Results 16 to 16 of 16
-
09-03-2006, 01:08 #16
3000 Έουρός λέει ο Λάκης του στοίχισε. Τα άλλα η ασφάλειάσου.? Δηλαδή η πολιτεία.? Δηλαδή το δημόσιο εισόδημα απο τους φόρους.? Αρα εγώ.??? Για κοίτα κάτι πράγματα.
ΟΧΙ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΕΣΥ!
ΠΛΗΡΩΝΩ 19 ΧΡΟΝΙΑ ΤΕΒΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 60000 ΕΥΡΩ ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΓΑΠΟΥΣΑΝΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ.
ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝΕ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ Ο ΚΑΘΕ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ
ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΠΟΥ ΠΑΧΑΙΝΕΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΑΡΟΣ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΗΜΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΦΟΡΤΗΓΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ 40 ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΑΔΥΝΑΤΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝ ΚΙΝΕΖΟΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΣΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΚΗΔΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ
Πάντως εμένα, δεν πρόκειται να μου στοιχίσει μόνο 3000. Και εξηγώ γιατί. Αν είναι να κάνω, θα κάνω απο την χλιδάτη.!!! Εκείνη που εκτός απο δαχτυλίδι σου κάνουν και εγχείρηση μπάι-πάςς ενώνοντας το στόμα με τον κώ.. σου. (μόνο ΄έτσι σώζομαι εγώ. Για να μην πώ ότι χρειάζομαι και πριονοκορδέλλα να κοπώ στα 2. (ρήαλλι μιλάμε γιοα παντελόνι 46 νούμερο (αμερικάνικο), και για Λακόστ Νούμερο 8. Ιτς τρέητζικ.
ΤΟ 46 ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 56 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ? ΕΧΟΥΝΕ 5 ΝΟΥΜΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΑ .
ΕΓΩ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΗΤΑΝ 68 ΝΟΥΜΕΡΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΑΛΛΑ ΤΡΑΠΕΖΟΜΑΝΤΙΛΟ
Εκείνο που είναι το ΜΟΝΟ που με αναστατώνει, είναι ΜΗΝ τύχει και χρειαστώ γιατρό. Ρεζίλι θα γίνω.! Χτιστό σέρντζερι τέημπλ θα χρειαστεί. Έτσι αποφεύγω και τους πολλούς πολλούς γιατρούς.
Αλλα όπως λέει και ο Λάκης που είχε αγώνα πριν κάτι μέρες, ποτέ μην λές μεγάλη κουβέντα. Αλήθεια Λάκη έχω αρχίσει να σε ζηλεύω!!!!. Όλες και όλοι ασχολούνται μαζί σου.!!!
ΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΖΗΛΕΥΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΒΛΕΠΑΝΕ..
ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΒΑΖΑ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΥΜΝΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ??ΟΛΟΙ ΜΕ ΡΩΤΟΥΝ ΠΩΣ ΕΧΩ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΑΠΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΩ???
Για πε με όμως που είναι το πόστ με την Θεσσαλονίκη.?? Πάλι δεν το βρήκα ο άσχετος.
ΠΟΣΤ : Σκέφτομαι...
19/2/06 στις 09:05 PM
από: lakis
ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ
ΤΣΙΜΙΣΚΗ 27 ΘΕΣ/ΚΗ
ΤΗΛ:2310 256186
Όσο αφορά την γυναίκα μου και την πρώην εξωσυζηγική θεραπευτική (το λέω εγώ) σχέση, της ήταν αδιανόητο να φανταστεί κατι τέτοιο. Πιο πιθανό θα της ακουγόταν αν της έλεγαν πως έβαψαν τον Παρθενώνα ρόζ. (έχει και τα σύν του ένα τσουβαλολούκ).
Τελικά σκέφτομαι πως το φαγητό κοστίζει πολύ. Μα πάρα πολύ. Έχουμε όλοι ξοδέψει περιουσίες για την κατανάλωσή του, και χρειαζόμαστε κι άλλες τόσες για την αποκατανάλωσή του.
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΣΒΕΣΗ ΕΑΝ ΤΟ ΔΕΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ
Απορία.1η ΠΟΥ ζυγίζεστε.????? Υπάρχουν ζυγαριές βαρέων βαρών, η παίρνετε 2 και πατάτε σε καθε μία απο ένα πόδι.?? (και ισχ'υει αυτό και το έχω δεί σε διατροφολόγο.)
ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΣΤΗΝ ΟΔΟΣ ΑΓ.ΑΝΝΗΣ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΓΕΦΥΡΟΠΛΑΣΤΙΓΓΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ
Απορία.2η ΣΤΗΝ θάλασσα πηγαίνετε (πηγαίνατε.?)
ΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΧΕΙΜΩΝΑ Η ΒΡΑΔΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΤΙΜΟ ΦΕΓΓΕΙ ΑΡΚΕΤΑ
ΤΙ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΚΑΤΟΣΤΑΡΑ ΛΑΜΠΑ?
Πάντως δεν πρόκειται να εξαφανιστώ απο το φόρουμ, γιατι σαν κάτι να με τραβάει.!!!! Δεν ξέρω τί.!!! (Πάντως το βίντεο της επέμβασης είναι φρικτό. Αυτά τα κίτρινα τι διάολο ήταν.? Μήν μου πείτε fats).
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΣΤΟ ΠΟΥΜΕ ΔΕΝ ΣΤΟ ΛΕΜΕ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ!
Αυτά προς το παρόν
J.C.Peirce
P.S1 Βλέπει-ακούει-γράφει εδώ καμιά Ειρήνη δικηγόρος απο συμπρωτεύουσα.????
ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΤΟΙΟ
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!
Xanax και Ναρκωτεστ!
20-07-2025, 20:57 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή