Results 16 to 30 of 115
Thread: Φοβάμαι να αποβάλω κιλά?
-
29-03-2006, 17:35 #16
Originally posted by kastano
Να χάσω κιλά δεν φοβάμαι. Αυτό που φοβάμαι είναι ότι ίσως δεν θα τα χάσω. Γι αυτο και έχω πλακωθει στην δίαιτα. Εκμεταλλέυομαι το γεγονός ότι χορταίνω δύσκολα και τρέφομαι σχεδόν με αέρα.... Δυστυχώς μέχρι σήμερα και για τις τελευταίες 2 εβδομάδες, απο τότε δηλαδή που άρχισα να τρώω, έχω χάσει μόνο ένα κιλό! Βέβαια μεσολάβησε και και η περίοδος μου που πιστεύω ότι κάτι θα λιγότερο θα είμαι όταν τελειώσει, αλλά πάλι... τι να πώ? τρέμω μήπως δεν τα καταφέρω για ακόμα μια φορά.
- 29-03-2006, 21:00 #17
Originally posted by kastano
.... Δυστυχώς μέχρι σήμερα και για τις τελευταίες 2 εβδομάδες, απο τότε δηλαδή που άρχισα να τρώω, έχω χάσει μόνο ένα κιλό!
το σώμα σου έχει πάθει σοκ από την εγχείρηση και τη απότομη αλλαγή της διατροφής σου... νομίζει πως το
υποσητίζεις και αμύνετε κάνοντας κατακράτηση δυνάμεων!
έτσι ήμουν κι εγώ αγχωμένη τον πρώτο καιρό και στο τέλος του μήνα ήμουν ήδη - 10 κιλά! (από τα 120 όμως ξεκίνησα εγώ) δεν υπάρχει περίπτωση να μη χάσεις..ο δρόμος είναι ΜΟΝΟ κατηφορικός! ακόμα και μαλακίες που έτρωγα ένα διάστημα (γλυκά, σοκολάτες κτλ) μπορεί να μην έχανα αλλά δεν πήρα ούτε μισό κιλό! τα Χριστούγεννα με τόσα γλυκά που έφαγα έχασα κι όλας ένα κιλό! δεν υπάρχει γυρισμός Κάστανο! πάρτο απόφαση είσαι ... Looser!
30-03-2006, 02:56 #18
"πάρτο απόφαση είσαι ... Looser! "
Πολύ καλή η ...τοποθέτηση Bionic. M' άρεσε!
30-03-2006, 09:14 #19
Τι άγχος, τι φοβίες, τι αγώνας... α στο καλό πια, πότε θα βγάλουνε κανένα χαπάκι να το παίρνεις το βράδυ και να ξυπνάς το πρωί 50 κιλά....... Ωχουξ πια
30-03-2006, 10:20 #20
@ kastano... Δεν στο εχουν σφιξει ακομα. Μην ανησυχεις βρε...
30-03-2006, 15:38 #21
Ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη. Ελπίζω τα πράγματα να είναι έτσι ακριβώς. Με έχει πιάει πανικός ότι κι αυτό θα αποτύχει και άλλα τέτοια.... Βέβαια μόνο τα σχόλια που έχουν ήδη αρχίσει να γίνονται... του τύπου "αααα πόσο αδυνάτησες" - γιατι τον τελευταίο καιρό τα 5 κιλα ήταν το ρεκόρ μου- με έχουν ανεβάσει πολύ. Αλλα να... όλοι χρειαζόμαστε κάπου κάπου ψυχομαλάξεις... Για να ανεβαίνει το ηθικό μας... κι εσείς τα καταφέρατε μια χαρά!
Ευχαριστώ και πάλι.
31-03-2006, 10:39 #22
ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΓΩ, ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ Ο,ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.
ΕΝΩ ΕΧΩ ΠΑΧΥΝΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ, ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΠΑΝΤΑ ΟΜΟΡΦΗ...ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΚΡΟΥΕΙ ΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΜΕΣΗ ΜΟΥ...
ΑΛΛΙΩΣ...ΚΑΛΑ 500 ΚΙΛΑ ΘΑ ΕΦΤΑΝΑ..ΚΑΙ..ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΙΟΜΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΚΡΑΓΙΟΝ ΘΑ ΦΟΡΕΣΩ....
ΤΟ ΠΩΣ ΣΕ ΑΝΙΤΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ...ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ...
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΣΤΑΝΟ!!!!
ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ!!!
31-03-2006, 11:22 #23
Originally posted by ΜΑΡΙΑ_Κ
ΤΟ ΠΩΣ ΣΕ ΑΝΙΤΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ...ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ...
31-03-2006, 11:50 #24
Η αγαπη ομως δεν εχει να κανει με τα κρατουντα προτυπα ομορφιας, δυστυχως...
σε αγαπανε γι αυτο που εισαι, γι αυτο που εχουν μαζι σου, γι αυτο που εκπεμπεις, για ολα αυτα...
εξακολουθουν ομως να σε θεωρουν μια αξιαγαπητη χοντρουλα......και οχι τη γκομεναρα που μπορει να νοιωθεις η θαθελες να εισαι εσυ...
31-03-2006, 11:52 #25
Originally posted by 2sweet2b4go10
Η αγαπη ομως δεν εχει να κανει με τα κρατουντα προτυπα ομορφιας, δυστυχως...
σε αγαπανε γι αυτο που εισαι, γι αυτο που εχουν μαζι σου, γι αυτο που εκπεμπεις, για ολα αυτα...
εξακολουθουν ομως να σε θεωρουν μια αξιαγαπητη χοντρουλα......και οχι τη γκομεναρα που μπορει να νοιωθεις η θαθελες να εισαι εσυ...
Κατω τα περιττα κιλά!!!!
31-03-2006, 11:53 #26
den xero ti ennoeis me to "axiagapiti xontroula"...etsi opos to eklambano ego...mporo na se diabebaioso pos den to ekpempo katholou...antithetos....hahahahahaha
bre su...me briskoune sexy!!!!
to blepei i mana mou kai trelainetai!!!!
olous tous filous mou diestamenous tous leei...hahahaha
alla i alitheia einai...pos emeis ekpempoume...o,ti theloume...o,ti niothoume....
31-03-2006, 11:57 #27
Originally posted by ΜΑΡΙΑ_Κ
den xero ti ennoeis me to "axiagapiti xontroula"...etsi opos to eklambano ego...mporo na se diabebaioso pos den to ekpempo katholou...antithetos....hahahahahaha
bre su...me briskoune sexy!!!!
to blepei i mana mou kai trelainetai!!!!
olous tous filous mou diestamenous tous leei...hahahaha
alla i alitheia einai...pos emeis ekpempoume...o,ti theloume...o,ti niothoume....
κι εγω εχω καλη ερωτικη ζωη ανεκαθεν, ΚΑι γκομενο, ανεκαθεν, και παντα κουκλο(απο δικο μου κομπλεξ ισως)...(οχι τον ιδιο)... αυτο δε σημαινει οτι ολοι μας βλεπουν ετσι επειδη εκπεμπουμε αυταρεσκεια και αισιοδοξια....υπαρχουν και αλλοι που οσο και να μη θες να το δεις μας θεωρουν εκτος συναγωνισμου λογω των κιλων ΚΑΙ ΜΟΝΟ...
31-03-2006, 12:02 #28
mexri stigmis...den mou exei tuxei tetoios....isos na eimai stin kuriolexia kolofardi...hahahahahaha
31-03-2006, 12:05 #29
η ισως να μη θες να δεις την πραγματικοτητα...
31-03-2006, 12:12 #30
den tha prospathiso na se peiso....alla kaneis lathos...
kathe periptosi einai monadiki...
to mono pou mporo na po...einai pos einai lathos na xekinas mia diaita... i mia therapia...me to oneiro pos tha gineis gomenara...
gomenara..eite geniesai...eite den ginesai pote...
to kormi einai to teleutaio....pou metraei...
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση