Φοβάμαι να αποβάλω κιλά? - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 8 FirstFirst ... 678
Results 106 to 115 of 115
    Senior Member
    ο,τι πεις.... με κούρασες....

Senior Member
    Κορίτσια... ας μην τσακωνόμαστε μεταξύ μας! Ας τσακωθούμε με τις ζυγαριές μας! Θα εκτονώσουμε τα ρημάδια τα νεύρα μας και θα είναι και πιο εποικοδομητικό το αποτέλεσμα (αν και για το τελευταίο δεν είμαι και τόσο σίγουρη.... ακίνητη πάλι η ζυγαριά μου η που....(μπιπ) στα 89!).

Member

Καλημέρα σας!

Λοιπόν...
    Καταρχάς καλημέρα σας.

Επανήλθα μετά από μερικά ταξίδια και την επίλυση μερικών προσωπικών προβλημάτων.
    2sweet2b4go10! χαίρομαι που ξαναβρισκόμαστε, ελπίζω να είσαι καλά! Σ΄ ευχαριστώ για τις ευχές σου, για το πώς εξελίχθηκε το θέμα με τον γαστρικό μου δακτύλιο θα το αναλύσω στο ανάλογο θέμα, οπότε θα μιλήσουμε εκεί, γι΄ αυτό.

Θα επανέλθω όμως το απόγευμα για περισσότερα.
    Καλη μέρα εύχομαι σε όλους σας.

Senior Member
    χαιρομαι πραγματικα που σε ξαναβλεπω Οριανα μου
    περιμενω με αγωνια να μαθω τα νεα σου
    αν δεν λυθηκαν ακομα ολα , ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ!!!!!!!!
    δεν ειναι στο χερι τους...
    κουραγιο και καλα να περνας.
    φιλακια

Member
    ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ??? Α ΠΑΠΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ......
    ΜΠΗΚΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΕΣΑΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΦΑΤΕ....
    ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ..... ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ

δεν το πιστευω τι χαμος ειναι αυτος????

ηρεμειστε βρε παιδια......δεν υπαρχει λογοσ για ολη αυτη τη φασαρια....

ανακωχη......και καλο ειναι απο εδς και περα να ειμαστε ολοι πιο προσεκτικοι σε αυτα ποθ λεμε κ δεν υπαρχει ογοσ να προσβαλλει ο ενασ τον αλλον.....

ο καθενασ εχει το δικαιωμα να πει τη γνωμη του, να διαφωνησει...

προς θεου ομως μην υποτιμα κανεισ τη νοημοσυνη του αλλου κ μη βιαζεστε να κρινετε απο δυο λεξεισ που θα πει καποιοσ το χαρακτηρα του και την ποιοτητα του..

υποτιθεται οτι εδς ειναι ενσς χωροσ που μοιραζομαστε ενα κοινο προβλημα, ενα κοινο στοχο και ψαχνουμε για συμπαρασταση...

ασ χανηλωσουθμε τουσ τονουσ λοιπον......

και πανω απο ολα

ΣΕΒΑΣΜΟΣ!!!!!

Senior Member
    Ακριβώς... ας μην υποτιμάμε την νοημοσύνη κανενός... Εγώ ένιωσα ότι μου υποτιμήσανε την νοημοσύνη μου με αυτά που διάβαζα γραμμένα... Στην αρχή γέλασα, αλλά μετά κατάλαβα πως κάποιος προσπαθεί να με κοροιδέψει... Anyway, δεν έχω σκοπό να ξανασχοληθώ ούτε με την μία ούτε με την άλλη... Ας γράφουνε λοιπόν ότι θέλουν. Ας γράψουνε ότι θα πάνε και για υποψήφιες στο Miss Universe... ο νοών νοείτω...

Senior Member
    Originally posted by bionic
    Αυτό που έγραψες Οριάννα κρύβει μια μεγάλη αλήθεια για μας που κουβαλάμε τα πολλά κιλά για μεγάλο
    χρονικό διάστημα, κι έχουν γίνει μέρος του ευατού μας όπως τα χέρια μας και τα πόδια μας..
    είναι δυνατόν λοιπόν θα αποχωριστεί κανείς ένα μέρος του ευατού του τόσο εύκολα?
    είναι δυνατόν να μη σαμποτάρουμε κάθε προσπάθεια έστω και χωρίς να το θέλουμε?
    σηκώνει μεγάλη συζήτηση και θεωρώ πως είναι απόλυτα σωστό αυτό που έγραψες.
    από την άλλη φοβάμαι πως αν το δεχτούμε αυτό τότε έχουμε δημιουργήσει αυτόματα
    και το άλλοθι για κάθε πιθανή αποτυχία στη καινούργια μας ζωή μετά το δακτύλιο
    και αυτό πάλι θα δημιουργήσει καινούργιο κύκλο ενοχών και απογοητέυσεων γι αυτό λέω
    καλύτερα να συγκεντρωθούμε αυτή τη φορά πιο πολύ στο στόχο μας, στην απώλεια του βάρους,
    και αργότερα αντιμετωπίζουμε τον ..θυμωμένο υπέρβαρο ευατό μας
    οχι δεν εκανα ή θα κανω δκτυλιο αλλα σε ολα τα αλλα με εκφραζεις ΑΠΟΛΥΤΑ!

Senior Member
    Συχνά κάνω κι εγώ αυτή τη σκέψη. Και πόσο διαχρονική! Βλέπω ότι προβληματίζει ανθρώπους από το 2006, τουλάχιστον σε αυτό το φόρουμ. ʼρα δεν είμαι εγώ ο τρελός του χωριού.
    Αυτές τις μέρες κοντεύω να δω ένα νούμερο στη ζυγαριά μου, που έχω να το δω χρόνια. Δεν ξέρω τι ηλίθιοι μηχανισμοί δουλεύουν στο μυαλό μου και όλο και κάτι γίνεται και με σαμποτάρω. Εγώ η ίδια.
    Χθες για παράδειγμα ήμουν όλη μέρα χαρούμενη με τα κιλά μου και μέχρι το βράδυ υποδειγματική στη διατροφή μου. Το βράδυ όμως (που συνήθως μεταμορφώνομαι) άρχισα να "ξύνομαι". Στην αρχή για ποτό. Το απέφυγα και κλείστηκα σπίτι. Έπειτα για φαί. Τη γλίτωσα με διαιτητικά πράγματα. Μία μπανάνα. Πιπεριές ψητές. ʼλλη μπανάνα. Τρίτη μπανάνα. Ούτε μαιμού να ήμουν! Ένα τοστάκι. Με τούτο και με κείνο έβαλα κάτι λίγο. Όχι σπουδαία πράγματα, δεν θα μιλήσω για γραμμάρια, αλλά εκνευρίστηκα με μένα γιατί δεν πεινούσα στην πραγματικότητα. Είχα απλώς την ανάγκη να φάω, να πιω, να ξαναφάω, να ξαναπιώ, έτσι ώστε να εξασφαλίσω το να ΜΗ δω ποτέ στη ζυγαριά αυτό το μαγικό νούμερο, που θα με έκανε περήφανη.

Page 8 of 8 FirstFirst ... 678