Results 91 to 105 of 115
Thread: Φοβάμαι να αποβάλω κιλά?
-
31-03-2006, 23:12 #91
Originally posted by sad
Είμαι η sad και έχω να πιω 1 μήνα.... Είμαι η sad και είμαι καλά!
- 31-03-2006, 23:51 #92
Παιδάκια, τώρα μπήκα και τα διάβασα όλα. Αν μου επιτρέπετε, να πω κι εγώ που είμαι μάλλον η πιο μεγάλη εδώ μέσα, κάποιες κουβεντούλες;
Κατά τη γνώμη μου, και βεβαίως δεν διεκδικώ το αλάνθαστο, έχετε όλες δίκηο. Γιατί το θέμα είναι πολυσύνθετο.
1. Είναι αλήθεια πως θέλουμε να αδυνατίσουμε όχι μόνον για λόγους υγείας. Και για λόγους υγείας. Και για να νιώσουμε πως "ταιριάζουμε" με τα πρότυπα. Και για να είμαστε περισσότερο επιθυμητοί. Όπως θέλουμε να μας γνωρίζουν και να λένε "αυτός - η είναι καταπληκτικό παιδί", ή " καταπληκτική στη δουλειά της" ή "καταπληκτική φίλη"... και τα λοιπά, έτσι θέλουμε να λένε επίσης και "πολύ όμορφη"(ή κάτι αντίστοιχο που να δείχνει αποδοχή ΚΑΙ όσον αφορά την εμφάνιση). Θέλουμε να αδυνατίσουμε γιατί νιώθουμε διαφορετικοί από τους άλλους. Για να τους μοιάσουμε. Για να ενταχτούμε. Για να "ταιριάζουμε" με την γενική εικόνα. Γιατί είμαστε κοινωνικά όντα. Γιατί κάπου μέσα μας νιώθουμε πως δεν είμαστε εντάξει έτσι όπως είμαστε. Όπως λοιπόν προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι σε άλλα, να μορφωθούμε, να καλλιεργηθούμε, ν' ανέβουμε κοινωνικά, εργασιακά, οικονομικά, ψυχολογικά, έτσι θέλουμε και να ...ομορφήνουμε. Δεν βρίσκω πουθενά τίποτα το κακό.
2. Επειδή δεν είμαστε λοιπόν ακριβώς όπως θα θέλαμε, αυτό δε σημαίνει πως δεν μπορούμε και να επιβιώσουμε. Όπως με χιλιάδες άλλα πράγματα, προσπαθούμε να ισορροπήσουμε τα μειονεκτήματά μας με τα πλεονεκτήματά μας. Γινόμαστε καλύτερες στο χαρακτήρα, γινόμαστε πιο διασκεδαστικές, γινόμαστε πιο ανοιχτές, ... γινόμαστε πολλά πράγματα που μπορούμε να τα βάλουμε στο παιχνίδι της ζωής και να "πάρουμε πόντους". Ένας είναι κοντός; Ωραία. Είναι όμως πιο διασκεδαστικός. ʼλλος έχει στραβή μύτη που βγάζει μάτι; Ωραία. Είναι όμως ένας άνθρωπος τόσο ακέραιος, μπορείς τόσο πολύ να τον εμπιστευτείς, που ούτε προσέχεις το λαθάκι επάνω του. Γενικώς, προβάλλουμε τα καλά μας και καμουφλάρουμε τα κακά μας. ("Σεξουαλικός λέγεται αυτός που διαφημίζει καλά τα πλεονεκτήματά του", είπε πριν από κάτι χρόνια η Κοκό Σανέλ). Πλήρως φυσιολογική και αποδεκτή συμπεριφορά.
3. Ποιός μας προσέχει; ʼνθρωποι από όλες τις κατηγορίες. Μπορεί να μας την πέσει κάποιος που εντυπωσιάστηκε από τον χαρακτήρα μας. Κάποιος που να γουστάρει το στήθος μας και μόνον. Κάποιος που να γουστάρει το πώς γελάμε και μόνον. Κάποιος που να του αρέσουν οι ευτραφείς. Κάποιος που γουστάρει σαν τρελλός να κάνει μαζί μας παρέα γιατί εντυπωσιάστηκε από την εξυπνάδα μας. Κάποιος που να του άρεσε η ντροπαλότητά μας. Κάποιος που να του θυμίζουμε τη μαμά του. Κάποιος που να του θυμίζουμε τον μπαμπά του στον τρόπο που πίνουμε μπύρα. Αυτά είναι όλα ρευστά. Και μέσα στο παιχνίδι. Και απολύτως φυσιολογικά. ʼρα είναι αλήθεια πως ασχέτως το πόσα κιλά είμαστε, μπορούμε να είμαστε μέσα στο ερωτικό γίγνεσθαι. Αλλά είναι και αλήθεια πως το γενικότερο περιβάλλον μας θεωρεί προβληματικές και κάποιο ποσοστό θα μας απορρίψει a priori.
4. Η πολύ προσωπική μου άποψη είναι πως ο καθένας κάνει αυτό που ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να κάνει. Για να νιώθει εκείνος καλύτερα με τον εαυτό του. Το ποιό είναι το κίνητρό του, δεν ενδιαφέρει. Και σαφώς δεν μπορεί να μπει σε κρίση από τους άλλους που κι αυτοί έχουν το δικό τους προσωπικό κίνητρο. Κάθε κίνητρο είναι σεβαστό γιατί είναι η κινητήρια δύναμη του άλλου. Και εν τέλει, το ζητούμενο είναι να γίνουμε καλύτεροι. Και στην ψυχή. Και στο μυαλό. Και στην εμφάνιση.
Και για να το ελαφρύνουμε και λίγο, εμένα δε θα με χάλαγε καθόλου να μπορούσα να γίνω σαν αυτές τις μοντέλες. Αλλά δεν βάζω και τα κλάμματα που δεν είμαι. Γκόμενοι δε μου λείψανε. Κάποιοι με απορρίψανε. Κάποιους τους απέρριψα εγώ. Κάποιοι με κυνηγήσανε, επιτυχώς. Κάποιοι ανεπιτυχώς. Κάποιους κυνήγησα επιτυχώς. Κάποιους ανεπιτυχώς. Ο άντρας μου με γουστάρει έτσι κι αλλιώς. Εγώ δε με γουστάρω καθόλου. Κι αν κάνω δίαιτα, είναι για να με γουστάρω εγώ. Αυτά. Και μη στεναχωριέστε κορίτσια, είναι πολύ μικρή η ζωή η καργιόλα!
01-04-2006, 00:13 #93
Linaki, bravo kai smats!
Apofortises thn katastash KAI me epixeirhmata!
01-04-2006, 07:56 #94
Λίνα συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.
Εγώ αυτό που έχω μάθει τόσα χρόνια που ψάχνομαι και μέσα από διαδικασίες για να χάσω κιλά είναι ότι για να αγαπηθώ πρέπει πρώτα εγώ να αγαπάω τον εαυτό μου. Και αν δεν μάθω να με αγαπάω και ως χοντρή δεν πρόκειται ποτέ να αδυνατίσω.
Τώρα όσο αφορά την επικοινωνία εδώ, από την μια είναι να λυπάσαι και από την άλλη να γελάς. Ο τίτλος σε μια εφημερίδα θα μπορούσε να είναι ..οι χοντρές μαλλιοτραβιούνται...ε και είναι αστείο.
Από την άλλη είναι λυπηρό γιατί υποτίθεται ότι εμείς εδώ που όλοι έχουμε ένα κοινό σοβαρό πρόβλημα, δεν θέλουμε να κάνουμε αυτό που μας κάνουν οι άλλοι που δεν γνωρίζουν το πρόβλημά μας. Με αγάπη οφείλουμε να σεβαστούμε οποιονδήποτε έχει κάτι διαφορετικό από το δικό μας πιστεύω και ειδικά αν αυτό είναι κάτι που τον βοηθάει να προχωρήσει και να λύσει το πρόβλημά του αφού (υποτίθεται) ότι αυτός είναι ο στόχος! Με κάποιους συμφωνούμε και με κάποιους διαφωνούμε δεν έχει σημασία οφείλουμε όμως σίγουρα να σεβόμαστε!!!
01-04-2006, 08:51 #95
Ελπιζω η φιλη που μπηκε για πρωτη φορα στο φορουμ και αρχισαν να την βριζουν , να επανερθει...
Το μονο που φανηκε ξεκαθαρα απο αυτη την επεισοδιακη επικοινωνια, και δεν ειναι απαραιτητα κακο, ειναι οτι ενα σοβαρο κοινο προβλημα δεν μας ενωνει τοσο οσο μπορει να νομιζουμε...
οτι τελικα εχουμε περισσοτερα κοινα με ανθρωπους με κοινες αντιληψεις, κοινα ενδιαφεροντα, κοινες εμπειριες, παρα με ανθρωπους που ετυχε να εχουμε τα ιδια κιλα...
οτι παρα τα προβληματα μας, οι ιδιες οι ζωες μας μοιαζουν περισσοτερο με τις ζωες των ανθρωπων αυτων , παρα με των ανθρωπων που εχουμε τα ιδια κιλα...
οτι εντελει, η προβληματικη η οχι ζωη μας, η προβληματικη η οχι συμπεριφορα μας δεν οφειλεται στα παραπανω κιλα, αλλα σε πολυ βαθυτερες αιτιες που αν δεν τις βρουμε, ουτε τα κιλα προκειται να ξεφορτωθουμε ουτε τα προβληματα απ τη ζωη μας...
01-04-2006, 12:04 #96
Οταν βρηκα αυτο το site, ειχε ανεβει η διαθεση μου διοτι πιστεψα πως επιτελους σε ενα δικτυακο χωρο υπηρχε ευγενεια και αλληλεγγυη...
Δυστυχως ακομα μια φορα, φανηκα υπεραισιοδοξη και αιθεροβαμον......
Την εικονα που ειχα, ατομων που χωρις κανενα συμφερον, κανεναν ορο, προσφερουν συντροφια και βοηθεια στους αλλους ηρθε να την αμαυρωσει η κακια, ο σαρκασμος και η βλακεια ορισμενων ατομων.
Ο,τι ειπα αμφισβητηθηκε, διαστρευλωθηκε και κατεληξε σε εξυπνακιστικο σχολιο του τυπου "να βαλω 30 κιλα να βρω γκομενο".
Λυπαμαι..λυπαμαι πολυ.....
Διαβαζω αυτον τον καιρο ενα καταπληκτικο βιβλιο του Παπαγιωργη για τα Μυστικα της Συμπαθειας. Θεωρησα λανθασμενα πως θα μπορουσα να μοιραστω πεντε σκεψεις με καποιους που "συμ-πασχουν"...
Τελικα ομως ειναι οπως τα λεει η lina....
Δεν σκοπευω να ξαναμοιραστω δημοσια καμια σκεψη μου με ατομα που τελικα δεν ξερω. Μπορει στο τελος να καταληξω μονη αλλα ειναι προτιμοτερο απο το να δεχομαι ολη την κακια και τα κομπλεξ του καθενος.
Μονο στον προσωπικο μου χωρο μπορω να γλυτωσω απο την μιζερια που βλεπω γυρω μου και για αυτο οφειλω να τον διαφυλαξω.
Καλη επιτυχια στις διαιτες σας.... στις ζωες σας...και στις ανασφαλειες σας....
Ευχαριστω πολυ για το μαθημα...και για τις πληροφοριες που τοσο απλοχερα μου εδωσε η bionic.
01-04-2006, 13:09 #97
ΜαρίαΚ.: Λυπάμαι που το φόρουμ δεν στάθηκε ισάξιο των προσδοκιών σου, όμως έκανες κι εσύ ένα
λάθος. Η προβολή της προσωπικής σου ζωής εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει..
Περίμενα να γράψεις για παράδειγμα σχετικά με το βάρος και τι σχεδιάζεις να κάνεις γι αυτό.
Περίμενα να μοιραστείς μαζί μας αυτό ακριβώς το πρόβλημα.
Τέτοια προσωπικά δεδομένα που ανέφερες δεν είναι το ζητούμενο του φόρουμ.
Μην απορείς λοιπόν που μέσα σε μια μέρα παρεξηγήθηκες από τους θαμώνες αυτού του φόρουμ.
Το τι είναι ο καθένας το ξέρει καλύτερα μόνος του και δεν χρειάζετε να το αποδείξει σε ένα
φόρουμ σαν κι αυτό.
Sad: είπες πικρά λόγια κι εσύ, καταλάβα που συμφωνείς και που όχι, δεν είναι ανάγκη όμως
να προβαίνουμε σε χαρακτηρισμούς για τους άλλους.
και για τελευταίο θα επαναλάβω κάτι που έγραψε η Σόνια και που συμφωνώ 100%
"για να αγαπηθώ πρέπει πρώτα εγώ να αγαπάω τον εαυτό μου"
01-04-2006, 13:42 #98
Originally posted by ΜΑΡΙΑ_Κ
Οταν βρηκα αυτο το site, ειχε ανεβει η διαθεση μου διοτι πιστεψα πως επιτελους σε ενα δικτυακο χωρο υπηρχε ευγενεια και αλληλεγγυη...
Δυστυχως ακομα μια φορα, φανηκα υπεραισιοδοξη και αιθεροβαμον......
Την εικονα που ειχα, ατομων που χωρις κανενα συμφερον, κανεναν ορο, προσφερουν συντροφια και βοηθεια στους αλλους ηρθε να την αμαυρωσει η κακια, ο σαρκασμος και η βλακεια ορισμενων ατομων.
Ο,τι ειπα αμφισβητηθηκε, διαστρευλωθηκε και κατεληξε σε εξυπνακιστικο σχολιο του τυπου "να βαλω 30 κιλα να βρω γκομενο".
Διαβαζω αυτον τον καιρο ενα καταπληκτικο βιβλιο του Παπαγιωργη για τα Μυστικα της Συμπαθειας. Θεωρησα λανθασμενα πως θα μπορουσα να μοιραστω πεντε σκεψεις με καποιους που "συμ-πασχουν"...
Τελικα ομως ειναι οπως τα λεει η lina....
Δεν σκοπευω να ξαναμοιραστω δημοσια καμια σκεψη μου με ατομα που τελικα δεν ξερω. Μπορει στο τελος να καταληξω μονη αλλα ειναι προτιμοτερο απο το να δεχομαι ολη την κακια και τα κομπλεξ του καθενος.
Μονο στον προσωπικο μου χωρο μπορω να γλυτωσω απο την μιζερια που βλεπω γυρω μου και για αυτο οφειλω να τον διαφυλαξω.
Καλη επιτυχια στις διαιτες σας.... στις ζωες σας...και στις ανασφαλειες σας....
Ευχαριστω πολυ για το μαθημα...και για τις πληροφοριες που τοσο απλοχερα μου εδωσε η bionic.
Όσο για σένα 2troll2b4go10 δεν έχω απολύτως τίποτα να πω... Ξερει κανείς πως μπορούμε να κάνουμε ignore ενα μέλος από δω μέσα;
01-04-2006, 14:20 #99
Originally posted by bionic
ΜαρίαΚ.: Λυπάμαι που το φόρουμ δεν στάθηκε ισάξιο των προσδοκιών σου, όμως έκανες κι εσύ ένα λάθος. Η προβολή της προσωπικής σου ζωής εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει..
Περίμενα να γράψεις για παράδειγμα σχετικά με το βάρος και τι σχεδιάζεις να κάνεις γι αυτό.
Περίμενα να μοιραστείς μαζί μας αυτό ακριβώς το πρόβλημα.
Τέτοια προσωπικά δεδομένα που ανέφερες δεν είναι το ζητούμενο του φόρουμ.
Μην απορείς λοιπόν που μέσα σε μια μέρα παρεξηγήθηκες από τους θαμώνες αυτού του φόρουμ.
Το τι είναι ο καθένας το ξέρει καλύτερα μόνος του και δεν χρειάζετε να το αποδείξει σε ένα
φόρουμ σαν κι αυτό.
Sad: είπες πικρά λόγια κι εσύ, καταλάβα που συμφωνείς και που όχι, δεν είναι ανάγκη όμως
να προβαίνουμε σε χαρακτηρισμούς για τους άλλους.
και για τελευταίο θα επαναλάβω κάτι που έγραψε η Σόνια και που συμφωνώ 100%
"για να αγαπηθώ πρέπει πρώτα εγώ να αγαπάω τον εαυτό μου"
ΟΧΙ μπαιονικ, το θεμα αυτου του φορουμ ΔΕΝ ειναι συζητησεις προσανατολισμενες αποκΛειστικα στα κιλα και αν χανουμε η οχι, ειναι προσανατολισμενο στο ΠΡΟΒΛΗΜΑ των ΔΠΤ, κι αν καποιοι επιλεξατε να επικεντρωθειΤε στο συμπτωμα του προβληματος αυτου, που ειναι τα κιλα , ειναι δικαιωμα σας, αρκει να μη βριζετε φυσικα οπως κανατε προ ολιγου....
ΑΛΛΟΙ ομως εδω μεσα εχουν διαφορετικη επιλογη, και δεν εχουΝ τη διαθεση να αγνοησουν τις ζωες τους για να μιλανε ΜΟΝΟ για τις κοιλιες τους, ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ εχουν τη διαθεση να μοιραστουν με καποιους ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΜΕ ΣΑΣ ΤΙΣ ΔΥΟ Η 5 Η ΠΟΣΕΣ ΕΙΣΤΕ, καποια πραγματα.
αν δεν σας αρεσει η επιλογη αυτη, μπορειτε να μη διαβαζετε η να μην απαντατε, η να απαντατε και να λετε τη γνωμη σας...
ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ,ΟΧΙ ΒΡΙΣΙΕς ΓΚΡΟΥΠΟΥΣΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΜΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΣΩΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ.
τι θα πει "περιμενες" να μιλησει για τα κιλα της? ποιος σε ρωτησε τι περιμενες? εχεις καμια δικαιοδοσια να περιμενεις η να μη περιμενεις τι θα πουν οι αλλοι εδω μεσα εκτος εσου, κι αν δεν τα πουν ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΑΝ ΛΑΘΟΣ???????????
και τελος δεν θα ορισεις εσυ ΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ Η ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΣΑΣ "ΞΑΦΝΙΑΖΕΙ" ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ.
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.
01-04-2006, 14:29 #100
Φυσικά και ο καθένας είναι ελεύθερος να λέει τη γνώμη του εδω μέσα, όμως να είναι έτοιμος να δεχθεί και καλή και κακή κριτική. Δεν γίνεται να ακούμε μπαρούφες και να απαντάμε στον άλλον χαιδευοντας του τα αυτιά. Σε οποιο φόρουμ και να μπεις αυτό το πράγμα γίνεται. Τώρα αν εσύ θες να πιστεύεις πως είσαι ωραία μη μπαίνεις μέσα σε ένα φόρουμ παχυσαρκίας να το λες, κάτσε μπροστά στον καθρέφτη σου κανα δύωρο και επανέλαβε "Είμαι ωραία-είμαι σέξι" σε λίγο καιρό θα το πιστέψεις και εσύ και ο καθρέφτης σου, η μόνη που θα μείνει με τις αμφιβολίες της θα είναι η ζυγαριά σου....α, και εγώ...
01-04-2006, 14:34 #101
Originally posted by ΜΑΡΙΑ_Κ
Μαρία λυπάμαι αν το σχόλιο μου σου φάνηκε εξυπνακίστικο. Δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου...Απλά θεωρώ ότι το να είσαι παχύσαρκος επηρεάζει άμεσα τη σχέση σου με το άλλο φύλο. Το σχόλιό μου ήταν μια διακωμώδηση περισσότερο της δικής μου κατάστασης....
Όσο για το ό,τι το forum αυτό δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες σου πραγματικά δεν το καταλαβαίνω! Σε αυτό το forum γράφουν άνθρωποι και οι διαφωνίες, οι καβγάδες, οι διαφορετικές απόψεις, ακόμη και οι υπερβολικές αντιδράσεις σε κάποια σημεία, είναι μέρος των ανθρώπινων σχέσεων. Φαντάζομαι ότι το ζητούμενό σου είναι να σε στηρίξουμε όλοι στην προσπάθειά σου να χάσεις κιλά και πιστεύω ότι παρά τους διαφορετικούς μας χαρακτήρες και τις αντίθετες απόψεις μας σε κάποια θέματα, τουλάχιστον αυτό το κάνουμε και το κάνουμε καλά! Εγώ τουλάχιστον αυτό νιώθω από την πρώτη στιγμή που μπήκα σε αυτό το forum....
01-04-2006, 14:52 #102
Originally posted by sad
Φυσικά και ο καθένας είναι ελεύθερος να λέει τη γνώμη του εδω μέσα, όμως να είναι έτοιμος να δεχθεί και καλή και κακή κριτική. Δεν γίνεται να ακούμε μπαρούφες και να απαντάμε στον άλλον χαιδευοντας του τα αυτιά. Σε οποιο φόρουμ και να μπεις αυτό το πράγμα γίνεται. Τώρα αν εσύ θες να πιστεύεις πως είσαι ωραία μη μπαίνεις μέσα σε ένα φόρουμ παχυσαρκίας να το λες, κάτσε μπροστά στον καθρέφτη σου κανα δύωρο και επανέλαβε "Είμαι ωραία-είμαι σέξι" σε λίγο καιρό θα το πιστέψεις και εσύ και ο καθρέφτης σου, η μόνη που θα μείνει με τις αμφιβολίες της θα είναι η ζυγαριά σου....α, και εγώ...
και συνεχιζεις, αποκαλωντας "μπαρουφες" αυτα που λενε οι αλλοι..
περα απο αυτο, αν εγω πω η πιστευω οτι ειμαι ωραια( δεν το ειπα αλλα πες οτι το ειπα) εσενα γιατι σε ενοχλει σε βαθμο που να με βριζεις? ζηλευεεις επειδη αν και εισαι στην ιδια κατασταση κιλων με μενα, δεν το ενοιωσες ποτε για τον εαυτο σου?νευριαζεις επειδη μιας και δεν το νοιωθεις εσυ για τον εαυτο σου δεν πρεπει να το νοιωθει και κανεις αλλος?
οσο γι αυτο που ανεφερες τελευταια με τον καθρεφτη , σε πληροφορω αν και το ανεφερεσ διακωμωδωντας το, οτι αν οχι ετσι ακριβως οπως το αναφερεις αλλα στο περιπου ετσι, ειναι συγκεκριμενη μεθοδος για να μαθει κανεις να αγαπαει τον εαυτο του...σου προτεινω να τον δοκιμασεις γιατι εσυ τον μισεις τον εαυτο σου και θελεις να του κανεις κακο..
δεν καταλαβες καημενο κοριτσι οτι ολη τη μερα χθες, στο προσωπο τησ ΜΑΡΙΑΣ Κ εβριζες τον εαυτο σου? εναν εαυτο που θα τολμουσε να πει στους αλλους οτι νοιωθει περηφανος και ομορφος????
αυτο εκανες....
κι αν καποτε ηρεμησεις και τολμησεις περα απο νυστερι οπως περηφανευεσαι να λες, πανω σου, βαλεις και λιγο χερι στην ψυχη σου, θα δεις οτι το μονο σου προβλημα ειναι το ποσο πολυ μισεις τον ιδιο σου τον εαυτο...
01-04-2006, 14:56 #103
Originally posted by 2sweet2b4go10
ΟΧΙ μπαιονικ, το θεμα αυτου του φορουμ ΔΕΝ ειναι συζητησεις προσανατολισμενες αποκΛειστικα στα κιλα και αν χανουμε η οχι, ειναι προσανατολισμενο στο ΠΡΟΒΛΗΜΑ των ΔΠΤ, κι αν καποιοι επιλεξατε να επικεντρωθειΤε στο συμπτωμα του προβληματος αυτου, που ειναι τα κιλα , ειναι δικαιωμα σας, αρκει να μη βριζετε φυσικα οπως κανατε προ ολιγου....
ΑΛΛΟΙ ομως εδω μεσα εχουν διαφορετικη επιλογη, και δεν εχουΝ τη διαθεση να αγνοησουν τις ζωες τους για να μιλανε ΜΟΝΟ για τις κοιλιες τους, ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ εχουν τη διαθεση να μοιραστουν με καποιους ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΜΕ ΣΑΣ ΤΙΣ ΔΥΟ Η 5 Η ΠΟΣΕΣ ΕΙΣΤΕ, καποια πραγματα.
αν δεν σας αρεσει η επιλογη αυτη, μπορειτε να μη διαβαζετε η να μην απαντατε, η να απαντατε και να λετε τη γνωμη σας...
ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ,ΟΧΙ ΒΡΙΣΙΕς ΓΚΡΟΥΠΟΥΣΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΜΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΣΩΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ.
