Results 16 to 30 of 83
-
04-03-2006, 00:33 #16
Τόσο κόμπλεξ το πάχος στο δημιούργησε;
- 04-03-2006, 01:27 #17
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ?
ΑΠΑΠΑΠΑ
04-03-2006, 01:33 #18
Ε μα να μπαινεις σε ενα forum να ενημερωθείς και να τρως τετοια επιθεση; Μόνο καποιος κομπλεξικός θα μπορούσε να μπει σε αυτή τη διαδικασία...
04-03-2006, 06:14 #19
Στην αρχή είπα να μην απαντήσω γιατί είναι μια κόντρα που δεν με αφορά...Μετά όμως είπα ότι αφού γίνεται ανοιχτά στο φόρουμ θα πω την γνώμη μου....
Sad μου δίνεις μια αίσθηση σαν να μην είσαι έτοιμη για αυτό που πας να κάνεις...Περιμένεις να πάρεις διασφάλιση για την ιατρική σου πορεία από 5 ανθρώπους που έχουν και αυτοί το πρόβλημά τους...και που προσπαθούν όσο μπορούν με κάθε καλή διάθεση για την ενημέρωση όλων εδώ μέσα.....επιπλέον σε μια κρίσιμη φάση της ζωής σου για μια τεράστια αλλαγή το πρόβλημά σου είναι τα σουβλάκια και τα ψωμιά.... Συνεχίζεις να ρωτάς τα ίδια και τα ίδια μόνο σε σχέση με τα σουβλάκια και τους εμετούς...Αυτό που πιστεύω ότι πρέπει να καταλάβεις είναι ότι κάνοντας μια επέμβαση σαν αυτή πρέπει να αλλάξεις τελείως τρόπο ζωής. Αν δεν μπορείς να μπεις σε αυτήν την λογική γνώμη μου είναι να μην την κάνεις γιατί θα ταλαιπωρηθείς πάρα πολύ μετά και σωματικά και ψυχολογικά.
Όσο για σένα Bionic φιλάκια....
04-03-2006, 12:06 #20
Ρωτάω τα ίδια και τα ιδια γιατί δεν παίρνω σαφή απάντηση, επίσης όταν λέμε πρέπει να αλλάξω τρόπο ζωής αυτό δεν μουτπο εξήγησε κανείς, αλλάζω τρόπο ζωής σημαίνει κοιμάμαι από τις 9, αλλάζω τρόπο ζωής σημαίνει αρχίζω και βγαίνω κάθε μέρα, τι εννοειται να αλλάξω τρόπο ζωής; Να αλλάξω αυτά που τρώω; Αν είναι αυτό ρε παιδιά έχω ρωτήσει πάλι και πάλι κανείς δεν πήρε το θάρρος να απαντήσει, αν είναι να αλλάξω αυτά που τρώω γιατί να κανω εγχείρηση και να μην κάνω δίαιτα; Δεν υπάρχει πιο απλο ερωτημα απο αυτό... κανεις όμως δεν απάντησε... και ναι θελω να ξέρω για τους εμετούς και ρωτάω τον καθένα για να δω αν είναι σε όλους στο ίδιο και στην τελίκή σε forum είμαι ότι θέλω θα ρωτάω και ότι θέλω θα λέω, κι ας μην αρέσει σε κάποιους ή κάποιες (οι οποίοι έχουν και την κλικα τους απ'ότι βλέπω)...
30-03-2006, 23:24 #21
Ειμαι απιστευτα χαρουμενος. Εκανα εφοδο στην αποθηκη κ ανεβασα παλια ρουχα που δεν μου εκαναν. Τουλαχιστον ετσι νομιζα. Πουκαμισα & 2-3 τζιν που ειχαν φορεθει 4-5 φορες ολες κι ολες...Aπο 6ΧL τωρα ΧΧΧL
Η χαρα του "μπαινω παλι στα ρουχα αυτα" δεν περιγραφεται !!! Ευχομαι να το νοιωσετε ολοι/ες !!!
ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
31-03-2006, 00:58 #22
Μπράβο σου αγόρι μου!!!! Κι εμένα αυτά τα ρούχα με τα πολλά ξου ξου.... στο λαιμό μου κάθονταν!!!!!!!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και... όσον αφορά τη "διένεξη" της Bionic με τη Sad (ή το ανάποδο αν θέλετε), που εγώ η άσχετη χαμπάρι δεν είχα πάρει, (άσε που τις γουστάρω τρελλά και τις δύο), ας σας γράψω κάτι του Καζαντζάκη:
"Το σύμπαν δεν μας κρίνει. Μόνο μας φέρνει αντιμέτωπους με συνέπειες και με μαθήματα. Ευκαιρίες μας δίνει να ισορροπήσουμε και να διδαχτούμε μέσω του νόμου της αιτίας και του αποτελέσματος. Συμπόνοια είναι η αναγνώριση ότι ο καθένας μας κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί, μέσα στα όρια των παρόντων πεποιθήσεων και ικανοτήτων του".
