Results 1 to 15 of 16
Thread: Αλήθεια ή ψέματα????
-
22-02-2006, 23:06 #1
Αλήθεια ή ψέματα????
Ανοίγω αυτό το τόπικ για να συζητήσουμε πολλά θέματα που είναι μύθοι...
Ένα λοιπόν που σκεπτόμουν εγώ είναι το εξής: Είναι αλήθεια ότι όταν κάνεις δίαιτα...και χάνεις κιλά... ότι το στομάχι μικραίνει????
Ε????
- 22-02-2006, 23:10 #2
Originally posted by sonia
Ένα λοιπόν που σκεπτόμουν εγώ είναι το εξής: Είναι αλήθεια ότι όταν κάνεις δίαιτα...και χάνεις κιλά... ότι το στομάχι μικραίνει????
Ε????
ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑΙ
ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ...
ΕΑΝ ΔΩΣΩ ΝΑ ΦΑΕΙ 1 ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 70 ΚΙΛΑ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΑ ΕΓΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΧΩΡΑΓΕ ΤΟΣΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ
ΟΠΟΤΕ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ..
23-02-2006, 00:19 #3
Είναι αλήθεια (γυναικεία ερώτηση) ότι οι περισσότερες γυναίκες με επιπλέον κιλά (είδατε τι ωραία που το θέτω έτσι...χιχιχι) έχουν προβλήματα με την περίοδό τους??
23-02-2006, 00:22 #4
nai sonia kai egw exw afto to problima eisos giafto na paxeno apo ta 14 mou. eno prin eimoun adunati
23-02-2006, 00:22 #5
Ναι μικραίνει και το έχω νιώσει κατα τη διάρκεια δίαιτας που κρατούσε 3-4 μήνες, με σταθερές ποσότητες το τσέκαρα... πx εγώ όταν τσάκιζα άνετα δύο σουβλακια με πίτα σε κανονικές συνθήκες, μετά απο μια δίαιτα 2-3 μηνών χόρταινα με το μισό σουβλάκι και άντε από λαιμαργία να το έτρωγα ολόκληρο... Οπότε μάλλον κλείνει και ανοίγει το στομαχάκι μας
23-02-2006, 00:38 #6
ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΕ ΕΤΡΩΓΑ 6 ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΜΕ ΔΙΠΛΗ ΠΙΤΑ Η 3 ΠΙΤΣΕΣ ΣΧΕΔΟΝ (3 ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΑ ΕΤΡΩΓΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 3Η ΠΙΤΣΑ)
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΙΝΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΕΤΡΩΓΑ ΜΟΝΟ 1 ΜΙΚΡΟ ΠΑΚΕΤΟ ΜΠΙΣΚΟΤΑ RONDO ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ .
8 ΤΕΜΑΧΙΑ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ..
ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ
23-02-2006, 02:21 #7
Ε????
Αυτό που ανοιγοκλείνει είναι η όρεξη μας. Η όρεξη είναι μια ψυχική διαδικασία σε αντίθεση με τη πείνα που έχει να κάνει με τον βιολογικό παράγοντα. Τα συναισθήματα μας επηρεάζουν την όρεξη και μας δημιουργούν την ψευδαίσθηση ότι κάτι οργανικό συμβαίνει.
Σε μια έρευνα που έγινε προ μερικών χρόνων, φάνηκε ότι το 80% των ανθρώπων, όταν στεναχωριέται, τρώει.
Έτσι για την ιστορία να αναφέρω ότι πέραν του παραπάνω ποσοστού, ένα 14% των ανθρώπων, αντιδρά στη στεναχώρια βγαίνοντας για ψώνια στην αγορά.
23-02-2006, 08:06 #8
Originally posted by nido
Ε????
Αυτό που ανοιγοκλείνει είναι η όρεξη μας. Η όρεξη είναι μια ψυχική διαδικασία σε αντίθεση με τη πείνα που έχει να κάνει με τον βιολογικό παράγοντα. Τα συναισθήματα μας επηρεάζουν την όρεξη και μας δημιουργούν την ψευδαίσθηση ότι κάτι οργανικό συμβαίνει.
Σε μια έρευνα που έγινε προ μερικών χρόνων, φάνηκε ότι το 80% των ανθρώπων, όταν στεναχωριέται, τρώει.
Έτσι για την ιστορία να αναφέρω ότι πέραν του παραπάνω ποσοστού, ένα 14% των ανθρώπων, αντιδρά στη στεναχώρια βγαίνοντας για ψώνια στην αγορά.
ʼρα λοιπόν θα μπορούσαμε να πούμε ότι όταν κάνουμε δίαιτα το ποιο σημαντικό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να κοντρολάρουμε την ψυχολογική μας πείνα και να πάρουμε τα ηνία του εαυτού μας. Να μην είμαστε έρμεα του εαυτού μας και ενός παρελθόντος και να καλύψουμε τις ανάγκες μας με άλλους τρόπους και όχι με το φαγητό.
23-02-2006, 10:37 #9
Είναι αλήθεια (γυναικεία ερώτηση) ότι οι περισσότερες γυναίκες με επιπλέον κιλά (είδατε τι ωραία που το θέτω έτσι...χιχιχι) έχουν προβλήματα με την περίοδό τους??
παίζει ρόλο για την υπογονιμότητα των γυναικών..
και εγώ έχω αυτό το πρόβλημα + πολυκυστικές ωοθήκες
23-02-2006, 15:21 #10
Originally posted by bionic
παίζει ρόλο για την υπογονιμότητα των γυναικών..
και εγώ έχω αυτό το πρόβλημα + πολυκυστικές ωοθήκες
23-02-2006, 15:46 #11
από τον Αύγουστο έχω επιτέλους κανονικά περίοδο κάθε μήνα.. μετά από χρόονια..
23-02-2006, 16:17 #12
egw akoma kathe 2 muness exw h poles fores kai 3 mines
23-02-2006, 19:50 #13
παίζει ρόλο τρομερά και η ψυχολογία.. είσαι σε άγχος τόσο καιρό με το δακτύλιο και γιατί δεν χάνεις κιλά..
και ίσως και για άλλα πράγματα που μόνο εσύ ξέρεις.. όταν έρθεις Αθήνα και το σφίξεις και δεις να χάνεις και πάλι
κιλά θα αλλάξει πάλι η διάθεση σου. ή ίσως ποτέ δεν επιρρεάστηκε η περίοδος σου λόγω κιλών όπως σε μένα και ήσουν πάντα έτσι.. δηλαδή και αδύνατη είχες πάντα ασταθή κύκλο?
23-02-2006, 19:55 #14
απο τοτε που ειχα περιοδο παχενα πριν ειμουν πολη αδινατι. οταν εκανα την επεμβασι ειταν την μερα που ειχα περιοδο και ξανα ειχα μετα 2 μινες
24-02-2006, 10:11 #15
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΒΑΡΟΣ?
ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΕΧΕΙΣ
ΤΟ ΕΒΛΕΠΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΚΑΛΑ ΟΣΟ ΤΑ ΚΙΛΑ ΑΝΕΒΑΙΝΑΝ
Ακουστική θεραπεια για εμβοές
21-06-2025, 15:28 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή