Φοβάμαι να αποβάλω κιλά? - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast
Results 76 to 90 of 115
    Senior Member
    lol @ bionic

Senior Member
    Α, Bionic τα μαθες; Ακου! Όπως περπατούσα και πήγαινα για δουλειά στην λεοφώρο του Γαλατσίου, με βλέπει ένας νταλικιέρης και γντουμπ! Στουκάρει από τη θαμπάδα μου και σκοτώνει έναν πεζό. Έρχεται το ασθενοφόρο να τον μαζέψει τον νεκρό και ζντουμπ! Θαμπώνονται και οι τραυματιοφορείς με την πάρτυ μου τον παρατάνε τον νεκρό και μου ζητανε να πάμε για καφέ! Κι όπως λοιπον τους εξηγώ πως δεν μπορώ γιατί είμαι DIVA, ζτουυυμπ! ξυπνάει ο νεκρός και μου κάνει πρόταση γάμου με ένα μονόπετρο ΝΑΑΑΑ με το ζμπάθιο στο χέρι!!! Τελικα μ'αγαπώ γιατί ειμαι ωραία!!!

Senior Member
    Πολλα ζντουπ. Παιζεις κ στο παιχνιδι στο ΜEGA ? χαχαχα

Senior Member
    Originally posted by YiannisD
    Πολλα ζντουπ. Παιζεις κ στο παιχνιδι στο ΜEGA ? χαχαχα
    Εκείνο με την καρδούλα; Όχι... Δεν έχω χρόνο, πρέπει να βγαίνω συνέχεια με γκόμενους... Δεν προλαβαίνω... Καταλαβαίνεις....

Senior Member
    οχι Sad δεν θα με κάνεις να πνιγώ.. τρώω ένα αυγό μελάτο που χει πολλές πρωτείνες
    και λέω να το αφήσω να κατέβει..αυτό είναι το videoclip της ʼννας Βίσση για το everything :P
    σταματώ την ανάγνωση των μηνυμάτων τώρα!

Senior Member
    Λες κι εγώ να αφήσω τις δίαιτες και να αρχίσω να παίρνω κι άλλα κιλά μπας και με ερωτευτεί κανένας?

Τελικά ξέρετε τι έχω δει τον τελευταίο καιρό και με στεναχωρεί πολύ για το forum...μόλις τολμήσει κάποιος και ξεστομίσει κάτι που είναι διαφορετικό από αυτό που πιστεύετε πέφτετε όλοι να τον φάτε...

Senior Member
    sonia δεν είναι έτσι! Δε νομίζω πως κανείς από εμάς είμαστε εδώ για να την "πέφτουμε" ο ένας στον άλλον. Απλά όλοι έχουμε διαφορετικές απόψεις. Κι εμείς την άποψή μας λέμε...μόνο που το διακωμωδούμε λίγο το θέμα!

Senior Member
    Originally posted by sonia
    Τελικά ξέρετε τι έχω δει τον τελευταίο καιρό και με στεναχωρεί πολύ για το forum...μόλις τολμήσει κάποιος και ξεστομίσει κάτι που είναι διαφορετικό από αυτό που πιστεύετε πέφτετε όλοι να τον φάτε...
    Κοίτα, ο καθένας μπορεί να λέει την άποψη του και είναι σεβαστή, αυτό το πράγμα όμως που λεγανε οι δύο συμφορουμιτισες δεν ήταν άποψη, ήταν κατι σε κοροιδευω τον εαυτό μου, και τους υπολοιπους, είμαι μέσα σε ένα φόρουμ παχυσαρκίας και λέω είμαι καλά με τα 130 μου κιλά γιατί οι γκόμενοι με θέλουν και είμαι και γαμό τα παιδιά και όμορφη και έχω και επίπεδο και είμαι και έξυπνη και σέξι, δηλάδη με λίγα λόγια είμαι το απόλυτο θηλυκό γιατί είχα και 65 φαλλούς που μπήκαν μέσα μου (τώρα στα τυφλά ήταν )και άρα δεν παίζει θέμα του να είμαι έστω και λίγο μη εμφανίσιμη.... ε... εγώ προσωπικά δεν θα μπορούσα να ΜΗΝ απαντήσω σε ακόμα μία ψωνισμένη και "ζω στον κόσμο μου" χοντρούλα.... είχα την ανάγκη να της πω πως ναι μπορεί να νιώθει σέξι και ερωτική γιατί πάνω απ' όλα είναι γυναίκα, όπως κι εγώ νιώθω έτσι άλλωστε, αλλά δέχομαι πως οι πιο αδύνατες κοπέλες είναι ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΕΣ απο μένα και ελκύουν κατά πολύ περισσότερο το άλλο φύλο. Και γι αυτό έβαλα νυστέρι πάνω μου. Για να μπορέσω να αφήσω τον ερωτισμό μου ελέυθερο χωρίς να καταπλακώνεται από τα κιλά μου... Όμως είναι πολύ θαμένος κάτω από τα 100 κιλά, πόσο μάλλον κάτω από τα 130....

Senior Member
    Ρε παιδιά τι είναι αυτά??? Τέρατα είμαστε ή δεν το έχω καταλάβει? Το να αισθάνεται κανείς ποθητός και ερωτεύσιμος και ας είναι παχύς δεν είναι έγκλημα...
    Η σεξουαλικότητα ξεκινάει από μέσα μας....είτε το έχεις είτε δεν το έχεις....
    Εγώ στα 120 κιλά γνώρισα τον άντρα μου σε chat την ίδια στιγμή που οι φίλες μου που είναι αδύνατες δεν έχουν ούτε γκόμενο!!!
    Εγώ παντρεύτηκα και αυτές ακόμα δεν έχουν γκόμενο...χιχιχι...
    και όπως το βλέπω εγώ θα αδυνατίσω και αυτές ακόμα δεν θα έχουν γκόμενο...χαχαχα!
    έτσι ακριβως ειναι τα πραγματα Σόνια, εσυ το καταλαβαινεις γιατι το εχεις ζησει...
    καποιος που εχει αναγαγει τα κιλα του σε υπ αριθμο ενα προβλημα και εχθρο του ομως,και δεν εχει αφεθει να ζησει τιποτε αλλο στη ζωη του, δεν μπορει να το δει αυτο, και εχει την ταση να φορτωνει στο προβλημα αυτο ολα του τα προβληματα...ετσι νομιζει οτι τα κιλα τον εμποδιζουν απο το να παρει μια καλυτερη μορφωση , απο το να αποκτησει σεξουαλικοτητα( την πλακωσαν την σεξουαλικοτητα της τα πολλα κιλα της ειπε μια δυστυχισμενη κοπελα εδω), απο το να τα παει καλα επαγγελματικα η απο το να εχει μια φυσιολογικη ερωτικη ζωη....το γεγονος οτι εχει τον ανθρωποδιωχτη το θεωρει δευτερευον...
    ουτε μπορουν να καταλαβουν αλλα ουτε καν να ανεχτουν το γεγονος οτι υπαρχουν ατομα με το ιδιο προβλημα με αυτους που ομως αγαπανε τον εαυτο τους και εχουν αγαπηθει, και που εχουν φυσιολογικη ζωη χωρις να περιμενουν να αδυνατισουν για ν αρχισουν να ζουν.....

επειδη ομως η παχυσαρκια ειναι οντως προβλημα και δημιουργει και αλλα προβληματα, ισως καποιια απο τα ατομα αυτα που αφησαν τα κιλα τους να τους στερησουν καθε χαρα απο τη ζωη τους, οταν τα χασουν να καταλαβουν οτι η κενη η ενδιαφερουσα προσωπικοτητα τους παραμενει ιδια ακριβως..και τοτε ισως ψαξουν να βρουν τι πραγματικα φταιει και δεν γυρναει ανθρωπος να ασχοληθει μαζι τους....

Senior Member
    Originally posted by 2sweet2b4go10
    Ρε παιδιά τι είναι αυτά??? Τέρατα είμαστε ή δεν το έχω καταλάβει? Το να αισθάνεται κανείς ποθητός και ερωτεύσιμος και ας είναι παχύς δεν είναι έγκλημα...
    Η σεξουαλικότητα ξεκινάει από μέσα μας....είτε το έχεις είτε δεν το έχεις....
    Εγώ στα 120 κιλά γνώρισα τον άντρα μου σε chat την ίδια στιγμή που οι φίλες μου που είναι αδύνατες δεν έχουν ούτε γκόμενο!!!
    Εγώ παντρεύτηκα και αυτές ακόμα δεν έχουν γκόμενο...χιχιχι...
    και όπως το βλέπω εγώ θα αδυνατίσω και αυτές ακόμα δεν θα έχουν γκόμενο...χαχαχα!
    έτσι ακριβως ειναι τα πραγματα Σόνια, εσυ το καταλαβαινεις γιατι το εχεις ζησει...
    καποιος που εχει αναγαγει τα κιλα του σε υπ αριθμο ενα προβλημα και εχθρο του ομως,και δεν εχει αφεθει να ζησει τιποτε αλλο στη ζωη του, δεν μπορει να το δει αυτο, και εχει την ταση να φορτωνει στο προβλημα αυτο ολα του τα προβληματα...ετσι νομιζει οτι τα κιλα τον εμποδιζουν απο το να παρει μια καλυτερη μορφωση , απο το να αποκτησει σεξουαλικοτητα( την πλακωσαν την σεξουαλικοτητα της τα πολλα κιλα της ειπε μια δυστυχισμενη κοπελα εδω), απο το να τα παει καλα επαγγελματικα η απο το να εχει μια φυσιολογικη ερωτικη ζωη....το γεγονος οτι εχει τον ανθρωποδιωχτη το θεωρει δευτερευον...
    ουτε μπορουν να καταλαβουν αλλα ουτε καν να ανεχτουν το γεγονος οτι υπαρχουν ατομα με το ιδιο προβλημα με αυτους που ομως αγαπανε τον εαυτο τους και εχουν αγαπηθει, και που εχουν φυσιολογικη ζωη χωρις να περιμενουν να αδυνατισουν για ν αρχισουν να ζουν.....

