Σε μια εβδομάδα... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 36
    Member
    laki . καλησπερα και απο εμενα η Domenica είμαι σε παρακαλώ πολυ εξηγησέ μου τι σχέση έχει ο πόνος στοων ώμο με ολη την επέμβαση που γίνετε στην κοιλική χώρα................δεν μππορώ να το καταλάβω .

Senior Member
    Originally posted by DOMENICA
    laki . καλησπερα και απο εμενα η Domenica είμαι σε παρακαλώ πολυ εξηγησέ μου τι σχέση έχει ο πόνος στοων ώμο με ολη την επέμβαση που γίνετε στην κοιλική χώρα................δεν μππορώ να το καταλάβω .
    ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΣΕ ΦΟΥΣΚΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝΕ ΤΟΝ ΔΑΚΤΥΛΙΟ
    ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΠΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΩΜΟ
    ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ
    ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΟΜΩΣ ΠΟΝΟΥΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΩΜΟ
    ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 16 ΗΜΕΡΕΣ?
    ΤΩΡΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΗ ΠΟΝΑΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ
    ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΛΑ ΑΜΕΣΩΣ !
    5-7 ΜΕΡΕΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ

Member
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΟΥ PIZZA PARTY ......!!!!ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΑΡΧΙΖΩ ΕΛΑΦΡΑ ΔΙΑΙΤΑ ΚΑΙ ΚΟΒΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ............(παρουσιας χα!χα!)

Senior Member
    Originally posted by DOMENICA
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΟΥ PIZZA PARTY ......!!!!ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΑΡΧΙΖΩ ΕΛΑΦΡΑ ΔΙΑΙΤΑ ΚΑΙ ΚΟΒΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ............(παρουσιας χα!χα!)
    ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ
    ΦΑΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΠΙΤΣΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΣΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ

Senior Member
    εγω απο 8 κομμάτια τώρα 2 με 3 βαριά...καλό pizza party...

το τσιγαρο το χα κόψει 1 βδομάδα πιο πριν βέβαια..

Senior Member
    Καλή επιτυχία και από μενα !!! Υour new life begins! Τυχερούλη!

Senior Member
    ΕΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΤΥΠΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ
    ΘΑ ΛΕΣ ΤΙ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟΝ ΛΑΚΗ
    Originally posted by viola17583
    εγω απο 8 κομμάτια τώρα 2 με 3 βαριά...καλό pizza party...

το τσιγαρο το χα κόψει 1 βδομάδα πιο πριν βέβαια..

ΜΟΝΟ 8 ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ?
    ΔΗΛΑΔΗ 1 ΠΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ 2 ΜΕ 3 ΚΟΜΜΑΤΙΑ
    ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΑ 3 ΠΙΤΣΕΣ ΔΗΛΑΔΗ 24 ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΘΑ ΦΑΩ 6-9 ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΩΡΑ?
    ΑΠΑΠΑ ΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΕΤΣΙ.
    ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΤΑ ΦΑΩ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΚΛΕΙΣΕΙ

Senior Member
    Mε δύο κοματακια θα είσαι τζετ! Το θέμα έιναι πως κρατιέται η λαιμαργία να φας κι άλλο παρόλο που δεν πεινας...

Senior Member
    Αν δεν πεινάς, ακόμη κι από λαιμαργία άνετε να φας ένα κομμάτι ακόμα.

Πάλι καλά είναι!

Senior Member
    Λες ε; Eγώ μόνο αυτό φοβάμαι ρε παιδί μου, αν θα κρατιέμαι να μην τρώω κι άλλο παρόλο που θα έιμαι χορτασμένη, να ρωτήσω ξέρει κανείς τι ποσοστά επιτυχίας έχει ο δακτύλιος και ποιοι είναι οι παράγοντες που οδηγούν στην αποτυχία; Εκτός από τα γλυκά που το είπαμε μπορείς να τρως ότι μα ότι θες μετά;

Senior Member
    Φαντάζομαι πως ο δακτύλιος είναι ένα εργαλείο που επιτυγχάνει πρόωρο κορεσμό , τώρα αν εμείς παρ' όλο που έχουμε αίσθημα κορεσμού με λίγο φαγητό, εξακολουθούμε να "γουρουνιάζουμε" ε, τι να κάνει κι ο καημένος ο δακτύλιος!

Υποτίθεται πως όταν αποφασίσεις να βάλεις δακτύλιο έχεις πρόθεση να τον βοηθήσεις κι εσύ.

"Συν Αθηνά και χείρα κίνει"

Senior Member
    Originally posted by flirim
    Φαντάζομαι πως ο δακτύλιος είναι ένα εργαλείο που επιτυγχάνει πρόωρο κορεσμό , τώρα αν εμείς παρ' όλο που έχουμε αίσθημα κορεσμού με λίγο φαγητό, εξακολουθούμε να "γουρουνιάζουμε" ε, τι να κάνει κι ο καημένος ο δακτύλιος!
    σωστά έτσι είναι Νίκη. Τι να κάνουμε δυστυχώς ο δακτύλιος περιορίζει το στομάχι άλλα όχι και τον εγκέφαλο.
    Νίκη σε λίγες μέρες κι εσύ, κουράγιο! θα περάσουν οι μέρες
    και θα τελειώσουν τα βάσανα σου!

Senior Member
    Ναι, το θέμα έιναι σε αφήνει ο δακτύλιος να γουρουνιάσεις ; και πόσο; Γιατί παιδάκια αν είναι να κάνω δίαιτα να μη παω να σκάσω 6.500 χιλιάρικα και να μπω χειρουργείο, έχω άπειρες από προηγούμενεες φορές...

Senior Member
    ναι σαν αφήνει να "γουρουνιάσεις" αν εξακολουθείς να τρως σαν γουρούνι αφού έχεις υποστεί το ρίσκο
    μιας εγχείρησης με ολική αναισθησία και έχεις πληρώσει τόσα λευτά.
    ο δακτύλιος προυποθέτει συνεργασία του ασθενούς που εσύ προφανώς δεν είσαι διατεθειμένη να κάνεις.
    θέλει προσοχή στον τρόπο κατάποσης ειδικά τους πρώτους μήνες που το στομάχι αναρρώνει.
    ειδικά τον πρώτο καιρό ο δακτύλιος θέλει προσωπική προσπάθεια και ειδική δίαιτα. τα 'χουμε γράψει πολλάκις.
    δίαιτα ΜΟΝΟ με υγρά για τουλάχιστον μια βδομάδα (στην Αμερική απαιτούν 2 βδομάδες)
    μετά άλλη μια βδομάδα με αλεσμένα (σαν το διαιτολόγιο που διάβασες που ακολούθησα τον πρώτο καιρό).
    Απαιτούνται μερίδες εστιατορίου, και ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ προσπάθεια όπως μπορεί να την κατανοήσει κανείς
    με το μυαλό που διαθέτει.

Senior Member
    χαχχαχαχχχαχαχχα, δεν παίζεσαι εσύ!

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast