Domenica - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 67

Thread: Domenica

Senior Member
    να πω ένα κρύο αστείο.. μα πόσο αέριο σου βαλε ο χριστιανός για να δουλέψει...
    με φουρνέλο σε άνοιξε? υπομονή, υπομονή.. τι να κάνουμε άλλοι πονάνε λιγότερο άλλοι περισσότερο!
    είσαι λιγάκι ατυχούλα σ' αυτό! αλλά This Shall Pass!
    εδώ είμαστε εμείς κάνε όση γκρίνια θέλεις!

Senior Member
    καλισπερα. αυριο θα ειμαι αθηνα θα παω στον γιατρο για σφιξιμο αλλα αυτοσ μου ειπε να μου βαλι 3 εγω θελο καλυτερα 4 να ειμαι σιγουρι

Senior Member
    έχεις μόνο 1 cc , είναι πολλά να το σφίγγεις ανα 3 cc καλύτερα 2 cc και κάτσε μια μέρα Αθήνα
    να δεις πως θα τα πας.. ξέρεις και μια μέρα λίγο είνα..γιατί το σφίξιμο μπορεί να το καταλάβεις και σε μια βδομάδα.

Senior Member
    laki να΄σαι καλά και ελπιζω και σε εσενα να πηγαινουν ολα ρολοι......εσενα δεν σε ποναγε το χερι σου ??????
    εμενα ρε παιδια με εχει πεθανει και γενικα ειμαι πολυ ανθεκτικη στον πονο......ουτε depon ουτε mesulid κανει τιποτα
    ΚΑΝΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ
    ΟΙ 3-5 ΠΡΩΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ
    ΠΟΝΑΓΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕ ΠΟΝΑΓΑΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

Senior Member
    Λάκη έχουν φύγει 11 κιλά από πάνω σου τον πρώτο μήνα ε; Keep walking, γράψε μας λίγο πως τρως, αν εχεις συναντήσει κάποια δυσκολία μετά τον δακτύλιο (εκτός της φρυγανιάς) από σένα περιμένουμε να μάθουμε... U r the leader... :P :P :P

Senior Member
    Originally posted by bera
    καλισπερα. αυριο θα ειμαι αθηνα θα παω στον γιατρο για σφιξιμο αλλα αυτοσ μου ειπε να μου βαλι 3 εγω θελο καλυτερα 4 να ειμαι σιγουρι
    ΒΕΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΓΕΜΙΣΜΑΤΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ΑΘΗΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ

Senior Member
    Originally posted by sad
    Λάκη έχουν φύγει 11 κιλά από πάνω σου τον πρώτο μήνα ε; Keep walking, γράψε μας λίγο πως τρως, αν εχεις συναντήσει κάποια δυσκολία μετά τον δακτύλιο (εκτός της φρυγανιάς) από σένα περιμένουμε να μάθουμε... U r the leader... :P :P :P
    ΝΑΙ ΠΑΜΕ 11 ΚΙΛΑ ΚΑΤΩ

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΡΩΩ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΩ ΑΛΛΟ
    ΣΚΕΨΟΥ ΜΙΑ ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ

ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΛΙΓΟ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΤΣΕΚΑΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ

ΤΟ ΝΑ ΜΑΣΑΩ ΠΙΑ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΟΥΚΙΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ

ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΚΑΤΑ 97% ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΖΟΚΙΝΚ ΣΤΟΝ ΔΙΑΔΡΟΜΟ

ΟΛΑ ΟΚ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΠΙΝΩ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ 1ο ΓΕΜΙΣΜΑ

Senior Member
    Καλή επιτυχία για αύριο, μετά το γέμισμα θα πρέπει να χάνεις λογικά γύρω στα 4-5 κιλά το μήνα... Αλλά τρως ότι θες... E από αύριο λογικά θα τρως λιγότερο. Να σε ρωτήσω έχεις δοκιμάσει να φας ψωμί ή ρύζι ή μακαρόνια, ξέρεις αυτά που λένε ότι κολλάνε;

Senior Member
    Originally posted by sad
    Καλή επιτυχία για αύριο, μετά το γέμισμα θα πρέπει να χάνεις λογικά γύρω στα 4-5 κιλά το μήνα... Αλλά τρως ότι θες... E από αύριο λογικά θα τρως λιγότερο. Να σε ρωτήσω έχεις δοκιμάσει να φας ψωμί ή ρύζι ή μακαρόνια, ξέρεις αυτά που λένε ότι κολλάνε;
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    ΜΑΛΛΟΝ 4-5 ΚΙΛΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ,ΘΑ ΔΟΥΜΕ....
    ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ ΑΥΤΑ ΠΟ Υ ΛΕΣ

Senior Member
    εγω θα μινο αθηνα μεχρι την πεμτη το μεσιμερη. 2cc εχω τωρα και θα βαλο αλλα 3.

Member
    Originally posted by bionic
    να πω ένα κρύο αστείο.. μα πόσο αέριο σου βαλε ο χριστιανός για να δουλέψει...
    με φουρνέλο σε άνοιξε? υπομονή, υπομονή.. τι να κάνουμε άλλοι πονάνε λιγότερο άλλοι περισσότερο!
    είσαι λιγάκι ατυχούλα σ' αυτό! αλλά This Shall Pass!
    εδώ είμαστε εμείς κάνε όση γκρίνια θέλεις!

δεν εχει να κανει με ποσο αέριο σου βάζουν ....μιλησα με τον γιοατρό εχθές και μου είπε οτι μετατοπίζουν ένα νεύρο και το ξανατοποθετούν στην θέση του για αυτο πονάω ...........

Senior Member
    πρώτη μου φορά το ακούω/διαβάζω.. καλά απόψε θα πάω στο γιατρό με μια λίστα
    ερωτήσεις anyway είσαι καλύτερα σήμερα κι αυτό έχει σημασία!

Senior Member
    Originally posted by bionic
    πρώτη μου φορά το ακούω/διαβάζω.. καλά απόψε θα πάω στο γιατρό με μια λίστα
    ερωτήσεις anyway είσαι καλύτερα σήμερα κι αυτό έχει σημασία!
    ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΥΡΟ?

Member
    Ρώτησα εγώ τον γιοτρό που είδε τα ράμματά μου :
    Μου εξήγησε οτι είναι απο το αέριο που σιγα-σιγα ανεβαίνει απο την κοιλιακή χώρα προς τα πάνω και εχει την δύναμη να μετατοπισει το νεύρο ( μου είπε και πως λέγεται αυτο το νεύρο αλλα δεν θυμάμαι ) /μου είπε επισης οτι δεν ενοχλεί όλους, αλλά αν σε ενοχλήσει .......μετά το παντρεύεσαι ...........ιδικά με τις αλλαγές του καιρου !!!

Senior Member
    Originally posted by DOMENICA
    Ρώτησα εγώ τον γιοτρό που είδε τα ράμματά μου :
    Μου εξήγησε οτι είναι απο το αέριο που σιγα-σιγα ανεβαίνει απο την κοιλιακή χώρα προς τα πάνω και εχει την δύναμη να μετατοπισει το νεύρο ( μου είπε και πως λέγεται αυτο το νεύρο αλλα δεν θυμάμαι ) /μου είπε επισης οτι δεν ενοχλεί όλους, αλλά αν σε ενοχλήσει .......μετά το παντρεύεσαι ...........ιδικά με τις αλλαγές του καιρου !!!
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast