Η Γκόλφω πήρε το όπλο της.(Η γυναίκα κηνυγός) - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 13 FirstFirst ... 910111213 LastLast
Results 151 to 165 of 186
    Banned
    Originally posted by liberchild
    Originally posted by krino

Γιατι πιστευω οτι δυσκολα μια γυναικα θα ελεγε οχι για ενα καμακι, αμα ηταν και εξυπνο κιολας.

οι έξυπνοι άνθρωποι κρίνε, δεν έχουν ανάγκη να κάνουν καμάκι, λυπάμαι γι αυτά που λες.

θες να πεις οτι δεν ειμαι εξυπνος?
    :cool:

Senior Member
    Δλδ liberchild ειναι κακο σε ενα bar η club αν δεις καποια αγνωστη κοπελα που σου αρεσει εμφανισιακα να πας κ να της μιλησεις? Πρεπει απαραιτητως να κανουμε σχεσεις/σεξ με ατομα απο τη δουλεια, απο την παρεα μας, τελος παντων απο τον περιγυρο μας?

Senior Member
    Την προσωποποιώ εγώ, το ίδιο κάνει, γιατί έχω μια σχετικήν ευαισθησίαν εις το θέμα. Σόρρυ κιόλας.

:P

κοίτα μη τα ενώσεις λάθος !!!

:P:P

εμ βεβαια οτι βολευει,
    προσωποιουμε κατα δοκουν....

Για να τα ενωσω σωστα πρεπει να ειμαι ηρεμος...
    αγκρρρρ....

Που να δεις εγώ πόσο ήρεμη είμαι, όταν απ τα 13 μου , μου βάζανε χέρι οι έξυπνοι μαλάκες μεσα στα λεωφορεία, και μέχρι να σιτέψω, δεν τόλμαγα να βγώ έξω και να μη δώ λιγούρια.

Πάρτε το χαμπάρι ότι είσαστε έρμεα της φύσης σας, ό,τι και γιρλάντες να βάλετε, έξυπνες ή χαζές.

Junior Member
    Φοβαμαι ότι θα συμφωνήσω με την liberchild. Και λεω φοβάμαι διότι είμαι απο αυτούς που δεν την έχουν πέσει ποτέ και ούτε πρόκειται για πολλούς λόγους με οδυνηρά αποτελέσματα όμως. Δυστυχώς αυτοί που την πέφτουν περνάνε καλά στην ζωή τους διότι είναι έρμαια της φύσης τους οπότε δεν πάνε κόντρα σε αυτή όπως κάνω πχ εγώ που λειτουργώ εγκεφαλικά.Πάω λοιπόν κόντρα σε αυτή με όχι και πολύ όμορφα αποτελέσματα για τον ψυχισμό μου.

Member
    Την προσωποποιώ εγώ, το ίδιο κάνει, γιατί έχω μια σχετικήν ευαισθησίαν εις το θέμα. Σόρρυ κιόλας.

:P

κοίτα μη τα ενώσεις λάθος !!!

:P:P

εμ βεβαια οτι βολευει,
    προσωποιουμε κατα δοκουν....

Για να τα ενωσω σωστα πρεπει να ειμαι ηρεμος...
    αγκρρρρ....

Που να δεις εγώ πόσο ήρεμη είμαι, όταν απ τα 13 μου , μου βάζανε χέρι οι έξυπνοι μαλάκες μεσα στα λεωφορεία, και μέχρι να σιτέψω, δεν τόλμαγα να βγώ έξω και να μη δώ λιγούρια.

Πάρτε το χαμπάρι ότι είσαστε έρμεα της φύσης σας, ό,τι και γιρλάντες να βάλετε, έξυπνες ή χαζές.

:D Και σιγά σιγά έρχεσαι στα λόγια μας χωρίς να το καταλάβεις. Έχεις καταλάβει γιατί υπάρχουν όλα αυτά τα λιγούρια εδώ; Και παραθέτω ένα κομμάτι από αυτά που είχε γράψει ο Alen παλαιότερα και το postara στην αρχή του thread:

\"Ena proterhma twn Ollandwn,pera apo ta sovara meionekthmata toys,einai oti einai xortatoi apo sex kai ayto fainetai giati katastaseis typoy na perpataei mia kopela kai na ths kornaroyn h\' na ths lene aisxrologa sxedon pote de vlepeis.\"

Junior Member
    Originally posted by Guardian
    Amy θα σου πω εγώ τι πιστέυω συμβαίνει. Οι γυναίκες κατηγορούν τους άντρες ότι δεν καμακώνουν πια διότι δεν τις καμακώνουν αυτοί που θα γούσταραν να τις καμακώσουν. Επίσης κατηγορούν αυτούς που καμακώνουν ώς λιγούρηδες ή δεν ξέρω τι άλλο διότι αυτοί που το κάνουν δεν τους αρέσουν.
    εμένα η εμπειρία μου λέει ότι όλοι καμακώνουν, κάποιοι φυσικά θα σου αρέσουν και κάποιοι άλλοι όχι, φυσικό δεν είναι?

Junior Member
    Originally posted by must...live...

:D Και σιγά σιγά έρχεσαι στα λόγια μας χωρίς να το καταλάβεις. Έχεις καταλάβει γιατί υπάρχουν όλα αυτά τα λιγούρια εδώ; Και παραθέτω ένα κομμάτι από αυτά που είχε γράψει ο Alen παλαιότερα και το postara στην αρχή του thread:

\"Ena proterhma twn Ollandwn,pera apo ta sovara meionekthmata toys,einai oti einai xortatoi apo sex kai ayto fainetai giati katastaseis typoy na perpataei mia kopela kai na ths kornaroyn h\' na ths lene aisxrologa sxedon pote de vlepeis.\"

τελικά οι έλληνες είναι πεινασμένοι σεξουαλικά?τότε γιατί σε όλες τις ερευνες βγαίνουν οι πιο δραστήριοι? ομολογώ πως έχω μπερδευτεί. να προσθέσω επίσης πως σε άλλο φόρουμ είχα διαβάσει την άποψη πως οι έλληνες συμπεριφέρονται έτσι σε κοπέλες στο δρόμο επειδή είναι θερμοί, ενώ οι ξένοι είναι ψυχροί ή γκέι. αποφασίστε επιτέλους τι ισχύει :P

Junior Member
    Originally posted by amy
    Amy θα σου πω εγώ τι πιστέυω συμβαίνει. Οι γυναίκες κατηγορούν τους άντρες ότι δεν καμακώνουν πια διότι δεν τις καμακώνουν αυτοί που θα γούσταραν να τις καμακώσουν. Επίσης κατηγορούν αυτούς που καμακώνουν ώς λιγούρηδες ή δεν ξέρω τι άλλο διότι αυτοί που το κάνουν δεν τους αρέσουν.
    εμένα η εμπειρία μου λέει ότι όλοι καμακώνουν, κάποιοι φυσικά θα σου αρέσουν και κάποιοι άλλοι όχι, φυσικό δεν είναι?
    Amy πρώτον δεν καμακώνουν όλοι και παράδειγμα είμαι εγω καθώς και άλλοι γνωστοί που ξέρω. Απλά προσπάθησα να σου εξηγήσω ότι οι κατα καιρούς χαρακτηρισμοί για τους άντρες γίνονται σύμφωνα με τα υποκειμενικά μας κριτήρια και συμφέροντα και όχι αντικειμενικά. Αν σου την πέσω εγω και δεν σου αρέσω θα κακοχαρακτηρίσεις τους άντρες ώς λιγούρηδες. Αν κάποιος που σου αρέσει δεν κάνει κίνηση τότε θα αρχίσει η θεωρία του \"δεν υπάρχουν άντρες πια\".

Senior Member
    Originally posted by Phil_85
    Δλδ liberchild ειναι κακο σε ενα bar η club αν δεις καποια αγνωστη κοπελα που σου αρεσει εμφανισιακα να πας κ να της μιλησεις? Πρεπει απαραιτητως να κανουμε σχεσεις/σεξ με ατομα απο τη δουλεια, απο την παρεα μας, τελος παντων απο τον περιγυρο μας?

Φιλ, εγώ αυτό στην ηλικία σου, όταν ήμουν δηλ όσο εσύ, τόβλεπα σαν πως να πω, δεν έδινα σημασία στον τύπο που μου την έπεφτε. Αυτό διότι πίστευα ότι με πλησίαζε για την ομορφιά μου και όχι για μένα την ίδια, και το θεωρούσα υποτιμητικό. Προτιμούσα να συναναστρέφομαι με αγόρια του κύκλου μου, που να τα ήξερα και να έβρισκα εγώ πρωτίστως ενδιαφέρον σ αυτά.

Junior Member
    Originally posted by amy

\"Ena proterhma twn Ollandwn,pera apo ta sovara meionekthmata toys,einai oti einai xortatoi apo sex kai ayto
    fainetai giati katastaseis typoy na perpataei mia kopela kai na ths kornaroyn h\' na ths lene aisxrologa sxedon pote de vlepeis.\"

τελικά οι έλληνες είναι πεινασμένοι σεξουαλικά?τότε γιατί σε όλες τις ερευνες βγαίνουν οι πιο δραστήριοι? ομολογώ πως έχω μπερδευτεί. να προσθέσω επίσης πως σε άλλο φόρουμ είχα διαβάσει την άποψη πως οι έλληνες συμπεριφέρονται έτσι σε κοπέλες στο δρόμο επειδή είναι θερμοί, ενώ οι ξένοι είναι ψυχροί ή γκέι. αποφασίστε επιτέλους τι ισχύει :P
    Πρώτον οι έλληνες είναι μεσογειακός λαός οπότε πιο θερμοί και εξωστρεφείς σίγουρα απο τους βόρειους και αυτό παίζει τον ρόλο του σίγουρα. Δεύτερον οι έρευνες γίνονται με ερωτηματολόγια πράγμα που σημαίνει ότι μπορείς να πείς ανετότατα ψέμματα και ξέρουμε ότι ο Έλληνας τι ψεύτης είναι όσον αφορά την αντρική του τιμή. Όλοι είναι γα....ες και την έχουν πάνω απο 20 πόντους. Γνωστά αυτά.

Banned
    οσον με αφορα,
    δεν την εχω πεσει ποτε μα ποτε σε γυναικα.
    Οταν εννοω ποτε εννοω ΠΟΤΕ!

τωρα οτι θετε καταλαβετε.

ΥΓ.... μολις ανακαλυψα οτι το εναλλασομενο ρευμα δεν εχει πολικοτητα, ασχετο με το θεμα αλλα θα μου διευκολυνει την ζωη και ειπα να το πω.

(ουφ)

Junior Member
    Originally posted by amy
    Amy πρώτον δεν καμακώνουν όλοι και παράδειγμα είμαι εγω καθώς και άλλοι γνωστοί που ξέρω. Απλά προσπάθησα να σου εξηγήσω ότι οι κατα καιρούς χαρακτηρισμοί για τους άντρες γίνονται σύμφωνα με τα υποκειμενικά μας κριτήρια και συμφέροντα και όχι αντικειμενικά. Αν σου την πέσω εγω και δεν σου αρέσω θα κακοχαρακτηρίσεις τους άντρες ώς λιγούρηδες. Αν κάποιος που σου αρέσει δεν κάνει κίνηση τότε θα αρχίσει η θεωρία του \"δεν υπάρχουν άντρες πια\".
    τέσπα, όταν λέω καμάκι, κι εγώ εννοώ κάπως πιο εξευγενισμένο φλερτ μάλλον. σχετικά με τα υπολοιπά,δε νομίζω πως όλες οι γυναικες θα πουν λιγούρι κάποιον που τους ζήτησε να βγουν πχ, αλλα δεν τους αρέσει. φαντάζομαι πως είναι μια κίνηση που σε κολακεύει ακόμα κι αν δεν σε τραβάει ο συγκεκριμένος άντρας. γιατί να τον πεις λιγούρι λοιπόν?