επειδη ομως η παχυσαρκια ειναι οντως προβλημα και δημιουργει και αλλα προβληματα, ισως καποιια απο τα ατομα αυτα που αφησαν τα κιλα τους να τους στερησουν καθε χαρα απο τη ζωη τους, οταν τα χασουν να καταλαβουν οτι η κενη η ενδιαφερουσα προσωπικοτητα τους παραμενει ιδια ακριβως..και τοτε ισως ψαξουν να βρουν τι πραγματικα φταιει και δεν γυρναει ανθρωπος να ασχοληθει μαζι τους....
    Α, βλέπω έχεις βγάλει και συμπεράσματα, είμαι αντικοινωνική και δεν έχω γκόμενο γιατί είμαι χοντρή... Οκεεεειιιιι!!!! Τέεεεελοςςςςς στο παρατράγουδο Νumber ouan!!!

Senior Member
    Originally posted by sad

Α, βλέπω έχεις βγάλει και συμπεράσματα, είμαι αντικοινωνική και δεν έχω γκόμενο γιατί είμαι χοντρή... Οκεεεειιιιι!!!! Τέεεεελοςςςςς στο παρατράγουδο Νumber ouan!!!
    το ακριβως αντιθετο ειπα...
    αλλα επειδη δεν ξερεις να ακους τι λενε οι αλλοι, δεν μπορει και ο εγκεφαλος σου να επεξεργαστει τις πληροφοριες...

ειπα, οτι ΕΣΥ νομιζεις οτι δεν εχεις γκ0ομενο επειδη εισαι χοντρη, ενω η αληθεια ειναι οτι δεν εχεις γκομενο γιατι δεν αγαπας τον εαυτο σου και δεν ελκυεις τους αλλους ως προσωπικοτητα ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΧΟΝΤΡΗ....

σε λαθος μερος εκανες επεμβαση κοπελα μου...τσαμπα την ταλαιπωρια..

Senior Member
    Originally posted by 2sweet2b4go10
    Originally posted by sad

το ακριβως αντιθετο ειπα...
    αλλα επειδη δεν ξερεις να ακους τι λενε οι αλλοι, δεν μπορει και ο εγκεφαλος σου να επεξεργαστει τις πληροφοριες...

ειπα, οτι ΕΣΥ νομιζεις οτι δεν εχεις γκ0ομενο επειδη εισαι χοντρη, ενω η αληθεια ειναι οτι δεν εχεις γκομενο γιατι δεν αγαπας τον εαυτο σου και δεν ελκυεις τους αλλους ως προσωπικοτητα ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΧΟΝΤΡΗ....

σε λαθος μερος εκανες επεμβαση κοπελα μου...τσαμπα την ταλαιπωρια..
    Πάντως είχα τα @@ και την έκανα... Κάποιοι άλλοι συμβιβάζονται με το ψέμα που ζουν. Φαντάζομαι είσαι και εσύ μια κουκλάρα που έχεις σούπερ γκόμενο ε; Κάι έχεις και επίπεδο. Και είσαι έξυπνη. Και κοινωνική. Και κάνεις και σουυυυυυυπερ σεξάκι. Και το κορμί σου άμα αδυνατίσεις θα είναι τέλειο. Και πάνω απ' όλα έχεις ένα καταπληκτικό προσωπο.... Ε, ρε σούργελα!!!!!!!

Senior Member
    εχω να σου πω πολυ σοβαρα, και χωρις να θελω να σε κοροιδεψω οτι χρειαζεσαι βοηθεια...αλλα οχι για τα κιλα σου..αυτα ειτε τα χασεις ειτε οχι δεν θα βοηθησουν στην τραγικη κατασταση που βρισκεσαι...

Senior Member
    Είμαι η sad και έχω να πιω 1 μήνα.... Είμαι η sad και είμαι καλά!

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast