Η Γκόλφω πήρε το όπλο της.(Η γυναίκα κηνυγός) - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 13 FirstFirst ... 3111213
Results 181 to 186 of 186
    Senior Member
    Originally posted by carrie
    .
    Τα νορμαλ άτομα που κανουν καμάκι είναι γυρω στο 20-25%.Δηλαδη που να μην ειναι αλβανοσ(δεν ειμαι ρατσιστρια, αλλα εδω ειπαμε ψαχνουμε να βρουμε τα προβληματα των ελληνων αντρων στο καμακι),
    Μπα εσυ δεν εισαι ρατσιστρια ο άλλος ειναι αλβανος ... LIVE YOUR MYTH IN GREECE

Βρε κούκλα μήπως θες να μας πεις και πώς θες να σου κάνουμε καμάκι, δώσε καλέ μια παραγγελιά που λέει ο λόγος , μπας και σε ανεβάσω λιγο :)
    Το ένα σου μυρίζει το άλλο σου ξινίζει ... δηλαδή κάποιος που έχει ένα όχημα δεν είναι νορμάλ...πας και κάνεις καμάκι και η άλλη στραβώνει τα μούτρα λες και τι της είπαμε, πας σε άλλες χώρες και λες ένα κάτι γλυκό σε μια κοπελα και σου λέει ευχαριστώ περπατάς στην Αριστοτέλους λες σε μια κοπελα τι μανούλι είσαι εσύ παιδί μου και η άλλη γυρνάει και σου λέει άντε και γ... άντε κανε καμάκι σε αγριάνθρωπους . Μέτα το θέμα δεν είναι αν σου κάνουν καμάκι το πρόβλημα σου είναι ότι δεν σου κάνουν αυτοι που θα ήθελες για να ανέβεις ψυχολογικά .... γρύλο θέλεις γρύλο όχι άνθρωπο :)

Senior Member
    Εγω θεσαλο δεν βριζω αυτους που μου λενε τι μανουλι εισαι εσυ, αλλα αυτον που θα κανει καμια προστυχη χειρονομια θα τον βρισω, σε αποσταση ασφαλειασ γιατι ποιοσ ξερει ποσο μαλακασ ειναι.και οταν μου λενε γεια στο δρομο λεω κι εγω γεια και θα χαμογελάσω και χέρι θα κουνησω αν μου ρκορναρουν στο δρόμο και χαβαλέ θα κάνω.και αυτο είναι ευχάριστο.απλα, δυστυχως τα ποσοστα αυτων των περιπτωσεων ειναι πολυ λιγα σε σχεση με τα αλλα, γιαυτο,λόγω της εμπειρίας μου ως γυναικας σαυτη τη χωρα, δεν καταλαβαινω πως λετε τοσος κόσμος ότι κάνετε καμακι και σασ βριζουν!!που ειστε????δεν ειμαι ρατσιστρια, απλα εννοουσα πως οι αλλοδαποι ειναι εκτοσ συναγωνισμου σε αυτη τη συζητηση μιασ και εσεισ εδω ειστε ελληνεσ και αναφερεστε στα προβληματα που εχει ο ελληνασ με την ελληνιδα, οχι ο αλβανοσ, που πιστευω οτι μπορει να ειναι αρκετα διαφορετικα.αλλα αμα αυτό πιστεψες οκ τι να κανω.τι κακο ειπα και σε πειραξε δεν ξερω, ο καθενασ ερμηνευει τα πραγματα οπως μπορει και οπως θελει.
    μπορω να σου πω πως να κανετε καμακι, αμε, δεν εχω προβλημα, αλλα πρωτα απαντησε μου κι εσυ στισ εξης ερωτησεις: πως θα ένιωθεσ αν ήσουν κοριτσακι και είχεσ καποιον που μεσ στην κοσμοπλυμμηρα του λεωφορειου βρισκει την ευκαιρια να τριψει τον σηκωμενο τετοιο του στον κωλο σου, ο ανθρωπος βεβαια δεν πρεπει να εστεκε καλα, να τον δικαιολογησω γι\'αυτο?και πως θα αισθανοσουν αν σε επαιρνε απο πίσω μια παρεα απο αλλοδαπουσ πιτσιρικαδεσ νυχτα σε ερημο δρομο με αγνωστες διαθεσεισ, και πως θα αντιδρουσεσ στον παππου που περνας στο πεζοδρομιο και σε χουφτωνει, και στον delivera με το μηχανακι που σου βγαζει τη γλώσσα προστυχα και λεει αηδιεσ.αυτα είναι λίγα απο τα περιστατικα που εχουν συμβει σε εμενα.ειδικα στην πρώτη περιπτωση, επειδη ήμουν και πιτσιρικα τοτε, ειχα σιχαθει το αντρικο φύλο για κανα χρονο.

καμακι μπορειτε να κάνετε: α) χωρις να είστε πρόστυχοι (πολλές φορές βεβαια μπορεις να πεισ κάτι πρόστυχο με παιχνιδιάρικο τρόπο και όχι με αηδιαστικα αισχρό και να μην ξενερώσει η άλλη), β) να μην κανεις γλοιώδεις και προσβλητικές χειρονομίες, γ) να μην το παίζεισ και καλά ο αντρακλασ και ο γα...σ της γειτονιας όταν λες κάτι, δ) να είσαι ευγενικός, χαμογελαστός, cool, ακομα και παιχνιδιάρης, δ) να μην προσβάλλεις την προσωπικότητα της κοπέλασ, ε) να μην το κάνεις για να την ρίξεις στο κραβατι χωρις να σε νοιάζει τιποτα αλλο.

Το άλλο που δεν κατάλαβες από ό,τι φαινεται, είναι ότι δεν έχω κατι με τουσ ταξιτζήδες και τουσ οικοδόμους, και με κανεναν ανθρωπο, αρκεί να μη γίνεται διεκδικητικός βιαιοσ και προσβλητικος, και όλα αυτα που είπα ήταν μια σύνοψη του ποιοι κάνουν καμάκι περισσότερο.αυτο δεν ήταν κακό όυτε είναι μη θεμιτό, ήταν μία παρατηρηση, που αφορουσε τα λεγόμενα των προηγουμενων, που λεγανε ότι όλο τρωνε χυλόπιτες όταν κανουν καμακι, και απορησα κι εγω γιατι δεν έχω δει πολλουσ νέους, ενηλικες whatever να καμακωνουν στο δρόμο εκτος αν ανηκουν σε καποια απο τις παραπάνω κατηγοριες, δεν ξερω που ειναι το προβλημα σου.αν είναι ευγενικοί και cool και τους μιλάνε ασχημα οι κοπέλες τι να πω δεν ξέρω,κακό από μέρους τους, αλλα δεν μπορω να ξέρω πως αντιδρουν οι άλλες γυναικες, για τον εαυτο μου μιλησα και μιλαω.το μονο που μπορω να παραδεχτω, ειναι ότι περα από το αν κάποιος είναι πραγματικα αγενής και το πάιζει μαγκας, οι περισσότερες κοπέλες μπορει να αντιδράσουν ασχημα και αν ο άλλος είναι άσχημος η και αλλοδαποσ ακομα και αν φέρετε όιμορφα.
    ε τι να κανουμε τωρα.εγω ξέρω όμως όπως και όλοι μας ένα σωρο ζευγαρια έλληνεσ που είναι μια χαρα.καταλαβαίνω ότι κάποιοι μπορεί να έχουν τόσο ασχημα βιώματα ώστε να τα βάζουν όλα τα γουρουνια στο ίδιο σακί, αλλα αυτό εγώ δε θα δεχτώ ότι είναι σωστο και αληθεια.

επισης παρατηρησα ότι έμεινες σε ένα δυο σημεια και δε σχολιασεσ κάποπια πραγματα στην πιο συνθετη έννοια τους,μάλλον δεν τα είδεσ καν και έμεινες σε αυτα που σε πείραξαν ίσωσ και σε αυτα που θα μπορουσεσ να πειραξεισ εμενα, αλλα έτσι εσύ δεν κερδίζεισ κατι. προφανώς ίσως δε σε βολέυει,αν θέλεις να κανω κι εγώ όπως εσυ λοιπόν και να αρχίσω τα ειρωνικά σχολιάκια και τισ κρίσεισ σε άμεση σύνδεση με το συλλογικό υποσυνείδητο.ειπώθηκαν τόσα πολλά άσχημα πράγματα για τισ γυναίκες, και αμέσως να πιαστείς αμα ακουστεί κατί και για το αντρικό φύλο, που για την ακρίβεια δεν είπα κατι αρνητικο!είπα απλά ότι το παλιο καλο γουστόζικο καμακι πρεπει να σκάψεισ λαγουμι για να το βρεις.αν αμα κατηγορήσουμε εξολοκληρου τισ γυναικες γιαυτο λύνονται όλα σου τα προβλήματα κι εσενα, όπως και των προηγούμενων, ξανασκέψου το.στατιστικα να το πάρεις και με τον νόμο τον πιθανοτητων, ειναι αδύνατον.

κάρι.......συμφωνώ 100% μαζί σου. Είναι ακριβώς όπως τα λες. Άσε που πλέον το καμάκι είναι ιδιαίτερα ξεπερασμένο και εμένα προσωπικά με ενοχλεί. Δεν μιλάω για τα ακραία που παραθέτεις, αλλά και γενικότερα....

Senior Member
    Επειδή αυτό το θέμα τράβηξε πολύ και αυτό που δεν καταλαβαίνουν τα κορίτσια μας είναι ότι το καμάκι , όπως και όλα τα ομαδικά αθλήματα θέλουν ομαδικό πνεύμα, θέλουν συνεργασία. Το καμάκι είναι κάτι σαν το τένις η το πινγκ πονγκ που όταν ο άντρας σου πετάξει το μπαλάκι πρέπει και εσύ να πετάξεις ξανά πίσω. Τα περισσότερα κοριτσάκια όταν τους λες κάτι ενώ από μέσα χαίρονται , εξωτερικεύουν μια συμπεριφορά απαίσια, με κάτι αηδιαστικές γκριμάτσες που όχι καμάκι δεν θες πλέων να κάνεις , αλλά έχεις μετανιώσει την επόμενη κιόλας στιγμή που άνοιξες το στόμα και μίλησες .

Πρωί πρωί σήμερα, οδηγάω και δεν πρόσεξα μια σοφερίνα , άλλα ήμουν με 20 χιλ/ώρα , αρχίζει να μου κορνάρει , την βλέπω και είναι μια γλυκύτατη φατσούλα , της χαμογελώ ζητώντας της ένα ερωτικό συγγνώμη … και από ένα τρισεκατομμύριο επιλογές που είχε να κάνει , διάλεξε απλά να μου πει … τι μαλάκας θεέ μου . Άντε τώρα να κάνω καμάκι, πρέπει να είμαι πολύ μαζόχας , και να το πω και διαφορετικά, ε δεν θέλω με τέτοια ξενέρωτα πλάσματα, να έχω παρτίδες .

Θα κάνω καμάκι σε κάποια που πραγματικά ξέρει να παίζει, που δεν είναι προσβλητική και έχει αίσθηση του χιούμορ και της ευγένειας . Απλά πράγματα ένα χαμόγελο δυο λογάκια πιπεράτα, δυο απαντήσεις έξυπνες και μια γλυκιά αίσθηση που σου μένει για να επαναλάβεις , γυναίκες σας λατρεύω

Originally posted by Thessalo

Πρωί πρωί σήμερα, οδηγάω και δεν πρόσεξα μια σοφερίνα , άλλα ήμουν με 20 χιλ/ώρα , αρχίζει να μου κορνάρει , την βλέπω και είναι μια γλυκύτατη φατσούλα , της χαμογελώ ζητώντας της ένα ερωτικό συγγνώμη … .
    ....στην Αθήνα του 1960 οδγούσες; Η Βουγιουκλάκη θα ήταν....