Member
    Originally posted by amy
    Ποιες έρευνες ακριβώς; Για ποιες ηλικίες μιλάς; Μήπως ρωτάνε αυτούς που είναι ήδη σε σχέση; Θα ρωτήσουν κάποιον που δεν έχει σχέση πόσες φορές το κάνει κάθε μήνα; Μην κολλάς στο πως συμπεριφέρονται στο δρόμο, το θέμα είναι το πόσο πρόθυμοι είναι να την πέσουν στο άλλο φύλο. Προφανώς αν είμασταν όλοι ικανοποιημένοι και μπορούσαμε να ικανοποιήσουμε τις επιθυμίες μας δε θα υπήρχαν καν τέτοια φαινόμενα. Αν πας σε μία τριτοκοσμική χώρα να δώσεις φαγητό θα εξαφανιστεί πριν προλάβεις να το αγγίξεις. Πήγαινε και στην Ολλανδία μετά με το ίδιο φαγητό και μετά θα μπορείς να βγάλεις κάποια συμπεράσματα. Οι βιολογικές ανάγκες καθορίζουν και τη συμπεριφορά μας αν όχι όλες, τις περισσότερες φορές ...

Junior Member
    Originally posted by amy
    Ποιες έρευνες ακριβώς; Για ποιες ηλικίες μιλάς; Μήπως ρωτάνε αυτούς που είναι ήδη σε σχέση; Θα ρωτήσουν κάποιον που δεν έχει σχέση πόσες φορές το κάνει κάθε μήνα; Μην κολλάς στο πως συμπεριφέρονται στο δρόμο, το θέμα είναι το πόσο είναι πρόθυμοι να την πέσουν στο άλλο φύλο. Προφανώς αν είμασταν όλοι ικανοποιημένοι και μπορούσαμε να ικανοποιήσουμε τις επιθυμίες μας δε θα υπήρχαν καν τέτοια φαινόμενα. Αν πας σε μία τριτοκοσμική χώρα να δώσεις φαγητό θα εξαφανιστεί πριν προλάβεις να το αγγίξεις. Πήγαινε και στην Ολλανδία μετά με το ίδιο φαγητό και θα μπορείς να βγάλεις κάποια συμπεράσματα. Οι βιολογικές ανάγκες καθορίζουν και τη συμπεριφορά μας αν όχι όλες, τις περισσότερες φορές ...
    κοίτα ολλανδία δεν έχω ζήσει, οπότε δεν μπορώ να ξέρω. φίλοι μου λένε πως και οι ολλανδοί πέφτουλες είναι. αλήθεια ή ψέμματα, δεν μπορώ να ξέρω, δίοτι δεν έχω προσωπική εμπειρία. έχω ζήσει όμως μεγάλη βρετανία και να σας πω πως οι βρετανοί το βράδυ στις παμπ μετά από τα πάιντ τους γίνονται αισχρότατοι :P

Junior Member
    Originally posted by amy
    Originally posted by amy
    τέσπα, όταν λέω καμάκι, κι εγώ εννοώ κάπως πιο εξευγενισμένο φλερτ μάλλον. σχετικά με τα υπολοιπά,δε νομίζω πως όλες οι γυναικες θα πουν λιγούρι κάποιον που τους ζήτησε να βγουν πχ, αλλα δεν τους αρέσει. φαντάζομαι πως είναι μια κίνηση που σε κολακεύει ακόμα κι αν δεν σε τραβάει ο συγκεκριμένος άντρας. γιατί να τον πεις λιγούρι λοιπόν?
    Τον συγκεκριμένο όχι ίσως δεν τον πεις. Αν πρόσεξες μίλησα γενικά ότι θα κακοχαρακτηρίσεις τους άντρες και όχι τον συγκεκριμένο ο οποίος με πολύ ωραίο τρόπο όντως να σε φλερτάρει. Έχεις ακούσει καμία να λέει \" Αχ τι ωραία την πέφτουν οι Έλληνες\". Αντιθέτως ακούς περί λιγούρηδων. Τεσπα.

Page 11 of 13 FirstFirst ... 910111213 LastLast