Η Γκόλφω πήρε το όπλο της.(Η γυναίκα κηνυγός) - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 13 FirstFirst ... 210111213 LastLast
Results 166 to 180 of 186
    Member
    Originally posted by amy
    κοίτα ολλανδία δεν έχω ζήσει, οπότε δεν μπορώ να ξέρω. φίλοι μου λένε πως και οι ολλανδοί πέφτουλες είναι. αλήθεια ή ψέμματα, δεν μπορώ να ξέρω, δίοτι δεν έχω προσωπική εμπειρία. έχω ζήσει όμως μεγάλη βρετανία και να σας πω πως οι βρετανοί το βράδυ στις παμπ μετά από τα πάιντ τους γίνονται αισχρότατοι :P
    Με τη διαφορά όμως ότι οι Αγγλίδες είναι δεκτικές σε αυτό...

Junior Member
    Originally posted by Guardian
    Originally posted by amy
    Originally posted by amy
    Amy θα σου πω εγώ τι πιστέυω συμβαίνει. Οι γυναίκες κατηγορούν τους άντρες ότι δεν καμακώνουν πια διότι δεν τις καμακώνουν αυτοί που θα γούσταραν να τις καμακώσουν. Επίσης κατηγορούν αυτούς που καμακώνουν ώς λιγούρηδες ή δεν ξέρω τι άλλο διότι αυτοί που το κάνουν δεν τους αρέσουν.
    εμένα η εμπειρία μου λέει ότι όλοι καμακώνουν, κάποιοι φυσικά θα σου αρέσουν και κάποιοι άλλοι όχι, φυσικό δεν είναι?
    Amy πρώτον δεν καμακώνουν όλοι και παράδειγμα είμαι εγω καθώς και άλλοι γνωστοί που ξέρω. Απλά προσπάθησα να σου εξηγήσω ότι οι κατα καιρούς χαρακτηρισμοί για τους άντρες γίνονται σύμφωνα με τα υποκειμενικά μας κριτήρια και συμφέροντα και όχι αντικειμενικά. Αν σου την πέσω εγω και δεν σου αρέσω θα κακοχαρακτηρίσεις τους άντρες ώς λιγούρηδες. Αν κάποιος που σου αρέσει δεν κάνει κίνηση τότε θα αρχίσει η θεωρία του \"δεν υπάρχουν άντρες πια\".
    τέσπα, όταν λέω καμάκι, κι εγώ εννοώ κάπως πιο εξευγενισμένο φλερτ μάλλον. σχετικά με τα υπολοιπά,δε νομίζω πως όλες οι γυναικες θα πουν λιγούρι κάποιον που τους ζήτησε να βγουν πχ, αλλα δεν τους αρέσει. φαντάζομαι πως είναι μια κίνηση που σε κολακεύει ακόμα κι αν δεν σε τραβάει ο συγκεκριμένος άντρας. γιατί να τον πεις λιγούρι λοιπόν?
    Τον συγκεκριμένο όχι ίσως δεν τον πεις. Αν πρόσεξες μίλησα γενικά ότι θα κακοχαρακτηρίσεις τους άντρες και όχι τον συγκεκριμένο ο οποίος με πολύ ωραίο τρόπο όντως να σε φλερτάρει. Έχεις ακούσει καμία να λέει \" Αχ τι ωραία την πέφτουν οι Έλληνες\". Αντιθέτως ακούς περί λιγούρηδων. Τεσπα.
    τώρα αν σου πω πως η μοναδική γυναίκα που μου έχει πει τους έλληνες λιγούρια ήταν μια 50αρα ολλανδέζα που είχα γνωρίσει στο κτελ θα μου πεις πως λέω ψέματα. αισχροί και πεινασμένοι σίγουρα υπαρχουν, όπως υπαρχουν παντού. αλλά δεν γίνεται να χαρακτηρίζεις ολους τους άντρες με βάση μια-δυο άσχημες εμπειρίες που μπορεί να είχες.

Junior Member
    Originally posted by must...live...
    Originally posted by amy
    κοίτα ολλανδία δεν έχω ζήσει, οπότε δεν μπορώ να ξέρω. φίλοι μου λένε πως και οι ολλανδοί πέφτουλες είναι. αλήθεια ή ψέμματα, δεν μπορώ να ξέρω, δίοτι δεν έχω προσωπική εμπειρία. έχω ζήσει όμως μεγάλη βρετανία και να σας πω πως οι βρετανοί το βράδυ στις παμπ μετά από τα πάιντ τους γίνονται αισχρότατοι :P
    αν οι ελληνίδες δεν είναι δεκτικές σε κάθε είδους καμάκι δεν φταίνε σίγουρα μόνο αυτές. το νόμισμα έχει δύο όψεις. την ελληνική κοινωνία απαρτίζουν άντρες και γυναίκες.
    πάντως παντού διαβάζω τέτοια ποστ, προσωπικά δεν έχω βιώσει κάτι τέτοιο, οπότε, ίσως δεν είμαι η πιο κατάλληλη για να μιλάω. εμένα μια χαρά μου φαίνονται οι έλληνες :P

Junior Member
    Originally posted by amy
    Originally posted by amy
    αν οι ελληνίδες δεν είναι δεκτικές σε κάθε είδους καμάκι δεν φταίνε σίγουρα μόνο αυτές. το νόμισμα έχει δύο όψεις. την ελληνική κοινωνία απαρτίζουν άντρες και γυναίκες.
    πάντως παντού διαβάζω τέτοια ποστ, προσωπικά δεν έχω βιώσει κάτι τέτοιο, οπότε, ίσως δεν είμαι η πιο κατάλληλη για να μιλάω. εμένα μια χαρά μου φαίνονται οι έλληνες :P
    Αmy απο την μία λές ότι και οι Ολλανδοί πέφτουλες είναι(εννοώντας σαν τους Έλληνες) και απο την άλλη λές ότι οι Έλληνες σου φαίνονται μια χαρά. Εκτός και η λέξη πέφτουλας έχει θετική έννοια για σένα.

Junior Member
    Originally posted by amy
    Originally posted by amy
    Αmy απο την μία λές ότι και οι Ολλανδοί πέφτουλες είναι(εννοώντας σαν τους Έλληνες) και απο την άλλη λές ότι οι Έλληνες σου φαίνονται μια χαρά. Εκτός και η λέξη πέφτουλας έχει θετική έννοια για σένα.
    είπα πως άντρες φίλοι μου που έχουν ζήσει ολλανδία θεωρουν τους ολλανδούς πέφτουλες. αν οι ίδιοι θεωρούν και τους έλληνες πέφτουλες δεν σημαίνει πως συμφωνώ μαζί τους. το δικό μου δείγμα ελλήνων, ναι είναι μια χαρα πάντως :)

Junior Member
    Originally posted by amy
    Originally posted by amy
    Originally posted by amy
    Καποιος πάντως τους θεωρεί πέφτουλες διότι τότε δεν θα υπήρχε το ΚΑΙ στην εκφραση \"μου λένε πως και οι ολλανδοί πέφτουλες είναι\"!!!
    είπα πως άντρες φίλοι μου που έχουν ζήσει ολλανδία θεωρουν τους ολλανδούς πέφτουλες. αν οι ίδιοι θεωρούν και τους έλληνες πέφτουλες δεν σημαίνει πως συμφωνώ μαζί τους. το δικό μου δείγμα ελλήνων, ναι είναι μια χαρα πάντως :)

Junior Member
    Originally posted by amy
    Originally posted by amy
    Originally posted by amy
    Καποιος πάντως τους θεωρεί πέφτουλες διότι τότε δεν θα υπήρχε το ΚΑΙ στην εκφραση \"μου λένε πως και οι ολλανδοί πέφτουλες είναι\"!!!
    Κάποιος τους θεωρεί πάντως διότι τότε δεν θα υπήρχε το ΚΑΙ στην έκφραση \"μου λένε πως και οι ολλανδοί πέφτουλες είναι\"

Junior Member
    δεν ειμαι καλη στη σύνταξη όντως!

Junior Member
    Μην ψαρώνεις Αmy! Συζήτηση κάνουμε.!!!

Senior Member
    Μια και μιλάτε για καμάκι , να καταθέσω και εγω τις εμπειρίες μου ........ :)

Τα πάντα είναι θέμα αισθητικής ................. αν το καμάκι εμπίπτει σε αυτό που θεωρώ καλαίσθητο , ασχετα αν ο άλλος μου αρέσει , θα κολακευτώ .......... και προφανώς δεν θα τον κακοχαρακτηρίσω ......... (αν και τέτοιες γνωριμίες δεν είναι της προτίμισης μου)
    Ομως καμάκι κάνουν και οι παντρεμένοι ταξιτζίδες (αλλα και γενικά οι ταξιτζίδες) , αλλά και στο δρόμο , αν είσαι μονη ή με κοριτσοπαρέα, και κάποιες φορές με χυδαίο τρόπο (να μην αναφέρω παραδείγματα και εκφράσεις αλλα και ενέργειες που σε τρομαζουν , προσβάλλουν , θυμώνουν ........)
    (και για να ελαφρύνουμε το κλίμα : καμάκι πιστεύει οτι κάνει και ο πίκερ ....... :P )

Γενικά κάποιοι έλληνες δραστηριοποιούνται στον τομέα αυτό , ακόμη και αν έχουν σχέση ........ και επομένως δεν σημαίνει αναγκαστικά οτι δεν εχουν σεξουαλική δραστηριότητα ........ ίσως μάλιστα να ισχύει το ακριβώς ανάποδο .......... (αυτά σε οτι αφορά το επιχείρημα : οι έλληνες κάνουν καμάκι επειδή δεν είναι χορτάτοι)

Senior Member
    εδώ μέσα πλακώσαν στραβωμένοι, αγάμητοι, μαλάκες?συγγνώμη, κιόλας?

Senior Member
    Ολοι έχουν ψυχη ! (Τι νόμιζες μόνο οι παντρεμένοι ? :P)

Senior Member
    Ολοι έχουν ψυχη ! ....
    ... κι ανάγκη e-ψυχολόγου ... :D

Senior Member
    Σωστά !

Αλλα προς το παρον ......... θα βολευτούν με εμάς ........... τους εν δυνάμει posting freaks .......

( καλά , τόσα πόστ και ακόμα να παρω τον τίτλο του e-ψυχολόγου ............. (????????) )

Senior Member
    Να πω κι εγω τι εχω δει απτην εμπειρια μου. Στην Ελλάδα, στο δρόμο, καμακι κάνουν: 1. καποιοι αλλοδαποι (κατακύριο λόγο αλβανοί και κατα δευτερον μαυροι), 2. καποιοι ενστολοι (αστυνομικοι,ειδικοι φρουροι) πανω στη βαρεμαρα τουσ μαλλον οι ανθρωποι, την ωρα της περιπολιας, και ισως επειδη τα γαλονια που φορανε τουσ κανει να νιωθουν πιο \"δυνατοι\", 3. καποιοι οικοδομοι και λοιπα επαγγελματα που μπορει να σφυριξουν, χυδαιολογησουν και αλλά τετοια πρωτοτυπα οταν περνας κατω απο σκαλωσιες (κι αυτουσ τουσ κατανοω, βαρια δουλεια, ασ κανουν και κανα ευχαριστο διάλειμμα και επισησ και αυτοι μαλλον αισθανονται σε θεση ισχυσ μαζι με τουσ συναδελφουσ τουσ και αφ υψηλου απτισ σκαλωσιεσ), 4. καποιοι ταριφες (πληξη και λιγον τι καποιο προβλημα, γιατι αν περνας 12 ωρες την ημερα οδηγοντασ στην αθηνα ενα κουσουρι θα μεινει που θα παει), 5. α) καποιοι διανοητικα καθυστερημενοι, (προσωπικα το χειροτερο περιστατικο μου εχει συμβει με εναν τετοιο που ενεπιπτε λιγο και στην επομενη κατηγορια) β) λιγο φευγατοι και γ) λίγο κουσαλα (να ακουσεισ παππου να σου υποσχεται οργια το βραδυ!), 6. καποιες παρεες πιτσιρικαδων/μεθυσμενων/ψευτομαγκων (γιατι η ομαδα τους δημιουργει αισθηση ασφαλειας προφανως) 7. καποιοι μαγκες μεσα σε όχημα ή πανω σε δικυκλο (γιατι οπως έχουμε προειπει, ο αντρασ ο Ελληνασ πρεπει να φοραει καμια στολη, ή να ειναι με κανα κωλοσυναφι, ή πανω σε καμια σκαλωσια για να καταφερει να κανει καμακι στισ φοβερες Ελληνιδεσ κυνηγουσ).
    Τα νορμαλ άτομα που κανουν καμάκι είναι γυρω στο 20-25%.Δηλαδη που να μην ειναι αλβανοσ(δεν ειμαι ρατσιστρια, αλλα εδω ειπαμε ψαχνουμε να βρουμε τα προβληματα των ελληνων αντρων στο καμακι), εξηνταρης οικοδομος, πενηνταρησ παντρεμενοσ ταριφασ, παρεα πιτσιρικαδων με όρεξη για μαλακιεσ, οδηγος μοτοσικλετασ, παππουσ με αρχη ανοιασ κτλ.Ο μονος που εξεπιπτε των κατηγοριων αυτων ήταν ενας που όταν ήμουν στην εφηβεια μου ειχε πει \"Α ρε δικιο που εχει ο Κορκολησ\" (ηταν στην εξαρση το σκανδαλο τοτε) όποτε αυτοσ εμπαινε στην κατηγορια του παιδεραστη μιασ και δεν ήμουν πάνω απο 13 ετών.
    Τώρα, όσον αφορα το τι λένε όταν κανουν καμακι, ασε να μη θυμαμαι καλυτερα!το 65% ειναι αισχρο τελειως, το 15% στερειται φαντασιασ κι ασ μην ειναι χυδαιο (ο μπαμπασ σου ηταν ζαχαροπλαστησ?) κι ενα ταπεινο 20% δίνω σε αυτο που μπορει να ανεβασει μια γυναικα, και μπορει να λέω πολυ.Τωρα αν θέλετε να προσθεσω και χειρονομιες που μπορει να κανουν, χουφτωματα,τριψιματα, και αλλα τετοια διασκεδαστικα για τους εαυτους τουσ βεβαια και όχι για τη γυναικα, αφηστε τα! Γερνει πολύ η ζυγαρια! Τωρα αν το συμπερασμα είναι ότι ειμαι μπαζο γιαυτο μου την πεφτουν εμενα κατι τετοιοι typoi και απο κει εχω βγαλει τα συμπερασματα μου, ειναι και αυτο μια πιθανοτητα να την σκεφτει κανεισ που δε με ξερει και δεν εχω προβλημα! :-P

cheers!

Page 12 of 13 FirstFirst ... 210111213 LastLast