Senior Member
    θα μπορουσα να γραψω σελιδες για το θελα,αλλα διαβαζοντας απο την αρχη το τοπικ ενα συναισθημα ηρθε,απλα αηδια για ολα.Να δω αν μας χτυπησει την πορτα κανενας πολεμος (οπως στην γιουγκοσαβια πριν μερικα χρονια,διπλανη χωρα ηταν) ποσα πραγματα θα αλλαζαν και ποσες σκεψεις.Ανεξαρτητα απο ανδρες γυναικες,υπαρχουν οι ανθρωποι και τα ανθρωποιειδη.Η δευτερη κατηγορια εχει πληθυνει κατα πολυ στις μερες μας.Οι ανδρες που ενδιαφερονται μονο για την εμφανιση της γυναικας και ενα στα γρηγορα,και γυναικες που πνευματικα ειναι στο επιπεδο του ανθρωπου του νεατερνταλ και περιμενουν απο εναν αντρα να την συμπληρωσει σε ολα τα επιπεδα(Μηπως εχετε ακουσει την εκφραση \"να μου κανει κλικ\",\"να με εντυπωσιασει\",\"ειμαστε εγκεφαλικες,να μας παρει το μυαλο\").Αν δεν εχει κατι μεσα της,μια ποιοτητα κανενας δεν προκειτα να την συμπληρωσει και αδικα ψαχνει,παντα ενα κενο σωμα θα ειναι που θα ψαχνει απεγνωσμενα να νοιωσει λιγο γεματη.Βεβαια υπαρχουν και οι εξαιρεσεις,και σε ανδρες κα ισε γυναικες,αλλα που καταντησαμε,να λεμε εξαιρεσεις την φυσιολογικες συμπεριφορες.Οσο για το \"κολλημα\" οι αντρες κολλαν τις ομορφες σχεδον παντα,για αυτο και οι τοσες αστοχιες,και αυτες (οι ομορφες) το εχουν τοσο συνηθισει και εχει ανεβει τοσο η επιλεκτηκοτητα τους,που για να συγκινηθουν πρεπει να ειναι ο κυριος τελειος.Για αυτο και δεν κραταει τιποτα πλεον στο χρονο,για αυτο και οι περισσοτεροι ειναι μονοι και δυστηχισμενοι.Αγαπητοι φιλοι,οι περισσοτερες γυναικες εχουν προσαρμοστει στην εποχη μας,χρημα,κοινωνικη αποδοχη,να τα βρουμε ολα ετοιμα και δεν λενε να ξεκολλησουν.Ειναι και οι μανες με τις \"καλες\" συμβουλες.Το κακο ειναι πως πλεον αρχισαμε να προσαρμοζομαστε και εμεις,και δεν βλεπω να βγαινει σε κατι καλο.Γιατι μη πιστευουν οι γυναικες πως οι αντρες θα μεινουν απραγοι,αν θελουν κατι θα το βρουν και αυτες ας περιμενουν τον τελειο αντρα μεχρι τα 40,γιατι μετα αρχιζουν και αλλαζουν τακτικες,οταν περναει η μπογια τους.Αλλα ολα αυτα ειναι λογια και παραπονα των με για τους δε και αντιστροφως.Προσωπικα τιποτα δεν θα αλλαξει.Το γεγονος ειναι πως υπαρχει κριση και τα χρονια περναν,καποια στιγμη αμφοτεροι θα ξυπνησουν αλλα θα ειναι αργα .....

Page 13 of 13 FirstFirst ... 3111213