31-03-2006, 01:41 #23
Γιάννη μπράβο!!!!!!!
Αποτελείς παράδειγμα για όλους μας!
Υ.Γ. Και το καλοκαιράκι θα σε κυκλοφορήσουμε με σορτσάκια!!!!!!!!
31-03-2006, 01:56 #24
Originally posted by lina
Μπράβο σου αγόρι μου!!!! Κι εμένα αυτά τα ρούχα με τα πολλά ξου ξου.... στο λαιμό μου κάθονταν!!!!!!!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και... όσον αφορά τη "διένεξη" της Bionic με τη Sad (ή το ανάποδο αν θέλετε), που εγώ η άσχετη χαμπάρι δεν είχα πάρει, (άσε που τις γουστάρω τρελλά και τις δύο), ας σας γράψω κάτι του Καζαντζάκη:
"Το σύμπαν δεν μας κρίνει. Μόνο μας φέρνει αντιμέτωπους με συνέπειες και με μαθήματα. Ευκαιρίες μας δίνει να ισορροπήσουμε και να διδαχτούμε μέσω του νόμου της αιτίας και του αποτελέσματος. Συμπόνοια είναι η αναγνώριση ότι ο καθένας μας κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί, μέσα στα όρια των παρόντων πεποιθήσεων και ικανοτήτων του".
31-03-2006, 01:58 #25
αντε καλε λινα, δες τα U2U σου .... στραβομαρα!!!!!!!!!!
31-03-2006, 02:23 #26
Τα είδα, και έγραφα μισή ώρα αυτά που μου ζήτησες, ύστερα πήγα να το στείλω κι όχι μόνον δε ανταποκρίθηκε το σύστημα, αλλά χάθηκαν όλα όσα έγραφα τόσην ώρα!!!! Θα κάτσω κάποια στιγμή αύρια να στα ξαναγράψω!
31-03-2006, 10:28 #27
ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΝΝΗ!!!!
ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ BIONIC ΣΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΟΥ, ΜΕ ΒΑΛΑΤΕ ΣΕ ΚΟΠΟ ΤΩΡΑ...ΝΑ ΨΑΞΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΤΖΗΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΡΙΝ 22 ΧΡΟΝΙΑ!!!!
ΑΜΑ ΧΩΡΕΣΩ ΕΚΕΙ.....ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΩ ΤΙΠΟΤΑ....ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΛΕΣΩ ΟΛΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΛΑ...ΒΟΗΘΑΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!!!
31-03-2006, 10:43 #28
Originally posted by lina
Και... όσον αφορά τη "διένεξη" της Bionic με τη Sad
Yianni ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ αγόρι μου! έτσι προχώρα και πολύ σύντομα θα πετάξεις κι αυτά που φοράς τώρα! είναι καταπληκτικό..παντελόνι που αγόρασα πριν κανα μήνα
γιατί δεν είχα πια τι να φορέσω μου πέφτει κι αυτό τώρα!
Γιάννη μην αγοράσεις ακόμα ρούχα ή πάρε φθηνά..για να κάνεις την δουλειά σου για κανα δίμηνο.. σε 2 μήνες ούτε κι αυτά θα σου κάνουν! χάνουμε πόντους από παντού! μέχρι και τα δαχτυλίδια μου πέφτουν από τα δάχτυλα!!
31-03-2006, 10:43 #29
Εδω ειμαστε για αν βοηθησουμε αλλους με τις γνωσεις και εμπειριες που εχουμε κερδισει απο τους αγωνες μας.
31-03-2006, 10:52 #30
@Bionic Eυχαριστω. Εχω βρει ενα μαγαζι στην Γλυφαδα που εχει ρουχα για παχυσαρκους. Ειναι σχετικα φτηνο αν σκεφτεις την περιοχη, αλλα εχει πολυ καλα & ποιοτικα ρουχα. Λεγεται BigMan
Μεχρι προτεινως φοραγα κατι πουλοβερ κ κατι φουτερ στην δουλεια που μου ηταν αρκετα μεγαλα. Σημερα εβαλα ενα απο τα παλια πουκαμισα κ ολοι μου ελεγαν το ποσο πολυ εχω αλλαξει. Μαλιστα ενας ειπε "Γιαννη...μπηκες στο πλυσιμο ρε?"
Το χαμογελο μου, ειναι πανω απο τα αυτια!
Ποντικάκια
25-07-2025, 11:40 in Με καφέ και συμπάθεια....