνει τότε θα ανέβω στη Αθήνα να τους δώ από κοντά (με τόσες επεμβάσεις που έχουν στο ενεργητικό τους θα ξέρουν) Παντως όταν τρώγω κανονικά δεν έχω ποτέ καούρες. Οταν αδυνατίζω σταματάνε πάντοτε οι καούρες. Πιστέω πως με το δακτύλιο (και τα κιλα που θα χάσω το πρώτο μήνα θα εξαφανισθούν οι καούρες.
Ευχαριστώ πολύ
Gaspe
05-03-2006, 12:09 #7
801 100 1234 ASFALEIS
Originally posted by gaspe
LAKIS & BIONIC
Παρακολουθώ τα γραφόμενα σας μέχρι τώρα τακτικά (και των νέων μελών που προστέθηκαν) Πράγματι χάρις σε σας το Forum πήρε φωτια από τον Νοέμβριο και
μετά.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ,ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ
ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ.
Κάθε μέρα που περνάει προσπαθώ να βγάλω από το μυαλό μου την κάθετη γαστροπλαστική και τα Βy pas που μου συνέστησαν σαν πιό ενδεδειγμένη μέθοδο για μένα.
ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ
Βέβαια εδώ στην Κρήτη δεν βρήκα κανένα που να έχει κάνει δακτύλιο .Μιά δικαστική επιμελήτρια που ήξερα ότι εκανε επέμβαση στο στομάχι τελικά την ρώτησα και μου είπε πως έκανε γαστροπλαστική το έτος 1999 και διατηρείται μέχρι σήμερα. Για 30 κιλά μόνο δεν θέλω να "ακρωτηριασθώ".
ΜΑ ΔΕΝ ΣΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΓΙΑ 30 ΚΙΛΑ ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ
Το πρόβλημα μου που βρέθηκε με την γαστροσκόπιση (διαφραγματοκήλη), δεν μου δημιουργεί προβλήματα. Από πόσο θυμάμαι μόνο ελάχιστες φορές 2-3 στη ζωήμου έχω αντιληφθεί επιστροφή φαγητού και πάντα μετά από κατανάλωση πολύ μεγάλων ποσοστήτων φαγητού. Οταν τρώγω κανονικά 2-3 μερίδες δεν έχω πρόβλημα. Το ίδιο και οι καούρες μου εμφανίζονται πάντα μετά από κατανάλωση πολύ μεγάλων ποσοτήτων φαγητού όταν αμέσως μετά πάω για ύπνο.
ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΑΥΤΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΣΧΗΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ?
ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΔΑΚΤΥΛΙΟ
Θα προσπαθήσω να ενημερωθώ πρώτα αν μπορώ έστω και με πιθανότητα αποτυχίας να τοποθετήσω δακτύλιο. Αφού αποκλέισω οριστικά την τοποθέτηση δακτυλίου θα προσπαθήσω για άλλες μεθόδους.
ΝΑΙ ,ΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ
Φίλε LAKI kai BIONIC έχω κάνει πολλές προσπάθειες να επικοινωνήσω τηλεφ. με του γιατρους σας (Γαβριήλ και Σαχπατζίδη) αλλά δεν έχω μίλήσει ακόμα. Ο Γαβριήλ πάει μόνο τρίτη απόγευμα, εχω κάνει και ανεπυτυχείς προσπάθειες και στα κινητά τους. Θέλω να τους ρωτήσω αν γίνεται δακτύλιος με διαφραγματοκήλη και τι παρενέργειες θα έχει (προτιμώ δακτύλιο με παρενέργειες παρά κομμένο στομάχι)
ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΗΣΕΙΣ
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ
Αν μου πουν ότι μπορεί να γίνει τότε θα ανέβω στη Αθήνα να τους δώ από κοντά (με τόσες επεμβάσεις που έχουν στο ενεργητικό τους θα ξέρουν)
ΕΓΩ ΞΕΡΩ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ (ΕΜΕΝΑ +BIONIC) ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗ ΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΓΕΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ
Παντως όταν τρώγω κανονικά δεν έχω ποτέ καούρες. Οταν αδυνατίζω σταματάνε πάντοτε οι καούρες. Πιστέω πως με το δακτύλιο (και τα κιλα που θα χάσω το πρώτο μήνα θα εξαφανισθούν οι καούρες.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΡΟΧΑΛΙΖΩ ΣΑΝ ?.
ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΟΥΡΕΣ ΚΑΤΑ 99%
ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΠΟΝΑΩ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΝΤΟΥ
Ευχαριστώ πολύ
Gaspe
05-03-2006, 20:09 #8
LAKIS & BIONIC
Παρακολουθώ τα γραφόμενα σας μέχρι τώρα τακτικά (και των νέων μελών που προστέθηκαν) Πράγματι χάρις σε σας το Forum πήρε φωτια από τον Νοέμβριο και μετά. Κάθε μέρα που περνάει προσπαθώ να βγάλω από το μυαλό μου την κάθετη γαστροπλαστική και τα Βy pas που μου συνέστησαν σαν πιό ενδεδειγμένη μέθοδο για μένα. Βέβαια εδώ στην Κρήτη δεν βρήκα κανένα που να έχει κάνει δακτύλιο .Μιά δικαστική επιμελήτρια που ήξερα ότι εκανε επέμβαση στο στομάχι τελικά την ρώτησα και μου είπε πως έκανε γαστροπλαστική το έτος 1999 και διατηρείται μέχρι σήμερα. Για 30 κιλά μόνο δεν θέλω να "ακρωτηριασθώ". Το πρόβλημα μου που βρέθηκε με την γαστροσκόπιση (διαφραγματοκήλη), δεν μου δημιουργεί προβλήματα. Από πόσο θυμάμαι μόνο ελάχιστες φορές 2-3 στη ζωήμου έχω αντιληφθεί επιστροφή φαγητού και πάντα μετά από κατανάλωση πολύ μεγάλων ποσοστήτων φαγητού. Οταν τρώγω κανονικά 2-3 μερίδες δεν έχω πρόβλημα. Το ίδιο και οι καούρες μου εμφανίζονται πάντα μετά από κατανάλωση πολύ μεγάλων ποσοτήτων φαγητού όταν αμέσως μετά πάω για ύπνο. Θα προσπαθήσω να ενημερωθώ πρώτα αν μπορώ έστω και με πιθανότητα αποτυχίας να τοποθετήσω δακτύλιο. Αφού αποκλέισω οριστικά την τοποθέτηση δακτυλίου θα προσπαθήσω για άλλες μεθόδους. Φίλε LAKI kai BIONIC έχω κάνει πολλές προσπάθειες να επικοινωνήσω τηλεφ. με του γιατρους σας (Γαβριήλ και Σαχπατζίδη) αλλά δεν έχω μίλήσει ακόμα. Ο Γαβριήλ πάει μόνο τρίτη απόγευμα, εχω κάνει και ανεπυτυχείς προσπάθειες και στα κινητά τους. Θέλω να τους ρωτήσω αν γίνεται δακτύλιος με διαφραγματοκήλη και τι παρενέργειες θα έχει (προτιμώ δακτύλιο με παρενέργειες παρά κομμένο στομάχι) Αν μου πουν ότι μπορεί να γίνει τότε θα ανέβω στη Αθήνα να τους δώ από κοντά (με τόσες επεμβάσεις που έχουν στο ενεργητικό τους θα ξέρουν) Παντως όταν τρώγω κανονικά δεν έχω ποτέ καούρες. Οταν αδυνατίζω σταματάνε πάντοτε οι καούρες. Πιστέω πως με το δακτύλιο (και τα κιλα που θα χάσω το πρώτο μήνα θα εξαφανισθούν οι καούρες.
Ευχαριστώ πολύ
Gaspe
πάντως σύντεκνε κι εγώ πιστεύω πως καλύτερα να κάνεις
δακτύλιο επειδή έχεις λίγα κιλά.
Πάντως το γαστρικό By pass έχει σώσει κόσμο και επιστρέψει
το χαμόγελο και τη ζωή σε χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο με πολλά κιλά ή και λιγότερα και ίσως δεν θα πρεπε
να τον χαρακτηρίζουμε τόσο δραματικά. είναι κι αυτή μια λύση. απλως κι εγώ ψηφίζω.. δακτύλιο δαγκωτό!
την Τρίτη το απόγευμα έχω ραντεβού με το γιατρό κι εγώ κι ο Λάκης μεταξύ 6-7 θα ναι σίγουρα στο ιατρείο του.
06-03-2006, 17:01 #9
ΕΧΩ ΜΙΛΙΣΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΟΥ ΠΡΟΤΙΝΕ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ
ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΤΙ ΕΠΙΚΙΝΔΙΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ 3 ΜΩΡΑ .ΦΟΒΑΜΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΗ ΝΑ
ΞΑΝΑΠΑΡΩ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΚΙΛΑ .ΞΕΡΩ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ Βy pass ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΙ
ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ By pass ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΘΑ ΑΣΧΩΛΙΘΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ
06-03-2006, 17:48 #10
Με τον δακτύλιο, αν προσέξεις λίγο τα γλυκά τα αναψυκτικά και τα ποτά, δεν πρόκειται να τα ξαναπάρεις τα κιλά σου, και είναι και εντελώς ακίνδυνος διοτί τοποθείται λαπαροσκοπικά και δεν χρειάζεται να κάνεις ανοιχτή επέμβαση. Το byPass είναι αποτελεσματικό μεν, αλλά το ίδιο αποτελεσματικός μπορέι να είναι και ο δακτύλιος, στον οποίο δεν θα χρεαστεί να σου τεμαχίσουν κανένα οργανο σου....
Σκέψου το
06-03-2006, 17:57 #11
BIONIC & LAKI
Ευχαριστώ για όλα
Την Τρίτη Θα πάρω τηλέφωνο το γιατρό (Γαβριήλ) κατά τις 19.00 (αφού πρώτα περιμένω να πάτε εσείς). Αν θέλετε κάντε πρώτα εσείς την ερώτηση αν γίνεται δακτύλιος με διαφραγματοκήλη και θα του τηλεφωνήσω μετά. Αν θέλει πάντως θα του περάσω σε Φαξ τη γαστροσκόπηση για να μην ανεβαίνω άδικα στην Αθήνα Θα με υποχρεώσετε παρα πολύ.
Πάντως από ότι διαβάζω μέχρι τώρα ο Δακτύλιος μου έρχεται «Κουτί» αφού θέλω να χάσω λίγα κιλά (30), δεν τρώγω γλυκά εκτός από ελάχιστα μπισκότα, δεν πίνω αλκοόλ παρά μόνο 1-2 ποτηράκια κρασί περιστασιακά, δεν τρώγω παγωτά τούρτες κλπ και τα κρεατικά που τρώγω είναι πολλά αλλά στεγνά (χωρίς λίπος). Τρώγω πολλά λαχανικά κριθαρένιο παξιμάδι (λόγω χοληστερίνης και ζαχάρου) σε μεγάλες ποσότητες, ακόμα προσθέτω και λάδι κρητικό (λίγο γιατί παχαίνει). Το πρόβλημά μου είναι οι πολύ μεγάλες ποσότητες φαγητού (από μικρό παιδί) και εκεί πιστεύω ότι θα επέμβει η συσκευή του δακτυλίου και θα επιφέρει αποτέλεσμα.
Πιστεύω θα περνάνε τα δισκία και οι κάψουλες που παίρνω (μέχρι να τα σταματήσω όταν αδυνατίσω)
Σας κουράζω και γίνομαι υπερβολικός αλλά τη συσκευή του δακτυλίου από αυτά που διαβάζω, την έχω θεοποιήσει (ultimum refugium)
Για το ByPass φοβάμαι το ντάπινκ
Ευχαριστώ πολύ
Gaspe
06-03-2006, 18:05 #12
SAD σ΄αυτό έχω καταλήξει Γλυκά δεν τρωγω, ποτάδ εν πίνω και από αναψκτικά πίνω μόνο κοκα λάιτ 1-2 τη μέρα (τώρα). Το Bypass δέν είναι αναστρέψιμο. Σ΄ευχαριστώ πάντως
ΛΕΤΑ στο ΠΑΓΝΗ ρώτησες ? ιατρείο παχυσαρκίας ? και σου ειπαν για δακτύλιο?. Και εγώ έχω δύο παιδιά ανήλικα και φοβάμε το Bypass. Μου είπαν ότι το ταμείο μου πλήρώνει τα πάντα αν πάω ΠΑΓΝΗ και δεν θα πληρώσω τίποτα. Εuχαριστώ και σένα
Gaspe
06-03-2006, 18:12 #13
Παιδιά εγώ μπαίνω το Σάββατο με πολύ χαρά να το κάνω και να λυθεί μια για πάντα το πρόβλημά μου. Θέλω να χάσω 40 κιλά για να είμαι φυσιολογική στα 65 κιλά, έχω άγχος αλλά βλέπως περισσότερο τα θετικά, και στην τελική αξιζει να ταλαιπωρηθώ μια βδομάδα αλλά να λύσω το πρόβλημα μου για πάντα, το οποίο πρόβλημα εμένα είναι αποκλειστικά αισθητικό, αλλά αν το αφήσω αργότερα θα έχω και σοβαρα προβληματα υγείας... Nτου για δακτύλιο λοιπόν, και να κανονισουμε ένα meeting όλο το forum κάποια στιγμη που θα είμαστε αδύνατοι... :P να το γιορτάσουμε!!!
06-03-2006, 19:48 #14
BIONIC & LAKI
Ευχαριστώ για όλα
Την Τρίτη Θα πάρω τηλέφωνο το γιατρό (Γαβριήλ) κατά τις 19.00 (αφού πρώτα περιμένω να πάτε εσείς). Αν θέλετε κάντε πρώτα εσείς την ερώτηση αν γίνεται δακτύλιος με διαφραγματοκήλη και θα του τηλεφωνήσω μετά. Αν θέλει πάντως θα του περάσω σε Φαξ τη γαστροσκόπηση για να μην ανεβαίνω άδικα στην Αθήνα Θα με υποχρεώσετε παρα πολύ.
>>> συν- Techno! Ο γιατρός μας είναι ο Σαχπατζίδης
Θα το ρωτήσω επί τόπου οκ!
Πιστεύω θα περνάνε τα δισκία και οι κάψουλες που παίρνω (μέχρι να τα σταματήσω όταν αδυνατίσω)
>>> ναι No problem! προσοχή όμως στις φρυγανιές..
(γκουχ! γκουχ! γκουχ!)
06-03-2006, 20:33 #15
Ευχαριστώ Λέτα και σε σένα εύχομαι καλή επιτυχία. Ρε συ δεν ήξερα έχει κάνει και η Mπακογιάννη δακτύλιο; Αυτή δεν ήταν χοντρή.... Το διάβασα μέσα στο forum σε κάποια φάση αλλά νόμιζα πως ήταν λάθος... Αυτό που ξέρω είναι για την Λιάνη, ότι δεν έχει κάνει δακτύλιο, αλλά μπαλονάκι και το βάζει το βγάζει συνέχεια, της το έχει βάλει o γιατρός μου, γι αυτό και ανοιγει-κλείνει όπως λέει ο Θέμος σαν φυσαρμόνικα... :P :P :P
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....