τι θα πει "περιμενες" να μιλησει για τα κιλα της? ποιος σε ρωτησε τι περιμενες? εχεις καμια δικαιοδοσια να περιμενεις η να μη περιμενεις τι θα πουν οι αλλοι εδω μεσα εκτος εσου, κι αν δεν τα πουν ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΑΝ ΛΑΘΟΣ???????????
και τελος δεν θα ορισεις εσυ ΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ Η ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΣΑΣ "ΞΑΦΝΙΑΖΕΙ" ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ.
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.
(ρε παιδιά που την έβρισα αυτή και δεν το πήρα χαμπάρι?)
01-04-2006, 14:59 #104
Δεν γνωρίζεις αν εγώ αγαπώ τον εαυτό μου. Πρώτον. Και δεύτερον δεν ξέρεις αν θαυμάζω ή πιστεύω πως είμαι όμορφη. Δεν ανέφερα ποτε εδώ μέσα αν πιστεύω πως μετράω ή όχι. Και ούτε θα σου πω και τώρα. Γιατι δεν είναι το ζητούμενο μου αυτο. Οπότε άκυρα όλα αυτά που λες γιατί τα λες στον αέρα. Η διαφωνία μου δεν είναι να αγαπάς τον εαυτό σου και να τον έχεις ψηλά. Η διαφωνία μου είναι στο να λες έχω 65 εραστές και 20 αρραβώνες για να επιβεβαιώσεις αυτό σε ένα φόρουμ παχυσαρκίας. Και όσο και να λες ότι έχω ψυχολογικά που το επαναλαμβάνεις συνεχώς και κάνένας δεν γύρισε να σου πει πως "βρίζεις" γιατί με λίγα λόγια με αποκαλείς τρελή, εγώ συνεχίζω να σε έχω σε μειωμένη εκτίμηση και να διαβάζω τα ποστς σου γελώντας....
01-04-2006, 15:06 #105
Originally posted by sad
Δεν γνωρίζεις αν εγώ αγαπώ τον εαυτό μου. Πρώτον. Και δεύτερον δεν ξέρεις αν θαυμάζω ή πιστεύω πως είμαι όμορφη. Δεν ανέφερα ποτε εδώ μέσα αν πιστεύω πως μετράω ή όχι. Και ούτε θα σου πω και τώρα. Γιατι δεν είναι το ζητούμενο μου αυτο. Οπότε άκυρα όλα αυτά που λες γιατί τα λες στον αέρα. Η διαφωνία μου δεν είναι να αγαπάς τον εαυτό σου και να τον έχεις ψηλά. Η διαφωνία μου είναι στο να λες έχω 65 εραστές και 20 αρραβώνες για να επιβεβαιώσεις αυτό σε ένα φόρουμ παχυσαρκίας. Και όσο και να λες ότι έχω ψυχολογικά που το επαναλαμβάνεις συνεχώς και κάνένας δεν γύρισε να σου πει πως "βρίζεις" γιατί με λίγα λόγια με αποκαλείς τρελή, εγώ συνεχίζω να σε έχω σε μειωμένη εκτίμηση και να διαβάζω τα ποστς σου γελώντας....
δεν χρειαζεται να το πεις..
το κραυγαζεις οσο δυνατα δεν φανταζεσαι....εμενα με εχει ξεκουφανει η κραυγη που βγαζεις "ΜΙΣΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ"
για την μαρια τωρα...
ας πουμε οτι λεει αληθεια, γιατι εγω την πιστευω.τι σε πειραζει εσενα αν ειχε 65 εραστες, και τι σε πειραζει αν τους ειχε γιατι τους χριεαζοταν για το κορμι της η για να επιβεβαιωθει η για οποιονδηποτε αλλο λογο?
μπορεις σε παρακαλω να μου το εξηγησεις αυτο?
δεν ειπα πουθενα οτι εισαι τρελη, οπως βλεπεις βριζεις και τον εαυτο σου εκτος απο τους αλλους
ειπα οτι εχεις προβληματα που πρεπει να λυσεις αντι να βριζεις ανθρωπους που δεν σου φταινε..κι εγω εχω προβληματα που πρεπει να λυσω, απλα διαφορετικα απ τα δικα σου..
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....