η εγχείρηση της Νίκης - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 72
    Senior Member
    Originally posted by lakis
    flirim :
    ΡΩΤΗΣΑ ΑΠΟΨΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΖΑΛΑΔΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ
    ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΠΟΝΑΝΕ ΑΡΚΕΤΑ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ ,ΣΕ ΑΛΛΟΝ Ο ΟΜΩΣ ,ΑΛΛΩΣ ΕΧΕΙ ΖΑΛΑΔΕΣ...
    ΕΓΩ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΠΟΝΟΥΣ ΠΙΣΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΤΗΝ 1Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΤΟΜΑΧO
    ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΞΑΝΑ...
    Γειά σου Λάκη

Με γειά το πρώτο σου γέμισμα! Τελικά πόσα cc έβαλες;

Τώρα πια τρως κανονικό φαγάκι καλά μασημένο έτσι;

Σ' ευχαριστώ που ρώτησες τον γιατρό σου για τις ζαλάδες μου. Υποψιάζομαι ότι προέρχονται από εξάντληση και απότομη απώλεια βάρους. Μόλις ξεκινήσω τα αλεσμένα θα στυλωθώ.

Senior Member
    ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΒΑΛΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΧΑΝΩ ΚΙΛΑ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΤΕ ΑΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΓΕΜΙΣΜΑ..

Senior Member
    Νικούλα 6 κιλά σε 6 μέρες .. και θα ναι όλο και καλύτερα!!
    και οι ζαλάδες θα εξαφανιστούν! Μπράβο Λάκη που ρώτησες για τη Νίκη!
    νοιάζεσαι τόσο πολύ για όλους! και λυπάμαι αφάνταστα που δεν σε πρόλαβα σήμερα
    να σε γνωρίσω κι από κοντά! μίλισα όμως με την Βέρα στο τηλέφωνο

Senior Member
    Originally posted by hop
    Xαίρομαι που γενικά είσαι ικανοποιημένη!

Πόση ώρα κράτησε το χειρουργείο; Τι ώρα τελείωσες;
    Ξεκίνησα τον προεγχειρητικό έλεγχο στις 9.00 το πρωί.
    Μετά με πήγαν στο δωμάτιο και στις 10.00 περίπου με κατέβασαν στο χειρουργείο. Δεν είχα ξαναχειρουργηθεί ποτέ και είχα μεγάλη περιέργεια για τα πάντα γύρω μου.

Η νάρκωση ξεκίνησε αμέσως. Ξύπνησα στο δωμάτιο στη 1 περίπου το μεσημέρι. Ρώτησα την αδερφή μου:τελείωσε; μου απάντησε: ναι και είπα μέσα στη ζαλάδα μου: πάει κι αυτό!

Ο γιατρός είπε πως η εγχείρηση κρατάει περίπου μια ώρα. Ετσι όσο αργούσα να βγω η αγωνία των δικών μου κορυφωνόταν. Όταν βγήκε ο γιατρός είπε στη μητέρα μου πως την εγχείρηση την ξεκίνησαν στις 12 παρά. Εγώ όμως θυμάμαι καθαρά πως με νάρκωσαν αμέσως. Θυμάμαι μια βαριά άσχημη μυρωδιά να με τυλίγει και μετά χάθηκα.

Θα ρωτήσω λεπτομέρειες γι αυτό τον γιατρό που θα τον δω αύριο όταν πάω να μου βγάλει τα ράμματα.

Senior Member
    Thanks flirim! Καλή ανάρωση

Senior Member
    Σήμερα ξεκινάω τα αλεσμένα

Νιώθω σα να πρόκειται να πάω για γεύμα στο καλύτερο restaurant ης πόλης για γεύμα χλιδάτο!

Το μεσημέρι το menu έχει ένα μπούτι κοτόπουλου αλεσμένο.

Το ξέρω ακούγεται εμετικό αλλά στην κατάσταση μου μου φαίνεται φιλέ μινιόν αλά φρανσαιζ με σως μαδέρα.

Ερχονται καλύτερες μέρες! (σαν δήλωση πολιτικού ακούγεται!)

Τέρμα πια οι σούπες. Κάτω οι σούπες!!!

Τέρμα πια η υγρή τροφή. Κάτω η υγρή τροφή!!!

Σας χαιρετώ με χαρά και προσμονή για το επικείμενο γεύμα μου.

(Σήμερα είμαι στα καλά μου Φαίνεται; )

Senior Member
    χαχαχα! Μια χαρα σε βλεπω! Μπραβο! Αν και αλεσμενο, μασα καλα, μην πετυχεις κανα κομματακι κ στουμπωσει το ανοιγμα. Εγω την πατησα στην πρωτη δαγκωνια κιολας.!

Senior Member
    Το πρώτο μου γεύμα... αργά θα κυλήσει...λαλαλα λαλαλα
    (κατά το: "η πρώτη μας νύχτα αργά θα κυλίσει" παλαιό άσμα για να μαθαίνουν κι οι νεώτεροι)

Το πρώτο μου γεύμα περιλάμβανε:

Μοσχαράκι φούρνου με σάλτσα ροδιού και λιωμένο τσένταρ, τυροπιτάκια ρουμελιώτικα με φύλλο κρούστας, ρολλό χοιρινού με σάτσα αβοκάντο, πατάτες φούρνου με σως γιαουρτιού, πράσινη σαλάτα με ροκα, μαρούλι, ντοματάκια, παρμεζάνα, ζαμπόν και σως μουστάρδας κι ένα μπουκάλι merlot του 94.

Αυτά από μέσα μου.

Απ' έξω μου τώρα:
    κοτόπουλου στο φούρνο, τραγανό και ευωδιαστό, σπιτικό πουρέ από ολόφρεσκες πατάτες και αγνό φυσικό νερό. Κι όλα αυτα νιανιανια. (πρώτη μέρα πολτοποιημένου γαρ)!

Μου φάνηκε το πιο πεντανόστιμο γεύμα της ζωής μου.

Σε όσους τρέχουν ακόμη τα σάλια προσφέρουμε χαρτοπετσέτες

Tελικά σήμερα έχω πολλά κέφια.

Για να σοβαρευτούμε τώρα.

Σήμερα πήγα στο γιατρό , έβγαλα τα ράμματα (δεν είχε άλλα ράμματα για τη γούνα μου) και έμαθα πως ο δακτύλιος μου έχει χωρητικότητα 10 cc και στο χειρουργείο έβαλε ήδη τα πρώτα 2 cc.

Εμαθα ακόμη πως σε αντίθεση με όσα γράφτηκαν εδώ κατά καιρούς, αν χρειαστεί να αφαιρεθεί ο δακτύλιος η διαδικασία είναι πολύ απλή και κρατάει μόλις 15 λεπτά, όσο δε για το κόστος σε σημερινά χρήματα είναι μόλις 350 ευρώ.

Senior Member
    Μόνο 350 ευρώ!!!??? Super! Εγώ νόμιζα πως χρειάζεται περίπου 3.000-3.500 ευρώ και αν δεν κάνω λάθος το είχα διαβάσει κάπου εδω μέσα... Wow Super!!

Senior Member
    Flirim, ένιωσες να χορταίνεις με μικρότερη ποσότητα από αυτό το αλεσμένο που έφαγες ή έφαγες κανονική μερίδα;

Senior Member
    To μεσημέρι έφαγα μισό μπούτι κοτόπουλου με 2-3 κουταλιές (του γλυκού) πουρέ κι έσκασα. Δεν κατάφερα να το φάω όλο!

Εντυπωσιάστηκα κι εγώ η ίδια.

Senior Member
    Και έχεις πόσα cc?

Member
    Καλήσπέρα

Nίκη εμένα μου είχε πει 700E .

Απλά σε ενημερώνω.

Hop

Senior Member
    Και πάλι απο τα 3.500 καλά είναι και τα 700

Senior Member
    Originally posted by sad
    Και πάλι απο τα 3.500 καλά είναι και τα 700
    ΘΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ..
    ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑΤΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΛΙΓΑ?
    ΓΙΑΤΡΟΣ -ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ?
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟ
    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ...... ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΑ.

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast