Η Γκόλφω πήρε το όπλο της.(Η γυναίκα κηνυγός) - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 13 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 186
    must live...σε όλες τις κοινωνίες υπάρχουν χαρακτηριστικά που επηρεάζουν τις σχέσεις άλλοτε καλά και άλλοτε κακά...

Το να είναι απελευθερωμένες σεξουαλικά γυναίκες σε άλλες χώρες και να λειτουργούν μόνο με γνώμονα ένα καλό κρεββάτι για μια και μόνο φορά δεν πρόκειται να δώσει στον άλλο τη δυνατότητα να μοιραστεί συναισθήματα.
    Στην Ελλαδα όντως υπάρχει μια μερίδα γυναικών που κοιτάει μόνο τα λεφτα και την καλοπέραση τους, αλλά πίστεψε με δεν είναι όλες έτσι.
    Έχω φίλες πολύ ωραίες και με επίπεδο που είναι μόνες τους, γιατί δεν βρίσκουν κάποιον να τους π@@@ πρώτα απ όλα το μυαλό και δεν ενδιαφέρονται ούτε για λεφτά ούτε για κοινωνικό στάτους.
    Μη τα ρίχνουμε όλα στις γυναίκες, γιατί αν κάποιος είναι ανίκανος να προσεγγίσει μια γυναίκα, λόγω έλλειψης προσωπικότητας, φταίει εκείνη;
    Επίσης, δεν ψάχνει όλος ο κόσμος για σεξ. Για μένα το σεξ είναι το επιστέγασμα της σχέσης, αυτό που \"αγκαλιάζει\" όλο το υπόλοιπο πακέτο και όχι ο σκοπός για σχέση.
    Μήπως λοιπόν το λάθος να το αναζητήσει πρώτα απ όλα στον εαυτό του?

Senior Member
    Για μένα το σεξ είναι το επιστέγασμα της σχέσης, αυτό που \"αγκαλιάζει\" όλο το υπόλοιπο πακέτο και όχι ο σκοπός για σχέση.(Κλασσικη ατακα ελληνιδας μπριζολας)

LOL Eρχεται το ξανθο πριγκιποπουλο.
    χαχαχαχαχα

Μπακουροπαρεα ειστε δλδ απ οτι καταλαβα εσυ με τις φιλες σου...
    Απολυτως φυσιολογικο το βρισκω.

Senior Member
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΚΑΡΤΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΑΡΤΟΙ ΑΝΤΡΕΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΝΑ ΛΕΜΕ ΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΘΕΜΑ ΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΚΑΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΟΧΙ ΑΝΤΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Originally posted by Phil_85
    Originally posted by Kassi
    Ποιος ειπε οτι λεω εγω ατακες σε κλαμπ η οτι δε μου καθονται οι γκομενες? Καταρχην εγω δεν παταω σε κλαμπ ουτε κανω καμακι σε αγνωστες. Αυτα τα εκανα στα 16,17.Εγραψα κατι αυτοβιογραφικο?Τι παπαριες γραφετε? Γενικα μιλαω....Έλεος!!!!!! Τσόλια !!!!Εεε τσόλια!!!!. Παιδια προηγειται η σκεψη της γραφής μην το ξεχνατε.
    Ε είπαμε..Τις ατάκες τις λες στον εαυτό σου......γιατί καλύτερα μόνος.....Και όσο για σεξ :\"Με τον παλιό πατροπαράδοτο τρόπο\"
    Ουδεν σχόλιο μωρη σαπια. Πηγαινε βγαλε το μουστακι σου μπας κ σου κατσει κανενας κεφτές.

Αλήθεια, πιστεύεις ότι θα έμπαινα ποτέ σε διάλογο με ένα άτομο σαν εσένα?

Απλά σε λυπάμαι όπως και πολλοί φαντάζομαι εδώ μέσα.

Member
    Εγώ δε μίλησα για το sex. Ακόμα και το να κάνεις μια απλή σχέση είναι πολύ δυσκολότερο στην Ελλάδα. Οι γυναίκες εδώ, και οι άντρες όμως σε πολύ μικρότερο βαθμό, μεγαλώνουν ψάχνοντας το τέλειο. Ποιος ο λόγος; Γιατί δεν χαίρονται με αυτά που μπορεί να τους προσφέρει μία καλή σχέση; Γιατί παραπονιούνται ότι δεν υπάρχουν άντρες και δεν έρχονται άντρες για καμάκι, ενώ δέχονται καμάκι μόνο από πολύ συγκεκριμένα άτομα και όλους τους άλλους τους χλευάζουν; Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που συνέβαλαν για όλα αυτά και δεν κατηγορώ κανέναν. Αλλά δε μπορεί να υποστηρίζετε ακόμα αυτές τις ηλίθιες απόψεις που μας έχουν φτάσει σήμερα σε αυτό το σημείο. Δεν υπάρχει λογική σε αυτό. Να είναι τα 3/4 των γυναικών χωρίς σχέση και να ψάχνει να βρει οτιδήποτε άλλο φταίει εκτός από τις ίδιες.

must live, θα μείνω σε αυτό που είπε ο MANTHES και νομίζω ότι εκεί βρίσκεται όλη η ουσία...

Member
    Ε τότε οι περισσότεροι στην Ελλάδα είμαστε απλά κακοί άνθρωποι. Αν αυτό σε ικανοποιεί σαν απάντηση...

Όχι, αλλά δεν μπορείς να κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια.
    Επειδή κάποιοι παραπονιούνται, δεν σημαίνει ότι είναι και η πλειονότητα.
    ΠΡοβλήματα υπάρχουν παντού και είναι πολύ μεγάλη κουβέντα για το ποιος είναι ο λόγος που είναι άνθρωποι μόνοι τους.
    Έχουμε δυσκολέψει, κυνηγάμε τη δουλειά μας, έχουμε πολλές απαιτήσεις μεγαλώνοντας, παίζει η ηλικία, η μόρφωση, η καλλιέργεια...πάρα πολλά.
    Δεν μπορούμε απλά να τους βάλουμε όλους σε ένα τσουβάλι και να πούμε : \"φταίνε οι Ελληνίδες\"....
    Δεν είναι πολύ επιφανειακή αυτή η προσέγγιση?

Member
    Originally posted by MANTHES
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΚΑΡΤΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΑΡΤΟΙ ΑΝΤΡΕΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΝΑ ΛΕΜΕ ΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΘΕΜΑ ΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΚΑΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΟΧΙ ΑΝΤΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
    θέμα χαρακτήρα είναι κατά τη προσωπική μου άποψη!\'Ολοι καλοί είμαστε,οι κακοί είναι στη φυλακή.....:)

Senior Member
    Originally posted by Θεοφανία
    Originally posted by Kassi
    Ποιος ειπε οτι λεω εγω ατακες σε κλαμπ η οτι δε μου καθονται οι γκομενες? Καταρχην εγω δεν παταω σε κλαμπ ουτε κανω καμακι σε αγνωστες. Αυτα τα εκανα στα 16,17.Εγραψα κατι αυτοβιογραφικο?Τι παπαριες γραφετε? Γενικα μιλαω....Έλεος!!!!!! Τσόλια !!!!Εεε τσόλια!!!!. Παιδια προηγειται η σκεψη της γραφής μην το ξεχνατε.
    Ε είπαμε..Τις ατάκες τις λες στον εαυτό σου......γιατί καλύτερα μόνος.....Και όσο για σεξ :\"Με τον παλιό πατροπαράδοτο τρόπο\"
    Ουδεν σχόλιο μωρη σαπια. Πηγαινε βγαλε το μουστακι σου μπας κ σου κατσει κανενας κεφτές.

Αλήθεια, πιστεύεις ότι θα έμπαινα ποτέ σε διάλογο με ένα άτομο σαν εσένα?

Απλά σε λυπάμαι όπως και πολλοί φαντάζομαι εδώ μέσα.
    Ευχαριστω πολυ που δεν ασχολεισαι μαζι μου κ δε μου απαντας κλασσικη ελληνι δουλα. Ειναι πολυ εξυπνο να χρησιμοποιούμε καταχωρησεις αλλων χρηστων οταν εχουμε αποστομωθει κ δε μπορουμε να αντικρουσουμε με επιχειρηματα. Περαστικα σου ζητιανα.

Member
    Μα δεν είπα ότι φταίνε οι Ελληνίδες, απλά μπορούν να κάνουν κάτι για να το αλλάξουν αυτό. Φταίνε πολλά όπως είπα παραπάνω, κυρίως το μορφωτικό επίπεδο και οι οικονομική κατάσταση των Ελλήνων που οδηγεί σε άλλες συμπεριφορές. Αλλά αυτό που μας διαχωρίζει από τα ζώα είναι η λογική και πρέπει να τη χρησιμοποιούμε όσο κι αν τα πρωτόγονα ένστικτα της επιβίωσης και η προπαγάνδα δε μας αφήνουν.

must live, αυτό που πρέπει να αλλάξει είναι η νοοτροπία μας σε μερικά πράγματα και αυτό αφορά και σε γυναικες και σε άντρες.
    Σου είπα, μην τα βάζεις σε ένα τσουβάλι όλα...

Senior Member
    ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.
    ΤΗΝ ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΦΤΑΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ.
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Ευχαριστώ MANTHES μου, θα προτιμούσα όμως να επέμβει κάποιος απ τους διαχειριστές...

Member
    Originally posted by MANTHES
    ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.
    ΤΗΝ ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΦΤΑΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ.
    Ε τώρα τι να πει κανείς. Γιατί το είπες τώρα αυτό; Πες μου ένα λόγο ειλικρινά.

Page 3 of 13 FirstFirst 12345 ... LastLast