Results 151 to 165 of 186
-
20-05-2008, 19:26 #151
Originally posted by liberchild
Originally posted by krino
Γιατι πιστευω οτι δυσκολα μια γυναικα θα ελεγε οχι για ενα καμακι, αμα ηταν και εξυπνο κιολας.
οι έξυπνοι άνθρωποι κρίνε, δεν έχουν ανάγκη να κάνουν καμάκι, λυπάμαι γι αυτά που λες.
θες να πεις οτι δεν ειμαι εξυπνος?
:cool:
- 20-05-2008, 19:31 #152
Δλδ liberchild ειναι κακο σε ενα bar η club αν δεις καποια αγνωστη κοπελα που σου αρεσει εμφανισιακα να πας κ να της μιλησεις? Πρεπει απαραιτητως να κανουμε σχεσεις/σεξ με ατομα απο τη δουλεια, απο την παρεα μας, τελος παντων απο τον περιγυρο μας?
20-05-2008, 19:31 #153
Την προσωποποιώ εγώ, το ίδιο κάνει, γιατί έχω μια σχετικήν ευαισθησίαν εις το θέμα. Σόρρυ κιόλας.
:P
κοίτα μη τα ενώσεις λάθος !!!
:P:P
εμ βεβαια οτι βολευει,
προσωποιουμε κατα δοκουν....
Για να τα ενωσω σωστα πρεπει να ειμαι ηρεμος...
αγκρρρρ....
Που να δεις εγώ πόσο ήρεμη είμαι, όταν απ τα 13 μου , μου βάζανε χέρι οι έξυπνοι μαλάκες μεσα στα λεωφορεία, και μέχρι να σιτέψω, δεν τόλμαγα να βγώ έξω και να μη δώ λιγούρια.
Πάρτε το χαμπάρι ότι είσαστε έρμεα της φύσης σας, ό,τι και γιρλάντες να βάλετε, έξυπνες ή χαζές.
20-05-2008, 19:40 #154
Φοβαμαι ότι θα συμφωνήσω με την liberchild. Και λεω φοβάμαι διότι είμαι απο αυτούς που δεν την έχουν πέσει ποτέ και ούτε πρόκειται για πολλούς λόγους με οδυνηρά αποτελέσματα όμως. Δυστυχώς αυτοί που την πέφτουν περνάνε καλά στην ζωή τους διότι είναι έρμαια της φύσης τους οπότε δεν πάνε κόντρα σε αυτή όπως κάνω πχ εγώ που λειτουργώ εγκεφαλικά.Πάω λοιπόν κόντρα σε αυτή με όχι και πολύ όμορφα αποτελέσματα για τον ψυχισμό μου.
20-05-2008, 19:41 #155
Την προσωποποιώ εγώ, το ίδιο κάνει, γιατί έχω μια σχετικήν ευαισθησίαν εις το θέμα. Σόρρυ κιόλας.
:P
κοίτα μη τα ενώσεις λάθος !!!
:P:P
εμ βεβαια οτι βολευει,
προσωποιουμε κατα δοκουν....
Για να τα ενωσω σωστα πρεπει να ειμαι ηρεμος...
αγκρρρρ....
Που να δεις εγώ πόσο ήρεμη είμαι, όταν απ τα 13 μου , μου βάζανε χέρι οι έξυπνοι μαλάκες μεσα στα λεωφορεία, και μέχρι να σιτέψω, δεν τόλμαγα να βγώ έξω και να μη δώ λιγούρια.
Πάρτε το χαμπάρι ότι είσαστε έρμεα της φύσης σας, ό,τι και γιρλάντες να βάλετε, έξυπνες ή χαζές.
:D Και σιγά σιγά έρχεσαι στα λόγια μας χωρίς να το καταλάβεις. Έχεις καταλάβει γιατί υπάρχουν όλα αυτά τα λιγούρια εδώ; Και παραθέτω ένα κομμάτι από αυτά που είχε γράψει ο Alen παλαιότερα και το postara στην αρχή του thread:
\"Ena proterhma twn Ollandwn,pera apo ta sovara meionekthmata toys,einai oti einai xortatoi apo sex kai ayto fainetai giati katastaseis typoy na perpataei mia kopela kai na ths kornaroyn h\' na ths lene aisxrologa sxedon pote de vlepeis.\"
20-05-2008, 19:46 #156
Originally posted by Guardian
Amy θα σου πω εγώ τι πιστέυω συμβαίνει. Οι γυναίκες κατηγορούν τους άντρες ότι δεν καμακώνουν πια διότι δεν τις καμακώνουν αυτοί που θα γούσταραν να τις καμακώσουν. Επίσης κατηγορούν αυτούς που καμακώνουν ώς λιγούρηδες ή δεν ξέρω τι άλλο διότι αυτοί που το κάνουν δεν τους αρέσουν.
20-05-2008, 19:55 #157
Originally posted by must...live...
:D Και σιγά σιγά έρχεσαι στα λόγια μας χωρίς να το καταλάβεις. Έχεις καταλάβει γιατί υπάρχουν όλα αυτά τα λιγούρια εδώ; Και παραθέτω ένα κομμάτι από αυτά που είχε γράψει ο Alen παλαιότερα και το postara στην αρχή του thread:
\"Ena proterhma twn Ollandwn,pera apo ta sovara meionekthmata toys,einai oti einai xortatoi apo sex kai ayto fainetai giati katastaseis typoy na perpataei mia kopela kai na ths kornaroyn h\' na ths lene aisxrologa sxedon pote de vlepeis.\"
τελικά οι έλληνες είναι πεινασμένοι σεξουαλικά?τότε γιατί σε όλες τις ερευνες βγαίνουν οι πιο δραστήριοι? ομολογώ πως έχω μπερδευτεί. να προσθέσω επίσης πως σε άλλο φόρουμ είχα διαβάσει την άποψη πως οι έλληνες συμπεριφέρονται έτσι σε κοπέλες στο δρόμο επειδή είναι θερμοί, ενώ οι ξένοι είναι ψυχροί ή γκέι. αποφασίστε επιτέλους τι ισχύει :P
20-05-2008, 19:55 #158
Originally posted by amy
Amy θα σου πω εγώ τι πιστέυω συμβαίνει. Οι γυναίκες κατηγορούν τους άντρες ότι δεν καμακώνουν πια διότι δεν τις καμακώνουν αυτοί που θα γούσταραν να τις καμακώσουν. Επίσης κατηγορούν αυτούς που καμακώνουν ώς λιγούρηδες ή δεν ξέρω τι άλλο διότι αυτοί που το κάνουν δεν τους αρέσουν.
20-05-2008, 19:56 #159
Originally posted by Phil_85
Δλδ liberchild ειναι κακο σε ενα bar η club αν δεις καποια αγνωστη κοπελα που σου αρεσει εμφανισιακα να πας κ να της μιλησεις? Πρεπει απαραιτητως να κανουμε σχεσεις/σεξ με ατομα απο τη δουλεια, απο την παρεα μας, τελος παντων απο τον περιγυρο μας?
Φιλ, εγώ αυτό στην ηλικία σου, όταν ήμουν δηλ όσο εσύ, τόβλεπα σαν πως να πω, δεν έδινα σημασία στον τύπο που μου την έπεφτε. Αυτό διότι πίστευα ότι με πλησίαζε για την ομορφιά μου και όχι για μένα την ίδια, και το θεωρούσα υποτιμητικό. Προτιμούσα να συναναστρέφομαι με αγόρια του κύκλου μου, που να τα ήξερα και να έβρισκα εγώ πρωτίστως ενδιαφέρον σ αυτά.
20-05-2008, 20:01 #160
Originally posted by amy
\"Ena proterhma twn Ollandwn,pera apo ta sovara meionekthmata toys,einai oti einai xortatoi apo sex kai ayto
fainetai giati katastaseis typoy na perpataei mia kopela kai na ths kornaroyn h\' na ths lene aisxrologa sxedon pote de vlepeis.\"
τελικά οι έλληνες είναι πεινασμένοι σεξουαλικά?τότε γιατί σε όλες τις ερευνες βγαίνουν οι πιο δραστήριοι? ομολογώ πως έχω μπερδευτεί. να προσθέσω επίσης πως σε άλλο φόρουμ είχα διαβάσει την άποψη πως οι έλληνες συμπεριφέρονται έτσι σε κοπέλες στο δρόμο επειδή είναι θερμοί, ενώ οι ξένοι είναι ψυχροί ή γκέι. αποφασίστε επιτέλους τι ισχύει :P
20-05-2008, 20:01 #161
οσον με αφορα,
δεν την εχω πεσει ποτε μα ποτε σε γυναικα.
Οταν εννοω ποτε εννοω ΠΟΤΕ!
τωρα οτι θετε καταλαβετε.
ΥΓ.... μολις ανακαλυψα οτι το εναλλασομενο ρευμα δεν εχει πολικοτητα, ασχετο με το θεμα αλλα θα μου διευκολυνει την ζωη και ειπα να το πω.
(ουφ)
20-05-2008, 20:02 #162
Originally posted by amy
20-05-2008, 20:05 #163
Originally posted by amy
20-05-2008, 20:09 #164
Originally posted by amy
20-05-2008, 20:10 #165
Originally posted by amy
Originally posted by amy
Σύνδρομο διακοπής αντικαταθλιπτικών
21-08-2025, 11:52 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία